Twitter

Gutt kommet til rette

Seksåringen som var savnet fra Nøkkeland i Moss er funnet langs Osloveien ved Grindvoll, nærmere Moss sentrum. Det melder politiet på Twitter. Det var tips fra publikum som førte til at han ble funnet.

Melding om brann i brakkerigg

Politiet skriver på Twitter at de har fått inn melding om brann i en brakkerigg på Svolvær. Nødetatene er på vei til stedet.
Les mer om Svolvær og Twitter.
Ikke brann
Det skal ikke være snakk om brann på brakkeriggen i Svolvær, melder politiet på Twitter. De skriver at det har vært matlaging som har forårsaket røykutviklingen.
Les mer om Svolvær og Twitter.
Brann i brakkerigg
Politiet skriver på Twitter at de har fått inn melding om brann i en brakkerigg på Svolvær. Nødetatene er på vei til stedet.
Les mer om Svolvær og Twitter.

Gasslekkasje på Glava

En lekkasje i en naturgasstank på Glava i Askim er stanset, men lukten vil henge igjen i området en stund. Det melder politiet på Twitter. Gassen er ufarlig, men lukter vondt. Tanken står langs Fv 128.
Les mer om Askim, Glava og Twitter.
Utforkøyring i Sykkylven
Ein bil har hamna utfor vegen i Tusvika i Sykkylven. Politiet skriv på Twitter at det ikkje er kjent om nokon er skadd.
Les mer om Sykkylven, Tusvika og Twitter.
Rykker ut til brannalarm
110-sentralen melder på Twitter at brann- og redningstjenesten i Rana sjekker ut en automatisk brannalarm.
Les mer om Rana og Twitter.
Tre biler i trafikkuhell på E18 - redusert fremkommelighet
Brannvesenet rykker ut til trafikkulykke på E18 ved avkjøringen til Sande. Tre biler er involvert. Politiet melder på twitter at det har vært et trafikkuhell her, og at tre biler er involvert.
Les mer om E18 og Sande.
Mann funnet død på elv
Politiet i Nordland undersøker omstendighetene rundt dødsfallet til en mann i 40-årene. Politiet i Nordland melder på Twitter at mannen ble funnet på en islagt elv i, og at de søndag ettermiddag gjør undersøkelser på stedet.
Les mer om Nordland og Twitter.
Fant død mann på islagt elv
En mann i 40-årene blir sendt til obduksjon etter at han ble funnet på en islagt elv i Korgen i Nordland. Mannen har muligens drevet med isfiske, skriver politiet i Nordland i en Twitter-melding. Mannens familie er varslet om dødsfallet.
Brannen er slukket
Bilbrannen i Steigen er nå slukket. Det melder 110 Bodø på Twitter.
Les mer om Bodø, Steigen og Twitter.
Trafikkulykke i Halsa
Tre bilar er involverte i ei trafikkulykke på E39 i Halsa. Politiet skriv på Twitter at det er meldt om personskade, men at omfanget er ukjent. Brannvesenet er på plass, medan dei andre naudetatane er på veg. Det er glatte vegar i området og redusert framkomst.
Les mer om E39, Halsa og Twitter.
Røykutvikling i bolighus på Fosen
- Huset er evakuert, skriver politiet på Twitter.
Les mer om Fosen og Twitter.
Mann kjørt til arresten etter klammeri på fest
En mann i 20-årene ble natt til søndag kjørt til arresten etter en fest i Glomfjord i Meløy. Det opplyser politiet i Nordland på Twitter. Meldingen fra politiet kom i 02.30-tiden natt til søndag.
Les mer om Glomfjord, Meløy, Nordland og Twitter.
I natt har politiet hatt mer enn nok å gjøre fylket rundt
Fyllekjøring på snøscooter, slagsmål og og bilbrann er noe av det politiet i Telemark rykket ut på natt til søndag. Lørdag kveld klokken 23.50 kom den første Twitter-meldingen.
Bil kjørte av veien i Bodø
I 04.30-tiden natt til søndag meldte politiet i Nordland at en personbil hadde kjørt av veien i Bodø. Uhellet skjedde i Junkerveien. - Fører, en mann i 20-årene, mistenkes for promillekjøring, skriver politiet på Twitter.
Mann med skuddskader til sykehus i Halden
En mann i 30-årene ble fraktet fra Tistedal i Halden til sykehus med skuddskader lørdag kveld. - Det er ennå uklarheter om hvordan dette er skjedd, skriver politiet på Twitter.
Les mer om Halden, Tistedal og Twitter.
Mann til sykehus med skuddskader
En mann i 30-årene ble fraktet fra Tistedal i Halden til sykehus med skuddskader lørdag kveld. – Det er foreløpig ukjent skadeomfang. Det er ennå uklarheter om hvordan dette er skjedd, skriver politiet på Twitter. Politiet har innledet etterforskning ved Rema 1000 i Tistedal der meldingen om mannen først kom. (NTB)
Les mer om Halden, Rema, Tistedal og Twitter.
Mann til sjukehus med skotskader
Ein mann i 30-åra er sendt til sjukehus etter at han vart funnen med skotskader ved ein Rema 1000-butikk i Tistedal i Østfold laurdag kveld. Det er ikkje klart kor skadd mannen er eller kva som har skjedd. Det melder politiet på Twitter.
Les mer om Rema, Tistedal, Twitter og Østfold.
Pipebrann i indre bydel
Ålesund brannvesen har startet arbeid på stedet. Klokka 18.30 meldte Møre og Romsdal 110-sentral på sin Twitter-konto at det er pipebrann i indre bydel. Ålesund brannvesen stasjon øst er fremme og har startet arbeid på stedet.
Les mer om Møre, Romsdal og Twitter-konto.
Nå: Tromsøysundtunnelen stengt grunnet røykutvikling
En bil med tekniske problemer har forårsaket røyk og eksos i T1-tunnelen fra Breivika til Tomasjord. Det melder Troms politidistrikt på Twitter. Røykutviklingen er stanset, og det er ikke mistanke om brann.
Beboerne kan vende tilbake
Politiet melder på Twitter at det skal være snakk om mindre skader i leiligheten der det har vært røykutvikling i Narvik sentrum i kveld. De skriver at røyken nå luftes ut og at beboerne nå kan vende tilbake. Politiet oppretter sak.
Les mer om Narvik og Twitter.
Røykutvikling i bolig
Politiet melder om røykutvikling i en bolig i Narvik. De skriver på Twitter at nødetatene er på veg til stedet.
Les mer om Narvik og Twitter.
Til sjekk etter trafikkuhell
Ifølge politiet er 2 personer sendt til Lillehammer legevakt for sjekk, etter trafikkuhellet på Stavsjø i ettermiddag. 2 andre er sendt til Hamar legevakt. Politiet melder på Twitter at de trolig er lettere skadd. Bilberging pågår.
Sjåfør bøtelagt etter å ha kjørt for fort på riksvei 80
Politiet i Nordland har lørdag ettermiddag gjennomført en trafikkontroll langs riksvei 80. Kontrollen ble gjennomført ved Mjønes i Bodø kommune. Det opplyser politiet i en Twitter-melding.