Twitter konto

Kvinne funnet i god behold

Kvinnen som har vært savnet siden rundt kl. 1400-tiden i Trondheim. Ble torsdagskveld funnet i god behold skriver Politiet Trøndelag på sin twitter-konto. Kunne ikke laste innhold, men du kan gå til twittermeldingen.

Kvinne savnet i Trondheim

En kvinne i 60-årene ble meldt savnet rundt 14-tiden torsdag i Trondheim. Kvinnen er sist observert på Bakklandet og bruker gåstol. Hun skal være kledd i blå boblejakke. Politiet ber om tips på tlf. 02800, på sin Twitter-konto.
Tre har falt mot et hus i Oslo
Et tre har falt mot et hus i Oslo, som har gitt store materielle skader. Flere personer har evakuert seg selv skriver Politiet i Oslo på sin twitter-konto.
Les mer om Oslo og Politiet.
Tre har falt mot et hus i Oslo
Et tre har falt mot et hus i Oslo, som har gitt store materielle skader. Flere personer har evakuert seg selv skriver Politiet i Oslo på sin twitter-konto. Kunne ikke laste innhold, men du kan gå til twittermeldingen.
Les mer om Oslo og Politiet.

Skåbuvegen stengt etter jord- og steinskred

Et jordskred har gått over vegen i Massingdalen i Nord-Fron og stengte vegen i flere timer tirsdag. Det var ved 12-tiden mandag ettermiddag at Statens vegvesen meldte om hendelsen på sin Twitter-konto.
Anmeldes for ordensforstyrrelse
En beruset mann i 20-årene ble i natt tatt inn av politiet og satt i fyllearrest etter å ha vært i klammeri i med en annen mann i Bodø sentrum. Han skal ikke ha roet seg da en politipatrulje ankom stedet, og politiet opplyser på sin Twitter-konto at mannen anmeldes for ordensforstyrrelse.
Les mer om Bodø og Twitter-konto.
Sykkelrytter døde etter hjertestans i Paris-Roubaix
Laget bekrefter nyheten søndag kveld. Under søndagens Paris-Roubaix fikk den belgiske rytteren Michael Goolaerts (23) hjertestans. Søndag kveld bekrefter Veranda's Willems-laget på sin Twitter-konto at Goolaerts er død.
E39 sperret ved Harangstunnelen
Politiet er på stedet. Et vogntog sperrer veien, og er i ferd med å få på kjettinger. Veitrafikksentralen Midt-Norge melder på sin Twitter-konto om redusert framkommelighet på E39 ved Harangstunnelen, på strekningen Kristiansund - Orkanger.
Laserkontroll i Leines
Politiet i Nordland melder på sin Twitter-konto at UP har avholdt laserkontroll i Leines, Alstadhaug. Kontrollen resulterte i 6 forenklede forelegg og ett førerkortbeslag. Høyeste hastighet 87km/t i 60-sonen.
Laserkontroll i Kjerringsdalen
UP har hatt laserkontroll i Kjerringnesdalen, Sortland. Det melder politiet i Nordland på sin Twitter-konto. En person fratatt førerkortet etter å ha kjørt i 118 km/t i 80-sonen.
Lastebil skled i parkerte biler
En lastebil har torsdag formiddag sklidd inn i to parkerte biler. Det melder Nordland politidistrikt på sin Twitter-konto. Hendelsen skal ha skjedd i Narvik sentrum. Ingen personer er skadet etter hendelsen.
Les mer om Narvik, Nordland og Twitter-konto.
Beruset 18-åring slo til dørvakt
En beruset kvinne på 18 år ble i natt innbrakt og satt i arrest, melder Troms politidistrikt på sin Twitter-konto i 02-tiden. Hun hadde klappet til en dørvakt, samt en tifeldig forbipasserende på et utested i Tromsø.
Les mer om Tromsø og Twitter-konto.
Kjørte av vegen i natt
Politiet fikk like etter klokken 02.00 i natt melding om trafikkulykke ved Røssvoll i Mo i Rana. En bil med fire personer hadde kjørt av vegen. Politiet opplyste like før 02.30 på sin Twitter-konto at det ikke var snakk om større skader. De oppretter sak.
Les mer om Rana, Røssvoll og Twitter-konto.
Røykutvikling i bolig
Nødetatene rykker ut til et bolighus i Vassbotn i Saltdal etter å ha fått melding om røykutvikling. Det skriver politiet i Nordland på sin Twitter-konto.
Brannen er slukket
Brannen i et hotell cirka to kilometer over svensk side for riksgrensen er nå slukket. Det melder 110-sentralen på sin Twitter-konto. De skriver at mannskapene fra Narvik returnerer.
Les mer om Narvik og Twitter-konto.
Rykker ut til Bodø sentrum
110-sentralen melder på sin Twitter-konto at brannvesenet i Bodø rykker ut til Bodø sentrum hvor en automatisk brannalarm er aktivert.
Les mer om Bodø og Twitter-konto.
Falsk Per Sandberg på Twitter hevder at Jo Nesbø er død
En Twitter-konto som gir seg ut for å tilhøre fiskeri- og justisminister Per Sandberg (Frp), hevder feilaktig at Norges mest kjente forfatter Jo Nesbø er død.
Falsk Per Sandberg på Twitter hevder at Jo Nesbø er død
En Twitter-konto som gir seg ut for å tilhøre fiskeri- og justisminister Per Sandberg (Frp), hevder feilaktig at Norges mest kjente forfatter Jo Nesbø er død.
Falsk Per Sandberg på Twitter hevder at Jo Nesbø er død
En Twitter-konto som gir seg ut for å tilhøre fiskeri- og justisminister Per Sandberg (Frp), hevder feilaktig at Norges mest kjente forfatter Jo Nesbø er død.
Falsk Per Sandberg på Twitter hevder at Jo Nesbø er død
En Twitter-konto som gir seg ut for å tilhøre fiskeri- og justisminister Per Sandberg (Frp), hevder feilaktig at Norges mest kjente forfatter Jo Nesbø er død. - Vi kan bekrefte at han lever.
Falsk Twitterkonto utga seg for å være justisministeren
En falsk Twitter-konto har utgitt seg for å være Per Sandberg i et halvt år. - Ubehagelig og irriterende, mener Sandberg selv.
Kjørte i et tre utenfor skiløypa
En person er fraktet til Ullevål sykehus etter å ha kjørt ut av skiløypa i Trysil og inn i et tre, melder Politiet Innlandet på sin Twitter-konto.
To barn satt fast i karusell
To barn satt fast i en karusell i Bergen, cirka tre meter over bakken. De to kom trygt ned etter cirka 30 minutter sittende i karusellen, melder Vest politidistrikt på sin Twitter-konto.
Les mer om Bergen, Twitter-konto og Vest.
Arbeidsulukke på Hareid
Politiet i Møre og Romsdal meldte via sin Twitter-konto klokka 11 torsdag formiddag om ei arbeidsulukke på Hareid. Politiet fekk melding om ulukka klokka 10.48. Naudetatane er på staden, som skal vere ei lagerbygning.
Pågrepet etter tyveri på legevakt
En kvinne i 30-åra er søndag kveld pågrepet i Drammen sentrum etter at hun skal ha stålet fra flere ansatte ved Drammen legevakt, skriver Politiet Buskerud på sin Twitter-konto. Kunne ikke laste innhold, men du kan gå til twittermeldingen.