Tutta

Suzann «Tutta» Pettersen (36) er gravid

- Vet jo ikke helt hva jeg går til. FORNØYD: Suzann Pettersen venter barn. Her etter en turneringsseier i Taiwan i 2013. Foto: AP Suzann Pettersen (36) venter barn med ektemannen Christian Ringvold (36).
Les mer om Christian Ringvold og Taiwan.

Tutta er gravid: - Målet er å komme tilbake på golfbanen så kjapt som mulig

Suzann Pettersen og mannen venter barn.
Nå blir hun mamma
Suzann «Tutta Pettersen og Christian Ringvold skal bli foreldre.
Les mer om Christian Ringvold.
Suzann Pettersen er gravid
Suzann «Tutta» Pettersen (36) er gravid, men skal fortsatt satse på golfkarrieren. Om ikke lenge venter en helt ny tilværelse for den norske golfproffen Suzann Pettersen og hennes ektemann Christian Ringvold.

Suzann «Tutta» Pettersen er gravid - Nå blir hun mamma - Se og Hør

Suzann «Tutta» Pettersen og Christian Ringvold skal bli foreldre. (Se og Hør): Den norske golfsensasjonen Suzann «Tutta» Pettersen (36) skal bli mor for første gang.
Tutta er gravid
Golfproffen og mannen venter barn.
Suzann Pettersen er gravid
Suzann «Tutta Pettersen (36) er gravid, men skal fortsatt satse på golfkarrieren.
Tutta bekrefter: - Ja, jeg er gravid!
Golfproffen Suzann Pettersen (36) bekrefter at hun venter barn, men satser videre på golfen. Det er overfor VG at det norske golfesset Suzann Pettersen bekrefter at hun er gravid. - Jeg vet jo ikke helt hva jeg går til.
Les mer om Suzann Pettersen.
Suzann Pettersen er gravid
Den norske golfstjernen Suzann Pettersen (36) er gravid. Artikkelen oppdateres! «Tutta» har stått over de første LPGA-turneringene denne sesongen fordi hun har fått flyforbud av legen. Nå viser det seg at golferen er gravid, melder VG.
Les mer om Suzann Pettersen.
Tutta bekrefter: – Ja, jeg er gravid!
Golfproffen Suzann Pettersen (36) bekrefter at hun venter barn, men satser videre på golfen.
Tutta er gravid - satser videre på golfen
ORLANDO, FLORIDA (VG) Det norske golfesset Suzann Pettersen (36) er gravid, men ambisjonene er fortsatt skyhøye.
Les mer om Suzann Pettersen.
Tutta får spille med gutta
Suzann Pettersen er blant kvinnene som er invitert til å delta i en lagturnering på mennenes europatour i golf i England i mai.
Les mer om England.
Spesiell Tutta-invitasjon
Suzann Pettersen er blant kvinnene som er invitert til å delta i en lagturnering på mennenes europatour i golf i England i mai.
Les mer om England.
Tutta og LPGA-touren kan komme til distriktet
KONGSVINGER: Suzann Pettersen jobber med å få på plass en LPGA-turnering til Norge. Dette har vekket Kongsvingers Golfklubb, som vil gjøre alt de kan for å få turneringen til Liermoen, om muligheten skulle by seg.
Les mer om Liermoen og Norge.
Vil ha LPGA-turnering til Norge
Suzann Pettersen jobber med å få på plass en LPGA-turnering til Norge. - Vi har faktisk kommet så langt at vi snart kan slippe planene om å få en LPGA-turnering til Norge, sier Tutta til Norsk Golf.
Les mer om Norge, Norsk Golf og Tutta.
Vil ha LPGA-turnering til Norge
Suzann Pettersen jobber med å få på plass en LPGA-turnering til Norge. – Vi har faktisk kommet så langt at vi snart kan slippe planene om å få en LPGA-turnering til Norge, sier Tutta til Norsk Golf. Hun ønsker så langt ikke å røpe aktuelle banenavn.
Les mer om Norge, Norsk Golf og Tutta.
Tutta vil ha prestisje-turnering til Norge
Suzann Pettersen jobber med å få på plass en LPGA-turnering til Norge.
Les mer om Norge.
Tutta nekter for å ha kalt Trump juksemaker i VG-intervju: – Det er fake news
– Pettersen er riktig sitert, sier VGs sportssjef.
Les mer om Trump og VG-intervju.
Tutta om Donald Trump: - Han er helt golfgal
Suzann Pettersen omtaler sin kontakt med Donald Trump som veldig personlig og er glad for at hun ikke har mistet den etter at han ble USAs president.
Les mer om Donald Trump.
Tutta om sitt nære forhold til Trump: – Han jukser som faen
ORLANDO, FLORIDA (VG) Donald Trump jukser som faen, bryter golfreglene, men har vært en morsom spillepartner - og en nær venn. Det avslører LPGA-stjerne Suzann Pettersen.
Les mer om Trump.
Suzann Pettersen sprakk
Suzann Pettersen var i delt ledelse før siste runde, men hang ikke med på rivalenes birdiefest, og falt til 11.-plass i LPGA-tourfinalen. Tutta kjempet om sin første seier på LPGA-touren på godt over to år, men to birdier var ikke godt nok. Hun måtte nøye seg med å gå sisterunden i Florida på par.
Les mer om Florida.
God start av Tutta
Suzann Pettersen leverte en god første runde i LPGA-tourfinalen i golf i Florida og er på delt 3.-plass etter første dag. Chien Pei-yun fra Taiwan og Sarah Jane Smith fra Australia deler ledelsen bare ett slag foran Tutta.
God start for Tutta i LPGA-tourfinalen
Suzann Pettersen leverte en god første runde i LPGA-tourfinalen i golf i Florida og er på delt 3.-plass ett slag bak lederne etter første dag.
Les mer om Florida og Tutta.
Åpningsrunden ødela for Tutta
Suzann Pettersen avsluttet LPGA-turneringen i Japan med en ny solid runde. Åpningsrunden har skylden for at det til slutt endte med en beskjeden 52. plass.
Les mer om Japan og Tutta.
Tutta reiste seg etter skrekkstart
Suzann Pettersen hevet seg mange hakk etter den svake åpningsrunden, men ligger fortsatt et hav bak teten i LPGA-turneringen i golf i Japan, skriver NTB. Hun gikk lørdagens annenrunde tre slag under par, men golfprofilen ligger likevel på en 61.-plass på resultatlistene.
Les mer om Japan og NTB.