Tutta

Tutta på 7.-plass i Spania

Med en 69-runde fire under par avanserte Suzann Pettersen til 7.-plass under europatourturneringen i golf i Malaga søndag. Marianne Skarpnord endte på 50.-plass. Madelene Stavnar ble nummer 54 og Tonje Daffinrud havnet på en 69.-plass.

Tutta raste på listene

Suzann Pettersen hadde ingen god dag på golfbanen i Evian-mesterskapet lørdag, gikk 2. runde tre slag over par og raste på listene. Bogey på 11. hull ble fulgt av dobbelbogey på 12. hull, og etter en ny bogey på 15. hull var Tutta nede på delt 46.-plass.
Les mer om Evian-mesterskapet og Tutta.
Tutta i utfordrerposisjon halvveis i storturnering
På 16. plass etter første dag av majorturnering.
Tutta med god avslutning
Suzann Pettersen avsluttet solid og har kontakt med teten etter åpningsrunden av Evian-mesterskapet i golf fredag. Etter sin 69-runde (to under par) er hun på delt 16.-plass. Det er seks slag fram til ledende Park Sung-hyun fra Sør-Korea, men bare tre slag til 3.-plassen.

Uværstrøbbel for Tutta

Suzann Pettersen rakk å spille tre hull før værgudene tvang arrangørene til å utsette førsterunden av Evian-mesterskapet i golf torsdag. Den norske golfprofilen startet sin åpningsrunde rett før klokken 9 torsdag. En time seinere gjorde sterk vind og kraftig regnvær det umulig å fortsette.
Les mer om Evian-mesterskapet og Tutta.
Tutta visekaptein i Solheim Cup
Suzann Pettersens ryggplager stoppet spill i Solheim Cup. Nå får hun være visekaptein for Europa i den prestisjetunge turneringen.
Les mer om Europa og Solheim Cup.
Tutta stoppet av ryggplager. Nå blir hun visekaptein i stedet
Suzann Pettersens ryggplager stoppet spill i Solheim Cup. Nå får hun være visekaptein for Europa i den prestisjetunge turneringen.
Les mer om Europa og Solheim Cup.
Nå: Tutta må trekke seg fra Solheim Cup på grunn av ryggsmerter
Solheim Cup-ekspert Suzann Pettersen (36) må droppe møtet mellom Europa og USA kommende helg.
Les mer om Europa, Solheim Cup og USA.
Solheim Cup-start i fare for ryggplaget Tutta
Suzann Pettersen sliter med en vond rygg slik at hennes niende start i golfturneringen Solheim Cup virker onsdag noe usikker.
Les mer om Solheim Cup og Tutta.
Slutt for «Tutta etter Tokyo-OL
BOGSTAD (NRK): Norges beste golfspiller gjennom tidene har bestemt seg for å satse frem mot OL i 2020 - men så er det slutt.
Les mer om Tokyo-OL og Tutta.
Eitt under par ikkje nok for Tutta
Suzann Pettersen gjekk eitt slag under par i British Open i dag, men det gav berre par etter to rundar, og «Tutta greidde ikkje cutten. Også Marianne Skarpnord enda på par, medan Tonje Daffinrud fekk heile 11 over par. Alle dei tre norske er dermed ute av turneringa.
Tutta på 39.-plass i Skottland
Suzann Pettersen fikk det ikke til i Scottish Open. Golferen endte på åtte over par totalt, noe som holdt til delt 39.-plass. Sørkoreanske Lee Mi-hyang vant.
Les mer om Scottish Open og Skottland.
Tutta-nedtur i Skottland
Suzann Pettersen lå godt an etter åpningsrunden av Scottish Open, men på dag to av turneringen falt den norske golfprofilen ned til en foreløpig delt 23. plass.
Les mer om Scottish Open og Skottland.
Tutta med heng på teten
Suzann Pettersen gikk åpningsrunden av Scottish Open i golf på to slag under par. Det holder til en foreløpig delt sjuendeplass.
Les mer om Scottish Open.
Tutta skuffa i US Open
Suzann Pettersen avslutta golfturneringa i New Jersey med ein runde på seks slag over par. Ho fekk tre dobbelbogeyar på avslutningsrunden, og slutta ti over par samanlagt. Det gav delt 56.-plass. Sørkoreanske Park Sung-hyun vant turneringa.
Les mer om New Jersey.
Tutta skuffet stort i US Open
Den norske golferen med svak avslutning i storturneringen.
Tutta skuffet i US Open
Suzann Pettersen havnet til slutt på delt 56.-plass etter en svak avslutning i majorturneringen US Opens siste dag.
Tre dobbelbogeyar for Tutta
Suzann Pettersen avslutta golfturneringa i New Jersey med ein runde på seks slag over par. Ho fekk tre dobbelbogeyar på avslutningsrunden, og slutta ti over par samanlagt. Det gav 56.-plass i turneringa.
Les mer om New Jersey og Tutta.
Slik ble Suzann Pettersen møtt av Donald Trump på presidentens hjemmebane
Tutta sliter i US Open. Hun fikk trolig noen trøstende ord av sin mangeårige venn Donald Trump.
Tutta fortsetter å slite i US Open
Suzann Pettersen fikk en ny tung dag på golfbanen med 74 slag på tredjerunden i US Open lørdag.
«Tutta og Trump klemte til
Suzann Pettersen og USAs president Donald Trump ble lørdag avbildet da de møttes på den Trump-eide banen i Bedminster, New Jersey. Pettersen og Trump har blitt gode kompiser i løpet av de siste årene – og det så ut som om gjensynsgleden var stor.
Tutta klarte cuten med et nødskrik på Trumps golfbane
Suzann Pettersen falt kraftig på resultatlisten etter en tung 76-runde i majorturneringen US Open i golf.
Tutta sliter på Donald Trump sitt gress
Suzann Pettersen falt kraftig på resultatlisten etter en tung 76-runde i majorturneringen US Open i golf. Hun ligger an til å klare cuten med et nødskrik.
Les mer om Donald Trump.
Fire over par for Tutta
Suzann Pettersen hadde ein dårleg dag og gjekk fire slag over par på den andre runden av golfturneringa i New Jersey. Ein dobbelbogey, fire bogeyar og to birdiar var fredagens resultat. Samanlagt er ho to over par. Runden er enno ikkje heilt ferdig, men truleg greier «Tutta cuten såvidt.
Les mer om New Jersey og Tutta.
Tutta henger med i US Open
Suzann Pettersen ligger på en foreløpig 14.-plass før siste gruppe har unnagjort førsterunden i US Open på Donald Trumps golfbane, skriver NTB. Tutta gikk førsterunden på 70 slag, to under par. Opp til leder Shanshan Feng skiller det fire slag.
Les mer om NTB og Shanshan Feng.