Tveita

Tre branner trolig påsatt

Politiet og brannvesenet rykket søndag morgen ut til tre mindre branner i søppelcontainere og en bod på Tveita i Oslo. n person er pågrepet, mistenkt for å ha startet brannene.
Les mer om Oslo og Tveita.

Ny to års kontrakt for Tveita

Jon-Helge Tveita har skrevet under en ny to års kontrakt med Sarpsborg 08. Det skriver sa.no. Bakspilleren Tveita kom til Sarpsborg fra Bryne for to sesonger siden.
Les mer om Bryne, Sarpsborg og Tveita.
To ungdommer banket opp i Oslo
En ung gutt er kjørt til sykehus med skader i hode og ansikt, etter at han og en annen ungdom ble banket opp av ukjente personer på Tveita i Oslo søndag. Politiet vet foreløpig lite om foranledningen til hendelsen eller hvem gjerningspersonene er.
Les mer om Oslo og Tveita.
Tenåring til sykehus etter vold
En ung gutt er innlagt på sykehus etter at han ble banket opp av ukjente personer på Tveita i Oslo søndag ettermiddag.
Les mer om Oslo og Tveita.

To ungdommer banket opp

En er kjørt til sykehus med skader i hode og ansikt, den andre avhøres av krimvakta. Politiet vet foreløpig ikke hvem de to ungdommene er, eller hvor mange gjernings-personer som var involvert i voldshendelsen ved Tveita skole i Oslo.
Les mer om Oslo og Tveita.
Et lite stykke stavangersk kunsthistorie
Kjell Pahr-Iversens billedunivers gleder mange. Men er det glade budskap nok, spør kritiker Anne Therese Tveita.
En bilfører skadd
Tre biler har kollidert på Ytre Ringvei på brua over E6, mellom Alnabru og Tveita. To av bilførerne virker uskadde, mens den tredje kjøres til Ullevål sykehus med skader. Det er uklart hvor alvorlige skadene er.
Tallene som gir Norsk Tipping grunn til bekymring
TVEITA SENTER (VG) Nye tapsgrenser gir Norsk Tipping et forventet tap på over 100 millioner kroner, og de har fortsatt 25- til 30.000 spillere i risikosonen.
Les mer om Norsk Tipping.
En person omkom i brann i Oslo
En person er funnet død etter en brann i en leilighet på Tveita i Oslo. Det er trolig en kvinne i 70-årene, som bodde i leiligheten, som er død. Hun er foreløpig ikke identifisert.
Les mer om Oslo og Tveita.
En omkom i brann i Oslo
Brann i leilighet på Tveita i dag.
Les mer om Oslo og Tveita.
Kvinne i 70-årene omkom i brann i høyblokk
En eldre kvinne mistet livet etter en brann i niende etasje i en av høyblokkene på Tveita i Oslo i dag tidlig.
Les mer om Oslo og Tveita.
Kvinne omkom i brann i høyblokk
En kvinne mistet livet etter en brann i niende etasje i en av høyblokkene på Tveita i Oslo i dag tidlig.
Les mer om Oslo og Tveita.
Brann høyblokk på Tveita
Det brant i en leilighet i 9. etasje i en av høyblokkene i Nåkkves vei 5. En person har fått i seg røyk. Brannvesenet opplyser 06.45 at brannen er slukket. Politiet fikk melding om brannen fra mange oslobeboere like før 6.30.
Les mer om Tveita.
Hå-utstilling, som et hardt slag i mellomgulvet
Som et slag i mellomgulvet, skriver Anne Therese Tveita begeistret om ny utstilling på Hå Gamle Prestegard.
Nordea-saken: Frifunnet for heleri
Borgarting lagmannsrett har frifunnet den 49 år gamle kvinnen som var tiltalt for heleri av nesten 53 millioner kroner i den store Nordea-saken. Kvinnen ble arrestert i 2010 etter storsvindel av en Nordea-filial på Tveita.
Trafikken er i gang igjen
T-banetrafikken er i gang, men det vil ta noe tid før vi er i rute, sier pressekontakt ved Sporveien, Cato Asperud. Strekningen mellom Tveita og Haugerud har vært stanset i litt over en time.
T-banestans etter ulykke
T- banen er stanset mellom Tveita og Ellingsrud. Begge veier, melder politiet. Det er ventet store forsinkelser på den strekningen.
Les mer om Ellingsrud og Tveita.
Nordea-svindel for retten igjen
Ankesaken der en kvinne er tiltalt for grovt heleri starter i lagmannsretten i dag. Kvinnen ble dømt i tingretten for å ha hjulpet personer, som svindlet til seg rundt 90 millioner kroner fra Nordeas filial på Tveita i 2010, ved å ta ut pengene i Dubai. Kvinnen nekter straffskyld.
Les mer om Dubai og Tveita.
Tiltalt for Nordea-svindel
Ankesaken der en kvinne er tiltalt for grovt heleri starter i lagmannsretten i dag. Kvinnen ble dømt i tingretten for å ha hjulpet flere personer, som svindlet til seg rundt 90 millioner kroner fra Nordeas filial på Tveita i 2010, ved å ta ut pengene i Dubai.
Les mer om Dubai, Nordea-svindel og Tveita.
Teknikmagasinet med sin 34. butikk
Svenske Teknikmagasinet har med nytt konsept åpnet sin 34. norske butikk på Tveita i Oslo.
Les mer om Oslo og Tveita.
Teknikkmagasinet med sin 34. butikk
Svenske Teknikmagasinet har med nytt konsept åpnet sin 34. norske butikk på Tveita i Oslo.
Les mer om Oslo og Tveita.
Propan-eksplosjon på Haugerud
En kraftig eksplosjon i området rundt Haugerud / Tveita litt før klokken halv tre i natt, gjorde at mange bekymrede naboer tok kontakt med politiet i Oslo. Det var propangass inne i en container som eksploderte. Ingen personer kom til skade.
Les mer om Haugerud, Oslo og Tveita.
Sarpsborg-seier
Sarpsborg 08 vant 2-0 over Kongsvinger i treningskampen på Sarpsborg Stadion. Jon Helge-Tveita scorte etter 53 minutter og Matti Lund Nielsen fulgte opp og avgjorde Sarpsborg 08's ledelse etter 57 minutter.
Fyllekjører stakk av
En mann stakk hånda inn i vinduet på en bil, i forsøk på å stanse en annen mann som var i ferd med å kjøre i alkoholpåvirket tilstand, på Tveita like før midnatt. Mannen ble hengende etter bilen, men fikk små skader. Politiet har ikke funnet bilføreren.
Les mer om Tveita.
Thomassen fikk smell i hode/nakken
Sarpsborg 08-spiller Joachim Thomassen ble sendt til undersøkelse etter at han fikk en smell mot nakke/hode-regionen tirsdag, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Hendelsen skjedde under en trening hvor Thomassen smalt sammen med Jon Helge Tveita. Avisen skriver videre at det ikke skal være snakk om brudd, men at det var en kraftig smell.