Uke

Rogfast skal opp i Stavanger tingrett i neste uke

Rogfast-sjefen avdramatiserer budsjettkutt på 100 millioner. Det er større verdier på spill i neste ukes rettssak.
Les mer om Stavanger.

Gjenstand funnet nær stedet der argentinsk ubåt forsvant

Et amerikansk militærfly har observert et objekt i sjøen nær området der den savnede argentinske ubåten forsvant for en uke siden, melder Reuters.
Julehandelens svarte fredag
Nå setter det i gang. Det nye svarte julehysteriet, som ikke bare skal vare en fredag, men flere steder en hel uke. Det er bare å forberede seg!
NHH-professor om Black Friday: – En dødsspiral
Black Friday er i ferd med å ese ut til en full uke i Norge. NHH-professor tror mange butikker kan sitte igjen med svarteper.
Les mer om Black Friday og Norge.

Sterkeste vindprognose siden 2006

«Har ikke sett så kraftig sørøststorm-prognoser siden Narve i 2006, skriver statsmetreolog Eirik Samuelsen på sin blogg. Ekstremværet Narve varte i nesten en uke. Ylva kommer ikke til å vare like lenge, men i morgen kan Ylva være like sterk som Narve var for 11 år siden.
Les mer om Eirik Samuelsen, Narve og Ylva.
Delte private bilder – nå må han betale
En mann som i forrige uke tilsto å ha delt private bilder av håndballspiller Nora Mørk får 15.000 i bot.
Les mer om Nora Mørk.
– Politiet ser alvorlig på saken
En mann som i forrige uke tilsto å ha delt private bilder av håndballspiller Nora Mørk får 15.000 i bot.
Les mer om Nora Mørk og Politiet.
Delte private bilder – fikk 15.000 i bot
En mann som i forrige uke tilsto å ha delt private bilder av håndballspiller Nora Mørk får 15.000 i bot.
Les mer om Nora Mørk.
Tatt i ranet bil
Politiet i Halden har pågrepet en mann og en kvinne i en svenskregistrert bil. Bilen ble ranet fra eieren for en uke siden. Ingen av de pågrepne har førerkort, og siden begge var ruset skal det tas utvidede prøver. Politiet knytter også de to til et innbrudd i en bedrift i Halden.
Les mer om Halden.
Gjenåpnet veien til Myrland
Oppryddingen etter raset på Myrland i forrige uke gikk raskere enn forventet. Oppryddingsarbeidet begynte på mandag, og veien er nå åpen for trafikk. Veien kan bli stengt i kortere perioder de neste dagene, ettersom det gjenstår mer arbeid for å få veien tilbake slik som den var før raset.
Les mer om Myrland.
Norge var med på å ta den siste IS-bastionen i Irak
Norske spesialsoldater har vært tett på det endelige slaget om den irakiske byen Rawa, som ble gjenerobret i en irakisk lynoffensiv forrige uke.
Les mer om IS-bastionen, Irak og Rawa.
Minde er klar for Wolfsburg
Den norske fotballprofilen Kristine Minde blir lagvenninne med Caroline Graham Hansen i tyske Wolfsburg fra neste sesong. Tirsdag bekreftet den tyske storklubben signeringen. Minde opplyste selv i forrige uke at hun forlater svenske Linköping.
Minde klar for Wolfsburg
Den norske fotballprofilen Kristine Minde blir lagvenninne med Caroline Graham Hansen i tyske Wolfsburg fra neste sesong. Tirsdag bekreftet den tyske storklubben signeringen. Minde opplyste selv i forrige uke at hun forlater svenske Linköping.
Slik røper de en spennende nyhet
Debuterer om en drøy uke.
Jacob (9) ønsket seg julekort fra hele verden – nå er han død
For en uke siden feiret familien jul på forskudd. Nå er niåringen død.
Sky Sports: Bud på Newcastle
Forretningskvinnen Amanda Staveley (44) skal ha lagt inn et bud på 300 millioner pund for Premier League-klubben Newcastle. PCP Capital Partners, firmaet til den engelske finanskvinnen, la inn budet i slutten av forrige uke, ifølge Sky Sports.
Syltynt håp om å redde ubåten
Eliana Krawczyk er den første kvinnelige ubåtoffiseren i Argentina. Hun er ombord i ubåten «ARA San Juan som ingen har fått kontakt med siden onsdag i forrige uke.
Les mer om Argentina.
To gigantavtaler på n uke for Toppserien. Nå begynner jobben med å heve norsk kvinnefotball.
– Hovedsatsingen er tidenes talentløft og profesjonalisering av toppklubbene.
Les mer om Toppserien.
Oljeprisen flater ut før Opec-møte
Når oljeministre fra Opec-landene og Russland møtes neste uke, er det ventet at de vil bli enige om en avtale om å fortsette kutt i oljeproduksjonen.
Kygos salgstall i USA går kraftig ned
Bergenserens andre album solgte under en sjettedel av hva debuten gjorde i sin første uke på markedet.
Les mer om USA.
Mustafa (18) ble sendt ut en uke før Aps returstopp
Mustafa er en av de 220 ungdommene som skal få saken sin behandlet på nytt på grunn av Aps returstopp. Men han er allerede sendt tilbake til Afghanistan.
Les mer om Afghanistan.
Trump langer ut mot basket-pappa: – Jeg burde latt dem være igjen i fengsel!
Etter at tre basketspillere ble tatt for tyveri i Kina forrige uke, fikk USAs president Donald Trump studentene tilbake til USA. Nå angriper presidenten faren til LiAngelo Ball, LaVar Ball.
Nå blir det godt skiføre i marka
I løpet av onsdag og torsdag er det ventet 30 millimeter nedbør, stort sett i form av snø, på Østlandet, skriver VG. Det betyr at det kan bli gode skiforhold i marka mot slutten av neste uke. Hvor lenge snøen blir liggende er usikkert, for det er også ventet mildvær framover.
Les mer om Østlandet.
Mørk scoret fem i CL-storseier
Nora Mørk fortsetter å prestere på banen, selv etter en svært tøff uke. Lørdag scoret hun fem mål da Györ slo Brest 26-17 i mesterligaen i håndball.
Les mer om Brest, CL-storseier og Györ.
Norsk Tipping sørger for nye millioner til norsk kvinnefotball
Samme uke som Serieforeningen for kvinnefotball inngikk en avtale med OBOS har foreningen skrevet under en ny millionavtale med Norsk Tipping.