Truffet

Minihus med maks uttelling

Opplegget er på alle måter en vinn-vinn situasjon. Lærerne har tydeligvis truffet blink - og elever ved tre bergensskoler har vel aldri vært så kollektivt motiverte!

Minihus med maks uttelling

Opplegget er på alle måter en vinn-vinn situasjon. Lærerne har tydeligvis truffet blink – og elever ved tre bergensskoler har vel aldri vært så kollektivt motiverte!
Snøskred rammet seter
Snøskred har totalødelagt to av tre hus på ei seter i Vestre Slidre i Valdres, skriver OA. Skredet fra Nøsakampen har truffet og ødelagt både fjøset og det nyeste stølshuset. Kjentfolk i området varsler nå om stor snøskredfare fra Gilafjellet.

Person død etter å ha blitt truffet av traktor i Oslo

Forsøkte livreddende tiltak på stedet. Politiet meldte rundt klokka 20.00 i dag om en trafikkulykke ved Sandakerveien i Oslo. En person var blitt truffet av en traktor, og ble senere bekreftet omkommet.
Les mer om Oslo og Sandakerveien.
Oslo: Truffet av traktor - bekreftet død
Tragisk ulykke på Torshov i Oslo. Nødetatene var på vei til Sandakerveien hvor det har vært en trafikkulykke i krysset Hans Nilsen Hauges gate. - Vi har fått melding om at det gjennomføres HLR på en person, skrev Oslo-politiet på Twitter.
Påkjørt av traktor – døde
En fotgjenger er omkommet etter å ha blitt truffet av en traktor, opplyser politiet. Ulykken skjedde i krysset Sandakerveien - Hans Nielsen Hauges gate i Oslo. Øvrige omstendigheter er ikke kjent ennå.
Les mer om Oslo og Sandakerveien.
Avslutter søket etter flyvrakdeler i Svolvær
Flyvraket som ble funnet på 70 meters dybde utenfor Svolvær lufthavn bærer preg av å ha truffet havoverflaten med stor kraft.
Les mer om Svolvær.
E10: Personbil snurret og traff autovernet
Operasjonssentralen ved Nordland politidistrikt melder ved 19.30-tiden lørdag kveld om en singelulykke på E10 ved Bjørnfjell i Narvik. - Personbil har snurret på veien og truffet autovernet. Ikke meldt om personskade.
Les mer om Bjørnfjell, E10, Narvik og Nordland.
Ulykke ved Bjørnfjell
Politiet melder at det har vært en ulykke der en personbil er involvert på E10 ved Bjørnfjell. De skriver på Twitter at bilen skal ha snurret på veien og truffet autovernet. Det skal ikke være meldt om personskade, og nødetatene er på vei til stedet.
Les mer om Bjørnfjell, E10 og Twitter.
Deler av tak blåste av
I tillegg har to personer havnet på legevakten etter å ha blitt truffet av gjenstander på Torgallmenningen.
Les mer om Torgallmenningen.
Gutt (7) skled ut i veibanen - ble påkjørt og brakk armen
Saken blir oppdatert. En syv år gammel gutt brakk armen etter at han skled ned fra en snøhaug og ut i veibanen i Kongsberg onsdag ettermiddag. Så ble gutten truffet av en bil og skadet armen, opplyser politiet i Buskerud på Twitter.
Les mer om Buskerud, Kongsberg og Twitter.
Meldinger om skyting utenfor NSAs hovedkontor i USA
Politiet i delstaten Maryland har mottatt meldinger om mulig skyting utenfor etterretningsorganet NSAs hovedkvarter. En bil parkert nær inngangen ser ut til å ha blitt truffet av flere kuler, melder CBS News.
Les mer om Maryland og USA.
Kvinne mistet lappen fordi hun kjørte for dårlig
To ganger skal hun ha truffet brøytekanten.
Kvinne mistet lappen fordi hun kjørte for dårlig
To ganger skal hun ha truffet brøytekanten.
Vil ha eget gjengpoliti i Oslo
Ap-politiker Jan Bøhler etterlyser nå et eget gjengpoliti i Oslo. Til Klassekampen viser Bøhler til flere alvorlige episoder med gjengvold i hovedstaden den siste tiden. Bare denne uken ble en ung mann truffet av flere skudd på Holmlia.
Les mer om Bøhler, Holmlia og Oslo.
Politiet ber fortsatt folk om tips etter skyting på Holmlia
Oslo-politiet har mottatt flere tips, men ber fortsatt folk om å ta kontakt etter at en mann ble truffet av flere skudd på Holmlia i Oslo onsdag kveld.
Les mer om Holmlia og Oslo.
Skyting på Holmlia - Politiet gransker videobilder
Ingen pågrepet etter skytingen i Oslo. (Dagbladet): Ingen er så langt pågrepet etter skytingen på Holmlia sørøst i Oslo onsdag kveld. En ung mann ligger på sykehus etter å ha blitt truffet av flere skudd, og politiet ber om tips fra publikum.
Les mer om Holmlia, Oslo og Politiet.
Offer etter Holmlia-skyting avhørt
Mannen som ble truffet av flere skudd på Holmlia i Oslo i går kveld er avhørt av politiet. Ingen er så langt pågrepet og politiet ber vitner om å ta kontakt. De kjenner offeret fra før, og utelukker ikke at episoden kan knyttes til gjengmiljøet.
Les mer om Holmlia, Holmlia-skyting og Oslo.
Vil ha tips etter skyting
Politiet jakter en sølvfarget bil etter skytingen på Holmlia i går kveld. En mann i 20-årene ble skadet etter at han ble truffet av flere skudd. Ingen er foreløpig pågrepet i saken
Les mer om Holmlia.
Fortsatt ingen pågrepet etter skyting på Holmlia
Politiet fortsetter jakten på en eller flere gjerningsmenn etter at en mann ble truffet av flere skudd på Holmlia i Oslo onsdag kveld.
Les mer om Holmlia og Oslo.
Mann skutt flere ganger på Holmlia i Oslo – ingen pågrepet
En mann i slutten 20-årene som ble truffet med flere skudd på Holmlia onsdag kveld, er ikke livstruende skadet. Politiet leter etter en sølvfarget bil med en eller flere personer som kjørte fra stedet.
Les mer om Holmlia og Oslo.
Mann skutt flere ganger på Holmlia – ikke livstruende skadd
En mann ble truffet av flere skudd på Holmlia i Oslo onsdag kveld, men skadene er ikke livstruende. Politiet utelukker ikke at skytingen er gjengrelatert.
Les mer om Holmlia og Oslo.
En person såret i skyting på Holmlia i Oslo
Mannen i 20-årene ble truffet av flere skudd, men klarte å redde seg ved å søke tilflukt i leiligheten til en ukjent person.
Les mer om Holmlia og Oslo.
Skyting på Holmlia i Oslo
Innsatsleder Brian Skotnes i Oslo-politiet sier mannen som ble skutt på Holmlia i kveld, ble truffet med flere skudd. Han er kjørt til sykehus, men er ikke livstruende skadd.
Les mer om Holmlia, Oslo-politiet og Oslo.