Tv er

TV 2s anmelder om andre sesong av Westworld: - Terningkast seks!

ANMELDELSE: Westworld klarer fremdeles å overraske, sjokkere og fryde i sin sesong 2. «Westworld» er en dypt fascinerende serie. Jeg har gledet meg vilt til sesong 2, etter at sesong 1 blåste meg av banen. Og jeg ble ikke skuffet!
Les mer om Westworld.

Skrei med mandelpotet og eggesmør

Bra godt (TV 2): Ingenting er vel bedre enn pannestekt skrei med en sprø stekeskorpe og saftig mykt fiskekjøtt? Skrei med mandelpotet og eggesmør Hvor mye fisk beregner du per person?
Les mer om Hvor.
Skrei med mandelpotet og eggesmør
Bra godt (TV 2): Ingenting er vel bedre enn pannestekt skrei med en sprø stekeskorpe og saftig mykt fiskekjøtt?
I strupen på forbundet: - Det er feigt
TV 2s ishockeyekspert mener hockeyforbundet gir Lørenskog for lang frist til å rydde opp i økonomien. Mandag formiddag skrev TV 2 at Norges Ishockeyforbund vil gi Lørenskog seks uker til å rydde opp i økonomien.
Les mer om Lørenskog.

I strupen på forbundet: – Det er feigt

TV 2s ishockeyekspert mener hockeyforbundet gir Lørenskog for lang frist til å rydde opp i økonomien.
Les mer om Lørenskog.
Stadig færre les papiraviser
32 prosent seier at dei las papiraviser ein gjennomsnittsdag i fjor - ned frå 38 prosent i 2016, viser Norsk mediebarometer 2017 frå SSB. TV er framleis medievinnar, trass i at delen som ser lineær-TV har falle frå 67 til 62 prosent frå i fjor.
Les mer om Norsk og SSB.
Klart for Amerikanske «Skam»
Flere klipp fra den amerikanske versjonen av «Skam» er ute på Facebooks egen TV-tjeneste. På sosiale medier tyder mye på at «Skam»-fans er lykkelige over at det første klippet er ute. Kunne ikke laste innhold.
- Aldri før har befolkningen brukt så mye tid på nettet per døgn
Stadig færre leser aviser og ser på tv, men alle er på internett - stadig lengre.
Klipp frå amerikanske «Skam» ute
Dei første klippa av den amerikanske versjonen av «Skam» er ute på Facebook si nystarta TV-teneste. Det stadfestar det amerikanske produksjonsselskapet XIX Entertainment til NRK. NRK selde «Skam»-rettigheitene til USA for to år sidan.
Samsung QE65Q9FN
Samsungs flaggskip-TV er tilbake i ny støpning, denne gangen med bildekvalitet som er en toppmodell verdig! Lyd & Bilde mener QE65Q9FN imponerer med fantastiske farger, blendende kontrast, og endelig: Skikkelig dypt svartnivå!
Les mer om Bilde.
TV 2-sjefen: Ingen krangel om allmennkringkasteravtalen
BT skriver på kommentarplass at TV 2 «viser fingeren til norske politikere. For meg er det en uforståelig påstand.
Lamme-TV minutt for minutt på oa.no: Femlinger-fødsel på direkten?
Kanskje kommer det ett lam, to lam eller om vi er heldige får vi med oss en femlinger-fødsel når OA-TV sender direkte fra sauefjøset.
Da Lille-Ba (79) ble enke søkte hun kjærligheten på TV: - Jeg er jo fortsatt sprek som rakker'n!
Samme tid neste år, TV 2: Lille-Ba Næss (79) lot seerne bli med på mannejakten. Slik går det med kjærligheten i dag. Da Lille-Ba Næss ble enke i 2015, kjente hun på en følelse hun var svært lite erfaren med fra før av.
Da Lille-Ba (79) ble enke søkte hun kjærligheten på TV: – Jeg er jo fortsatt sprek som rakker'n!
Samme tid neste år, TV 2: Lille-Ba Næss (79) lot seerne bli med på mannejakten. Slik går det med kjærligheten i dag.
