Ulykke e18

Ulykke på E18

En bil har kjørt av veien sør for Hanekleivtunnellen på E18. Nødetatene er på vei og Vegtrafikksentralen har satt ned hastigheten på stedet.

Buss og to biler i ulykke

Det var to personbiler og en buss som var involvert i ulykken på E18 ved Kjellstad. Ingen ble skadet. Bussen var tom for passasjerer.
Les mer om E18 og Kjellstad.
Skadd i E18-ulykke
Trafikkulykke på E18 over grensen for Ørje. To bilførere alvorlig skadd etter frontkollisjon:
Les mer om E18 og Ørje.
Ulykke på E18
En bil er involvert i ei trafikkulykke på E18 på kommunegrensa mellom Grimstad og Lillesand i østgående retning. Nødetatene på vei.
Les mer om E18, Grimstad og Lillesand.

Ulykke på E18

På E18 i nordgående avkjøring ved Ramsum rasteplass i Stokke kommune har en bil kjørt inn i en lastebil bakfra. En person er skadet. Nødetater er på stedet, melder politiet.
Les mer om E18, Ramsum og Stokke.
Omkom etter E18-ulykke
En 80 år gammel mann som var involvert i trafikkulykken ved Trolldalen i Grimstad torsdag i forrige uke, døde av skadene. Mannen ble erklært død mandag, skriver Fædrelandsvennen. Tilstanden til en kvinne i 30-årene er fortsatt kritisk.
To kritisk skadet i ulykke
En 80 år gammel mann og en kvinne i begynnelsen av 30-årene er kritisk skadet etter ulykken på E18 ved Trolldalen, vest for Grimstad i ettermiddag. De to satt i en bil som ble påkjørt bakfra. Kvinnen ble fløyet til Universitetssykehuset i Oslo, og tilstanden skal være stabil. Den eldre mannen ble sendt videre til Oslo i kveld med kritiske skader. Den tredje personen i ulykken fikk lettere skader.
Normal trafikk igjen
E18 Kjellstad mot Oslo har åpnet igjen etter ulykke og trafikken går som normalt igjen.
Les mer om Oslo.
Ulykke i Grimstad
På E18 ved Bie skal to biler være involvert i et trafikkuhell. Det skal ikke være snakk om personskader. Også her er det svært glatt i området
Les mer om Bie og Grimstad.
Personbil fjernet på E18
Personbilen i Hanekleivtunnelen på E18 er fjernet fra stedet etter en ulykke tidligere på kvelden. Bilen ble presset mellom en lastebil og autovernet, men ingen personer er skadet som følge av ulykken.
Les mer om E18 og Hanekleivtunnelen.
Ulykke på E18 i Askim
Nødetatene har rykket ut til E18 i Askim. Det er meldt om en trafikkulykke ved Askimporten. Ulykken har skjedd i vestgående retning (retning mot Oslo). Ifølge politiets operasjonssentral dreier det seg om en singelulykke.
Les mer om Askim, Askimporten, E18 og Oslo.
Ulykke på E18
En bil har kjørt inn i tunnelveggen i nordgående retning like etter fylkesgrensa mellom Vestfold og Telemark. Politi, ambulanse og brannvesenet er på vei til stedet.
Les mer om E18, Telemark og Vestfold.
Fratatt førerkort etter ulykke
To personer er kjørt til legevakt etter trafikkulykken på E18 ved Lundeby. Føreren av den ene bilen er fratatt førerkortet. Ifølge politiet trodde hun det var tofeltsvei, og hun anmeldes.
Les mer om E18 og Lundeby.
Fire biler involvert i ulykke
En lastebil og tre personbiler er involvert i trafikkulykken på E18 ved Fokserød, melder politiet. Ingen er fastklemt. Trafikken dirigeres i sørgående felt ved Tassebekk.
Les mer om E18, Fokserød og Tassebekk.
Ulykke på E18
Nødetatene melder at en bil har kjørt på en annen bil bakfra på E18 ved avkjøringen til Tranby i Lier.
Les mer om E18, Lier og Tranby.
En skadet på E18
En ulykke ved Sandvika og et uhell ved Slependen på E18 inngående skaper ekstra kø. Køen starter ved Asker. Fra før er det ekstra kø på veien på grunn av togstreik og innstilte lokaltog. En person er skadet etter ulykken som skjedde ved Sandvika.
Les mer om Asker, E18, Sandvika og Slependen.
En person skadet på E18
En ulykke ved Sandvika og et uhell ved Slependen på E18 inngående skaper ekstra kø. Køen starter ved Asker. Fra før er det ekstra kø på veien på grunn av togstreik og innstilte lokaltog. En person er skadet etter ulykken som skjedde ved Sandvika.
Les mer om Asker, E18, Sandvika og Slependen.
E18 åpnet etter ulykke
E-18 er åpnet for normal trafikk, etter en trafikkulykke 500 meter øst for Elvestadkrysset i Hobøl tidligere i dag. Det er lange køer fra Knapstad i retning Oslo, det kan ta noe tid før køene løser seg opp. To biler kolliderte front mot front. En person ble kjørt til Ullevål sykehus etter ulykken.
Ulykke på E18 ved Elvestad
Det har skjedd en ulykke på E18 ved Elvestad i Hobøl. Nødetatene er på vei til stedet. Vi har fått melding om stillestående kø på E18 i retning mot Oslo mellom Knapstad og Elvestad, og at enkelte velger å snu på veien.
Les mer om E18, Elvestad, Hobøl, Knapstad og Oslo.
Kø på E18 etter ulykke
Et felt er åpnet på E18 etter en trafikkulykke mellom Lier og Asker. En personbil skal ha snurret rundt og truffet midt-deleren som ligger delvis ut i veibanen. Føreren skal være uskadd og veitrafikksentralen er varslet, men man må regne med kø på strekningen.
Les mer om Asker, E18 og Lier.
Ulykke på E18
En bil har kjørt inn i tunnellveggen på E18 ved Skøyen i Oslo og sperrer veien. Sjåføren er sendt til helsesjekk. Det er litt forsinkelser i trafikken.
Les mer om E18, Oslo og Skøyen.
E18 åpnet igjen etter ulykke
Begge filene er nå åpnet igjen på E18 på Lierskogen.
Les mer om E18 og Lierskogen.
Ulykke ved Liertoppen
Det har vært en ulykke hvor en motorsykkel med to personer har kjørt i autovernet ved Liertoppen på E18. Politiet omtaler ulykken som alvorlig og nødetatene er på vei til stedet.
Les mer om E18 og Liertoppen.
Kolliderte på E18
To biler er involvert i en ulykke på E18 ved Brakerøya i Lier. Det ble først meldt at flere biler var involvert. En bil har kjørt på en annen bakfra, opplyser politiet.
Les mer om Brakerøya, E18 og Lier.
Ulykke på E18
Flere biler er involvert i en trafikkulykke på E18 ved Brakerøya i Lier. Ulykken har skjedd i retning Oslo. Nødetatene er på stedet, og politiet opplyser at trafikken kan passere i ett felt.
Les mer om Brakerøya, E18, Lier og Oslo.