Ulykke ambulanse

Sea King rykker ut til ulykke

Brannvesenet og ambulanse har ankommet ulykkesstedet i Sulitjelma. Fire personer skal være involvert i ulykka ved Bursikrysset. En person er bevisstløs og brannevsenet jobber med å få løs de involverte. Et Sea King-helikopter er rekvirert, opplyser politiet.
Les mer om Bursikrysset og Sulitjelma.

Ulykke på Tromøy

To biler med totalt fire personer i, har vært involvert i en trafikkulykke på Tromøy i Arendal. Ambulanse er på stedet, opplyser politiet.
Les mer om Arendal og Tromøy.
Ulykke på Skarpengland
Det har vært en trafikkulykke ved Skarpengland i Vennesla. En bil har kjørt av veien. Både politi og ambulanse er på stedet. Alle involverte sjekkes av helsepersonell, men politiet tror ikke det er snakk om alvorlige personskader.
Les mer om Skarpengland og Vennesla.
Ulykke ved Rudskogen
En bilist har kjørt av veien ved Rudskogen. Bilen ligger nå på taket, men fører er ute av bilen skriver politiet på Twitter. Ambulanse og politiet er på stedet.
Les mer om Rudskogen og Twitter.

Trafikkulykke i Grimstad

Det har vært en trafikkulykke ved Birketveit i Grimstad. Politiet opplyser om at det er melding om en ulykke med syklist. Politi og ambulanse på vei, skadeomfanget er ukjent.
Les mer om Birketveit og Grimstad.
Til sykehus etter ulykke
To personer ble fraktet til sykehus etter en kollisjon mellom to biler på Gran. n ble kjørt til sykehus med ambulanse, mens den andre ble hentet av luftambulansen. Foreløpig er skadegraden ukjent, ifølge politiet.
Les mer om Gran.
Bil og sykkel i ulykke på Grilstad
Politi og ambulanse har rykket ut til stedet.
Les mer om Grilstad.
Crossykkel-ulykke i Noredalen, mann i 20-årene flydd til SUS
Politi, ambulanse og luftambulanse rykket til crosser-ulykke i Noredalen i Sandnes.
Les mer om Noredalen.
Terrengsykkel-ulykke i Noredalen, ukjent skadeomfang
Politi, ambulanse og luftambulanse er på vei til BMX-ulykke i Noredalen i Sandnes.
Les mer om Noredalen.
Ulykke på Sviland, ukjent skadeomfang
Politi, ambulanse og luftambulanse er på vei til BMX-ulykke på Sviland.
Les mer om Sviland.
MC-ulykke på fylkesvei 82
Politi og ambulanse er på stedet etter en MC-ulykke på fylkesvei 82 på Bønes i Sortland. Føreren er i 20-årene. Politiet opplyser at skadeomfanget foreløpig ikke er kjent.
Les mer om MC-ulykke og Sortland.
Ulykke i Lindesnes – bil på taket
En bilen har kjørt av veien og landet på taket i Audnedalsveien i Lindesnes. Skadeomfang er ukjent, men politi, ambulanse og brannvesen er på stedet.
Les mer om Audnedalsveien.
Ulykke på E6
Det har vært en trafikkulykke på E6 påsvenskesiden i retning mot Strømstad. Både politi, ambulanse og brannvesenet er på stede, forteller en innringer.
Les mer om Strømstad.
16-åring alvorlig skadd i MC-ulykke i Orkanger
16-åringen er kjørt til sykehus i ambulanse, etter at han kjørte utenfor veien i en slak høyrekurve i Orkanger med en lett motorsykkel.
Les mer om MC-ulykke og Orkanger.
Ambulanse i ulykke i Sarpsborg
Det er to biler som har kollidert i sykehuskrysset i Sarpsborg, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. En av bilene er en ambulanse som har fått store materielle skader.
Påkjøring bakfra
Det skal være tre biler involvert i en ulykke ved Langebru på E134 i Hokksund fra Vestfossen og retning Hokksund. Årsaken skal være påkjøring bakfra. En kvinne er lettere skadd og tatt med av ambulanse.
Les mer om Hokksund, Langebru og Vestfossen.
Lange køer etter ulykke på E 10
E 10 er stengt som følge av trafikkulykken mellom en bil og MC. Det skal være lange køer på stedet. MC-føreren er fraktet med ambulanse til sykehuset på Gravdal. Det jobbes nå med å få åpnet veien.
Les mer om Gravdal.
Mopedulykke på Vesterveien
Det har vært en ulykke med moped på Vesterveien i Arendal. Politi og ambulanse er på vei.
Les mer om Arendal og Vesterveien.
MC-ulykke i Larvik
Politi og ambulanse er på stedet etter en trafikkulykke ved Bommestad i Larvik. En motorsykkel skal ha kjørt ut av veien. Helsetilstanden til vedkommende er ukjent.
Les mer om Bommestad og Larvik.
MC-ulykke på Majavatn
To motorsyklister har kollidert på E6 ved Majavatn. Politi og ambulanse på vei. Politiet i Nordland opplyser at begge er bevisste, men at skadeomfanget er uvisst.
Les mer om Majavatn og Nordland.
Ulykke mellom bil og syklist
Ambulanse er i Tverrveien i Nedre Eiker, etter et trafikkuhell mellom en bil og en syklist. Syklisten blir undersøkt, og har smerter i kroppen etter sammenstøtet, opplyser politiets operasjonsleder.
Les mer om Nedre Eiker og Tverrveien.
To skadde i ulykke på Mønster bru
Motorsyklisten og en passasjer i personbilen fraktes med ambulanse bort fra ulykkesstedet ved Mønster bru i Trøgstad, opplyser politiet i Follo. Skadeomfanget er ikke kjent. Trafikken dirigeres forbi stedet under bergingsarbeidet.
Les mer om Follo, Mønster og Trøgstad.
To skadde i ulykke på Fv. 115
Motorsyklisten og en passasjer i personbilen fraktes med ambulanse bort fra ulykkesstedet ved Mønster bru, opplyser politiet i Follo. Skadeomfanget er ikke kjent. Trafikken dirigeres forbi stedet under bergingsarbeidet.
Les mer om Follo og Mønster.
Ulykke mellom Vågå og Sel
På fylkesveg 438 ved Selsvatnet mellom Vågå og Sel har en sjåfør kjørt av vegen ved 12.45-tida.Helsepersonell og ambulanse er på stedet. Skadeomfanget er ukjent.
Les mer om Sel, Selsvatnet og Vågå.
Ulykke i Arendal
Det har vært en kollisjon mellom en bil og syklist på Havstadveien i Arendal. Syklisten skal være lettere skadd. Politiet og ambulanse på vei.
Les mer om Arendal og Havstadveien.