Ulf

Sandnes Ulf utsatte Starts opprykksfest

Start var avhengig av Elverum-seier mot Sandnes Ulf søndag for å sikre opprykket fra 1. divisjon. Sandnes Ulf svarte på tiltale med 1-0-seier.
Les mer om Elverum-seier.

Opprykk utsatt

Starts opprykk til eliteserien i fotball ble utsatt da Sandnes Ulf vant sin kamp i 1. divisjon søndag. Rogalendingene er fire poeng bak sørlendingene med to kamper igjen.
Surt tap for Elverum
Elverums fotballherrer ble slått 0–1 på hjemmebane av Sandnes Ulf. Tapet gjør at Elverum fremdeles ligger på en utsatt nedrykksplass to kamper før sesongen er over.
Les mer om Elverum.
Elverum ligger under
Sandnes Ulf tar ledelsen 0–1 mot Elverum etter skåring av Axel Kryger. Da spøker det for Elverums håp om å berge plassen i 1. divisjon. Med to kamper igjen å spille ligger de to poeng bak Fredrikstad, som ligger på playoffplassen.

Målløst til pause

Ingen skåringer i førsteomgang i 1. divisjonskampen mellom Elverum og Sandnes Ulf. Med uavgjort resultat til slutt vil Elverum fortsatt ligge an til nedrykk når det gjenstår to serierunder.
Les mer om Elverum.
Følg Elverum-Sandnes Ulf og chat med vår reporter underveis
Kun seier er godt nok for Sandnes Ulf.
Tomas Kristoffersen tilbake på laget
Tomas Kristoffersen har slitt med å få tillitt i Sandnes Ulf den siste tiden. I dagens kamp er han imidlertid tilbake i førsteelveren.
Elverum i poengnød
Elverum fotball kjemper for å unngå nedrykk til 2. divisjon. Med tre kamper igjen å spille ligger laget under streken. Søndag klokka 13 møter de Sandnes Ulf hjemme, og keeper Fredrik Tervaniemi håper han kan stenge buret og sikre tre viktige poeng.
Les mer om Fredrik Tervaniemi.
Start nærmer seg opprykk
Steffen Lie Skålevik ble tomålsscorer da Start tok et nytt steg mot Eliteserien med 2-0-seier over Arendal i 1. divisjon lørdag. Seieren betyr at Start kan feire opprykk søndag om Sandnes Ulf taper borte for Elverum og Mjøndalen avgir poeng mot Kongsvinger.
Reiste seg etter sjokkstarten
Niels Vorthoren og Steffen Lie Skålevik scoret to hver da Start snudde 0-2 til 4-2 mot Ranheim. Start har nå fire poeng ned til Sandnes Ulf på tredjeplass.
Nytt stadion for Sandnes Ulf – kommunen tar ansvar for halve regninga
Flertallet i Sandnes kommune vil garantere for 29,9 millioner kroner Sandnes Ulf trenger for å bygge nytt stadion. Dette kommer på toppen av 40 millioner kommunen bidrar med gjennom forskuddsleie.
«Deilig å få bevist at jeg duger overfor meg selv og klubber som ikke hadde tro på meg
Sandnes Ulf ga ham bort gratis i fjor. Nå herjer Lura-karen Niklas Sandberg i samme divisjon.
Sæternes etter pinlig poengtap: - Vi var ikke gode nok
Sandnes Ulf gikk på en blemme i kampen om opprykk,
Uavgjort for Arendal Fotball
Det ble uavgjort i kveldens kamp mellom Sandnes Ulf og Arendal Fotball. Sluttresultatet ble 2–2. Begge målene til Arendal Fotball ble satt inn av Fabian Næss.
Les mer om Arendal Fotball.
Ingen mål i første omgang
Arendal Fotball fikk ikke inn noen mål i første omgang av kampen mot Sandnes Ulf. Laget fra Sandnes har så langt ett.
Følg Sandnes Ulf - Arendal direkte og chat med vår reporter
Vi følger kampen direkte klokken 18.00.
Les mer om Arendal.
Følg Sandnes Ulf - Arendal Fotball direkte
Kan Start få hjelp i opprykkskampen?
Les mer om Arendal Fotball.
– Frykter tiggere rømmer fra Sverige ved forbud
– Vi i Frp hilser et forbud i nabolandet velkommen. Etter at Moderaterna vedtok et nasjonalt forbud og flere partier er på gli mot en støtte til forslaget neste sommer. Vi har et liknende forslag klart, sier Ulf Leirstein i Frp.
Sandnes Ulf-profil med klar tale: – Mobiliserer du ikke for dette, da hører du ikke til her
Trønderen, Mr. Hundre Prosent, Kjell Rune Sellin, vet hva som skal til for å sende Sandnes Ulf til eliteserien. 23. oktober i fjor scoret han mot Bryne og ledet Sandefjord opp.
Sandnes Ulf ber kommunen garantere for 30 millioner
SANDNES: Sandnes Ulf ber Sandnes kommune om å garantere for et lån på 30 millioner kroner til nytt stadion. Det kommer på toppen av 40 millioner i forskuddsleie.
Sandnes Ulf-treneren: – Fordel å møte lag med kniven på strupen
I tur og orden treffer midtbanedirigent Remi Johansen og Sandnes Ulf de fire svakeste lagene i førstedivisjon. Treneren tror på null feilskjær.
Les mer om Remi Johansen.
Sandnes Ulf satser på to fronter: Drømmer om eliteseriespill på ny stadion
Kan en klubb med beskjedne ressurser vinne store seiere på og utenfor banen samtidig? Sandnes Ulf er nær ved å bevise at det er mulig.
FRP enige om komiteer
Ulf Leirstein fra Frp skriver på sin Facebook-side at han gleder seg til å fortsette i fortsette som fraksjonsleder i Stortingets Justiskomite. Dermed er også Fremskrittspartiets stortingsgruppe ferdige med sin fordeling. Videre skriver han at Erlend Wiborg blir leder av Arbeids- og sosialkomiteen på Stortinget.
Eks-kaptein tror Sandnes Ulf snyter Start ved fire seiere
Med full pott i avslutningen tror tidligere Ulf-kaptein Aksel Berget Skjølsvik at gaukene kan frata Start opprykket.
Ranheim tapte etter overtidsscoring: – Svært ufortjent
Ranheim styrte toppkampen mot Sandnes Ulf i 90 minutter. Så scoret gjestene etter en omdiskutert dommeravgjørelse.