En av disse hodetelefonene er et skikkelig kupp
TV 2 hjelper deg (TV 2): Vinneren er i særklasse best – på byggekvalitet, lydkvalitet og støyreduksjon.
En av disse hodetelefonene er et skikkelig kupp
TV 2 hjelper deg (TV 2): Vinneren er i særklasse best - på byggekvalitet, lydkvalitet og støyreduksjon. Hodetelefoner med aktiv støydemping blir bare mer og mer populære - nå har de blitt billigere også.
Gjør klart for 71 grader Nord
Et team fra TV Norge som skal gjøre opptak til 71 grader Nord, er for tiden på Fauske.
Les mer om Fauske og Nord.
Sølv-Guro med elendig timing på klubbskifte til gullgrossisten
Guro Rundbråten er håndball-målvakten som i hele sin karriere har spilt for klubber som har tatt sølv bak suverene Larvik. Se siste serierunde med sølvkampen Larvik - Storhamar fra kl.18:15 på TV 2 Sportskanalen og Sumo.
Kari Jaquesson planlegger ny reise til Syria
TV-kjendis Kari Jaquesson har startet en innsamlingsaksjon for å dra til Syria igjen. Hensikten er ifølge henne selv å skape balanse i en ensidig nyhetsdekning. Hun opplyser til Nettavisen at hun reiser «ganske snart».
Les mer om Nettavisen og Syria.
En person omkom i trafikkulykke i Grimstad
En person er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke i Grimstad. - Det er en bil som har kommet over autovernet, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Linn Andresen til TV 2. Politiet bekrefter at en person omkom i ulykken.
Les mer om Agder, Grimstad og Linn Andresen.
Tiltalt for overgrep mot sin bror
Fra han bare var seks år gammel ble gutten voldtatt av storebroren sin. Nå er storebroren på 26 fengslet etter at han skrev om overgrepene på internett. Etter ordre fra Riksadvokaten har statsadvokaten i Møre og Romsdal tatt ut tiltale mot 26-åringen som ble pågrepet i januar i fjor, melder TV 2. Politiadvokaten betegner saken som svært alvorlig og viser til at det er tatt ut tiltale om grove, gjentatte voldtekter, og at den fornærmede var svært ung da overgrepene skjedde. 26-åringen er også tiltalt for besittelse av store mengder overgrepsmateriale. Saken er berammet til å starte i tingretten 18. juni.
Les mer om Møre, Riksadvokaten og Romsdal.
«Paradise Hotel»: - «Paradise»-Karoline sjokkerer igjen - Se og Hør
Karoline Sophie Antonsen (23) kaster nok en gang klærne på tv. Nå oppfordrer hun flere jenter til å «gi litt mer faen». (Se og Hør): - Det høres kanskje klisjé ut, men jeg elsker meg selv som den jeg er.
Les mer om Hør.
Filmklynge Nord med festival
40 bedrifter innen film i Nord-Norge, går sammen og starter festival i Oslo under navnet «Filmklynge Nord. i oktober. – Hensikten er å fremme bransjen i landsdelen overfor distributører og TV-selskap, sier prosjektleder Geir P. Stokke.
Den russiske desinformasjonen har nådd nye høyder
Etter noen dager i Russland føler jeg meg nesten selv i tvil. Hva er egentlig sant og usant og finnes overhodet noen sannhet, spør TV 2s Øystein Bogen.
Les mer om Russland og Øystein Bogen.
Den russiske desinformasjonen har nådd nye høyder
Etter noen dager i Russland føler jeg meg nesten selv i tvil. Hva er egentlig sant og usant og finnes overhodet noen sannhet, spør TV 2s Øystein Bogen.
Les mer om Russland og Øystein Bogen.