Ulykke e18

Ulykke på E18

Politiet har sendt en patrulje til E18 ved Hærland, etter melding om en trafikkulykke. Detaljer er så langt ikke kjent.
Les mer om E18 og Hærland.

Fem til sykehus etter ulykke

Fem personer er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke i østgående retning på E18 ved Bietunnelen i Grimstad. To biler var involvert i ulykken og E18 er nå åpen for trafikk.
Les mer om Bietunnelen, E18 og Grimstad.
En skadet etter E18-ulykke
Tre biler kjørte inn i hverandre på E18 ved Bommestad i Larvik i ettermiddag. En person skal være lettere skadet som følge av ulykken som skjedde da en bil bremset som følge av kø.
Les mer om Bommestad, E18 og Larvik.
Nødetater kommet fram til ulykke
Tre personer blir sjekket av ambulansepersonell etter trafikkulykken på E18 i Larvik ved Bommestad. Trafikken går greit forbi ulykkesstedet, opplyser politiet.
Les mer om Bommestad, E18 og Larvik.

Vannplaning kan forårsaket ulykke

Politiet tror vannplaning kan være grunnen til at en bil gikk rundt på E18 i Arendal natt til søndag. To personer ble sendt til sykehus. – Det er ingen mistanke om promillekjøring, sier operasjonsleder Miriam Stausland til NRK.
Les mer om Arendal, E18, Miriam Stausland og NRK.
To til sykehus etter ulykke på E18
To personer er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang etter en trafikkulykke på E18 ved Arendal, hvor en bil gikk rundt i østgående løp. Det opplyser politiet i Agder. Østgående løp er stengt, og trafikken dirigeres om Nedenes.
Les mer om Agder, Arendal og E18.
Lange køer pga ulykke
Det er lange køer fra Sande og sørover på E18 etter trafikkulykken i Løkentunnelen i Holmestrand, melder politiet. E18 i sørgående retning blir trolig snart åpnet.
n person til sykehus
n person er sendt til sykehus etter en ulykke på E18 ved Haslestad i Arendal.
Les mer om Arendal, E18 og Haslestad.
Fire til legevakt etter ulykke
Fire personer sendes til legevakta for sjekk etter en utforkjøring på E18 ved Longum i Arendal. Politiet fikk melding om ulykken klokken 02:17.
Les mer om Arendal, E18 og Longum.
Har ikke funnet ulykke
Politiet har ikke funnet noen motorsykkelulykke i nordgående retning på E18. De sjekker nå sørgående retning fra Grelland til Holmestrand, og sier de vil åpne E18 så fort som mulig.
Les mer om E18, Grelland og Holmestrand.
E18 stengt etter ulykke
Politiet leter etter åstedet for en motorsykkelulykke på E18 ved Holmestrand. E18 er midlertidig stengt mellom Helland og Grelland, melder politiet.
Les mer om E18, Grelland, Helland og Holmestrand.
E18 åpen igjen
Trafikken gjennom Botnetunnelen går normalt igjen, etter at veien var stengt i forbindelse med en ulykke.
Les mer om Botnetunnelen.
Stadig frykt for ulykke
Stadig tar uvedkommende seg inn i anleggsområdet til nye E18 mellom Arendal og Tvedestrand. Det skriver Agderposten. Assisterende prosjektleder for entrepenørselskapet AF-gruppen, Hans Olav Omnes, forteller om turgåere som forviller seg inn i området.
Stadig frykt for ulykke
Stadig tar uvedkommende seg inn i anleggsområdet til nye E18 mellom Arendal og Tvedestrand, skriver Agderposten. Assisterende prosjektleder for AF-gruppen, Hans Olav Omnes, forteller om turgåere og jogger som stadig forviller seg inn i området.
Beredskapsøvelse i tunnel
Nødetatene og Statens vegvesen har i dag trent på hva de skal gjøre dersom det skjer en ulykke i nye Larvikstunnelen på E18. Den nye firefelts E18 fra Bommestad til Farriseidet skal etter planen åpnes i løpet av noen uker.
Ny ulykke på E18
Nødetatene rykker ut til Kopstadkrysset på E18 etter melding om en trafikkulykke i sørgående løp. En bil er involvert, men det er trolig ikke personskade, melder politiet.
Les mer om E18 og Kopstadkrysset.
E18 delvis sperra etter ulykke
Politiet melder at fem personer er kjørt til legevakta etter en ulykke der en trailer fikk sleng på hengeren. Utgående felt på E18 er sperra inntil videre, melder Oslo-politiet.
Les mer om E18 og Oslo-politiet.
Ulykke på E18 ved Eikhaugen
Nødetatene rykker ut til Eikhaugen på E18 der det er meldt om en trafikkulykke. Det skal være to biler som er involvert i ulykken.
Les mer om E18 og Eikhaugen.
Ulykke på E18
Politiet har fått melding om en trafikkulykke i nordgående løp på E18 i Holmestrand. Fire biler skal være involvert. Ulykken skal ha skjedd ved Botnetunnelen.
Les mer om Botnetunnelen, E18 og Holmestrand.
Ikke alvorlig ulykke
Politiet melder nå at meldingen om at tre biler var involvert i en ulykke i Islandtunnelen på E18 i dag, var overdrevet og uriktig. Det er snakk om to kjøretøy som har fått mindre skader etter et sammenstøt i Botnetunnelen.
Stenger etter ulykke
E18 Hellandkrysset er stengt i nordgående retning som følge av trafikkulykken. Anbefalt omkjøring via Fylkesvei 313 Holmestrand.
Les mer om Fylkesvei og Holmestrand.
Ulykke på Breviksbrua- 12 personer involvert
Tre personbiler og en lastebil er involvert i en trafikkulykke på E18 i Porsgrunn.
Les mer om Breviksbrua12, E18 og Porsgrunn.
Mann omkom på E18
En mann i 20-årene omkom i en ulykke på E18 ved Sande rundt klokken 01 i natt. Ulykken skjedde da en bil krasjet i veggen i Hanekleivtunnellen. Mannen var alene i bilen da ulykken skjedde.
Les mer om E18, Hanekleivtunnellen og Sande.
n person død etter ulykke på E18
Ulykken skjedde i Hanekleivtunnelen.
Les mer om E18 og Hanekleivtunnelen.
Ulykke på E18
Det har vært en trafikkulykke på E18 ved Gullikrysset i Tønsberg. Nødetatene er på vei, melder Vestviken 110-sentralen.