Trysil

Bil mot elg i Trysil

En bil har kjørt på en elg på riksvei 25 ca to mil sør for Trysil. Sjåføren kan være skadet, melder politiet. Nødetatene er på veg.
Les mer om Trysil.

2. Trysil

Prisene stiger i fjellet – merker lite til «litt crazy boligmarked
Uroen i boligmarkedet preller av på hyttemarkedet. Geilo, Hafjell og Trysil opplever raske salg og stigende priser.
Les mer om Hafjell og Trysil.
Endelig går alt på skinner for Solemdal
TRYSIL (VG) Flere ganger har hun vurdert å gi seg som skiskytter. Nå har Synnøve Solemdal (28) kommet på bedre tanker.

Kutter ut skibussen til Trysil

Boreal vil ikke kjøre skibuss til Trysil i vinter. Skibussen har gått til Trysilfjellet fra Hamar, Lillehammer og fra Kongsvinger, men det er for få som har brukt tilbudet og det har gitt røde tall for Boreal Travel, skriver Østlendingen.
Hafjell utsetter alpinstart
Hafjell alpinsenter i Øyer utsetter sin planlagte åpning med n uke. Mangel på kulde gjør det vanskelig å produsere snø. Beitostølen og Valdres har allerede åpnet. Kvitfjell og Skeikampen åpner i helga. Trysil og Bjorli har ikke fastsatt åpningsdato.
Les mer om Bjorli, Skeikampen og Øyer.
Nei til egen bruk av ulvepenger
Trysil kommune får ikke bruke sin andel av pengene som er gitt til kommuner med ulverevir, for å undersøke ulvens opphav. Kommunen ville undersøke både det genetiske og geografiske opphavet, men Miljødirektoratet sier nei. skriver Østlendingen.
Skogrand og Svendsen utsetter bryllupet
TRYSIL (VG) Sommerbryllupet til Samantha Skogrand (28) og Emil Hegle Svendsen (32) er utsatt.
Svendsen og Skogrand utsetter bryllupet
TRYSIL (VG) Sommerbryllupet til Samantha Skogrand (28) og Emil Hegle Svendsen (32) er utsatt.
Svendsen om NIFs pengebruk: – Det ser veldig dumt ut
TRYSIL (VG) Skiskytter Emil Hegle Svendsen (32) er skremt over detaljene som er kommet frem i «festregnskapene til Norges Idrettsforbund.
Eckhoff sliter med sår hals
Tirill Eckhoff har forlatt treningsleiren i Trysil på grunn av en sår hals, melder VG. Laget skal trene der frem til 10. november. Også Tarjei Bø sliter med sykdom, og har derfor valgt å stå over samlingen.
Les mer om Trysil.
Mann dømt til seks års fengsel for overfallsvoldtekt i Trysil
En mann er dømt til seks års fengsel for overfallsvoldtekt av en kvinne nær en parkeringsplass i alpinanlegget i Trysilfjellet i mars i år.
Les mer om Trysil og Trysilfjellet.
Trailere av veien
Det er glatt flere steder i Innlandet, og flere trailere og biler, blant annet en strøbil, har kjørt av Riksvei 25 ved Tørberget i Trysil. Tungtrafikken står mer eller mindre stille, men nye strøbiler er på vei, melder politiet.
Akershus: Stedvis glatt
Statens vegvesen melder at det er glatt i Østlandsområdet, spesielt i Trysil og de mindre veiene i Akershus. Strøbiler er ute.
Les mer om Trysil og Østlandsområdet.
Brannen slukket
Brannen i et hus i Innbygda i Trysil er slukket. Det var ingen i huset da det begynte å brenne. Det har brent i kjelleren på huset.
Les mer om Innbygda og Trysil.
Brann i Trysil
Det brenner i et hus i Innbygda i Trysil. Nødetatene er på brannstedet. Ifølge politiet skal det ikke bo folk i huset.
Les mer om Innbygda og Trysil.
Til legevakt etter krasj
To personer ble sjekket av legevakt etter trafikkulykka på riksveg 25 i Trysil i ettermiddag. Det var to biler involvert. Den ene kjørte inn i den andre bilen bakfra. Veien er nå åpnet og ryddet etter hendelsen.
Les mer om Trysil.
Trafikkulykke i Trysil
To biler har vært involvert i ei trafikkulykke på riksveg 25 ved Kvernmosetervegen i Trysil. Det skriver politiet i Innlandet på Twitter. Brannvesenet er på stedet.
Skutt ulv kom fra Trysil
Ulven som ble skutt utenfor Stockholm 10. oktober under skadefellingsjakt, viser seg å være en norsk hannulv utvandret fra Slettåsreviret i Trysil. Det viser en DNA analyse. Ulven hadde angrepet og drept flere hunder og sauer i området før den ble skutt.
Ulven kom fra Slettås-reviret
Ulven som ble skutt utenfor Stockholm 10. oktober under skadefellingsjakt viser seg å være en norsk hannulv utvandret fra Slettåsreviret i Trysil. Det viser en DNA analyse. Ulven hadde angrepet og drept flere hunder og sauer i området før den ble skutt.
Veier åpnet igjen
Riksvei 3 ved Bellingmo i Alvdal er åpen for trafikk igjen etter berging av en lastebil. Riksvei 25 mellom Nybergsund og Østby i Trysil er også åpen for trafikk igjen etter bilberging.
Fortsatt 3400 strømløse
Fortsatt er 3400 husstander i Hedmark og Oppland uten strøm. Kommunene som er hardest rammet er Ringsaker, Trysil, Åmot, Engerdal,Gausdal, Lillehammer og Gjøvik. Over 12 000 var uten strøm i natt. I Gjøvik er Fredheim og Grande skoler og Bjørnsveen ungdomsskole stengt på grunn av strømbrudd.
Trøbbel i trafikken
Snøværet i går kveld og i natt har skapt vanskligheter i trafikken mange steder i Hedmark og Oppland. Noen steder har trær falt over veien og det blir meldt om flere utforkjøringer. Det er ikke meldt om personskader, men betydelige materielle skader. Det er blant annet meldt om utforkjøringer ved Lerberget i Trysil, på Rudshøgda i Ringsaker, på Midtskogen i Trysil, i Vang i Hamar, på Arneberg i Åsnes og ved Kjemsjøen i Åmot.
Utforkjøring i Trysil
En mann ble lettere skadd i en utforkjøring på fv 26 i Trysil i kveld. Mannen ble kjørt til legevakta for sjekk.
Les mer om Trysil.
Bil utfor vegen i Trysil
En mann i 50-årene er kjørt til legevakt etter at bilen hans kjørte av fylkesveg 26 i Trysil like før klokka 19 i kveld. Uhellet skjedde ved avkjøringa til Fageråsen.
Les mer om Fageråsen og Trysil.