Tutta

Tutta skuffa i US Open

Suzann Pettersen avslutta golfturneringa i New Jersey med ein runde på seks slag over par. Ho fekk tre dobbelbogeyar på avslutningsrunden, og slutta ti over par samanlagt. Det gav delt 56.-plass. Sørkoreanske Park Sung-hyun vant turneringa.
Les mer om New Jersey.

Tutta skuffet stort i US Open

Den norske golferen med svak avslutning i storturneringen.
Tutta skuffet i US Open
Suzann Pettersen havnet til slutt på delt 56.-plass etter en svak avslutning i majorturneringen US Opens siste dag.
Tre dobbelbogeyar for Tutta
Suzann Pettersen avslutta golfturneringa i New Jersey med ein runde på seks slag over par. Ho fekk tre dobbelbogeyar på avslutningsrunden, og slutta ti over par samanlagt. Det gav 56.-plass i turneringa.
Les mer om New Jersey og Tutta.

Slik ble Suzann Pettersen møtt av Donald Trump på presidentens hjemmebane

Tutta sliter i US Open. Hun fikk trolig noen trøstende ord av sin mangeårige venn Donald Trump.
Tutta fortsetter å slite i US Open
Suzann Pettersen fikk en ny tung dag på golfbanen med 74 slag på tredjerunden i US Open lørdag.
«Tutta og Trump klemte til
Suzann Pettersen og USAs president Donald Trump ble lørdag avbildet da de møttes på den Trump-eide banen i Bedminster, New Jersey. Pettersen og Trump har blitt gode kompiser i løpet av de siste årene – og det så ut som om gjensynsgleden var stor.
Tutta klarte cuten med et nødskrik på Trumps golfbane
Suzann Pettersen falt kraftig på resultatlisten etter en tung 76-runde i majorturneringen US Open i golf.
Tutta sliter på Donald Trump sitt gress
Suzann Pettersen falt kraftig på resultatlisten etter en tung 76-runde i majorturneringen US Open i golf. Hun ligger an til å klare cuten med et nødskrik.
Les mer om Donald Trump.
Fire over par for Tutta
Suzann Pettersen hadde ein dårleg dag og gjekk fire slag over par på den andre runden av golfturneringa i New Jersey. Ein dobbelbogey, fire bogeyar og to birdiar var fredagens resultat. Samanlagt er ho to over par. Runden er enno ikkje heilt ferdig, men truleg greier «Tutta cuten såvidt.
Les mer om New Jersey og Tutta.
Tutta henger med i US Open
Suzann Pettersen ligger på en foreløpig 14.-plass før siste gruppe har unnagjort førsterunden i US Open på Donald Trumps golfbane, skriver NTB. Tutta gikk førsterunden på 70 slag, to under par. Opp til leder Shanshan Feng skiller det fire slag.
Les mer om NTB og Shanshan Feng.
Tutta på 26.-plass i Wisconsin
Suzann Pettersen ligger på en foreløpig delt 26.-plass etter dag to av LPGA-turneringen i Wisconsin. Veteranen fullførte runden på to under par, seks under par totalt. En dobbel bogey på hull 18 ga Tutta en litt sur avslutning på fredagens økt.
Les mer om Tutta og Wisconsin.
Tutta 22 etter 1. runde i Illinois
Suzann Pettersen ligger på en delt 22.-plass etter den første av fire runder i helgens LPGA-turnering i golf i Illinois. Til tross for en bogey på fjerde hull torsdag, fullførte Pettersen runden fire slag under par.
Les mer om Pettersen.
Tutta 22 etter 1. runde i Illinois
Suzann Pettersen ligger på en delt 22.-plass etter den første av fire runder i helgens LPGA-turnering i golf i Illinois. Til tross for en bogey på fjerde hull torsdag, fullførte Pettersen runden fire slag under par.
Les mer om Pettersen.
Svak avslutning av Tutta i PGA-mesterskapet
Suzann Pettersen avsluttet kvinnenes PGA-mesterskap i golf med en 73-runde og endte på delt 25. plass. Danielle Kang vant ett slag foran Brooke M. Henderson.
Les mer om Brooke M og Tutta.
Opptur for Tutta i PGA. Avanserte kraftig
Suzann Pettersen spilte en solid 66-runde under PGA-mesterskapet for kvinner i golf lørdag.
Les mer om PGA og Tutta.
Tutta hevet seg i PGA-mesterskapet
Suzann Pettersen spilte en solid 66-runde under PGA-mesterskapet i golf på Olympia Fields-banen i Illinois, USA, lørdag. Med fem birdier og de øvrige hullene på par ligger Tutta på en foreløpig delt 17.-plass før avslutningsrunden i årets annen majorturnering.
Været stoppet Tutta & co.
Suzann Pettersen ligger på en delt 39.-plass etter første dag av kvinnenes PGA-mesterskap i golf. Runden ble avbrutt på grunn av dårlig vær, melder NTB. Sørkoreanske Chella Choi og Amy Yang deler ledelsen, fem slag foran Pettersen.
Les mer om Amy Yang, NTB, Pettersen og Tutta.
Tutta falt 43 plasser etter mislykket avslutning
Kjempet om pallplass, men bommet den siste dagen i USA.
Les mer om USA.
Tutta falt 43 plasser etter mislykket sisterunde
Kjempet om pallplass, men bommet den siste dagen i USA.
Les mer om USA.
Tutta falt 43 plasser
Suzann Pettersen måtte ta til takke med en 48.-plass etter en svak sisterunde i helgens LPGA-turnering i golf. Hun lå godt an med en delt femteplass etter to runder, men fire bogeyer og en dobbelbogey ødela. Hun endte 13 slag bak vinner Ryu So-yeon.
Les mer om Ryu So-yeon.
Tutta kjemper om topplassering
Suzann Pettersen ligger på en delt femteplass etter to av tre runder i helgens LPGA-turnering i golf i Arkansas.
Tutta på femteplass
Suzann Pettersen ligger på en delt femteplass etter to av tre runder i helgens LPGA-turnering i golf i Arkansas. Tutta spilte seg opp 14 plasser med fem slag under par i natt. Hittil ligger hun totalt åtte slag under par. Åtte slag er også avstanden til Ryu So-yeon, som leder.
Les mer om Ryu So-yeon.
Tutta avsluttet sterkt i åpningsrunden
Suzann Pettersen spilte seg inn i tetsjiktet med birdie på to av de tre siste hullene på åpningsrunden i LPGA-turneringen i Arkansas.
Nå har Tutta gått over to år uten seier
Suzann Pettersen er tilbake på LPGA-touren i golf fredag.
Les mer om Tutta.