Tutta

Suzann Pettersen sprakk

Suzann Pettersen var i delt ledelse før siste runde, men hang ikke med på rivalenes birdiefest, og falt til 11.-plass i LPGA-tourfinalen. Tutta kjempet om sin første seier på LPGA-touren på godt over to år, men to birdier var ikke godt nok. Hun måtte nøye seg med å gå sisterunden i Florida på par.
Les mer om Florida.

God start av Tutta

Suzann Pettersen leverte en god første runde i LPGA-tourfinalen i golf i Florida og er på delt 3.-plass etter første dag. Chien Pei-yun fra Taiwan og Sarah Jane Smith fra Australia deler ledelsen bare ett slag foran Tutta.
God start for Tutta i LPGA-tourfinalen
Suzann Pettersen leverte en god første runde i LPGA-tourfinalen i golf i Florida og er på delt 3.-plass ett slag bak lederne etter første dag.
Les mer om Florida og Tutta.
Åpningsrunden ødela for Tutta
Suzann Pettersen avsluttet LPGA-turneringen i Japan med en ny solid runde. Åpningsrunden har skylden for at det til slutt endte med en beskjeden 52. plass.
Les mer om Japan og Tutta.

Tutta reiste seg etter skrekkstart

Suzann Pettersen hevet seg mange hakk etter den svake åpningsrunden, men ligger fortsatt et hav bak teten i LPGA-turneringen i golf i Japan, skriver NTB. Hun gikk lørdagens annenrunde tre slag under par, men golfprofilen ligger likevel på en 61.-plass på resultatlistene.
Les mer om Japan og NTB.
Håpløs start for Tutta i Japan
Etter en runde på to slag over par har Suzann Pettersen bare fem konkurrenter bak seg etter første dag av LPGA-turneringen i Japan. Tutta gikk de 18 hullene på 74 slag og det gir en 68.-plass før runde to. Hele sju spillere deler ledelsen.
Les mer om Japan, Suzann Pettersen og Tutta.
Svak dag av Tutta
Golferen Suzann Pettersen maktet ikke å følge opp finspillet i LPGA-turneringen i Kuala Lumpur lørdag. Hun falt ned til delt 19.-plass etter en 71-runde før den avsluttende runden søndag. Tutta er seks under par, mens lederen Cristie Kerr fra USA har –15.
Tutta med sprekk i LPGA-turnering
Golferen Suzann Pettersen maktet ikke å følge opp finspillet i LPGA-turneringen i Kuala Lumpur lørdag. Hun falt ned til delt 19.-plass før siste runde.
Les mer om Kuala Lumpur.
Tutta fortsatt i tetstriden etter ny solid runde
Suzann Pettersen leverte en ny solid runde og ligger på delt sjetteplass når LPGA-turneringen i golf i Malaysia er halvspilt.
Les mer om Malaysia.
Suzann Pettersen kjemper i toppen
Suzann Pettersen ligger på delt sjetteplass når LPGA-turneringen i golf i Malaysia er halvspilt. Spillet måtte avbrytes i flere timer på grunn av tordenvær i går. Totalt er Tutta seks slag under par etter halvspilt turnering. Hun er på delt 6.-plass med åtte andre spillere.
Les mer om Malaysia og Tutta.
Værproblemer for Tutta
Suzann Pettersen lå på sjetteplass etter første runde i LPGA-turneringen i Malaysia. Hun rakk å spille fem hull fredag, før alle spillerne ble kalt tilbake til klubbhuset på grunn av lyn og torden, melder NTB. Da var Tutta på –4.
Les mer om Malaysia, NTB og Tutta.
Tutta spilte seg opp i Sør-Korea
Suzann Pettersen spilte seg opp fra 20.- til delt 14.-plass på siste dag av LPGA-turneringen i sørkoreanske Incheon. Hjemmehåpet Ko Jin-young vant.
Les mer om Incheon og Sør-Korea.
«Tutta klatret i Sør-Korea
