Ullern

Nytt Griffen-tap

- Sifferne er stygge. Men vi ble ikke utspilte. Det sier Adam Finstad etter at det endte med tap i den andre kampen under BLNO-kvaliken i Apalløkkahallen. Da ble Ullern for sterke etter at laget tapte 79-108 for Oslo-laget.

Stabæk en semifinaleseier unna finale

Stabæk ledet lenge komfortabelt, og dro til slutt i land seieren i den andre semifinalen mot Ullern. Dermed er laget kun én seier unna finalen. ULLERN - STABÆK 2-3 (0-3) - Dette var en viktig seier.
Les mer om Ullern.
Stabæk vant i ekstraomganger etter katastrofestart
Stabæk havnet under 0-3 etter ti minutter i første semifinale hjemme mot Ullern mandag. Men de regjerende mestrene kom tilbake helt på tampen - før de avgjorde kampen i ekstraomgangene.
Les mer om Ullern.
Enebolig i full fyr i Oslo
Det brenner kraftig i en verneverdig enebolig på Skøyen i Oslo. Boligen er fullstendig overtent og skal ligge i Gulbergsvei i bydelen Ullern på Oslo Vest. Brannvesenet i Oslo opplyser på Twitter at de slukker brannen fra utsiden.

Slo parkeringsvakt og kjørte

Bilisten som slo og sparket en parkeringsvakt på Ullern i ettermiddag hadde kjørt av gårde før politiet kom. Parkeringsvakten hadde bedt mannen flytte bilen sin fra en handicap-plass. Politiet har bilens registreringsnummer og følger opp saken.
Les mer om Ullern.
Sto ulovlig med bilen i Oslo - slo til parkeringsvakt
En bilist på Ullern i Oslo var ikke interessert iå flytte bilen fra en handikap-plass.
Les mer om Oslo og Ullern.
Sto ulovlig på handicap-plass - slo til p-vakt som skulle gi bot
En bilist på Ullern i Oslo tok det ille opp da en parkeringsvakt ba vedkommende om å flytte bilen fra en handicap-plass.
Les mer om Oslo og Ullern.
Håndgemeng på handicapplass
En bilist på Ullern i Oslo skal ha slått til en parkeringsvakt som ba vedkommende om å flytte bilen fra en handicap-plass.
Les mer om Oslo og Ullern.
Fuglen var fløyet
Ullern: Politiet skriver på Twitter at bilisten hadde kjørt fra stedet før de ankom. «Vi har registreringsnummer på vedkommendes bil, og politiet vil følge opp saken i ettertid. Parkeringsvakten har ingen synlige skader.
Les mer om Twitter.
Brann på Ullern
Det brenner i en bolig på Ullern i Oslo. Nødetatene er på stedet. En person er evakuert, skriver politiet på Twitter.
Les mer om Oslo, Twitter og Ullern.
Brannen slukket
Ifølge brannvesenet i Oslo brant det på kjøkkenet i boligen på Ullern. De slukket brannen etter kort tid. Personen som ble evakuert blir sjekket av ambulansen på stedet.
Les mer om Oslo og Ullern.
Tok farvel med Grete Berget (63)
ULLERN KIRKE (VG) Familie og venner tok farvel med tidligere statsråd Grete Berget (63) tirsdag. Hun ble minnet som en varm mamma og som pappapermisjonens mor.
Les mer om Grete Berget.
Tar farvel med Grete Berget (63)
ULLERN KIRKE (VG) Familie og venner fra politikken tar nå farvel med tidligere statsråd Grete Berget (63). Hun blir minnet som en varm mamma og som pappapermisjonens mor.
Les mer om Grete Berget.
Jente (15) savnet siden fredag
En 15 år gammel jente har vært savnet fra Ullern i Oslo siden fredag kveld, skriver NTB. Jenta er av somalisk opprinnelse, og var iført hijab og en mørk kjole da hun forsvant. Natt til søndag hadde ikke politiet i Oslo mer informasjon angående saken.
Les mer om NTB, Oslo og Ullern.
Letemannskaper søker 15-årig jente
Politi og redningshunder leter etter ei jente av somalisk opprinnelse. Hun har vært borte et døgn fra området rundt Ullern, pårørende frykter det kan ha tilstøtt henne noe. Jenta har på hijab og mørk kjole.
Les mer om Ullern.
Vannlekkasje på Ullern videregående
Sprinkleranlegget på Ullern videregående skole i Oslo er blitt utløst og en del av underetasjen er oversvømt, opplyser brannvesenet.
Les mer om Oslo og Ullern.
Båtbrann slukket på Sjølyst
Brannen i en båt hos Ullern Båtforening ved Sjølyst Marina er nå slukket, ifølge brannvesenet. Rundt klokken 9.30 begynte det å brenne i en 28 fots daycruiser, noe som skapte mye sort røyk i området. Ingen personer, eller andre båter, er skadet.
Båt brenner på Sjølyst
En brennende plastbåt hos Ullern Båtforening ved Sjølyst Marina i Oslo fører til mye sort røyk i området, ifølge politiet. En motorsykkel fra politiet er på stedet og brannvesenet ankommer hvert øyeblikk for å starte slukking.
Varetektsfengslet for antasting
En eldre mann er varetektsfengslet etter at han skal ha antastet en ti år gammel jente på Ullern i Oslo. Mannen er siktet for forsøk på seksuell omgang med barn under 14 år, opplyser politiet til Akersposten.
Les mer om Akersposten, Oslo og Ullern.
Kloster Aasen nytt IOC-medlem
Kristin Kloster Aasen ble valgt som nytt IOC-medlem i kveld. Hun overtar etter Gerhard Heiberg som slutter i IOC etter 23 år. Kristin Skogen Aasen bor på Ullern i Oslo. Hun er jurist og kommer fra ryttermiljøet.
Les mer om Gerhard Heiberg, IOC, Oslo og Ullern.
Etterforskes som ulykke
Politiet etterforsker funnet av den døde mannen på Ullern som en ulykke.
Les mer om Ullern.
Mann funnet død utenfor boligblokk i Oslo
Politiet vil fortsatt ikke utelukke at noe kriminelt kan ha skjedd, etter at en død mann ble funnet utendørs på Ullern i Oslo lørdag morgen.
Les mer om Oslo og Ullern.
Blir sendt til obduksjon
Politiet er ferdige med krimtekniske undersøkelser på Ullern. Politiet vet foreløpig ikke hva mannen døde av og han blir sendt obduksjon. Resultatene fra obduksjonen er ventet til uken.
Les mer om Ullern.
Død mann funnet i Oslo
Politiet er på plass ved Ullern i Oslo, der en død mann ble funnet utendørs lørdag morgen. Politiet mener det dreier seg om en fallulykke.
Les mer om Oslo og Ullern.
Trolig ikke skjedd noe kriminelt
– Foreløpig ingenting som tyder på at det har skjedd noe kriminelt, men det er for tidlig å konkludere, sier vaktleder for krimvakta Anders Johnsrud om mannen som ble funnet dø på Ullern lørdag morgen.
Les mer om Ullern.