Ulykke e18

E18 åpen igjen

Trafikken gjennom Botnetunnelen går normalt igjen, etter at veien var stengt i forbindelse med en ulykke.
Les mer om Botnetunnelen.

Stadig frykt for ulykke

Stadig tar uvedkommende seg inn i anleggsområdet til nye E18 mellom Arendal og Tvedestrand. Det skriver Agderposten. Assisterende prosjektleder for entrepenørselskapet AF-gruppen, Hans Olav Omnes, forteller om turgåere som forviller seg inn i området.
Stadig frykt for ulykke
Stadig tar uvedkommende seg inn i anleggsområdet til nye E18 mellom Arendal og Tvedestrand, skriver Agderposten. Assisterende prosjektleder for AF-gruppen, Hans Olav Omnes, forteller om turgåere og jogger som stadig forviller seg inn i området.
Beredskapsøvelse i tunnel
Nødetatene og Statens vegvesen har i dag trent på hva de skal gjøre dersom det skjer en ulykke i nye Larvikstunnelen på E18. Den nye firefelts E18 fra Bommestad til Farriseidet skal etter planen åpnes i løpet av noen uker.

Ny ulykke på E18

Nødetatene rykker ut til Kopstadkrysset på E18 etter melding om en trafikkulykke i sørgående løp. En bil er involvert, men det er trolig ikke personskade, melder politiet.
Les mer om E18 og Kopstadkrysset.
E18 delvis sperra etter ulykke
Politiet melder at fem personer er kjørt til legevakta etter en ulykke der en trailer fikk sleng på hengeren. Utgående felt på E18 er sperra inntil videre, melder Oslo-politiet.
Les mer om E18 og Oslo-politiet.
Ulykke på E18 ved Eikhaugen
Nødetatene rykker ut til Eikhaugen på E18 der det er meldt om en trafikkulykke. Det skal være to biler som er involvert i ulykken.
Les mer om E18 og Eikhaugen.
Ulykke på E18
Politiet har fått melding om en trafikkulykke i nordgående løp på E18 i Holmestrand. Fire biler skal være involvert. Ulykken skal ha skjedd ved Botnetunnelen.
Les mer om Botnetunnelen, E18 og Holmestrand.
Ikke alvorlig ulykke
Politiet melder nå at meldingen om at tre biler var involvert i en ulykke i Islandtunnelen på E18 i dag, var overdrevet og uriktig. Det er snakk om to kjøretøy som har fått mindre skader etter et sammenstøt i Botnetunnelen.
Stenger etter ulykke
E18 Hellandkrysset er stengt i nordgående retning som følge av trafikkulykken. Anbefalt omkjøring via Fylkesvei 313 Holmestrand.
Les mer om Fylkesvei og Holmestrand.
Ulykke på Breviksbrua- 12 personer involvert
Tre personbiler og en lastebil er involvert i en trafikkulykke på E18 i Porsgrunn.
Les mer om Breviksbrua12, E18 og Porsgrunn.
Mann omkom på E18
En mann i 20-årene omkom i en ulykke på E18 ved Sande rundt klokken 01 i natt. Ulykken skjedde da en bil krasjet i veggen i Hanekleivtunnellen. Mannen var alene i bilen da ulykken skjedde.
Les mer om E18, Hanekleivtunnellen og Sande.
n person død etter ulykke på E18
Ulykken skjedde i Hanekleivtunnelen.
Les mer om E18 og Hanekleivtunnelen.
Ulykke på E18
Det har vært en trafikkulykke på E18 ved Gullikrysset i Tønsberg. Nødetatene er på vei, melder Vestviken 110-sentralen.
Stillestående kø etter ulykke
Det er stillestående kø i begge retninger på E18 Harebakkenkrysset-Stoakrysset utenfor Arendal etter trafikkulykke, ifølge tips.
Les mer om Arendal.
E18 åpnet etter ulykke
E18 er åpnet for trafikk etter ulykken i Bringåkertunnelen, melder Statens vegvesen.
Les mer om Bringåkertunnelen.
Rydder etter ulykke
Det var to biler som kolliderte da en bil fikk sleng på tilhengeren på E18 i Sky. Det er ingen personskader og bilene blir nå berget. Politiet dirigerer trafikken på stedet.
Les mer om E18 og Sky.
Ryddet E18 etter ulykke
Statens vegvesen melder at veien er ryddet på E18 mellom Sky og Farriseidet etter en kollisjon. Det er fortsatt fare for noe kø en liten stund framover.
Les mer om E18, Farriseidet og Sky.
En til legevakt etter ulykke
En person er kjørt til legevakt etter trafikkulykken som involverte flere biler på E18 i Lier. Veien er åpnet igjen i retning Oslo. Det er noe fuktighet i veibanen, men den er ikke glatt, skriver politiet på Twitter.
Les mer om E18, Lier, Oslo og Twitter.
Ulykke på E18
Flere kjøretøy er involvert i en trafikkulykke langs E18 i Lier. Uhellet skal ha skjedd i retning Oslo, og nødetatene er på vei. Det er fare for kø ved Fosskollentunnelen.
Les mer om E18, Fosskollentunnelen, Lier og Oslo.
Bilulykke ved E18
Det har vært en ulykke ved Vollevannet i Kristiansand, på siden mot E 18. Bilen har havnet lang inn i skogen. Vi oppdaterer nå vi vet mer.
Les mer om E18, Kristiansand og Vollevannet.
E18 åpnet igjen
E18 skal nå være åpnet ved Farriseidet i Larvik etter en ulykke mellom en personbil og en lastebil, melder Statens vegvesen. Det skal fortsatt være kø på stedet.
Les mer om Farriseidet og Larvik.
Tre til legevakt etter ulykke
Tre personer er sendt til legevakta for sjekk etter en trafikkulykke på E18 i sørgående løp nord for Bommestad i Larvik i ettermiddag. Ulykken skjedde ved en påkjørsel bakfra og to biler var involvert.
Les mer om Bommestad, E18 og Larvik.
Dirigering på E18
Trafikken dirigeres på E18 mellom Farriseidet og Bommestad etter en ulykke. Det er mye kø i begge retninger.
Les mer om Bommestad, E18 og Farriseidet.
Ulykke E18/Skøyen
Ulykke E18/Skøyen