Ulykke e18

Bilulykke ved E18

Det har vært en ulykke ved Vollevannet i Kristiansand, på siden mot E 18. Bilen har havnet lang inn i skogen. Vi oppdaterer nå vi vet mer.
Les mer om E18, Kristiansand og Vollevannet.

E18 åpnet igjen

E18 skal nå være åpnet ved Farriseidet i Larvik etter en ulykke mellom en personbil og en lastebil, melder Statens vegvesen. Det skal fortsatt være kø på stedet.
Les mer om Farriseidet og Larvik.
Tre til legevakt etter ulykke
Tre personer er sendt til legevakta for sjekk etter en trafikkulykke på E18 i sørgående løp nord for Bommestad i Larvik i ettermiddag. Ulykken skjedde ved en påkjørsel bakfra og to biler var involvert.
Les mer om Bommestad, E18 og Larvik.
Dirigering på E18
Trafikken dirigeres på E18 mellom Farriseidet og Bommestad etter en ulykke. Det er mye kø i begge retninger.
Les mer om Bommestad, E18 og Farriseidet.

Ulykke E18/Skøyen

Ulykke E18/Skøyen
Mann (32) alvorlig skadd
En 32 år gammel mann er alvorlig skadd og ble fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus etter en ulykke på E18 i nærheten av Porsgrunn. Tilstanden hans er ikke livstruende.
Les mer om E18, Porsgrunn og Ullevål.
Sakte trafikk etter ulykke
Trafikkuhellet ved Longum på E18 var en påkjørsel bakfra ved avkjøringen til Bjornes. Det skal kun være lettere personskader. Trafikken går sakte forbi i begge retninger.
Les mer om E18 og Longum.
Ulykke på E18
Naudetatane har rykt ut etter melding om ei trafikkulykke på Oddernesbrua på E18 i Kristiansand.
Les mer om E18, Kristiansand og Oddernesbrua.
Alvorlig ulykke på E18
En lastebil og fire personbiler er involvert i en ulykke på E18 ved Strand i Bærum. Tre personer er alvorlig skadd og to personer er lettere skadd.
Les mer om Bærum, E18 og Strand.
E18 åpnet etter ulykke
E18 ved Gullitunnelen er nå åpen for normal trafikk etter ulykken hvor en bil kjørte inn i tunnelveggen.
Les mer om Gullitunnelen.
E18 åpnet etter ulykke
E18 ved Tollerudgrillen nord for Holmestrand er nå åpen etter at tre personbiler, deriblant en varebil med henger, var involvert i en kjedekollisjon. Ingen personer ble skadet i ulykken, og det er også minimalt med materielle skader, forteller operasjonsleder hos politiet i Vestfold.
To biler involvert i ulykke
To biler er involvert i tunnelulykken på E18 i Holmestrand. Bilene skal stå i en veilomme, og er ikke til hinder for trafikken, opplyser Vegtrafikksentralen. Det skal være lange køer på stedet.
Ulykke i tunnel
Det har skjedd en ulykke i Løketunnelen på E18 i Holmestrand. Politiet opplyser at de vil komme med mer informasjon om hva som har skjedd.
Les mer om E18, Holmestrand og Løketunnelen.
Åpnet på E18
E18 i sørgående løp ved Bentsrudkrysset ved Holmestrand skal nå være åpnet for fri ferdsel etter en ulykke tidligere i dag. Det melder politiet. Det skal være normal hastighet på stedet.
Jobber med bilberging E18
Viking har startet berging av biler i sørgående løp på E18 ved Bentsrudkrysset ved Holmestrand. Ti personer ble skadet etter en ulykke tidligere i dag. Operajonsleder i politiet Tommy Eriksen forteller at de fortsatt holder området stengt og anbefaler å kjøre alternative veier.
E18 er stengt etter ulykke
En trailer skal ha kjørt inn i flere biler ved Bentsrudkrysset på E18.
Les mer om Bentsrudkrysset og E18.
Trafikktrøbbel
Det har vært en ulykke på E18 ved Sørlandsparken i Kristiansand.
– Ruset fører stakk fra E18-ulykke
Politiet har pågrepet bilføreren som kjørte av veien ved Elvestad 5.30-tiden. Mannen stakk av fra stedet, men er nå siktet for kjøring i ruspåvirket tilstand. E18 ved Elvestad er åpnet igjen.
Les mer om Elvestad og Ruset.
Ulykke på E18
Naudetatane har rykt ut til ei trafikkulykke ved Harebakken på E18 i Arendal. Ulykka har skjedd i vestgåande løp. Skadeomfanget er ikkje kjent. Det er redusert framkommelighet som følgje av ulykka.
Les mer om Arendal, E18 og Harebakken.
E18 stengt etter ulykke
Det har vært en trafikkulykke i Hanekleivtunnelen på E18 i Sande. En motorsykkel og en personbil er involvert. Nødetatene fra Drammen og Sande er på stedet. Bilberging er på vei til stedet.
To til sykehus etter ulykke
To personer er kjørt i ambulanse til sykehus etter trafikkulykken på E18 ved Brekka i Aust-Agder. Det er ikke kjent hva slags skade de har. E18 blir stengt på stedet inntil den involverte bilen og vogntoget er tauet bort.
Les mer om Aust-Agder, Brekka og E18.
Lange køer etter trafikkulykke
HOLMESTRAND (NRK): En ulykke inne i Hillestadtunnellen i Holmestrand fører til lange køer. E18 var stengt i begge retninger i over en time.
E18 stengt etter ulykke
E18 er stengt i begge retninger ved Hillestadtuennellen i Holmestrand på grunn av en trafikkulykke. Det er lange køer i området melder politiet på Twitter. Omkjøring via Holmestrand - Sande.
Full stans etter ulykke
Det er fortsatt full stans på nye E18 etter at tre biler var involvert i en ulykke mellom Elvestad og avkjøringen til fylkesvei 120. Askimporten er stengt i retning Oslo. – En bil skal ha kjørt til siden med motorstopp. Så skal det ha stanset en bil nummer to for å hjelpe til. Da skal bil nummer tre ha kjørt inn i bilene bakfra, opplyser operasjonsleder i Østfold, avdeling Follo, Kari Monsen.
Ingen personskade etter ulykke
Tre biler var involvert i en trafikkulykke på E18 i Spydeberg. Det er ingen personskader, men store materielle skader, opplyser operatør ved Alarmsentral brann Øst. Det var også snakk om en bilbrann, men den ble slokket før brannvesenet kom frem.
Les mer om Alarmsentral, E18, Spydeberg og Øst.