Trysil

Spesialavtale og hemmelighold skal hjelpe Kristoffersen

TRYSIL/OSLO (NRK): Henrik Kristoffersen prøver nye ting for å nærme seg Marcel Hirscher, men helst skal ingen vite hva han gjør.

Spesialavtale og hemmelighold skal hjelpe Kristoffersen

TRYSIL/OSLO (NRK): Henrik Kristoffersen prøver nye ting for å nærme seg Marcel Hirscher, men helst skal ingen vite hva han gjør. - Nei, ikke film skiene mine da.
Bygda der alle sier hei
TRYSIL (NRK): Gunvald Storsveen sier hei til alle han møter. Nå har hilsingen satt i gang noe større i skibygda Trysil. Gledesprederen er på sin daglige runde med kommunens postvogn i Innbygda i Trysil.
Les mer om Innbygda og Trysil.
Trysil sikrer tidlig start på langrenssesongen: – Enda flere kilometer
Nå pakker Trysil inn 34.000 kubikkmeter snø.
Les mer om Trysil.

Urinerte i taxikø

En mann i 40-åra klarte ikke å holde seg da han stod i taxikøa i Trysil ved 02.30-tida i natt. Han blir nå anmeldt for å ha urinert i taxikøa, skriver Politiet i Innlandet på Twitter.
Les mer om Innlandet, Politiet, Trysil og Twitter.
Fram Larvik vant
Fram Larvik vant serieåpningen i 2. divisjon i fotball for menn. Fram slo NIL-Trysil 2–1 i Framparken i ettermiddag. Bortelaget tok ledelsen, men Fram scoret to ganger i 2. omgang ved Mahmoud Sami Laham og Jone Rugland.
Her kan gründere og bedrifter drøfte prosjekter og ideer
For å stimulere til gründervirksomhet i Trysil og Engerdal, vil Hedmark Kunnskapspark og Innovasjon Norge stille seg til disposisjon på rådhuset i Trysil.
De beste maskinførerne kommer fra Solør vgs. - nytt NM-gull torsdag
For andre året på rad ble en elev ved linja for anleggsmaskinførere gullvinner i skole-NM. Tor Eivind Kristiansen fra Slettås i Trysil gikk til topps på hjemmebane torsdag. Spesielt hans håndtering av dumperen var imponerende og avgjørende.
Les mer om NM-gull, Solør og Trysil.
Jonas til Hamar 1. mai
Leder av Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre, skal holde hovedtalen i Hamar tirsdag 1. mai. Han skal også være med i toget, og i tillegg besøke Trysil, Elverum og Stange. – Det er lagt opp slik at det folk kan slå av en prat med partilederen, sier Bjørn Jarle Røberg-Larsen, fylkessekretær i Hedmark Arbeiderparti.
Jonas Gahr Støre til Trysil, Elverum og Hamar 1. mai
Ap-leder Jonas Gahr Støre har bestemt seg for å feire 1. mai i Hedmark. Både Trysil, Elverum, Hamar og Tangen står på programmet.
Les mer om Elverum, Hamar, Hedmark, Tangen og Trysil.
Trysil tar sommeren til nye høyder
Til sommeren blir det enda mer sykkelmoro i Trysil.
Les mer om Trysil.
Mange kutt i videregående skoler
Lave søkertall gjør at fylkesrådet i Hedmark vil kutte i tilbudene på videregående skoler. På Koppang blir det bare studiespesialisende igjen. Det kuttes også i kokk og servitørtilbud i Trysil og på Tynset. 2. mai avgjøres saken, ifølge Østlendingen.
Skade setter Kleveland tilbake før X Games Norway
Et kraftig overtråkk gjør at snowboardstjernen Marcus Kleveland ikke får optimal oppladning til X Games på Fornebu 19. mai. Skaden pådro han seg under NM på Trysil før påsken, melder NRK. - Jeg landet litt rart og vridde ankelen min.
Les mer om Fornebu, Kleveland, NRK og Trysil.
Pengemaskinen Stavkroa skal bli verdens beste afterski
Stavkroa i Hemsedal er blitt en pengemaskin og omsatte for over dobbelt så mye som argeste afterski-konkurrent i Trysil.
Les mer om Hemsedal og Trysil.
Bil av veien ved Trysil
En bil har kjørt av fylkesvei 26 ved Trysil. Nødetatene er på vei, melder politiet.
Les mer om Trysil.
15-åring fra Lensbygda tok sølv i kombinert-NM
Thea Minyan Bjørseth fra Lensbygda ledet etter hoppdelen og tok til slutt NM-sølv i kombinert for kvinner i Trysil lørdag. 15 år gamle Thea Minyan Bjørseth har virkelig gjort seg bemerket i vinter, både i hopp og kombinert.
15-åring fra Lensbygda tok sølv i kombinert-NM
Thea Minyan Bjørseth fra Lensbygda ledet etter hoppdelen og tok til slutt NM-sølv i kombinert for kvinner i Trysil lørdag.
Les mer om Lensbygda, NM-sølv og Trysil.
John Peter (46): - For meg er det for sent å bli popstjerne, men det skal bli gøy å spille på hjemmebane
Etter mer enn 20 år som aktiv musiker har John Peter Støa (46) fra Trysil gitt opp drømmen om å bli popstjerne. Men han gleder seg stort til å holde sin første konsert i hjembygda på sju år. - Hehe...
Les mer om John Peter Støa og Trysil.
Han er byens nye hudlege – og pasientene strømmer til
KONGSVINGER: Han begynte i desember. Nå har han pasienter fra Trysil og sørover til Eidskog. Han er i full stilling, og har kveldsåpent to dager i uka. Det er tydelig et sterkt behov for en hudlege i Kongsvinger-regionen.
SNO kontrollerte 149 snøskuterførere i påsken – 35 hadde ikke alt på stell
Til sammen ble 149 snøskuterførere kontrollert fra 24. mars til 1. april i kommunene Tydal, Selbu, Midtre-Gauldal, Melhus, Holtålen, Engerdal, Trysil og Rendalen. 35 hadde ikke alt i orden etter motorferdselsloven og har fått reaksjoner fra SNO.
Camp Trysil: På tide å tenke på neste sesong
Skiløpere skapes om sommeren. Det er lenge fra de siste skirennene på våren til de første i desember, sier Anita Moen ved Camp Trysil.
Les mer om Anita Moen og Camp Trysil.
Politiet ser en økning i bruk av narkotika i påskefjellet i Trysil
Om politiet fikk god effekt av tiltakene som ble satt inn for å begrense flatfylla i Trysilfjellet i påska, opplevde de samtidig en økning i bruk av narkotika blant skistedets påskegjester.
Les mer om Trysil og Trysilfjellet.
Dette skjedde mens du sov: Masseslagsmål på skistedene
Det gikk hett for seg på skistedene i Innlandet påskeaften. Slåssing i Trysil, i Øyer/Hafjell og på Beitostølen. Seks menn barket sammen på Skitorget i Trysil. To til legevakta, kutt i ansiktet og en brukket finger.
Narkotikabruk
To menn i 30-åra ble lørdag anmeldt for bruk av narkotika i Trysil.
Les mer om Trysil.
Til legevakta etter slagsmål
Politiet i Trysil fikk melding om et slagsmål mellom flere personer lørdag kveld. Det var rolig da de kom til stedet, men en person ble sendt til legevakta med smerter i hodet.
Les mer om Trysil.