Twitter

Dansk politi har funnet arm – kan tilhøre Kim Wall

Dansk politi melder på Twitter at de har funnet en arm i Køge bukt. Funnet settes i forbindelse med drapet på Kim Wall.
Les mer om Kim Wall, Køge og Twitter.

Dansk politi har funnet arm i Køge bukt – kan ha forbindelse med ubåtdrapet

Dansk politi melder på Twitter at de har funnet en arm i Køge bukt. Funnet settes i forbindelse med drapet på Kim Wall.
Les mer om Kim Wall, Køge og Twitter.
Dansk politi har funnet arm i Køge bukt – kan ha forbindelse med ubåtdrapet
Dansk politi melder på Twitter at de har funnet en arm i Køge bukt. Funnet settes i forbindelse med drapet på Kim Wall.
Les mer om Kim Wall, Køge og Twitter.
Trafikkulykke på E6
Flere biler er involvert i en trafikkulykke ved Rygge sørgående, rett etter kryss 12 Halmstad. Statens vegvesen meldte først at fem kjøretøy er involvert, mens politiet skriver på Twitter at det dreier seg om tre kjøretøy.
Les mer om Halmstad, Rygge og Twitter.

Smerter i nakke etter kollisjon

Føreren av en personbil klaget over smerter i nakken, etter ei ulykke ved skytterhuset i Elvedalen i Snertingdal i formiddag. Personbilen kjørte inn i en lastebil bakfra. Trafikken går greit forbi stedet, melder politiet på Twitter.
Les mer om Elvedalen, Snertingdal og Twitter.
Gjorde skadeverk på biler i Moss
En mann og en dame, begge i 30-årene, er innbrakt til arrest etter å ha gjort skadeverk på biler i Moss sentrum. Det skriver politiet på Twitter.
Les mer om Twitter.
Slåssing ved Melbu i Vesterålen
Politiet fikk melding om to personer som slåss utenfor Melbu videregående skole i Vesterålen. Mulig nesebrudd på en av dem, den andre parten klager på smerter i hode og mage, det skriver politiet på Twitter.
Les mer om Melbu, Twitter og Vesterålen.
Slåsskamp i Vesterålen
Politiet fikk melding om to personer som slåss utenfor Melbus videregående skole i Vesterålen. Mulig nesebrudd på en av dem, den andre parten klager på smerter i hode og mage, det skriver politiet på Twitter.
Les mer om Twitter og Vesterålen.
Slåssing ved videregående skole
Politiet har fått melding om slåssing utenfor Melbu videregående skole i Vesterålen, det skriver de på Twitter.
Les mer om Melbu, Twitter og Vesterålen.
Front mot front
To biler er involvert i en trafikkulykke på fylkesvei 33 mellom Odnes og Vestrumsbygda nå i ettermiddag. Ifølge politiet i Innlandet på Twitter skal det være en front mot front-kollisjon. To personer skal være ute av bilene.
Bil av veien på E6
En bil har kjørt av veien på Strømnes før Rombakksbrua. Nødetatene er på vei til stedet. Varseltrekant er satt opp og trafikk kan passere. Ikke meldt om personskade, det skriver politiet på Twitter.
Les mer om Rombakksbrua og Twitter.
Råkjørte på E18
En utlending ble tatt i 139 km/t i 90-sonen på E18 i Eidsberg sent i går kveld. Sjåføren i 20-årene er anmeldt og førerkortet beslaglagt, melder politiet på Twitter.
Les mer om E18, Eidsberg og Twitter.
Mann pågrepet etter bilbrann
En mann er pågrepet i nærheten av stedet der en person ble fraranet bilen sin og truet med pistol søndag, skriver politiet på Twitter. Mannen er mistenkt for å ha noe med dette å gjøre, og vil bli avgørt.
Les mer om Twitter.
Brann i fraranet bil
Bilen som ble fraranet fra en mann i 20-årene i Københavngata i Oslo, ble funnet i full fyr i et portrom i området mellom Grünerløkka og Sagene. Brannen er nå nærmest slokket opplyser politiet på Twitter. Politiet har iverksatt søk i området.
Reinpåkjørsler på E6
Politiets operasjonssentral har fått melding om to nye påkjørsler av rein i kveld. Denne gangen på E6 Laksfors, Nedre Fallmo. – Vi gjentar oppfordringen om å ta det med ro og kjøre forsiktig, skriver politiet på Twitter.
Les mer om Nedre Fallmo og Twitter.
Full stans på E39
Det er full stans på E39 i Lindesnes etter at en bil har kjørt ut av veien og inn i fjellveggen. Ulykken skal ha skjedd ved vestenden av Fasselandsvannet. En bil med en person involvert og ambulanse og politi er på stedet, skriver Politiet på Twitter.
Pipebrann i Fredrikstad
Fredrikstad brannvesen har rykker ut etter melding om en pipebrann i Gamle Kirkevei. Det skriver Alarmsentral Brann øst på Twitter.
Brann i søppelpose
Det var brann i en søppelpose på en balkong som sørget for at nødetatene rykket ut til Schønings gate i Oslo. Brannen ble slukket uten dramatikk, skriver politiet på Twitter.
Les mer om Oslo og Twitter.
Brann i Oslo
Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i Schønings gate i Oslo. Det skriver politiets operasjonssentral på Twitter.
Les mer om Oslo og Twitter.
Ranet taxisjåfør
To menn skal i natt ha ranet en taxisjåfør på Rødtvet i Oslo. Politiet har brukt hundepatrulje for å søke etter mennene, skriver operasjonssentralen på Twitter. Taxisjåføren er ikke kommet til skade.
Les mer om Oslo, Rødtvet og Twitter.
Slo kona – ble pågrepet
En mann i 50-årene er pågrepet av politiet for å ha slått sin kone. Det skriver politiets operasjonssentral på Twitter. Mannen skal ha vært beruset. I tillegg beslagla politiet et gevær hos mannen, fordi det ikke var lagret på riktig måte.
Les mer om Twitter.
Knivstikking i Kvinesdal
Politiet fikk rundt kl. 02.30 melding om knivstikking i en bolig i Kvinesdal, skriver politiet på Twitter. To personer er flydd til sykehus med ukjent skadeomfang. En gjerningsperson er pågrepet. Politiet jobber med taktisk og teknisk etterforskning.
Les mer om Kvinesdal og Twitter.
Knivstikking på Sørlandssenteret
En ung jente er pågrepet etter knivstikking på Sørlandssenteret. Det drives førstehjelp på stedet. En mann er skadet, men det skal ikke være alvorlig eller behov for legehjelp, opplyser politiet på Twitter.
Les mer om Sørlandssenteret og Twitter.
Båtfolk reddet av Redningsskøyta
En båt har kantret sør for Kjøkøya i Fredrikstad. Det skriver Politiet på Twitter. To personer har blitt tatt opp av Redningsskøyta, og begge har tatt hånd om av ambulanse. Begge er nedkjølte, men i god form.
Ombestemmer seg i elefant-saken
USAs president Donald Trump ville gjøre det lovlig å importere trofer fra elefanter skutt i Zimbabwe. Nå vil han vurdere saken på nytt og gjennomgå fakta, skriver han på Twitter.
Les mer om Donald Trump, Twitter og Zimbabwe.