Trond einar frednes

Lovet at han hadde blitt «snill gutt» - nå er Trond (39) dømt i en ny grov sak

For drøyt to år siden satt multikriminelle Trond Einar Frednes (39) i «God Morgen Norge» på TV 2 og garanterte at han aldri mer skulle tilbake til sitt tidligere liv. Nå er han dømt for vold og kidnapping.
Les mer om God Morgen Norge og Trond.

Lovet at han hadde blitt «snill gutt – nå er Trond (39) dømt i en ny grov sak

For drøyt to år siden satt multikriminelle Trond Einar Frednes (39) i «God Morgen Norge på TV 2 og garanterte at han aldri mer skulle tilbake til sitt tidligere liv. Nå er han dømt for vold og kidnapping.
Les mer om God Morgen Norge og Trond.
Tre års fengsel for kidnapping
Trond Einar Frednes, kjent som Badboy, er i Larvik tingrett dømt til tre års fengsel for å ha kidnappet en 31-åring i Larvik, og for å ha utøvd vold mot ham. To andre som også var tiltalt i saken, fikk rundt et års fengsel. Frednes må også betale 31-åringen 60 000 kroner i oppreisning.
Les mer om Badboy og Larvik.
Erkjenner skyld
Trond Einar Frednes, kjent som «Badboy, erkjente seg skyldig da han i dag møtte i Larvik tingrett, tiltalt for vold og kidnapping. Ifølge tiltalen tvang Frednes og en 25 år gammel mann en annen mann inn i en bil i Larvik i fjor sommer, og mishandlet ham. En tredje mann er også tiltalt i saken, han skal ha kjørt bilen. Det er kun Frednes som innrømmer skyld.
Les mer om Badboy og Larvik.

Eks-torpedo tiltalt for vold og kidnapping

LARVIK (NRK): Den drapsdømte eks-torpedoen Trond Einar Frednes (39) har ifølge tiltalen mishandlet en mann i baksetet i en bil.
Anker varetektsfengsling
Den tidligere drapsdømte torpedoen Trond Einar Frednes fra Larvik ber lagmannsretten løslate ham. Mannen som også er kjent som Badboy har sittet varetektsfengslet siden i sommer for å ha kidnappet og banket opp en annen mann. Larvik tingrett forlenget i går fengslingen med fire uker, men Frednes anker avgjørelsen til lagmannsretten. Han håper å bli løslatt på mandag for å starte behandling for sine rusproblemer.
Les mer om Badboy og Larvik.
Varetektsfengslet i fire uker
Den tidligere drapsdømte eks-torpedoen Trond Einar Frednes fra Larvik er i dag varetektsfengslet i fire nye uker for medvirkning til frihetsberøvelse og grov vold. Han er varetektsfengslet fordi retten mener det er fare for gjentakelsesfare. Han ble pågrepet i Larvik i sommer.
Les mer om Larvik.
Forlenger fengsling av Frednes
Larvik tingrett har bestemt at den drapsdømte eks-torpedoen Trond Einar Frednes varetektsfengsles i fire nye uker.
Eks-torpedo siktet for vold og kidnapping
Den drapsdømte eks-torpedoen Trond Einar Frednes (39) har jobbet med å skaffe jobb til fengselsinnsatte. Nå er han selv tilbake i fengsel.
Vil gi ut førerkort tidligere
Politiet krever ofte ett års karantenetid før tidligere fengselsinnsatte får førerkortet tilbake. – I mellomtiden blir mange kriminelle igjen, sier Trond Einar Frednes.
– Det forebyggende arbeidet suger
Trond Einar Frednes mener arbeidet som blir gjort for å forebygge kriminalitet er håpløst.
Les mer om Det.
Vold på repeat
«Badboy er fortellingen til Trond Einar Frednes karriere som torpedo i Larvik, fortalt til daværende politietterforsker Jørn Lier Horst. Det blir mange sterke historier som vekker avskyens fascinasjon, men noe nytt grep på sjangeren er det ikke.
Les mer om Jørn Lier Horst og Larvik.
Eks-torpedo: Det er aldri for seint å snu (SB+)
Ungdom må få øynene opp for hvilken bransje de er med på å støtte hvis de bruker stoff, mener eks-torpedo Trond Einar Frednes (36).