Tyskland

Hauger mester i Tyskland

Motorsport-talentet Dennis Hauger (14) vant søndag det tyske mesterskapet i gokart. Han er den yngste vinneren gjennom tidene i mesterskapet som er går for å være det tøffeste og største i verden med fører fra et 20-talls nasjoner. Hauger er nå ferdig med gokart og tar steget opp til formelbil neste år.
Les mer om Tyskland.

Resultatløs jakt på svanespisende monster i Tyskland

Et mystisk rovdyr spiser svaneunger i en innsjø i nærheten av Karlsruhe i Tyskland. En omfattende leteaksjon etter vesenet har ikke gitt resultat.
Les mer om Karlsruhe og Tyskland.
Resultatløs jakt på svanespisende monster i Tyskland
Et mystisk rovdyr spiser svaneunger i en innsjø i nærheten av Karlsruhe i Tyskland. En omfattende leteaksjon etter vesenet har ikke gitt resultat.
Les mer om Karlsruhe og Tyskland.
Flere skadd i knivangrep i Tyskland
Det melder tysk politi på Twitter.
Les mer om Twitter og Tyskland.

Islands fotballkvinner med sjokkseier mot Tyskland

3-2 på bortebane.
Les mer om Tyskland.
Islands fotballkvinner slo Tyskland
Det er ikke bare mennene som kan sørge for fotballsensasjon på Island. Fredag tok kvinnene en svært sterk 3-2-seier borte mot Tyskland. Dermed tok Island sin andre seier i VM-kvalifiseringen.
Arven etter Dr. Schäuble
Tyskland skal få ny finansminister. Men neppe ny politikk.
Forsker: - Det er nesten ikke insekter lenger
Insekter utgjør to tredjedeler av alt liv på jorden. I et område i Tyskland har over 70 prosent av insektene forsvunnet de siste 25 årene. Det bekymrer forskerne.
Les mer om Tyskland.
Vil ta kontroll over Merkels pengebinge
Regjeringsforhandlingene om en «Jamaica-koalisjon i Tyskland starter med krav om at Angela Merkel gir fra seg nøklene til finansdepartementet.
Norge opnar mot Sverige
Norge innleder OL-turneringen i ishockey for menn mot sterke Sverige 15. februar. Vel et døgn senere droppes pucken til oppgjøret mot Finland. Så venter en hviledag før gruppespillet avsluttes mot Tyskland. Utslagskampene spilles 20. februar, kvartfinalene 21. februar, semifinalene 23. februar og finalen 25. februar.
Valget i Østerrike ryster Angela Merkel
Hele Europa kan gå til høyre hvis Tyskland lammes i samarbeidet med Frankrike om å reformere EU.
88 år gammel «nazi-bestemor dømt til fengsel i Tyskland
Ursula Haverbeck nekter for at holocaust fant sted.
Les mer om Tyskland.
Maja Lunde feirer 30 uker på bestselgerlista i Tyskland
FRANKFURT (VG) Samtidig som andreboken «Blå lanseres i Norge, feirer Maja Lunde (42) at «Bienes Historie er Årets bok og en av de mest solgte bøkene i Tyskland i hele 2017.
Les mer om Blå, Maja Lunde, Norge og Tyskland.
«Skamblir europeisk
NRK har inngått avtaler i Nederland, Tyskland, Italia, Frankrike og Spania om egne versjoner av nett- og TV-fenomenet. Det bor til sammen rundt 272 millioner mennesker i disse fem europeiske landene. Nå får de oppleve sine egne «Skam-univers.
Tysklands innenriksminister foreslår å innføre muslimsk helligdag
Får motstand i eget parti. - Absurd å komme med det nå, sier Tyskland-kjenner.
Les mer om Tyskland-kjenner.
Dennis Olsen: Suveren Porsche-mester
Dennis Olsen fra Våler trenger knapt å kjøre siste løp i årets Porsche Carrera Cup i Tyskland. Sammenlagtseieren sikret han tidlig i ettermiddag.
Sundby advarer Ulvang mot mer show: - Tyskland driter i langrenn
Som ung forelsket Martin Johnsrud Sundby seg i Bjørn Dæhlie og Vladimir Smirnov og måten de vant skirenn på. Nå advarer han mot at sporten blir enda mer showpreget.
Politiet ønsker tips
Politiet går nå ut med navn og bilde på mannen som er savnet etter å ikke ha kommet tilbake fra en kajakktur utenfor Tjøme. De ønsker kontakt dersom noen har opplysninger om savnede. Han heter Torsten Gläser (49) og kommer fra Tyskland. Politiet opplyser at mannens familie har samtykket til at bildet av ham distribueres media i håp om at det skal bidra til å finne ham.
Forlenger grensekontrollen
Norge forlenger den indre grensekontrollen på ferjekaier med seks måneder til 11. mai 2018, opplyser justis- og beredskapsminister Per-Willy Amundsen (Frp). Kontrollen gjelder ferjer som kommer til Norge fra Danmark, Sverige og Tyskland.
Solbakken: – Ødegaards jålete dansetrinn er i ferd med å bli effektive
FC Københavns norske suksessjef Ståle Solbakken mener Martin Ødegaard var briljant mot Tyskland – men sier til TV 2 Sporten at han forstår at unggutten ikke har vært med i A-landslagstroppen.
Ekspertene finner ikke startplass for Ødegaard
Martin Ødegaards (18) oppvisning i U21-landslagets 3-1-seier mot Tyskland ga vann på mølla til de som ønsker han på A-landslaget. Men ekspertene sliter med å finne rom til ham fra start.
Tirsdag herjet Martin Ødegaard med Tyskland. Slik trente han som 13-åring.
Det sies at man må trene rundt 10.000 timer for å bli god. Martin Ødegaard (18) hadde gjort unna sine timer før han fylte 16 år. Mye av det som egentrening på løkka.
Les mer om Martin Ødegaard og Tyskland.
- Når du spiller for Norge, så går du ikke av fordi skulderen hopper ut
Kristoffer Ajer måtte gå av banen med et kvarter igjen mot Tyskland, men kom tilbake og var med på å sikre 3-1-seieren. Pausen skyldtes en skulder ute av ledd.
Les mer om Norge og Tyskland.
– Når du spiller for Norge, så går du ikke av fordi skulderen hopper ut
Kristoffer Ajer fikk skulderen ut av ledd, men spilte videre mot Tyskland.
Les mer om Norge, Når og Tyskland.