Uenig

Problemet med julekonserter er at de er for populære

Det finnes en rar allianse. Noen kristene og noen ikke-kristne finner hverandre i å mislike de proffe julekonsertene. Jeg kunne ikke vært mer uenig.

En tredel av Venstre-landsstyret uenig med Trine

Parti-nestor Odd Einar Dørum er en av dem. Han mener Venstre ville vært bedre tjent med en samarbeidsavtale enn en regjering med Høyre og Frp.
Vil ha piggdekkgebyr og gratis buss for å få ned svevestøvet
SKIEN (NRK): Astma- og allergiforbundet vil ha piggdekkgebyr for å redusere svevestøvet. Frp er uenig og mener trafikksikkerheten må telle mer.
Aksjonærene tapte konkurssak
Aksjonærene nådde ikke fram i retten etter konkursen i selskapet Urtehaven AS, som drev ysteriet på Lillehammer. Det skriver GD. Aksjonærene mente det ikke var grunnlag for konkurs, men Eidsivating lagmannsrett er uenig.
Les mer om Eidsivating og Lillehammer.

Ap-Sandvik skuffet over Ap i Trondheim(pluss)

Fylkesordfører Tore O. Sandvik er uenig med sitt eget partis prioritering rundt fotballhall i Granåsen. Høyre mener Ap er uærlige.
Les mer om Granåsen og Trondheim.
Slår tilbake mot uttalelser om kvinner i Forsvaret
Tidligere mottager av Forsvarets likestillingspris, Patricia Benedicte Flakstad, er dypt uenig i påstanden om at kvinner i Forsvarets spisse ende svekker Norges stridsevne.
Slår hardt tilbake mot uttalelser om kvinner i Forsvaret
Tidligere mottager av Forsvarets likestillingspris, Patricia Benedicte Flakstad, er dypt uenig i påstanden om at kvinner i Forsvarets spisse ende svekker Norges stridsevne.
Kvalikdrama venter Sogndal: – Vårt toppnivå bør være høyere enn Ranheims
SOGNDAL (VG) Toppscorer Martin Ramsland mener Sogndal er favoritter før skjebnekampene mot Ranheim. Mjøndalens Christian Gauseth er helt uenig.
Les mer om Ranheim og Sogndal.
Man uenig med Klopp: – Jeg forklarte ham det etter kampen
Sadio Man og Jürgen Klopp uenige om hvem som skulle spille hvor i sluttminuttene mot Chelsea.
Les mer om Chelsea, Jürgen Klopp og Klopp.
Trafikkskoleeier mister godkjenning
Eieren av Modum Trafikkskole blir fratatt godkjenningen i tre måneder etter flere brudd på trafikkopplæringsforskriftene, melder Bygdeposten. Trafikkskoleeieren sier til avisa at han er uenig i vedtaket og at alle elevene hans har fått den undervisningen de har krav på.
Statoil frifunnet for erstatningskrav fra Norsk Helikopterservice
Statoil ble mandag frifunnet i saken som Norsk Helikopterservice har reist mot oljeselskapet. Det har krevd erstatning for kontraktsbrudd og hevder Statoil har opptrådt illojalt. Det er Stavanger tingrett uenig i.
Mathias (21) har under 5 prosent syn. Dørvakt på utested trodde han var full
21-åringen sier han ble kastet ut. Utestedet er uenig.
25.000,- i P-bøter på n dag
På den årlige Karrieredagen ved NMBU i Ås ble det skrevet ut over 25.000 kroner i parkeringsbøter til de gjestende bedriftene, skriver Østlandets Blad. Arrangørene mente de hadde avtalt gratis parkering, men kommunen var uenig og skrev ut bøter.
Les mer om Karrieredagen og P-bøter.
Uenig med Åshild Bruun-Gundersen
Frp står fast ved at Carl I. Hagen er partiets kandidat til Nobelkomiteen. Det sier Ulf Leirstein, som leder Frps valgkomite på Stortinget. Åshild Bruun-Gundersen mener Hagen bør droppe Nobelkomiteen. Men Leirstein mener Hagen har de kvalifikasjonene som trengs.
Filmregissør vil navngi mistenkte for trakassering og overgrep
Filmregissør Ulrik Imtiaz Rolfsen mener det er viktig at kvinner utsatt for trakassering må navngi hvem det dreier seg om. Skuespillerveteran er uenig.
Norsk selskap i forsikringskrangel: Kan få regning på 127 mill. etter dødsbrann
Protector Forsikring er uenig om kontrakten med sitt eget forsikringsselskap.
Endelig er Trump enig med Obama om noe
President Donald Trump er uenig med forgjengeren Barack Obama om det meste, men begge ønsker India som en viktig strategisk partner i den nye amerikanske Asia-strategien – økonomisk og sikkerhetspolitisk.
Stokka Vest-beboere får to nye bomstasjoner
STAVANGER: Rundt 500 beboere ved Stokka vest må fra høsten 2018 betale bompenger selv om de ikke skal inn i sentrumskjernen. Det er Walter Håland helt uenig i.
Les mer om Stokka og Walter Håland.
Uenig om app eller sms er best når ulykker skjer
En nødapp, utviklet i Trondheim, gir ambulanse og brannvesen nøyaktig posisjon ut fra smarttelefonens gps. Justisdepartementet vil heller at politiet varsles med sms. Dette mener SmartHelp-gründer er gammeldags.
Hareide delvis uenig med intern valgevaluering
KrF-leder Knut Arild Hareide tar ansvar etter KrFs krisevalg i høst, men han er ikke enig i alle vurderingene i evalueringsrapporten.
Delvis uenig med partiets egen havarirapport
KrF-leder Knut Arild Hareide tar ansvar etter KrFs krisevalg i høst, men han er ikke enig i alle vurderingene i evalueringsrapporten.
Ian Burchnall sparket i Viking: - Noen måtte få skylden
Vikings trener er uenig i beslutningen.
Les mer om Viking.
Dom: Havnedirektør sparket ikke ansatt for å hevne seg
Men mindretallet er uenig, og mener kommunens styreleder ga havnedirektøren frie hender i en betent arbeidskonflikt.
Masteroppgave: Miljøfartsgrense koster 4 milliarder, men har ingen miljøeffekt
En ny studie viser at miljøfartsgrense i Oslo koster samfunnet 4 milliarder kroner. Miljøeffekten er lik null. Veivesenet er uenig, og innfører fartsgrensen i år som i fjor.
Les mer om Oslo.
Mener Akers handel med Røkke skurrer
Nestleder i Aker-styret, Finn Berg Jacobsen, mener selskapets eiendomssalg til hovedeier Kjell Inge Røkke er en god transaksjon. Jusprofessor Mads Andenæs er uenig.