Twitter

Har kontroll på røyklagt leilighet

Moss brannvesen har rykket ut etter melding om en røyklagt leilighet på Dilling. Det er ingen brann på stedet, og brannvesenet har kontroll, skriver Alarmsentral Brann Øst på Twitter.

Åstedsundersøkelse er i gang

Arbeidet er i gang på ulykkesstedet i Furnes, der et småfly styrtet tirsdag ettermiddag. Det er opprettet en flyforbudssone på ulykkesstedet fra 0830 – 1800 i dag. Dette gjelder opp til 3000 fot, melder politiet på Twitter.
Les mer om Twitter.
Savnet bærplukker haiket hjem
En eldre kvinne som var savnet etter en tyttebærtur i Solør tirsdag ettermiddag, kom til rette av seg selv. Hun hadde kommet seg hjem ved å haike, skriver politiet på Twitter.
Les mer om Solør og Twitter.
Sjekker mistenkelig røyk
Sarpsborg brannvesenet har kjørt ut for å sjekke mistenkelig røyk i Astridsgate. Det skriver Alarmsentral Brann Øst på Twitter.

Brann i container

Det brenner i en container i Halden. Brannvesenet er på vei til stedet. Det er Alarmsentral Brann Øst som melder om dette på Twitter.
Veien åpnet i Rakkestad
Riksvei 11 ved Rakkestad er åpnet for trafikk etter en ulykke mellom tre biler. Det skriver Veitrafikksentral Øst på Twitter.
Utforkjøring i Skaun
Politiet melder på Twitter om utforkjøring i Eggkleiva i Skaun.
Les mer om Eggkleiva, Skaun og Twitter.
Bilførere sendt til sykehus
Tre personer er sendt til sykehuset på Kalnes etter en trafikkulykke på riksvei 11 ved Rakkestad. Det melder politiets operasjonssentral på Twitter. Tre biler var involvert i ulykken.
Les mer om Rakkestad og Twitter.
Trafikale problemer etter ulykke
Det er store trafikale problemer etter en ulykke på riksvei 11 ved Rakkestad. Det opplyser Rune Eriksen i Østfold-politiet. På Twitter meldte politiet at det var tre biler involvert i ulykken, Eriksen opplyser at ingen er alvorlig skadet. Politiet vet ikke når veien vil bli åpnet.
Ulykke i Rakkestad
Tre biler er involvert i en trafikkulykke på riksvei 11 ved Gautestad i Rakkestad. Nødetatene er på vei til stedet, skriver politiets operasjonssentral på Twitter.
Les mer om Gautestad, Rakkestad og Twitter.
Mopedist kjørte i autovernet
En mopedfører er skadet etter å ha kjørt i autovernet på Nipe brua i Sarpsborg. Det skriver politiets operasjonssentral på Twitter.
Les mer om Nipe, Sarpsborg og Twitter.
Toppdommer bedt om å ta sitt eget liv av Vålerenga-supporter
En Vålerenga-supporter tok til Twitter hvor han ba dommer Kai Erik Steen (32) ta sitt eget liv – etter at han dømte Rosenborg mot Vålerenga søndag. Fotballforbundet ber Vålerenga ta tak i saken.
Tatt i promillekontroll
En mann i Bodø er stanset i promillekontroll med mistanke om lav promille, skriver politiet på Twitter. Vedkommende fremstilles for bevissikring.
Les mer om Bodø og Twitter.
Melding om smell på Vestkanttorget
Politiet i Oslo undersøker opplysninger fra flere meldere om to smell i området Vestkanttorget i Oslo, skriver operasjonssentralen i Oslo på Twitter.
Les mer om Oslo, Twitter og Vestkanttorget.
Trump boltrer seg på Twitter – igjen
Donald Trump skyter igjen fra hoften på Twitter, der han omtaler Kim Jong-un som Rocket Man og deler en video der han slår ut Hillary Clinton med en golfball.
Lykken har snudd for Juritzen
Juritzen forlag var på konkursens rand i fjor. Nå tjener forlaget penger igjen takket være skjønnlitteratur, Marcus https://twitter.com/share?url=http%3a%2f%2fwww.dn.no%2fetterBors%2f2017%2f09%2f17%2f1757%2fBoker%2flykken-har-snudd-for-juritzensize=largetext=Juritzen+forlag+var+p%c3%a5+konkursens+rand+i+fjor.+N%c3%a5+tjener+forlaget+penger+igjen+takket+v%c3%a6re+skj%c3%b8nnlitteratur%2c+Marcus+%26amp%3b+Martinus+og+litt+godvilje+fra+Reitangruppen. title=Del på Twitter target=_blank>
Les mer om Juritzen og Twitter.
Her er Trumps nye kallenavn for Kim Jong-un
Donald Trump omtaler nok en gang Nord-Koreas leder på Twitter. Denne gangen med et noe humoristisk tilsnitt.
Les mer om Kim Jong-un og Twitter.
Væpnet ran i butikk i Oslo
En gjerningsperson ranet en butikk i Oslo med kniv. Ingen skal være skadet. Politiet leter etter mistenkt, skriver operasjonssentralen i Oslo på Twitter. Klokken 00:41 melder politiet at de har pågrepet en person i forbindelse med ranet.
Les mer om Oslo og Twitter.
Brann i to biler på Etterstad
Det brenner i to biler på Etterstadsletta i Oslo. Nødetater er på vei til stedet, skriver operasjonssentralen i Oslo på Twitter. Klokken 03.25 melder politiet at brannen er slukket, og at de foreløpig ikke har opplysninger om hvordan brannen startet.
Brann på gatekjøkken i Sarpsborg
Det brenner i et næringsbygg på Grålum i Sarpsborg, etter at det tok fyr i en frityrgryte på et gatekjøkken. Flere personer er evakuert og naboer bes om å lukke vinduer og luftekanaler. Ifølge politiet er det foreløpig ikke fare for spredning, men de skriver på Twitter at det kan utvikle seg til å bli en større brann.
Les mer om Grålum, Sarpsborg og Twitter.
Mange håpefulle ringer Trondheims-politiet etter twitter-melding
Flere håpefulle trøndere ringer politiet i Trondheim og sier det er de som mistet pengene sine.
Uflaks for Solberg på runde to
Det var kraftig nedbør og vanskelige kjøreforhold under kvalik-runde to i Rallycross-VM i Riga i ettermiddag. Petter solberg kom inn på 17. plass, og har falt ned til 8. plass i sammendraget. - Uflaks, skriver Solberg på Twitter.
«Twitter-legen Wasim Zahid: - Jeg sluttet å tro på en gud
Men han er ikke mot religion, selv om han også synes aktivistiske ateister fortjener ros.
Automatisk brannalarm
Salten brann rykker ut på en automatisk og unødig alarm i Bodø, opplyser 110-sentralen på Twitter.
Les mer om Bodø og Twitter.
Trafikkulykke i Sarpsborg
I Torsbekkveien, fylkesvei 109 i Sarpsborg har en bil og lett motorsykkel kollidert. Tre personer er involvert og ambulanse og politi er på stedet, melder politiet på Twitter.
Les mer om Sarpsborg og Twitter.