Ullern

Brann på Ullern

Det brenner i en bolig på Ullern i Oslo. Nødetatene er på stedet. En person er evakuert, skriver politiet på Twitter.
Les mer om Oslo, Twitter og Ullern.

Brannen slukket

Ifølge brannvesenet i Oslo brant det på kjøkkenet i boligen på Ullern. De slukket brannen etter kort tid. Personen som ble evakuert blir sjekket av ambulansen på stedet.
Les mer om Oslo og Ullern.
Tok farvel med Grete Berget (63)
ULLERN KIRKE (VG) Familie og venner tok farvel med tidligere statsråd Grete Berget (63) tirsdag. Hun ble minnet som en varm mamma og som pappapermisjonens mor.
Les mer om Grete Berget.
Tar farvel med Grete Berget (63)
ULLERN KIRKE (VG) Familie og venner fra politikken tar nå farvel med tidligere statsråd Grete Berget (63). Hun blir minnet som en varm mamma og som pappapermisjonens mor.
Les mer om Grete Berget.

Jente (15) savnet siden fredag

En 15 år gammel jente har vært savnet fra Ullern i Oslo siden fredag kveld, skriver NTB. Jenta er av somalisk opprinnelse, og var iført hijab og en mørk kjole da hun forsvant. Natt til søndag hadde ikke politiet i Oslo mer informasjon angående saken.
Les mer om NTB, Oslo og Ullern.
Letemannskaper søker 15-årig jente
Politi og redningshunder leter etter ei jente av somalisk opprinnelse. Hun har vært borte et døgn fra området rundt Ullern, pårørende frykter det kan ha tilstøtt henne noe. Jenta har på hijab og mørk kjole.
Les mer om Ullern.
Vannlekkasje på Ullern videregående
Sprinkleranlegget på Ullern videregående skole i Oslo er blitt utløst og en del av underetasjen er oversvømt, opplyser brannvesenet.
Les mer om Oslo og Ullern.
Båtbrann slukket på Sjølyst
Brannen i en båt hos Ullern Båtforening ved Sjølyst Marina er nå slukket, ifølge brannvesenet. Rundt klokken 9.30 begynte det å brenne i en 28 fots daycruiser, noe som skapte mye sort røyk i området. Ingen personer, eller andre båter, er skadet.
Båt brenner på Sjølyst
En brennende plastbåt hos Ullern Båtforening ved Sjølyst Marina i Oslo fører til mye sort røyk i området, ifølge politiet. En motorsykkel fra politiet er på stedet og brannvesenet ankommer hvert øyeblikk for å starte slukking.
Varetektsfengslet for antasting
En eldre mann er varetektsfengslet etter at han skal ha antastet en ti år gammel jente på Ullern i Oslo. Mannen er siktet for forsøk på seksuell omgang med barn under 14 år, opplyser politiet til Akersposten.
Les mer om Akersposten, Oslo og Ullern.
Kloster Aasen nytt IOC-medlem
Kristin Kloster Aasen ble valgt som nytt IOC-medlem i kveld. Hun overtar etter Gerhard Heiberg som slutter i IOC etter 23 år. Kristin Skogen Aasen bor på Ullern i Oslo. Hun er jurist og kommer fra ryttermiljøet.
Les mer om Gerhard Heiberg, IOC, Oslo og Ullern.
Etterforskes som ulykke
Politiet etterforsker funnet av den døde mannen på Ullern som en ulykke.
Les mer om Ullern.
Mann funnet død utenfor boligblokk i Oslo
Politiet vil fortsatt ikke utelukke at noe kriminelt kan ha skjedd, etter at en død mann ble funnet utendørs på Ullern i Oslo lørdag morgen.
Les mer om Oslo og Ullern.
Blir sendt til obduksjon
Politiet er ferdige med krimtekniske undersøkelser på Ullern. Politiet vet foreløpig ikke hva mannen døde av og han blir sendt obduksjon. Resultatene fra obduksjonen er ventet til uken.
Les mer om Ullern.
Død mann funnet i Oslo
Politiet er på plass ved Ullern i Oslo, der en død mann ble funnet utendørs lørdag morgen. Politiet mener det dreier seg om en fallulykke.
Les mer om Oslo og Ullern.
Trolig ikke skjedd noe kriminelt
– Foreløpig ingenting som tyder på at det har skjedd noe kriminelt, men det er for tidlig å konkludere, sier vaktleder for krimvakta Anders Johnsrud om mannen som ble funnet dø på Ullern lørdag morgen.
Les mer om Ullern.
Mann funnet død utenfor boligblokk i Oslo
En mann ble lørdag morgen funnet død utenfor inngangen til en boligblokk på Ullern i Oslo.
Les mer om Oslo og Ullern.
Innbrudd på skole på Ullern
Innbrudd på skole på Ullern
Les mer om Ullern.
Knivstikking i Oslo
En mann i 30-årene ble natt til lørdag knivstukket i en leilighet på Ullern i Oslo. En mann i 40-årene er pågrepet og mistenkt for knivstikkingen. Dem pågrepne er satt i arrest.
Les mer om Oslo og Ullern.
Mann alvorlig skadd i knivstikking på Ullern i Oslo
En mann i 30-årene ble natt til lørdag stukket med kniv i en leilighet på Ullern i Oslo. En mann i 40-årene er pågrepet, mistenkt for knivstikkingen.
Les mer om Oslo og Ullern.
Stabil etter knivstikking i Oslo
Mannen som ble stukket med kniv på en privatadresse på Ullern i Oslo i natt er ikke livstruende skadd. Tilstanden hans er alvorlig, men stabil opplyser sykehuset til NTB i natt. En mistenkt er pågrepet, og blir avhørt i morgen.
Les mer om NTB, Oslo og Ullern.
Ullern Høyre kaller byrådet «vel overivrig
Høyre i Oslo er bekymret for småhusområdene, når byrådet vil bygge vestkanten høyere og tettere.
Les mer om Oslo.
Første stikk til Solberg
Solberg gikk seirende ut av den første semifinalen mot Høvik i norgesmesterskapet i bandy. Sluttresultatet ble 5-3, etter at Høvik ledet 2–1 til pause. Semifinalene spilles best av fem kamper, og vinneren møter enten Stabæk eller Ullern i finalen.
Les mer om Høvik, Solberg, Stabæk og Ullern.
Drammen ute av NM
Drammen bandy tapte den femte og avgjørende kvartfinalen i NM i bandy mot Ullern. Drammenserne ledet 2–1 til pause, men tapte til slutt 4–3. Dermed er Solberg eneste lokale lag i semifinalene i norgesmesterskapet i bandy.
Les mer om Solberg og Ullern.
Ny kvartfinale for Drammen
Drammen bandy tvang frem en femte og avgjørende kvartfinale i NM i bandy da de i kveld slo Ullern 8–3 på Marienlyst kunstis. Dermed står det 2–2 i kamper og en siste kvartfinale spilles på Ullernbanen 22. februar.