Golferen Suzann Pettersen spilte seg opp fra 20.- til delt 14.-plass på siste dag av LPGA-turneringen i sørkoreanske Incheon. Hjemmehåpet Ko Jin-young vant. Pettersen lå på en delt 20.-plass etter lørdagens tredjerunde, da på seks under par. Søndag gikk hun den avsluttende runden på 71 slag.
Les mer om Incheon og Sør-Korea.
Tutta topp 20 i Sør-Korea
Suzann Pettersen har et stykke opp til teten før siste dag av LPGA-turneringen i Incheon. Tutta ligger på seks under par, noe som holder til delt 20.-plass. Hjemmehåpet Ko Jin-young leder i Sør-Korea før siste dag. Hun ligger på 15 under par, ni slag bedre enn Pettersen (-6).
Les mer om Incheon, Pettersen og Sør-Korea.
Grei start for Tutta
Suzann Pettersen åpnet med en 70-runde og er på delt 16.-plass etter første dag av LPGA-turneringen i golf i sørkoreanske Incheon, skriver NTB. «Tutta har vunnet turneringen i Incheon to ganger, forrige gang i 2012.
Les mer om Incheon, NTB og Tutta.
Tutta på 7.-plass i Spania
Med en 69-runde fire under par avanserte Suzann Pettersen til 7.-plass under europatourturneringen i golf i Malaga søndag. Marianne Skarpnord endte på 50.-plass. Madelene Stavnar ble nummer 54 og Tonje Daffinrud havnet på en 69.-plass.
Tutta raste på listene
Suzann Pettersen hadde ingen god dag på golfbanen i Evian-mesterskapet lørdag, gikk 2. runde tre slag over par og raste på listene. Bogey på 11. hull ble fulgt av dobbelbogey på 12. hull, og etter en ny bogey på 15. hull var Tutta nede på delt 46.-plass.
Les mer om Evian-mesterskapet og Tutta.
Tutta i utfordrerposisjon halvveis i storturnering
På 16. plass etter første dag av majorturnering.
Tutta med god avslutning
Suzann Pettersen avsluttet solid og har kontakt med teten etter åpningsrunden av Evian-mesterskapet i golf fredag. Etter sin 69-runde (to under par) er hun på delt 16.-plass. Det er seks slag fram til ledende Park Sung-hyun fra Sør-Korea, men bare tre slag til 3.-plassen.
Uværstrøbbel for Tutta
Suzann Pettersen rakk å spille tre hull før værgudene tvang arrangørene til å utsette førsterunden av Evian-mesterskapet i golf torsdag. Den norske golfprofilen startet sin åpningsrunde rett før klokken 9 torsdag. En time seinere gjorde sterk vind og kraftig regnvær det umulig å fortsette.
Les mer om Evian-mesterskapet og Tutta.
Tutta visekaptein i Solheim Cup
Suzann Pettersens ryggplager stoppet spill i Solheim Cup. Nå får hun være visekaptein for Europa i den prestisjetunge turneringen.
Les mer om Europa og Solheim Cup.
Tutta stoppet av ryggplager. Nå blir hun visekaptein i stedet
Suzann Pettersens ryggplager stoppet spill i Solheim Cup. Nå får hun være visekaptein for Europa i den prestisjetunge turneringen.
Les mer om Europa og Solheim Cup.
Nå: Tutta må trekke seg fra Solheim Cup på grunn av ryggsmerter
Solheim Cup-ekspert Suzann Pettersen (36) må droppe møtet mellom Europa og USA kommende helg.
Les mer om Europa, Solheim Cup og USA.
Solheim Cup-start i fare for ryggplaget Tutta
Suzann Pettersen sliter med en vond rygg slik at hennes niende start i golfturneringen Solheim Cup virker onsdag noe usikker.
Les mer om Solheim Cup og Tutta.
Slutt for «Tutta etter Tokyo-OL
BOGSTAD (NRK): Norges beste golfspiller gjennom tidene har bestemt seg for å satse frem mot OL i 2020 - men så er det slutt.
Les mer om Tokyo-OL og Tutta.