Trondheimsveien

E6 nordover stengt ved Gran

E6 er stengt i nordgående retning ved Grankrysset i Akershus etter at en traktor har veltet, melder Statens vegvesen. Omkjøring går via den gamle Trondheimsveien.

Bussen er fjernet

På fylkesvei 383/Trondheimsveien er flybussen som stengte hele veien i Skedsmo fjernet. Trondheimsveien er åpen for trafikk.
Les mer om Skedsmo.
Trondheimsveien er stengt i Skedsmo
En flybuss står på tvers på Fylkesvei 383 ved Brånåsen og stenger hele Trondheimsveien. Politiet på Romerike sier at veien kan bli stengt en god stund. De venter på tungberger.
Rullestol kjører på Trondheimsveien
Rullestol kjører på Trondheimsveien
Les mer om Trondheimsveien.

Brannøvelse i Elverum

Hvis du i formiddag ser brann ved riksvei 3 i Elverum så er dette en brannøvelse. Brannvesenet i Elverum skal ha en øvelse i Trondheimsveien, ifølge Brann Innlandet.
Trondheimsveien stengt
Trondheimsveien i Oslo er stengt fra Blytts gate etter at en fotgjenger ble påkjørt i 08-tiden. Politiet jobber på stedet etter hendelsen og fotgjengeren er kjørt til sykehus med lettere skader.
Les mer om Oslo.
n person skadet i trafikkulykke
En bil og en motorsykkel kolliderte på Trondheimsveien ved avkjøringen til Ammerud. Føreren av motorsykkelen er skadet og sent til Ahus.
Les mer om Ammerud og Trondheimsveien.
Tre menn tatt etter ran i Oslo
Tre menn er pågrepet etter at en taxisjåfør ble truet med våpen og en annen mann ble ranet. Mannen ble ranet av tre personer i Niels Juels gate. Han er lettere skadet, ifølge politiet. De tre mennene ble pågrepet i Trondheimsveien, og våpenet er funnet.
Les mer om Oslo og Trondheimsveien.
Veien sperret ved brann
Ifølge polititet er Trondheimsveien sperret ved Rosenhoffgata for all trafikk unntatt trikken på grunn av brannen i et gatekjøkken.
Brann i frityrgryte
Det brenner i en frityrgryte på et gatekjøkken i Trondheimsveien på Carl Berner. Nødetatene har nettopp kommet frem og to røykdykkere er på vei inn.
Kraftig brann på Carl Berners plass
Nødetatene har rykket ut til Trondheimsveien 113 hvor det ifølge brannvesenet brenner kraftig i lageret til Jysk.
Les mer om Jysk og Trondheimsveien.
Politibil punkterte under utrykning
En utrykningsbil fra politiet har punktert på to hjul på trikkeskinnene i Trondheimsveien i Oslo.
Les mer om Oslo og Trondheimsveien.
Trikkene kjøres i Trondheimsveien
Trikk 11, 12 og 13 stopper ikke på strekningen Schous plass – Storo på grunn av brannen i Grefsenveien. Trikkene kjøres i Trondheimsveien.
Stjal Mercedes Vito
En rød Mercedes Vito ble stjålet rett foran øynene på en bileier på Ammerud. Eieren lastet varer ut av bilen da en ung mann hoppet inn og kjørte av gårde. Tyven krasjet også bilen inn i noe på vei i retning Trondheimsveien. Politiet leter etter tyven.
Les mer om Ammerud og Trondheimsveien.
Kjørt til sykehus etter slåsskamp
En mann i 20-årene er kjørt til akuttmottaket på Ullevål sykehus etter at han ble slått bevisstløs under et slagsmål nederst i Trondheimsveien i natt. Ifølge vitner skal mannen ha blitt slått med en flaske og deretter falt og slått hodet i bakken. Han var bevisstløs da han ble kjørt til sykehuset. En mann er pågrepet.
Les mer om Trondheimsveien og Ullevål.
Full stans i Trondheimsveien
Det er full stans i trafikken i Trondheimsveien, retning nordover, etter at en bil har havnet på taket ved Carl Berners plass. Ifølge politiet står alle trikkene, og bilder og busser bli omdirigert.
Les mer om Trondheimsveien.
Søker etter fører
To biler har vært involvert i en trafikkulykke Trondheimsveien ved Veitvet. Politiet søker nå etter føreren av den ene bilen.
Les mer om Trondheimsveien og Veitvet.
Syklist til sykehus med bruddskader
En syklist kjøres til sykehus med bruddskader i beina etter en trafikkulykke i Trondheimsveien ved Stovner.
Les mer om Stovner og Trondheimsveien.
Regnet skaper problemer
Det meldes om svært mye vann i veibanen i deler av Oslo sentrum etter et kraftig skybrudd, og det fører til fare for vannplaning. Flere biler har blant annet problemer i Trondheimsveien, krysset Sofiesgate og Bislettgata, og nederst i Maridalsveien.
Problemer i regnet
Kraftig regnvær fører til fare for vannplaning. Flere biler har problemer med store vannmengder i Trondheimsveien i Oslo.
Les mer om Oslo og Trondheimsveien.
Alvorlig skadet etter trikkeulykke
En kvinne i 20-årene er alvorlig skadet etter at hun ble påkjørt av en trikk i Trondheimsveien i Oslo torsdag morgen.
Les mer om Oslo og Trondheimsveien.
Kvinne påkjørt av trikk i Oslo
En kvinne ble fraktet til sykehus etter at hun ble påkjørt av en trikk i Trondheimsveien i Oslo sentrum torsdag morgen.
Les mer om Oslo og Trondheimsveien.
Påkjørt av trikken
En fotgjenger er påkjørt av en trikk i Trondheimsveien i Oslo. Skadeomfanget er foreløpig ukjent og nødetatene er på vei til stedet.
Les mer om Oslo og Trondheimsveien.
Ulykke Linderud
En person er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke på Riksvei 4. Trafikken har vært dirigert over trafikkmaskinen på Linderud, og det har ført til kø nedover Trondheimsveien. Trondheimsveien åpnes nå.
Nytt sykkelveinett
Sykkelveinettet på Nedre Romerike skal være sammenknyttet i løpet av 2017. Byggingen har begynt og fire delstrekninger skal få gang- og sykkelveg langs Trondheimsveien fra Kjellerholen til Fjell ved Frogner, skriver Romerikes Blad.