Trysil

Vogntog av veien nord for Trysil

Et vogntog ligger på siden etter å ha kjørt av riksvei 26 nord for Trysil. Kjøretøyet er ifølge politiet lastet med stein. Det er ikke meldt om personskade.
Les mer om Trysil.

Merker ulver i Slettås-reviret

Samtidig som ulvejakta foregår i ulvesona, merker Statens Naturoppsyn ulvene i Slettås-reviret i Trysil. Flokken er ikke av ulvene innenfor sona som kan skytes nå i ulvejakta. Målet er å finne ut av hvordan ulvene bruker området og hvor de vandrer.
Les mer om Slettås-reviret og Trysil.
Slåssing på utesteder
Politiet grep i inn etter flere tilfeller av slåssing på utesteder i natt. Både på Fagernes, Raufoss , Øyer og i Trysil var det slåsskamper ved serveringsteder. Også i Løten måtte politiet stoppe en slåsskamp, denne foregikk utendørs mellom flere personer.
Les mer om Løten, Trysil og Øyer.
Slossing på utesteder
Politiet grep i inn etter flere tilfeller av slossing på utesteder i natt. Både på Fagernes, Raufoss , Øyer og i Trysil var det slosskamper ved serveringsteder. Også i Løten måtte politiet stoppe en slosskamp, denne foregikk utendørs mellom flere personer.
Les mer om Løten, Trysil og Øyer.

Mange hendelser i Trysil

Politiet hadde mye å gjøre i Trysil i løpet av natten. For berusede folk, slåssing, feststøy og narkotikabesittelse har politiet i Innlandet slått ned på, melder Innlandet politidistrikt på Twitter.
Les mer om Innlandet, Trysil og Twitter.
Hyttebrann slukket
Hyttebrannen i Ljørdalen i Trysil er nå slukket. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 9.40. Ingen personer kom til skade i brannen.
Les mer om Ljørdalen og Trysil.
Hyttebrann i Trysil
Nødetatene er på veg til en brann i en fritidsbolig i Ljørdalen i Trysil. Politiet fikk melding om brannen klokka 9.40 .
Les mer om Ljørdalen og Trysil.
Skredfare i alpinanlegg
I Trysil er skredfaren betydelig. Skisenteret oppfordrer sine kunder til å være forsiktige og unngå gratt fjellterreng. I Jotunheimen er skredfaren moderat.
Supermekler har solgt 213 hytter på ett år
Mekler Petter Birkrem slår til med ny rekord i Trysil.
Les mer om Trysil.
Riksvei 25 stengt
Riksvei 25 er stengt i begge retninger ved Nesvollberget Trysil grunnet et vogntog som står på tvers. Lokal omkjøring for personbiler via Ljørdalen.
Viltnemnda kjørte på elg
En representant fra viltnemnda i Trysil kjørte på en elg på veg til en annen viltpåkjørsel i kveld. I løpet av kvelden så langt er 5 elger påkjørt i Hedmark, opplyser politiet.
Les mer om Hedmark og Trysil.
Viltnemnda kjørte på elg!
En representant fra viltnemnda i Trysil kjørte på elg på veg til en annen viltpåkjørsel i kveld. I løpet av kvelden så langt er 5 elger påkjørt i Hedmark, opplyser politiet.
Les mer om Hedmark og Trysil.
Mange tar jul- og nyttår i fjellet
Stadig flere nordmenn feirer jul- og nyttårshelg på fjellet. Turistsjef i Trysil, Gudrun Sanaker Lohne (bildet), sier det gjelder også svensker, dansker og gjester fra England, Tyskland og Russland. Det dreier seg om både hotellopphold og hytteleie.
Bil i grøfta ved Trysil flyplass
1451: Politiet melder om bil i grøfta ved Trysil flyplass. Det er ngen personskader, men noe trafikale problemer på stedet.
Les mer om Trysil.
Ny rektor Elverum videregående
Margrethe Hammer Mobæk er tilsatt som ny rektor på Elverum videregående skole. Mobæk kommer fra stillingen som assisterende rektor ved Nannestad videregående skole. Hun har master i idrettsfag og i utdanningsledelse og kommer opprinnelig fra Trysil.
Les mer om Elverum, Nannestad og Trysil.
Brann i søppelcontainer
Trysil brannvesen har akkurat rykket ut til en brann i en søppelcontainer i Fulufjellet. Det melder 110 Innlandet på Twitter.
Les mer om Fulufjellet, Innlandet og Twitter.
Tatt med narkotika i Trysil
Politiet stoppet en mann i 20-åra i Trysil natt til søndag. Han virket ruset, og politiet fant mindre mengder av narkotika på mannen. Sak blir opprettet, skriver politiet i Innlandet på Twitter.
Les mer om Innlandet, Trysil og Twitter.
Mistenker ruskjøring
Politiet mistenker ruspåvirket kjøring etter en utforkjøring i Trysil i natt. En kvinne i 40-åra kjørte bilen.
Les mer om Trysil.
Styrker politiet
Innlandet politidistrikt styrker beredskapen i Trysil med to stillinger. Bakgrunnen er turismen i Trysilfjellet. Også RIngsaker, Hamar, Elverum, Kongsvinger, Gjøvik og Hadeland får styrket vakt og beredskap.
Lastebiler står fast
Det er glatt på vegene, og trailere står fast i bakkene på fv 114 ved Fall i Søndre Land og på fv 51 ved Randsverk i Vågå. To trailere står fast på rv 25 ved Bjønnbekkmora i Trysil. Trafikken kan komme forbi, melder politiet.
Nyinnspilling av filmklassiker
Filmen Fjols til Fjells fra 1957, med blant andre Leif Juster, skal spilles inn på nytt og det skjer i Trysil. Produksjonsselskapet Eikeland og Haug har kjøpt rettigheten til filmen. Innspillingen skal skje vinteren 2019.
Les mer om Haug, Leif Juster og Trysil.
Nekter for å ha kidnappa sønnen
Mannen i 40-åra som er tiltalt for blant annet å ha kidnappet sin 6 år gamle sønn fra en hytte i Trysil i februar i år, nekter straffskyld. Rettsaken mot mannen startet i Sør-Østerdal tingrett i dag.
Les mer om Sør-Østerdal og Trysil.
Bortføringssak i retten
I dag starter saken mot en mann i 40-åra som er tiltalt for å ha bortført sønnen ved å true hans mor på en hytte i Trysil i februar. Saken i Sæør-Østerdal tingrett ble utsatt sist den var oppe.
Les mer om Sæør-Østerdal og Trysil.
Dom gullsmedran i Trysil
Den 35 år gamle mannen som ranet Gullhjørnet i Trysil, er dømt til fengsel i tre år og seks måneder. Litaueren har ikke bestemt seg for om han vil anke straffen. Det sier mannens forsvarer, Tore Müller Famestad, til Østlendingen.
Fengslet etter våpentjuveri
En mann i 20-åra ble i går ettermiddag varetektsfengslet i 2 uker, siktet for å ha vært med på et større våpentjuveri i Søre Osen i Trysil i september. Han godtok fengslingen, ifølge Østlendingen. Flere personer er pågrepet i denne våpensaken.