Turnout mc

Ble sparket mens hun lå nede

I gangen til Turnout MC-lokaler skjedde voldsutøvelsen.
Les mer om Turnout MC-lokaler.

Kritiserer politiet etter «skryte-pressemelding

Politiet pågrep i går en person for besittelse av narkotika på en fest hos Turnout MC. – Uvanlig at politiet sender skrytepressemeldinger, mener advokat John Christian Elden.
Narkobeslag i Fauske
Politiet slo til mot MC fest på Fauske. Turnout MC avholder denne helgen sin 25års markering. Allerede på fredags kveld ble et av medlemmene i Turnout MC pågrepet, siktet for brudd for bruk og oppbevaring av narkotika.
Les mer om Fauske og Turnout MC.
Fant narkotika på Turnout-fest
Politiet slo til mot Turnout MC sin fest fredag kveld.
Les mer om Turnout MC og Turnout-fest.

Vil følge ekstra med

Turnout MC feirer 25 år til helga. - Vi forventer at de følger lover og regler, sier lensmann Robin Johnsen.
Les mer om Robin Johnsen.
Politiet: – Medlemmene er straffet for 70 forhold
Advokat John Christian Elden mener politiet burde si unnskyld for å ha stemplet Turnout MC som en gjeng kriminelle. – Kommer ikke på tale, svarer Geir Ove Heir i Salten-politiet.
- Flertallet i Turnout er straffet
Det er ingen tvil om at Turnout MC tilhører det kriminelle MC-miljøet, skriver politiet i Salten i en pressemelding.
– Flertall i Turnout er straffet
En fersk gjennomgang som politiet i Salten har gjort av klubben Turnout MC viser at et flertall av klubbens medlemmer er straffet for tilsammen 70 forhold. Dette er straffer gjennom dom og forelegg, skriver politiet i Salten i en pressemelding. Det har stormet rundt MC-klubben etter at de fikk kjøpe en 600 kvm tomt av Fauske kommune.
- «Plakatbeviset er patetisk
Turnout MCs advokat, John Christian Elden påpeker at lagmannsretten og Høyesterett har presisert at Turnout ikke var en kriminell MC-klubb.
Klubben slår tilbake
Politiet i Salten beskylder ledende politikere i Fauske for å støtte en kriminell MC-klubb når de selger ei tomt til Turnout MC. Nå slår klubben tilbake og krever en unnskyldning fra politiet.
Les mer om Fauske, MC-klubb, Salten og Turnout MC.
MC-klubb krever unnskyldning fra politiet
Politiet i Salten beskylder ledende politikere i Fauske for å støtte en kriminell MC-klubb når de selger ei tomt til Turnout MC. Nå slår klubben tilbake og krever en unnskyldning fra politiet.
Les mer om Fauske, MC-klubb, Salten og Turnout MC.
Avviser kritikken
Varaordfører Linda Salemonsen (Felleslista) er gift med et medlem i Turnout MC i Fauske, og avviser politiets kritikk mot kommunen. – Dette er blitt en svær sak, men jeg vet at det ikke er noe å frykte, sier hun til an.no. Formannskapet mente Salemonsen for øvrig ikke var inhabil da saken om tomtesalget var oppe til behandling, selv om hun altså er gift med et av medlemmene.
Les mer om Fauske, Salemonsen og Turnout MC.
– Forbauset og sjokkert over vedtaket
MC-klubben «Turnout MC får kjøpe 600 kvadratmeter tomt i Fauske i Nordland. – Kommunen støtter med dette en kriminell MC-klubb, raser politiet.
– Kan ikke sitte som overdommer
Geir Ove Heir i politiet i Salten kaller Fauske kommunes vedtak om å selge tom til Turnout MC et stort tillitsbrudd fra politikerne, og mener det ikke må herske noen tvil om at «Turnout MC tilhører det kriminelle MC-miljøet. NRK har ikke lykkes få en kommentar fra ordfører eller varaordfører, men Kenneth Svendsen (Frp) sier i dagens Avisa Nordland at når klubben har gjort opp for seg, kan ikke kommunen sitte som en overdommer. – Jeg er ikke komfortabel med at vi skal straffe klubben på noen måte. Det skal andre systemer ta seg av, sier Svendsen i avisa.
Politiet sjokkert over vedtak
Fungerende leder Geir Ove Heir i politiet i Salten reagerer sterkt på Fauske kommunes vedtak om å selge tomt til Turnout MC. Formannskapet vedtok i går å selge 600 kvadratmeter til klubben, til tross for advarsler fra politiet om at klubben tilhører et kriminelt miljø.
Kommunen selger tomt billig til Turnout
Formannskapet skal i dag avgjøre prisen på tomta som MC-klubben Turnout skal få kjøpe.
Dømt i Høyesterett
Etter mange runder i retten har MC-klubben Turnout fått sin endelige dom.
Turnout MC er dømt
Ett år og tre rettsinstanser måtte til for at Turnout MC skulle få sin endelige dom. Nå har landets øverste dommere konkludert. Bakgrunnen for saken er at klubben i 2013 ble ilagt ei bot på 100.000 kroner for brudd på alkoholloven.
Les mer om Turnout MC.
Mildere straff for Turnout MC
Høyesterett har redusert pengekravet mot Turnout MC etter at motorsykkelklubben ble dømt for brudd på skjenkebevillingen. I lagmannsretten ble klubben dømt til å betale 330.000 kroner, men Høyesterett har senket kravet med 100.000 kroner.
Les mer om Høyesterett og Turnout MC.
Anker dommen
MC-klubben Turnout anker dommen for ulovlig skjenking videre til Høyesterett. Det skriver Avisa Nordland. I lagmannsretten ble klubben nylig dømt til å betale 330.000 kroner, noe som er 200.000 kroner mer enn Salten tingrett mente de burde ut med.
Turnout dømt for ulovlig skjenking
MC-klubben Turnout må betale over 200.000 kroner i bot for å ha solgt både øl, sprit, vin og rusbrus i flere år uten skjenkebevilling.
Kravet mot Turnout kan bli halvert
Spesialetterforsker Geir Nordkil har saumfart kvitteringer og andre papirer som ble beslaglagt hos mc-klubben Turnout i Fauske.
Les mer om Fauske og Turnout.
- Festene har ikke vært noen gullgruve
Kjøpte inn tusen flasker sprit og 11.000 flasker øl. Baren til mc-klubben Turnout på Fauske. Her mener politiet det er omsatt alkohol ulovlig for mange hundre tusen kroner. Foto: Poltiet
Les mer om Fauske og Turnout.
MC-medlem slo mann bevisstløs
Et medlem av MC-klubben Turnout på Fauske er tiltalt for å ha slått ned en mann slik at fornærmede besvimte og fikk påført både brudd og kuttskader. Det var i august i år at hendelsen
Les mer om Fauske og MC-klubben Turnout.
Aksjonerte mot mc-klubb
- De har ikke sluttet med skjenkingen. Illustrasjonsfoto Turnout på Fauske. Foto: Rune Grønlie Onsdag kveld aksjonerte politiet igjen mot lokalene til den mye omtalte MC-klubben Turnout
Les mer om Fauske og MC-klubben Turnout.