Ulovlige

Beslagla 125 ulovlige teiner på ei helg

125 ulovlige teiner er beslaglagt utenfor Hitra og Frøya bare i løpet av helga. Det er alt for mye på et så lite geografisk område mener politiet.
Les mer om Frøya og Hitra.
Fant ulovlige skytevåpen
To medlemmer i «Den nordiske motstandsbevegelsen er siktet av politiet etter et stort våpenbeslag i Østfold. Skytevåpnene ble avdekket tre uker før de to medlemmene deltok i den mye omtalte nynazistmarsjen i Kristiansand, skriver filternyheter.no.
Les mer om Den, Kristiansand og Østfold.
Kriminelle nettverk har overtatt store deler av malerbransjen
Albanske kriminelle nettverk har etablert ulovlige malerfirma og utført arbeid i blant annet statsministerboligen og på slottet, avslører ny bok.

Billige reparasjoner kan bli dyre

SKIEN (NRK): Statens vegvesen har anmeldt en rekke ulovlige bilverksteder. Det kan ende med bøter opp til 100.000 kroner.
Vil fjerne ulovlige gjerder
Flere kommuner vil intensivere arbeidet mot ulovlige gjerder rundt hytter i fjellet. Det skriver GD. Blant annet på Hafjell og Sjusjøen skal det nå ryddes opp. Det er spesielt fokus på ulovlige strømgjerder.
Les mer om Hafjell og Sjusjøen.
Lege gjorde 109 ulovlige journaloppslag
Sørlandet sykehus skal ha hatt legen under oppsyn siden oktober i fjor, men snokingen ble først grepet fatt i etter seks måneder da en av pasientene selv oppdaget hva som pågikk.
Østberg om Johaug-saken: - Ingen fortjener å vente så lenge
Det er ti måneder siden Therese Johaug ble informert om funn av det ulovlige stoffet clostebol i urinprøven. Fortsatt venter skistjernen på den endelige dommen.
Lagvenninne mener Johaug-saken har dratt ut altfor lenge
Det er ti måneder siden Therese Johaug ble informert om funn av det ulovlige stoffet clostebol i urinprøven. Fortsatt venter skistjernen på den endelige dommen.
Beslagla ulovlige teiner
Kystvakta har beslaglagt 15 ulovlige utsatte teiner i Søgneskjærgården.
Bruk av ulovlige steinleggere kan gi dobbel regning
Det kan slå tilbake på forbrukeren dersom et useriøst firma unndrar seg skatter og avgifter. Skatteetaten kan ta pant i oppgjøret.
Mange ulovlige garn på Sørlandet
– Man kan se ulovlige garn i sjøen på en daglig basis på Sørlandet, sier direktør i Statens naturoppsyn Pål Prestrud. Det er 12 store båter langs norskekysten som jaker på ulovlige garn, men de klarer ikke dekke alle kystområdene.
Les mer om Pål Prestrud og Sørlandet.
Venstre kritiske til politiets håndtering av høyreekstrem demonstrasjon
Etter lørdagens ulovlige høyreekstreme demonstrasjon i Kristiansand, ønsker en lokal Venstre-politiker å ta saken til Stortinget.
Politiet stanset ikke ulovlig nazi-opptog for å unngå bråk
KRISTIANSAND (NRK): Politiet valgte å la den ulovlige nynazistiske demonstrasjonen gå av frykt for at det kunne bli bråk.
Politiet stoppet ikke demonstrasjon
Politiet i Kristiansand lot den ulovlige demonstrasjonen i Markens i dag gå av frykt for at det kunne bli bråk om de stoppet den. – Vi fant det mest hensiktsmessig å holde kontroll med den istedenfor å stoppe den, sier fungerende stabssjef, Bård Austad.
Les mer om Bård Austad og Kristiansand.
57 ulovlige teiner er beslaglagt: – For mange slike funn denne sommeren
Fiskeridirektoratet mistenker ulovlig hummerfiske på Namdalskysten.
Les mer om Namdalskysten.
57 ulovlige teiner er beslaglagt på Namdalskysten
Fiskeridirektoratet tror bakgrunnen er ulovlig hummerfiske.
Les mer om Namdalskysten.
Myndighetene til kamp mot ulovlig laksefiske
Myndighetene har bestemt seg for å komme laksefiske med ulovlige garn til livs. Problemet er desidert størst i Nord-Norge.
Les mer om Nord-Norge.
Myndighetene til kamp mot ulovlig laksefiske
Myndighetene har bestemt seg for å komme laksefiske med ulovlige garn til livs. Problemet er desidert størst i Nord-Norge.
Les mer om Nord-Norge.
Styrker jakten på ulovlige laksegarn
Så langt i år er dobbelt så mange anmeldt for ulovlig fiske etter laks i Nord-Norge, enn på samme tid i fjor. Statens naturoppsyn varsler intensivering av kontrollene.
Les mer om Nord-Norge.
Slo til mot de to største kriminelle markedsstedene på det mørke nettet
Svartebørsmarkedene AlphaBay og Hansa sto for handel av over 350.000 ulovlige varer som narkotika, skytevåpen og skadelig programvare på det mørke nettet. Nå er begge stengt.
Les mer om Hansa.
Vinmonopolet selger vin fra ulovlige bosetninger
Vinmonopolet selger vin fra Golanhøydene, produsert av israelske bosettere som Norge fordømmer.
Les mer om Golanhøydene og Norge.
Tok 73 ulovlige teiner i Ryfylkefjordene
73 ulovlige teiner og ruser er beslaglagt i Ryfylke, mange i fjorden rundt Foldøy, ifølge Suldalsposten.
Fire av ti arbeidsgivere ansetter sommervikarer under ulovlige forhold
LOs sommerpatrulje avdekker flere lovbrudd ved norske arbeidsplasser enn tidligere. Rundt 40 prosent av arbeidsgiverne bryter loven.
– Flest ulovlige arbeidsforhold
Aust- og Vest-Agder er fylkene hvor flest unge arbeidstakere jobber under ulovlige forhold i sommer. Det mener LOs sommerpatrulje. I alt fire av ti unge arbeidstakere jobber under ulovlige forhold denne sommeren, ifølge sommerpatruljen.
Les mer om Flest.