Ulsteinhallen

Dimna IL får ansvar for ny friidrettsfest

Ulsteinhallen blir arena for UM innandørs i 2019. I helga var 21 Dimna-utøvarar på tur til Steinkjer og innandørs-UM i friidrett.
Les mer om Dimna-utøvarar og Steinkjer.

Hødd JR til topps i Søre Cup

Bergsøy hadde turneringa sin toppskorar i Frantz Frantzen, men fekk juling av Hødd-juniorane i Søre Cup-finalen i Ulsteinhallen laurdag. I dameklassa vann Volda. Den 16.
Karsten kan bli månadens utøvar
Ein av fem nominerte etter sin norske innandørsrekord i Ulsteinhallen. Det vart ein bra start på konkurranseåret for Karsten Warholm. Heime i Ulsteinhallen sette han norsk innandørsrekord på 400 meter med 45,88.
Mørk i storform da Norge knuste Romania
Norge og Nora Mørk viste OL-form og herjet foran en nesten fullsatt arena i Ulsteinhallen.

Åram/VanKam og Hasundgot til topps i Odden cup

Den 13. utgåva av Sparebanken Møre Cup blei i helga avvikla i den nye Ulsteinhallen der 22 lokale lag deltok. Gursken/Larsnes spelte seg heilt til finalen i "Odden-cup". Her ein duell mellom Tor Jørgen Kleppe og to Hasundgot-spelarar.
Arrangerte Skule-cup for 400
Elevar frå idrettslinja ved UVS hadde mykje å henge fingrane i. Fredrik Bekkemellem frå Hasund skule (i midten) var kjappast av 7.-klassingane som sprang 60-meter i Ulsteinhallen onsdag.
Les mer om Hasund og Ulsteinhallen.
Ulsteinhallen også for syklistar
Ulsteinhallen er heilt ny og både friidrett og handball har hatt sine offisielle opningar i den nye storstova, men no har også syklistane kome på bana.
Full rulle på tartandekket
Det er ikkje berre friidretten og handballen som kosar seg i den nye Ulsteinhallen. Du høyrer det med ein gong du kjem inn i hallen. Ein summande lyd som stig jamnt og trutt til kobbelet med syklistar susar forbi på langstrekket.
Les mer om Ulsteinhallen.
Norgesrekord i friidretts-KM
Karsten Warholm frå Dimna sette norsk junior 19-rekord då han sprang 60 m hekk på 7,88 under KM i friidrett innandørs i Ulsteinhallen i helga. Karsten Warholm (i midten) på veg over 1. hekk i norgesrekordløpet.
Les mer om Dimna og Ulsteinhallen.
- Friidrettsmiljøet kjem til å vekse vidare
Ulsteinhallen imponerte friidrettspresidenten Imponert President i Norges Friidrettsforbund, Svein Arne Hansen, var full av lovord over både Ulsteinhallen og aktivitetane som går føre seg der.
Warholm jaktar rekordar
- saman med 260 andre i Ulsteinhallen i helga Stiller Karsten Warholm, her i ferd med å bryte mållinja under opninga av Ulsteinhallen, er mellom dei mange som deltek under Dimna IL sitt innandørsstemne i helga.
Idrettsfest frå første start
Superlativa sat laust under første stemne i Ulsteinhallen. - Det er heilt fantastisk å ha ein slik hall her på Sunnmøre, meiner Ogne Øyehaug i Ørsta IL som hadde med seg 19 utøvarar til Sparebanken Møre-leikane i den nye Ulsteinhallen laurdag.
Nå er hundremillionershallen åpnet
Ulsteinhallen offisielt åpnet i kveld.
Prakthallen opna med aktivitetane i fokus
Det var yrande liv på tribunene, og mange born og unge var i aktivitet ute på det blå og grøne dekket under opninga av den nye Ulsteinhallen torsdag kveld.
Les mer om Ulsteinhallen.
Friidrettsfolkets nye lekegrind
- Dette blir helt fantastisk! Selv spydkast kan mangekampstalentet Karsten Warholm trene på innendørs i Ulsteinhallen med dette spesialspydet og kast mot et stort nettsom fanger spydet.
300 kroner for ein time
Men kommersielle aktørar må betale meir.... For kommersielle aktørar blir det foreslått ein dagpris på 12.000 kroner for leige av Ulsteinhallen. Etter planen opnar nye Ulsteinhallen den 17. januar neste år.
Les mer om Ulsteinhallen.
Opninga av nye Ulsteinhallen er utsett
Etter planen skulle den nye Ulsteinhallen opnast fredag 14. november. Slik blir det neppe. Den nye Ulsteinhallen Slik såg hallen ut innvendig for tre veker sidan. Helga 14. til 16.
- Dette vert no steikje bra
Det er fjorårets juniorverdsmeister i friidrett åttekamp, Karsten Warholm (18), frå Dimna IL som seier dette når han for første gong er på byggeplassen for den nye Ulsteinhallen.
Dimna IL fekk ungdoms-NM 2015
Nye Ulsteinhallen skal stå ferdig 1. november i år. I mars 2015 blir hallen arena for innandørs ungdoms-NM. Dimna IL er tildelt innandørs-UM i friidrett 2015. Meldinga kom frå Norges
Tildelt spelemidlar
NYE ULSTEINHALLEN Fylkeskommunen har tildelt Ulstein kommune 4.5 millionar kroner i spelemidlar til nye Ulsteinhallen i 2013.
Les mer om Ulstein og Ulsteinhallen.
15-timars regional RG-samling
30 jenter deltok i ei regional samling i rytmisk gymnastikk i Ulsteinhallen denne helga. Utøvarane som deltok på regionalsamlinga i Ulsteinhallen i helga. Lisbet Brevik Nesse bak til
Les mer om RG-samling og Ulsteinhallen.
SBM-cup i gang
Mange jamne kampar i Ulsteinhallen. SBM-cup Remi Vattøy for Tjørvåg mot Gjerdsvik/Moltu. Sparebanken Møre-cup blir arrangert av Flø IL og Åram/Vanylvskameratane og går i Ulsteinhallen
Handballgutane møtte sterk motstand
Hødd G10 møtte sterk motstand under handballkampane i TrønderEnergi-serien i Ulsteinhallen sundag. Foto: Joar Drønnesund Ulsteinhallen var møtestad for fleire lokallag som spelar i TrønderEnergi-serien for gutar på 10 år.
Henta to nye poeng på heimebane
Hødd spelte truleg sin sterkaste kamp nokon gong mot Volda 3 laurdag. Hødd kjempa til seg to nye poeng i Ulsteinhallen med både nebb og klør.
Les mer om Ulsteinhallen og Volda.
Ulstein sikrar Ulsteinhallen
Ulstein Group går inn med dei siste nødvendige millionane som trengst i finansieringa av den nye Ulsteinhallen. Skisse av hallen innvendig. Tre millionar kroner for å vere nøyaktig,
Les mer om Ulsteinhallen.