Uke

Disse selskapene slipper tall i neste uke

Det blir litt roligere på resultatfronten på grunn av vinterferien. Disse slipper tall i neste uke.

Tiltalt mor bestilte egen rapport: «Tåler ikke ny runde i retten»

Camilla Heggelund Hovd har bestilt en egen rapport som sier at hun ikke vil tåle å møte i retten mandag om én uke.
- Vi stresset for mye
ØKSNES: For ei uke siden tapte Øksil knepent 2-3 hjemme for Blindheim. Lørdag møttes lagene i Blindheimshallen i Ålesund, og her ble det igjen et tap av det sure slaget.
Musikktips uke 7

Tilbyr sluttpakke til alle ansatte

Askim & Spydeberg Sparebank har tilbudt sluttpakke til alle sine drøyt 60 ansatte, skriver Smaalenenes Avis. De ansatte skal ha blitt informert på et personalmøte forrige uke. Administrerende banksjef Rune Hvidsten sier til avisa at det ikke vil bli snakk om oppsigelser.
Ei uke som egen bedrift
GRUE: De har høvlet løvtynne potetskiver med ostehøvel, samlet flotte bilder til kalendere, brukt furu og bjørk til skjærefjøler og samlet flis fra sløydsalen til briketter.
Her kommer godværet
Det kan bli fint i hele neste uke.
Her kommer godværet
Det kan bli fint i hele neste uke. - Det blir mye fint vær, sier meteorolog Mariann Aabrekk ved Storm geo muntert når BA ringer.
Les mer om Mariann Aabrekk og Storm.
I en uke har ungdommen jobbet dugnad. Her er Vadsøs nye scene
Sju ungdommer i klubbstyret ønsket å gi unge artister i bygda en åpen scene der de under trygge rammer kunne vise fram musikken sin. Fredag gikk den aller første konserten endelig av stabelen.
Utenforskap
Lediggang er roten til alt ondt, heter et eldgammelt ordtak. Så sannelig, så sannelig. Jeg har dem på kontoret hver uke.
Pendler 1.176 kilometer til jobb
Ole Jakob Gjetrang (39) er anleggsleder på Tjernfjell-prosjektet. Hver uke pendler han fra Svarstad i Vestfold til Saltdal.
Sliter du med allergi - eller er du bare forkjølet?
Allergikere sliter ikke bare i pollensesongen. Én av tre nordmenn plages av nysing hver eneste uke, og like mange plages månedlig med tett eller rennende nese og kløende øyne. Mange nordmenn sliter med allergiske symptomer hele året.
Her ville det vært best OL-vær
Hvordan ville OL-været vært - dersom en av de andre søkerbyene hadde blitt valgt? En uke inn i OL får PyeongChang mye kritikk for været. Det har blåst kraftig og iskaldt hele den første uken.
Les mer om OL-vær, OL-været og PyeongChang.
Mot varmere vær i OL-byen
Kuldegrader erstattes med plussgrader og en noe mildere værtype når vinterlekene i Sør-Korea går inn sin siste uke. Det kan bety utfordringer for skismørerne.
Les mer om OL-byen og Sør-Korea.
Mot varmere vær i OL-byen
Kuldegrader erstattes med plussgrader og en noe mildere værtype når vinterlekene i Sør-Korea går inn sin siste uke. Det kan bety utfordringer for skismørerne.
Les mer om OL-byen og Sør-Korea.
Ny publikumsrekord på Vinterlysfestivalen: - Fantastisk uke og fantastisk publikum
Etter en fantastisk uke med 154 arrangementer for liten og stor ble Vinterlysfestivalen 2018 avsluttet med en svært godt besøkt avslutningsfest i teatret.
Se Ull/Kisa – Raufoss direkte på OA-TV
Raufoss starter ei uke med tre tøffe treningskamper mot Ull/Kisa på Jessheim stadion. Oppgjøret sendes direkte på OA-TV.
Les mer om Jessheim.
Lest siden sist – uke 7
E10 åpen etter berging
E10 ved Budalsneset i Hadsel er nå åpen for trafikk igjen, melder NRK Trafikk. Vegen ble stengt tidligere i dag for å berge et vogntog som hadde ligget i fjæra i ei uke.
Les mer om Budalsneset og Hadsel.
Velkommen til skiboksenes nasjonaldag
En av årets største utfartsdager er offisielt i gang. Fredag før uke 8 er, sammen med fredag før palmesøndag, en av de absolutt største utfartsdagene i året.
SV vil legge ned nytt Listhaug-utvalg før første møte
– Autoritært og udemokratisk. SVs Petter Eide foreslår nå at Stortinget skal legge ned utvalget Regjeringen opprettet for en uke siden for å utrede endringer i Beredskapslovene.
Inngikk ny ektepakt for en uke siden: Her er avtalen mellom Røkke og kona
Ektepaktene mellom Kjell Inge Røkke og Anne Grete Eidsvig viser hvilke juridiske avtaler som er gjort mellom ekteparet.