Uakseptabel

Russland: Hitler-sammenligning er uakseptabel

Russland mener britenes sammenligning mellom sommerens fotball-VM i Moskva og Hitlers Berlin-OL i 1936 er «uakseptabel og total uansvarlig.
Les mer om Moskva.

- Uakseptabel sammenligning

Russiske myndigheter raser etter at den britiske utenriksministeren i dag sammenlignet Russland med Hitlers Tyskland.
Les mer om Russland.
- Åpenbart at dette er det direkte resultatet av omleggingene i anbudet fra regjeringen
Widerøe har varslet at det fra 13. august kuttes 44 ukentlig flybevegelser i Lofoten og Vesterålen. Leder i Nordland SV, Christian Torset, mener utviklingen er uakseptabel.
Grande: - Bra for borgerlig side at Listhaug gikk av
Venstre-leder Trine Skei Grande mener det er bra for de borgerlige Sylvi Listhaug gikk av. Justisministeren opptrådte uakseptabelt, mener hun. - Venstre var det første regjeringspartiet som gikk ut og sa at Listhaug opptreden var uakseptabel.
Les mer om Listhaug og Sylvi Listhaug.

Grande: - Bra for borgerlig side at Listhaug gikk av

Venstre-leder Trine Skei Grande mener det er bra for de borgerlige Sylvi Listhaug gikk av. Justisministeren opptrådte uakseptabelt, mener hun. - Venstre var det første regjeringspartiet som gikk ut og sa at Listhaug opptreden var uakseptabel.
Les mer om Listhaug og Sylvi Listhaug.
- En uforbeholden unnskyldning
- Norsk politikk er på sitt beste når vi snakker sak, skriver Jan Tore Sanner. Statsminister Erna Solberg gav en uforbeholden unnskyldning etter Listhaugs Facebook-oppdatering. Facebook-posten var over grensen og var uakseptabel.
Les mer om Jan Tore Sanner.
Russland mener nervegift kan ha kommet fra Sverige
– Uakseptabel og grunnløs anklage, svarer Sveriges utenriksminister.
Les mer om Sverige.
Russland peker på Sverige som mulig opphavsland for nervegiften brukt i Salisbury-angrepet
– Uakseptabel og grunnløs anklage, svarer Sveriges utenriksminister.
Enorm Listhaug-refs på Stortinget: - Du har oppført deg på en uverdig og uakseptabel måte
En samlet opposisjon gikk rett i strupen på Sylvi Listhaug i dag.
Les mer om Stortinget og Sylvi Listhaug.
Russland svarer May: – Fiendtlig og uakseptabel handling
Russlands ambassade i Storbritannia mener statsminister Theresa Mays utvisning av russiske diplomater forverrer forholdet mellom de to landene. – Beslutningen er fiendtlig, heter det.
Les mer om May og Storbritannia.
Norge fordømmer nervegiftbruk
Norge fordømmer nervegiftattentatet i Storbritannia, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide. - Enhver bruk av denne type midler er helt uakseptabel, sier hun til NTB.
Høyre om: Sanner kaller Listhaugs språkbruk «uakseptabel
For noen dager siden beskyldte han Ap for å dra «22.juli-kortet. Nå tar Høyre-nestleder Jan Tore Sanner for første gang tydelig avstand fra språkbruken til Sylvi Listhaug (Frp).
Høyre om: Sanner snur - kaller Listhaugs språkbruk «uakseptabel
For noen dager siden beskyldte han Ap for å dra «22.juli-kortet. Nå tar Høyre-nestleder Jan Tore Sanner for første gang tydelig avstand fra språkbruken til Sylvi Listhaug (Frp).
Høyre-nestlederen kritiserer Listhaugs språkbruk: - Uakseptabel
For noen dager siden beskyldte han Ap for å dra «22.juli-kortet». Nå tar Høyre-nestleder Jan Tore Sanner for første gang tydelig avstand fra språkbruken til Sylvi Listhaug (Frp).
Skijentene refser publikums øl-kasting:- Dette er ingen russefest
Øl i løypa og på utøverne. Marit Bjørgen, Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Kikkan Randall mener oppførselen til deler av Kollen-publikummet er uakseptabel. Nå vil de ha endringer.
Liverpool-legende legger seg flat etter at han spyttet mot 14 år gammel jente
Den tidligere Liverpool-spilleren Jamie Carragher (40) ble lørdag filmet da han spyttet mot en bil med en Manchester United-supporter og hans 14 år gamle datter. Hans arbeidsgiver Sky kaller hendelsen uakseptabel.
Tvang og isolasjon gjør vondt verre
Bruken av isolasjon i Bergen fengsel er fullstendig uakseptabel, men ikke unik.
Les mer om Bergen.
Det vil være uansvarlig å lede skiløpere inn i farlig område
- Risikoanalysen for reguleringsplanen er tydelig på at det er en uakseptabel risiko.
Ungarn krever at FNs menneskerettssjef går av etter Orban-kritikk
Ungarn krever at FNs menneskerettssjef går av fordi han kom med det som betegnes som «uakseptabel og «upassende kritikk av statsminister Viktor Orbn.
Les mer om Orban-kritikk og Viktor Orbn.
Åpenhet og trygghet kan ikke bygges på en grunnmur av taushet og ansvarsfraskrivelse
«Du kan ikke være nøytral til seksuell trakassering og overgrep. Enten reagerer du, eller så støtter du uakseptabel oppførsel.» Det er tydelig tale fra vår idrettspresident Tom Tvedt.
Les mer om Tom Tvedt.
UNN-direktør pekte på ordføreren og sa at «dette ville få konsekvenser
– Han pekte på meg, og sa at dette ville få konsekvenser og etterspill. Også Bodø-ordfører fikk tydelig beskjed fra UNN-direktøren som kom med trusler mot styrelederen i Helse Nord. Legeforeningen reagerer kraftig på lederstilen og kaller dem sjokkerende og uakseptabel.
Les mer om Helse Nord.
Kaster ut gutta for å snakke om hersketeknikk
Metoo-kampanjen har satt seksuell trakasering og uakseptabel oppførsel på dagsorden i partier, organisasjoner og bedrifter.
Fikk skriftlig advarsel
En ansatt i Aalesunds Svømmeklubb har fått skriftlig advarsel fra styret etter en hendelse på ei svømmetrening i forrige uke. Daglig leder Sture Fladmark bekrefter overfor Sunnmørsposten (krever innlogging) at det var en hendelse mellom en utøver og en ansatt og styret har konkludert med at det var uakseptabel adferd uten å ville konkretisere det.
Politiet: – Vi legger oss flate
– Vi legger oss flate. Dette er en helt uakseptabel håndtering av en straffesak, sier påtaleleder Kjell Johan Abrahamsen i Sør-Øst politidistrikt etter at Haugesunds Avis onsdag omtalte at «quot;mestertyvenquot; Ismail Ouhnou (30) kan bli løslatt til tross for at han har om lag 150 «nye forhold hengende over seg.