Trondheimsveien

En pågrepet etter slåsskamp

En person er nå pågrepet etter slåsskampen i Trondheimsveien i natt, det skriver poltiet på Twitter.
Les mer om Trondheimsveien og Twitter.

En pågrepet etter slosskamp

En person er nå pågrepet etter slosskampen i Trondheimsveien i natt, det skriver poltiet på Twitter.
Les mer om Trondheimsveien og Twitter.
En lettere skadet etter slosskamp
En personer er lettere skadet, med flere kutt i en hånd, etter en slosskamp i Trondheimsveien i Oslo. Ifølge politiet var tre personer involvert, og noen av dem skal trolig ha hatt kniv. Politiet opplyser at de nå søker etter gjerningsmannen.
Les mer om Oslo og Trondheimsveien.
To felt stengt i Trondheimsveien
To felt er stengt på Rv 4 mellom Linderud og Bjerke, i retning mot Sinsen. Dette på grunn av vegarbeid, melder Oslo Vegtrafikksentral.

Overtenning i trebygg i Oslo

Det brenner i et trebygg ved Carl Berner i Oslo. Alle beboere skal være ute av bygget. Trondheimsveien er sperret i nordgående retning fra rundkjøringen på Carl Berner.
Les mer om Carl Berner og Oslo.
Trondheimsveien stengt nordover
Trondheimsveien er sperret fra rundkjøringen på Carl Berner på grunn av brannen i Hasleveien. Det er fremdeles kraftige flammer og mye røyk. Skal være fare for spredning til biler og et nærliggende trehus, opplyser politiet.
Les mer om Carl Berner og Hasleveien.
Ingen pågrepet etter knivstikking
Ingen er pågrepet etter at en mann i 20-årene ble funnet knivstukket i Trondheimsveien i Oslo lørdag morgen. Politiet er i ferd med å gå gjennom et stort videomateriale og ønsker fortsatt snakke med vitner, ifølge politiadvokat Ida Fengsrud.
Hardt skadet etter knivstikking
Mannen i 20-årene som ble funnet knivstukket i Trondheimsveien i Oslo lørdag morgen, er hardt skadet men vil overleve, opplyser politiadvokat Ida Fengsrud til NTB. Hun forteller at politiet ikke har noen konkret mistenkt de leter etter.
Mann funnet knivstukket på gata i Oslo
En mann ble lørdag morgen funnet med stikkskader i magen i Trondheimsveien i Oslo.
Les mer om Oslo og Trondheimsveien.
Mann funnet knivstukket i Oslo
En mann er kjørt til sykehus etter å ha blitt funnet knivstukket på gaten. Mannen ble funnet i Trondheimsveien på Nedre Grünerløkka i Oslo, skriver politiet på Twitter.
Ble knivstukket i magen
Mannen i begynnelsen av 20-årene ble funnet av et vitne i Trondheimsveien i Oslo og blødde kraftig fra magen etter å ha blitt knivstukket, forteller operasjonsleder Tor Grøttum til NRK. Politiet ble varslet om hendelsen klokken 06.35.
Øvelseskjørte med full ledsager
To som var ute og øvelseskjørte i Trondheimsveien i natt ble stoppet av politiet. Sjåføren var edru, men ledsager, som per definisjon er fører av bilen, var ikke det. Han er anmeldt for kjøring i påvirket tilstand.
Les mer om Trondheimsveien.
Hvam: Traktor mistet bakhjul
Det er redusert framkommelighet på Trondheimsveien/ FV22 for trafikk som kjører i retningen mot E6. Politiet på Romerike opplyser at det vil ta en stund å få fjernet traktoren.
Les mer om Romerike.
E6 nordover stengt ved Gran
E6 er stengt i nordgående retning ved Grankrysset i Akershus etter at en traktor har veltet, melder Statens vegvesen. Omkjøring går via den gamle Trondheimsveien.
Bussen er fjernet
På fylkesvei 383/Trondheimsveien er flybussen som stengte hele veien i Skedsmo fjernet. Trondheimsveien er åpen for trafikk.
Les mer om Skedsmo.
Trondheimsveien er stengt i Skedsmo
En flybuss står på tvers på Fylkesvei 383 ved Brånåsen og stenger hele Trondheimsveien. Politiet på Romerike sier at veien kan bli stengt en god stund. De venter på tungberger.
Rullestol kjører på Trondheimsveien
Rullestol kjører på Trondheimsveien
Les mer om Trondheimsveien.
Brannøvelse i Elverum
Hvis du i formiddag ser brann ved riksvei 3 i Elverum så er dette en brannøvelse. Brannvesenet i Elverum skal ha en øvelse i Trondheimsveien, ifølge Brann Innlandet.
Trondheimsveien stengt
Trondheimsveien i Oslo er stengt fra Blytts gate etter at en fotgjenger ble påkjørt i 08-tiden. Politiet jobber på stedet etter hendelsen og fotgjengeren er kjørt til sykehus med lettere skader.
Les mer om Oslo.
n person skadet i trafikkulykke
En bil og en motorsykkel kolliderte på Trondheimsveien ved avkjøringen til Ammerud. Føreren av motorsykkelen er skadet og sent til Ahus.
Les mer om Ammerud og Trondheimsveien.
Tre menn tatt etter ran i Oslo
Tre menn er pågrepet etter at en taxisjåfør ble truet med våpen og en annen mann ble ranet. Mannen ble ranet av tre personer i Niels Juels gate. Han er lettere skadet, ifølge politiet. De tre mennene ble pågrepet i Trondheimsveien, og våpenet er funnet.
Les mer om Oslo og Trondheimsveien.
Veien sperret ved brann
Ifølge polititet er Trondheimsveien sperret ved Rosenhoffgata for all trafikk unntatt trikken på grunn av brannen i et gatekjøkken.
Brann i frityrgryte
Det brenner i en frityrgryte på et gatekjøkken i Trondheimsveien på Carl Berner. Nødetatene har nettopp kommet frem og to røykdykkere er på vei inn.
Kraftig brann på Carl Berners plass
Nødetatene har rykket ut til Trondheimsveien 113 hvor det ifølge brannvesenet brenner kraftig i lageret til Jysk.
Les mer om Jysk og Trondheimsveien.
Politibil punkterte under utrykning
En utrykningsbil fra politiet har punktert på to hjul på trikkeskinnene i Trondheimsveien i Oslo.
Les mer om Oslo og Trondheimsveien.