Tyskland

Gjemte 11 kilo marihuana i gresk oppvaskmaskin

SOLA: Oppvaskmaskinen ble sendt fra Hellas til Norge, men allerede i Tyskland ble det ulovlige innholdet beslaglagt.
Les mer om Norge og Tyskland.

Se hva testpilotene tegnet på himmelen over Tyskland

Fikk til og med montert kuler på treet.
Les mer om Tyskland.
Rødland håper på tysk gjennombrudd
I helgen åpnet Torbjørn Rødland sin første soloutstilling i Tyskland. Over 2000 mennesker møtte opp på åpningen i Berlin, og rundt 40.000 vil se rogalendingens bilder i løpet av de neste tre månedene.
«Lasermannen tiltalt for 25 år gammelt drap i Tyskland
Den svenske «Lasermannen skjøt 11 mørkhudede personer i Sverige på 90-tallet. Nå er han tiltalt for å ha skutt en tysk kvinne i 1992.
Les mer om Lasermannen, Sverige og Tyskland.

Kvelerslanger beslaglagt

To menn fra Oslo ble tatt med to kongeboa-slanger på Svinesund natt til i går. Kongeboaen er blant artene de ble lov å eie i Norge fra august i år, men de to hadde ikke med seg nødvendig dokumentasjon. Slangene er kjøpt på en messe i Tyskland, nå har Mattilsynet tatt hånd om slangene.
Ønsker kreftbehandling til Norge
Marnardal-ordfører Helge Sandåker (Ap), vil jobbe for å få kreftbehandling som ikke tilbys i Norge, hit til landet, skriver avisen Lindesnes. Sandåker som selv har fått denne behandlingen i Tyskland, sier at han allerede har begynt på et brev til helseminister Bent Høie (H).
Les mer om Bent Høie, Norge og Tyskland.
Tande treer under vanskelig forhold i Tyskland
Richard Freitag og Andreas Wellinger ordnet tysk dobbeltseier i det amputerte hopprennet i Titisee-Neustadt søndag. Daniel-Andr Tande tok tredjeplassen.
Les mer om Titisee-Neustadt og Tyskland.
Tande nummer tre i Tyskland
Richard Freitag og Andreas Wellinger ordnet tysk dobbeltseier i det amputerte hopprennet i Titisee-Neustadt søndag. Daniel-Andr Tande tok tredjeplassen. Mer på TV2.no.
Les mer om Titisee-Neustadt og Tyskland.
Tande ble nummer tre under vanskelige forhold i Tyskland
Tre nordmenn endte blant de ti beste under søndagens hopp i storbakke.
Les mer om Tyskland.
Tande nummer tre etter turbulent renn i Tyskland
Det ble bare n omgang i Tyskland, men Daniel-Andr Tande (23) taklet de krevende forholdene og ble nummer tre.
Over fem minutt bak
Marte Olsbu frå Froland og Norge enda på 13. plass på stafetten under verdscupen i Hochfilzen. Det norske laget pådrog seg åtte strafferunder. Tyskland vann.
Les mer om Froland, Hochfilzen og Norge.
Fem treff på Olsbu
Marte Olsbu skaut fullt hus på si første skyting under verdscupstafetten i skiskyting. Norge ligg heilt nede på 15. plass. Laget er nesten fem minutt bak Tyskland i tet.
Les mer om Olsbu og Tyskland.
DIREKTE: Lykkes nordmennene i storbakken i Tyskland?
Følg Johann Forfang og de andre norske direkte fra 15.30.
Les mer om Tyskland.
To strafferunder
Norge må ut i to strafferunder på verdscupstafetten i skiskyting. Hilde Fenne klarte ikkje å fylle blinkane på si første skyting. Norge ligg heilt nede på 15. plass, 1.27 bak Tyskland som leiar. Marte Olsbu går siste etappe. Sjå stafetten her.
Les mer om Tyskland.
Overlegen stafettsiger
Noreg vann med nesten to minutt på skiskyttarstafetten i Hochfilzen. Lars Helge Birkeland gjekk ein perfekt ankeretappe og såg ingenting til konkurrentane frå Tyskland og Frankrike på plassane bak. Dermed får Ole Einar Bjørndalen og Erlend Bjøntegaard årets fyrste tur opp på sigerspallen i verdscupen.
To (!) minutt føre - Bjørndalen har ikkje opplevd liknande
Norge utan brørne Bø og Emil Hegle Svendsen knuste Tyskland og alle andre i skiskyttarstafetten i Hochfilzen.
Birkeland sikra norsk siger
Lars Helge Birkeland frå Birkenes sikra norsk siger på verdscupstafetten i skiskyting i Hochfilzen. Norge vann med nesten to minutt føre Tyskland. Ole Einar Bjørndalen, Henrik L'abee-Lund og Erlend Bjøntegaard gjekk for Norge saman med Birkeland.
Sikra truleg sigeren
Lars Helge Birkeland frå Birkenes sikra truleg norsk siger på verdscupstafetten i skiskyting i Hochfilzen. Han klarte seg med eitt ekstraskot på siste skyting. Norge leiar med over to minutt på næraste konkurrent som er Tyskland.
Les mer om Hochfilzen og Tyskland.
Brukte to ekstraskot
Ole Einar Bjørndalen måtte bruke to ekstraskot på første skyting under verdscupstafetten i skiskyting i Hochfilzen. Norge ligg 22 sekund bak leiande Tyskland. Lars Helge Birkeland frå Birkenes går siste etappe. Sjå stafetten her.
Les mer om Hochfilzen og Tyskland.
Forfang hoppet lengst av samtlige i kvalifiseringen i Tyskland
Alle de norske hopperne kvalifiserte seg lørdag til søndagens verdenscuprenn i tyske Titisee-Neustadt. Johann Andr Forfang gikk til topps.
Les mer om Titisee-Neustadt og Tyskland.
Forfang hoppet lengst av samtlige i kvalifiseringen i Tyskland
Alle de norske hopperne kvalifiserte seg lørdag til søndagens verdenscuprenn i tyske Titisee-Neustadt. Johann Andr Forfang gikk til topps.
Les mer om Titisee-Neustadt og Tyskland.
Opium godtatt som naturmedisin
En Askim-mann i begynnelsen av 40-årene er frifunnet for anklager om oppbevaring av nær 50 gram opium. Follo tingrett trodde mannen da han forklarte at han hadde fått klumpen fra en naturmedisiner under et besøk i Tyskland, og ikke hadde noen grunn til å tro at det var snakk om narkotika.
Les mer om Tyskland.
Full krise og kollaps i tysk langrenn. Talentene gir opp. Hva gikk så fryktelig galt?
Tyskland herjet i internasjonal langrenn og satte Norge i skyggen. Nå er det full krise. I denne reportasjonen får du vite hva som faktisk har skjedd i tysk skisport, om rovdriften på talentene, snøen som forsvant og de store tabbene.
Les mer om Norge.
Kvikksølv fra oljeinstallasjoner ble eksportert ulovlig til Tyskland
TANANGER: Kvikksølv fra gamle oljeinstallasjoner fra AF Decom i Vats ble eksportert ulovlig til Tyskland via SAR i Tananger.
Les mer om SAR, Tananger og Tyskland.
Frifunnet for opium-besittelse
En mann i begynnelsen av 40-årene fra Askim, er frifunnet for anklager om oppbevaring av nær 50 gram opium. Follo tingrett trodde mannen da han forklarte at han hadde fått klumpen fra en naturmedisiner under et besøk i Tyskland, og at han ikke hadde noen grunn til å tro at det var snakk om narkotika.
Les mer om Askim og Tyskland.