Ulovlige

Nei til tiggeforbud

Frps forslag om lokalt tiggeforbud i Oslo fikk bare støtte fra Høyre i bystyret onsdag kveld. Frp begrunnet forslaget dels med forsøpling og tilgrising i og rundt ulovlige teltleire for bostedsløse (bildet), dels med sammenhengen mellom tigging og organisert kriminalitet.
Les mer om Høyre og Oslo.

Millionbot til Telenors betalingstjeneste

Betalingstjenesten Strex må betale 1 million kroner i bot for å ha inngått det Forbrukerombudet mener er ulovlige brukeravtaler.
Les mer om Forbrukerombudet.
Millionbot til Telenors betalingstjeneste
Betalingstjenesten Strex må betale 1 million kroner i bot for å ha inngått det Forbrukerombudet mener er ulovlige brukeravtaler.
Les mer om Forbrukerombudet.
Telenors betalingstjeneste ilagt millionbot
Mobilbetalingstjenesten Strex har inngått ulovlige brukeravtaler og må betale 1.000.000 kroner i straff, har Markedsrådet avgjort.
Les mer om Markedsrådet.

14 maskinpistoler levert til politiet

Totalt 387 ulovlige våpen ble levert inn under årets våpenamnesti.
EU forlenger Krim-sanksjoner
EU forlenger et sett med sanksjoner som er innført i kjølvannet av Russlands ulovlige annektering av Krim-halvøya i Ukraina.
Lege oppsagt etter ulovlige journalsøk
En lege ved Sørlandet Sykehus er oppsagt, fordi han gjentatte ganger skal ha sett på journaler han ikke hadde rett til.
– Ulovlige fasadeplater
Fasadeplatene som ble brukt i Grenfell Tower i London er forbudt på høyhus i USA og Tyskland, skriver avisen The Times. For 54.000 kroner mer, kunne man fått brannsikre fasader.
Lege hevder han «utviklet disse verdensberømte låra. Løgn, svarer Roberto Carlos
Brasils tidligere fotballstjerne Roberto Carlos benekter på det sterkeste at han brukte ulovlige stoffer i løpet av sin innholdsrike fotballkarriere.
Trumps advokat ut mot Comey
Sier den sparkede FBI-sjefen sto bak ulovlige lekkasjer til pressen.
Les mer om Comey.
Mange våpen fra dødsbo
Politiinspektør Magnus Andreassen er godt fornøyd med resultatet av våpenamnestiet. 900 ulovlige skytevåpen er levert til politiet på Sørlandet de siste tre månedene. Amnestiet varte fra 1. mars til 31. mai. Mange av våpnene er fra dødsbo. Les mer.
Les mer om Sørlandet.
900 ulovlige skytevåpen levert
900 ulovlige skytevåpen er levert til politiet på Sørlandet de siste tre månedene. Det er politiet godt fornøyd med.
Les mer om Sørlandet.
Elektrosjokkvåpen i omløp
Politiet på Manglerud har i det siste belsaglagt flere elektrosjokkvåpen. Disse er ulovlige å ha, men politiet erfarer at de har blitt mer utbredt blant ungdom. Våpnene ser ofte ut som lommelykter eller mobiltelefoner, men kan både være helseskadelige og skremmende.
Les mer om Manglerud.
Statens Naturoppsyn fant elleve ulovlige laksegarn langs Namdalskysten på ei helg
I pinsehelga beslagla Statens naturoppsyn nesten dobbelt så mange ulovlige laksegarn langs Namdalskysten som i løpet av hele fjoråret.
Les mer om Namdalskysten.
Beslagla elleve ulovlige laksegarn på ei helg
På n tur fant Statens Naturoppsyn like mange ulovlige fiskegarn som i løpet av hele fjoråret på Namdalskysten.
Les mer om Namdalskysten.
Ulovlig snarvei
Flere bilister kjørte i feil retning på påkjøringsrampa på E6 ved Nordbytunnellen da den var stengt og det var lange køer tidligere i dag. Såpass mange benyttet seg av den ulovlige unnamanøveren at politiet benyttet Twitter til å minne folk på at det er ulovlig og kan føre til førerkortbeslag.
Les mer om Nordbytunnellen og Twitter.
Politiet i Hordaland har fått inn 586 ulovlige våpen under våpenamnestiet
Selv med kortere amnestiperiode enn sist gang, er det levert inn dobbelt så mange våpen i Hordaland under våpenamnestiet. Nå risikerer man straff hvis man har ulovlige våpen.
Les mer om Hordaland.
Har avdekket ulovlig revejakt
Statens naturoppsyn har avdekket to ulovlige revefeller i Vest-Agder de siste ukene og ser alvorlig på saken. Begge jegerne vil bli politianmeldt. Fangstsesongen på rev ble avsluttet i april og naturoppsynet mener det er uheldig at revebåser med åte fortsatt står ute.
Les mer om Vest-Agder.
Flere tusen ulovlige våpen har blitt levert inn
I dag var siste dag av våpenamnestiet, der folk har levert inn ulovlige våpen til politiet uten å risikere straff for ulovlig våpenbesittelse.
Siste dag for våpenamnestiet
I dag er siste frist for å levere inn ulovlige skytevåpen uten å risikere straff. Våpenamnestiet varer ut den 31. mai. Våpen kan leveres inn hos nærmeste politistasjon eller lensmannskontor. Ved innlevering risikerer du ikke inndragning av våpenkort.
Siste dag for våpenamnestiet
I dag er siste frist for å levere inn ulovlige skytevåpen uten å risikere straff. Våpenamnestiet varer ut den 31. mai. Våpen kan leveres inn hos nærmeste politistasjon eller lensmannskontor. Ved innlevering risikerer du ikke inndragning av våpenkort.
Mange benytter seg av våpenamnesti
Det er levert inn 414 ulovlige eller uregistrerte skytevåpen til Øst politidistrikt siden våpenamnestiet startet i mars, melder Tv 2. Fram til 31. mai, kan man levere inn ulovlige våpen til politiet uten å risikere straff.
Les mer om Øst.
Politiet har fått inn over 3000 ulovlige skytevåpen
Over 3000 ulovlige eller uregistrerte skytevåpen er levert inn til politiet siden våpenamnestiet startet i mars, melder TV 2.
Politiet har fått inn over 3.000 ulovlige skytevåpen
Over 3.000 ulovlige eller uregistrerte skytevåpen levert inn til politiet siden våpenamnestiet startet i mars, melder TV 2.
Nær 200 pågrepet i ny aksjon mot ulovlige innvandrere i USA
Nesten 200 personer er pågrepet sør i California i en fem dager lang aksjon rettet mot innvandrere som har begått lovbrudd eller oppholder seg ulovlig i USA.
Les mer om California og USA.