Ulykke e18

Stakk fra ulykke i Tvedestrand

Ingen personer kom til skade da en bil og et vogntog kolliderte i et kryss på E18 ved Tvedestrand. Vogntoget kjørte fra stedet og politiet ønsker å komme i kontakt med sjåføren. Bilen fikk materielle skader.
Les mer om E18 og Tvedestrand.

Stakk fra ulykke

Ingen personer kom til skade da en bil og et vogntog kolliderte i et kryss på E18 ved Tvedestrand. Vogntoget kjørte fra stedet og politiet ønsker å komme i kontakt med sjåføren. Bilen fikk materielle skader.
Les mer om E18 og Tvedestrand.
Seks biler i ulykke på E18
Politiet melder om ulykke mellom lastebil og personbil på E18 ved Strand, med totalt seks biler involvert. En person er kjørt til legevakt.
Les mer om E18 og Strand.
Ulykke på E18 ved Drammen
Nødetatene er på vei til en trafikkulykke på E18 i Kobbervikdalen utenfor Drammen. Ulykken har skjedd i retning sydover og to biler skal være involvert.
Les mer om Drammen, E18 og Kobbervikdalen.

Ulykke på Gartnerløkka

En bil og en motorsykkel er involvert i ei trafikkulykke på E18 på Gartnerløkka. Det er ikke meldt om alvorlig personsskade. Politiet og ambulanse er på vei.
Les mer om E18 og Gartnerløkka.
Ulykke på Bjørndalssletta
En bil og en motorsykkel er involvert i ei trafikkulykke på E18 på Bjørndalssletta. Det er ikke meldt om alvorlig personsskade. Politiet og ambulanse er på vei.
Les mer om Bjørndalssletta og E18.
Ulykke med vogntog på E18
Det er redusert framkommelighet på stedet. Onsdag kjørte et vogntog inn i et autovern på E18 i Porsgrunn. Ulykken har skjedd på Ørviksletta, melder Telemark-politiet. Klokken 18.40 er politiet på vei til stedet.
Livsfarlig stunt på E18
Politiet mener det nærmest er et under at det ikke skjedde en alvorlig ulykke. - Det raste inn med nødtelefoner, så at det satt en person på midtdeleren er ikke noe å lure på, sier Finn Belle, operasjonsleder i Oslo politidistrikt.
Les mer om E18, Finn Belle og Oslo.
Sjekkes for hodesmerter etter ulykke på E18 - må regne med kø
Klokken 14.40 fikk politiet melding om en singelulykke på E18 ved Kråkstad. Politiet sier bilister må regne med kø en periode.
Les mer om E18 og Kråkstad.
Ulykke på E18 - to biler involvert
Flere biler er involvert i en trafikkulykke på E18 ved Strand i retning Asker. Det lange køer ved ulykkesstedet i begge retninger. I følge politiet er det snakk om to biler som har kjørt i hverandre, en Golf og en elbil.
Les mer om Asker, E18, Golf og Strand.
Fratatt førerkortet etter ulykke
En mann i 60-årene fikk førerkortet beslaglagt etter en ulykke på E18 i ettermiddag. Mannen klarte ikke stanse da det dannet seg kø i sørgående løp forbi Tassebekk. Både mannen og den kvinnelige føreren av den andre bilen ble kjørt til legevakt for sjekk.
Les mer om E18 og Tassebekk.
Mistet førerkortet etter ulykke
En mann i 60-årene fikk førerkortet beslaglagt etter en ulykke på E18 i ettermiddag. Mannen klarte ikke stanse da det dannet seg kø i sørgående løp forbi Tassebekk. Både mannen og den kvinnelige føreren av den andre bilen ble kjørt til legevakt for sjekk.
Les mer om E18 og Tassebekk.
Ulykke på E18
To biler kolliderte på E18 ved Tassebekk i ettermiddag. Ulykken førte til at venstre felt av sørgående løp ble sperret. Ingen personen ble alvorlig skadet i ulykken.
Les mer om E18 og Tassebekk.
Politibil påkjørt av vogntog
E18 delvis sperret for trafikk nordover etter ulykke. (dt.no): En politibil fra Utrykningspolitiet er påkjørt av et vogntog i Hanekleivtunnelen på E18 tirsdag formiddag.
Ulykke E18 Holmestrand
En bil har kjørt i autovernet på E18 i nordgående felt mellom Bingåker og Botne i Holmestrand. En sjåfør er involvert men ikke skadet. Bilberging er på stedet. Trafikken går forbi i ett løp.
Les mer om Bingåker, Botne, E18 og Holmestrand.
Ulykke E18 Grelland
Nødetater er på vei til en trafikkulykke på E18 i nordgående felt ved Grelland Holmestrand. En bil skal ha kjørt i autovernet.
Les mer om E18 og Grelland Holmestrand.
Politiet har mannen som stakk av
Politiet opplyser at hundesøk gjorde at de fant føreren som stakk av etter en ulykke på E18 i ettermiddag. Han gjemte seg i en låve. Det er mistanke om promillekjøring.
Les mer om E18.
Forårsaket ulykke i rus - dømt
En 30 år gammel askiming som forårsaket en alvorlig kollisjon på E18 i indre Østfold i mai i fjor er dømt til 36 dagers fengsel, skriver Smaalenene. Mannen var påvirket av bade hasj og GHB, kom det fram under rettsaken i Halden Tingrett.
Nye ulykker på E18
Det kjem stadig meldingar om nye ulykker eller trafikkuhell på E18. I austgåande løp på E18 ved Steinsåstunellen har det skjedd ei ulykke. Også på E18 ved Sørvannkrysset i Arendal er det meldt om ei ulykke.
E18 stengt etter trafikkulykke
E18 stengt ved Moen og Krosby-krysset etter ulykke.
Les mer om Krosby-krysset og Moen.
Ulykke på E18
Det har skjedd en trafikkulykke på E18 i Østfold, rett etter Moenkrysset ved Askim og stengt i retning mot Oslo. Omkjøring via Askim.
Les mer om Askim, E18, Moenkrysset, Oslo og Østfold.
Ulykke Langåkerkrysset
En personbil har kjørt inn i en brøytebil på E18, sydgående løp ved Langåkerkrysset. Nødetatenen er på vei. De involverte fremstår uskadet melder politiet og hastigheten er redusert til 50 km/t
Les mer om E18 og Langåkerkrysset.
Én til sykehus etter ulykke på E18
Måtte stenge deler av veien etter at bil havnet på siden. En kvinne i 20-årene ble fraktet til sykehus etter at bilen hun kjørte havnet på siden i veibanen på E18 ved Undrumsdalskrysset i Horten fredag morgen.
Les mer om E18, Horten og Undrumsdalskrysset.
E18 åpen igjen
E18 er igjen åpen i begge felt i sørgående løp ved Undrumsdal etter en ulykke. En person er sendt til sykehus. Årsaken til ulykken er ukjent og politiet oppretter sak.
Les mer om Undrumsdal.
Ulykke ved Undrumsdalskrysset
Nødetater er på vei til en trafikkulykke på E18 ved Undrumsdalskrysset. Den skal ha skjedd i sørgående løp.
Les mer om E18 og Undrumsdalskrysset.