Ulykke ambulanse

Kvinne døde i snøscooter-ulykke i Porsanger

En kvinne mistet natt til søndag livet i en snøscooterulykke i Olderfjord i Porsanger i Finnmark. Ulykken skjedde ved 2-tiden, og både ambulanse, et redningshelikopter og politiet rykket ut.
Les mer om Finnmark, Olderfjord og Porsanger.

Flere biler involvert i trafikkulykke ved Torp

En lyktestolpe skal være knekt i to. Politi og ambulanse er på vei. Like før 7.30 tirsdag morgen rapporterer politiet om en ulykke i Torpveien. Tre biler skal være involvert, og en lyktestolpe skal være knekt i to.
Les mer om Torp og Torpveien.
Én til sykehus etter ulykke
En person er kjørt i ambulanse til sykehus med uavklart skadefang etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Telemark. Hendelsen skal ha skjedd ved 00.40-tiden, melder politiet. Kunne ikke laste innhold, men du kan gå til twittermeldingen.
Les mer om Fyresdal og Telemark.
Røldal: – Alvorlig ulykke
En kvinnelig skiløper har kjørt i ei elv i Røldal. Nødetatene jobber med pasienten i ambulanse på stedet.
Les mer om Røldal.

Politiet: – Ambulanse-bil forårsaket ulykke

Mannlig sjåfør i 50-åra anmeldt.
Stakk fra ulykke, funnet
Politiet har funnet og pågrepet to menn som stakk av fra en bilulykke på Øvre Eiker. Føreren av bilen, en mann i 30-årene fra Kongsberg, skal ifølge vitner har vært alkoholpåvirket før han satte seg i bilen. Begge blir sjekket av ambulanse på stedet.
Les mer om Kongsberg og Øvre Eiker.
Ulykke i Vennesla
Det har vært ei trafikkulykke med to biler involvert på fylkesvei 405 nord for Samkom i Vennesla. Politi og ambulanse er på vei til stedet. Skadeomfang er ukjent.
Les mer om Samkom og Vennesla.
Sea King rykker ut til ulykke
Brannvesenet og ambulanse har ankommet ulykkesstedet i Sulitjelma. Fire personer skal være involvert i ulykka ved Bursikrysset. En person er bevisstløs og brannevsenet jobber med å få løs de involverte. Et Sea King-helikopter er rekvirert, opplyser politiet.
Les mer om Bursikrysset og Sulitjelma.
Ulykke på Tromøy
To biler med totalt fire personer i, har vært involvert i en trafikkulykke på Tromøy i Arendal. Ambulanse er på stedet, opplyser politiet.
Les mer om Arendal og Tromøy.
Ulykke på Skarpengland
Det har vært en trafikkulykke ved Skarpengland i Vennesla. En bil har kjørt av veien. Både politi og ambulanse er på stedet. Alle involverte sjekkes av helsepersonell, men politiet tror ikke det er snakk om alvorlige personskader.
Les mer om Skarpengland og Vennesla.
Ulykke ved Rudskogen
En bilist har kjørt av veien ved Rudskogen. Bilen ligger nå på taket, men fører er ute av bilen skriver politiet på Twitter. Ambulanse og politiet er på stedet.
Les mer om Rudskogen og Twitter.
Trafikkulykke i Grimstad
Det har vært en trafikkulykke ved Birketveit i Grimstad. Politiet opplyser om at det er melding om en ulykke med syklist. Politi og ambulanse på vei, skadeomfanget er ukjent.
Les mer om Birketveit og Grimstad.
Til sykehus etter ulykke
To personer ble fraktet til sykehus etter en kollisjon mellom to biler på Gran. n ble kjørt til sykehus med ambulanse, mens den andre ble hentet av luftambulansen. Foreløpig er skadegraden ukjent, ifølge politiet.
Les mer om Gran.
Bil og sykkel i ulykke på Grilstad
Politi og ambulanse har rykket ut til stedet.
Les mer om Grilstad.
Crossykkel-ulykke i Noredalen, mann i 20-årene flydd til SUS
Politi, ambulanse og luftambulanse rykket til crosser-ulykke i Noredalen i Sandnes.
Les mer om Noredalen.
Terrengsykkel-ulykke i Noredalen, ukjent skadeomfang
Politi, ambulanse og luftambulanse er på vei til BMX-ulykke i Noredalen i Sandnes.
Les mer om Noredalen.
Ulykke på Sviland, ukjent skadeomfang
Politi, ambulanse og luftambulanse er på vei til BMX-ulykke på Sviland.
Les mer om Sviland.
MC-ulykke på fylkesvei 82
Politi og ambulanse er på stedet etter en MC-ulykke på fylkesvei 82 på Bønes i Sortland. Føreren er i 20-årene. Politiet opplyser at skadeomfanget foreløpig ikke er kjent.
Les mer om MC-ulykke og Sortland.
Ulykke i Lindesnes – bil på taket
En bilen har kjørt av veien og landet på taket i Audnedalsveien i Lindesnes. Skadeomfang er ukjent, men politi, ambulanse og brannvesen er på stedet.
Les mer om Audnedalsveien.
Ulykke på E6
Det har vært en trafikkulykke på E6 påsvenskesiden i retning mot Strømstad. Både politi, ambulanse og brannvesenet er på stede, forteller en innringer.
Les mer om Strømstad.
16-åring alvorlig skadd i MC-ulykke i Orkanger
16-åringen er kjørt til sykehus i ambulanse, etter at han kjørte utenfor veien i en slak høyrekurve i Orkanger med en lett motorsykkel.
Les mer om MC-ulykke og Orkanger.
Ambulanse i ulykke i Sarpsborg
Det er to biler som har kollidert i sykehuskrysset i Sarpsborg, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. En av bilene er en ambulanse som har fått store materielle skader.
Påkjøring bakfra
Det skal være tre biler involvert i en ulykke ved Langebru på E134 i Hokksund fra Vestfossen og retning Hokksund. Årsaken skal være påkjøring bakfra. En kvinne er lettere skadd og tatt med av ambulanse.
Les mer om Hokksund, Langebru og Vestfossen.
Lange køer etter ulykke på E 10
E 10 er stengt som følge av trafikkulykken mellom en bil og MC. Det skal være lange køer på stedet. MC-føreren er fraktet med ambulanse til sykehuset på Gravdal. Det jobbes nå med å få åpnet veien.
Les mer om Gravdal.
Mopedulykke på Vesterveien
Det har vært en ulykke med moped på Vesterveien i Arendal. Politi og ambulanse er på vei.
Les mer om Arendal og Vesterveien.