Ulykke e18

Ulykke E18

Ei trafikkulykke på E18 ved Frolandsveien, Stoa gjør at trafikken går sakte i østgående retning. En bil med henger involvert. Ingen personskade.
Les mer om E18, Frolandsveien og Stoa.

Fengsles etter ulykke

En mann i 40-åra fra Litauen fremstilles i dag for varetektsfengsling etter en trafikkulykke på E18 i Undrumsdal i går. En bil kjørte på en annen bakfra, og mannen er siktet for ruskjøring, kjøring uten førerkort og for å ha forlatt ulykkesstedet. Ingen personer kom til skade i ulykken.
Les mer om E18, Litauen og Undrumsdal.
Ny ulykke på E18
Det er meldt om en ny ulykke på E18, denne gangen i sørgående felt ved Tassebekk i Sandefjord kommune. To bilister skal være involvert i uhellet. Fire personer er kjørt til legevakt for sjekk, men det er ikke snakk om alvorlig personskader. Det er redusert fremkommelighet og nedsatt hastighet ved E18 Tassebekk-krysset, ifølge Vegtrafikksentralen.
En person til sykehus etter ulykke
En person er kjørt til sykehuset i Vestfold etter en trafikkulykke på E18 ved Undrumsdal i Vestfold. Ulykken skjedde da en bil kjørte på en annen bakfra. Bilene har store materielle skader. E18 er delvis stengt på stedet.
Les mer om E18, Undrumsdal og Vestfold.

E 18 stengt etter ulykke

Nødetatene har rykka ut til ei trafikkulykke på E 18 i Arendal, i østgående retning. Uvisst skadeomfang. E18 er midlertidig stengt i østgående retning.
Les mer om Arendal.
Ulykke på E18
To biler er involvert i en trafikkulykke i steinsåstunellen på E18 i Lillesand. Det skal ikke være snakk om personskade, ifølge politiet. Hastigheten på stedet er nedsatt.
Les mer om E18 og Lillesand.
Saktegående kø på E18
På E18 er det ryddet ved Brakerøya etter en ulykke i sørgående felt. Det er saktegående kø mellom Lierskogen og Drammen.
Les mer om Brakerøya, Drammen, E18 og Lierskogen.
Ulykke på E18
En lastebil har kjørt ned 100 meter av midtrekkverket på E18 rett over svenskegrensen ved Ørje. Dette skjedde rett før midnatt da sjåføren ble akutt syk, melder svensk politi. Han ble fraktet med ambulanse til sykehuset i Karlstad.
Les mer om E18, Karlstad og Ørje.
Ulykke på E18
Det har vært en trafikkulykke ved Morholt ved kryss 82 mellom Lillesand og Grimstad i nordgående retning mot Oslo. Tre biler involvert og ett felt er stengt, ifølge tips
Les mer om E18, Grimstad, Lillesand, Morholt og Oslo.
Til lege etter E18-ulykke
En mann i 40-årene er kjørt til lege av en ambulanse etter å ha kjørt inn i autovernet på E18 i Sandefjord. Mannens førerkort er midlertidig beslaglagt, opplyser politiet.
Les mer om E18 og Sandefjord.
Ulykke på E18
En bil har kjørt inn i autovernet på E18 i Sandefjord. Ulykken har skjedd ved Løke/Anholt.
Les mer om E18 og Sandefjord.
Ulykke ved Elvestad
To biler er har vært involvert i en trafikkulykke på nye E18 ved Elvestad. Det skriver politiet på Twitter. Det skal ha vært totalt fem personer i kjøretøyene, men ingen store personskader. Trafikken går som vanlig.
Les mer om E18, Elvestad og Twitter.
Ulykke på E18
En bil gikk rundt på E18 ved Grelland i Holmestrand lørdag kveld. Brannvesenet fikk føreren ut av bilen, og vedkommende ble fraktet til sykehus.
Les mer om E18, Grelland og Holmestrand.
Ulykke på E18
Nødetatene er på vei til Kråkstad ved E18, etter melding om en trafikkulykke med personskade.
Les mer om E18 og Kråkstad.
Ulykke på E18
En bil har kjørt av veien sør for Hanekleivtunnellen på E18. Nødetatene er på vei og Vegtrafikksentralen har satt ned hastigheten på stedet.
Buss og to biler i ulykke
Det var to personbiler og en buss som var involvert i ulykken på E18 ved Kjellstad. Ingen ble skadet. Bussen var tom for passasjerer.
Les mer om E18 og Kjellstad.
Skadd i E18-ulykke
Trafikkulykke på E18 over grensen for Ørje. To bilførere alvorlig skadd etter frontkollisjon:
Les mer om E18 og Ørje.
Ulykke på E18
En bil er involvert i ei trafikkulykke på E18 på kommunegrensa mellom Grimstad og Lillesand i østgående retning. Nødetatene på vei.
Les mer om E18, Grimstad og Lillesand.
Ulykke på E18
På E18 i nordgående avkjøring ved Ramsum rasteplass i Stokke kommune har en bil kjørt inn i en lastebil bakfra. En person er skadet. Nødetater er på stedet, melder politiet.
Les mer om E18, Ramsum og Stokke.
Omkom etter E18-ulykke
En 80 år gammel mann som var involvert i trafikkulykken ved Trolldalen i Grimstad torsdag i forrige uke, døde av skadene. Mannen ble erklært død mandag, skriver Fædrelandsvennen. Tilstanden til en kvinne i 30-årene er fortsatt kritisk.
To kritisk skadet i ulykke
En 80 år gammel mann og en kvinne i begynnelsen av 30-årene er kritisk skadet etter ulykken på E18 ved Trolldalen, vest for Grimstad i ettermiddag. De to satt i en bil som ble påkjørt bakfra. Kvinnen ble fløyet til Universitetssykehuset i Oslo, og tilstanden skal være stabil. Den eldre mannen ble sendt videre til Oslo i kveld med kritiske skader. Den tredje personen i ulykken fikk lettere skader.
Normal trafikk igjen
E18 Kjellstad mot Oslo har åpnet igjen etter ulykke og trafikken går som normalt igjen.
Les mer om Oslo.
Ulykke i Grimstad
På E18 ved Bie skal to biler være involvert i et trafikkuhell. Det skal ikke være snakk om personskader. Også her er det svært glatt i området
Les mer om Bie og Grimstad.
Personbil fjernet på E18
Personbilen i Hanekleivtunnelen på E18 er fjernet fra stedet etter en ulykke tidligere på kvelden. Bilen ble presset mellom en lastebil og autovernet, men ingen personer er skadet som følge av ulykken.
Les mer om E18 og Hanekleivtunnelen.
Ulykke på E18 i Askim
Nødetatene har rykket ut til E18 i Askim. Det er meldt om en trafikkulykke ved Askimporten. Ulykken har skjedd i vestgående retning (retning mot Oslo). Ifølge politiets operasjonssentral dreier det seg om en singelulykke.
Les mer om Askim, Askimporten, E18 og Oslo.