Ulykke e18

Ulykke på E18

Naudetatane har rykt ut til ei trafikkulykke ved Harebakken på E18 i Arendal. Ulykka har skjedd i vestgåande løp. Skadeomfanget er ikkje kjent. Det er redusert framkommelighet som følgje av ulykka.
Les mer om Arendal, E18 og Harebakken.

E18 stengt etter ulykke

Det har vært en trafikkulykke i Hanekleivtunnelen på E18 i Sande. En motorsykkel og en personbil er involvert. Nødetatene fra Drammen og Sande er på stedet. Bilberging er på vei til stedet.
To til sykehus etter ulykke
To personer er kjørt i ambulanse til sykehus etter trafikkulykken på E18 ved Brekka i Aust-Agder. Det er ikke kjent hva slags skade de har. E18 blir stengt på stedet inntil den involverte bilen og vogntoget er tauet bort.
Les mer om Aust-Agder, Brekka og E18.
Lange køer etter trafikkulykke
HOLMESTRAND (NRK): En ulykke inne i Hillestadtunnellen i Holmestrand fører til lange køer. E18 var stengt i begge retninger i over en time.

E18 stengt etter ulykke

E18 er stengt i begge retninger ved Hillestadtuennellen i Holmestrand på grunn av en trafikkulykke. Det er lange køer i området melder politiet på Twitter. Omkjøring via Holmestrand - Sande.
Full stans etter ulykke
Det er fortsatt full stans på nye E18 etter at tre biler var involvert i en ulykke mellom Elvestad og avkjøringen til fylkesvei 120. Askimporten er stengt i retning Oslo. – En bil skal ha kjørt til siden med motorstopp. Så skal det ha stanset en bil nummer to for å hjelpe til. Da skal bil nummer tre ha kjørt inn i bilene bakfra, opplyser operasjonsleder i Østfold, avdeling Follo, Kari Monsen.
Ingen personskade etter ulykke
Tre biler var involvert i en trafikkulykke på E18 i Spydeberg. Det er ingen personskader, men store materielle skader, opplyser operatør ved Alarmsentral brann Øst. Det var også snakk om en bilbrann, men den ble slokket før brannvesenet kom frem.
Les mer om Alarmsentral, E18, Spydeberg og Øst.
MC-fører skadd i ulykke
En MC-fører blir sett til av helsepersonell etter en ulykke mellom en motorsykkel og en bil på E18. Ulykken sjedde ved Lysakerlokket i retning Drammen, og det er uklart hvor store skader MC-føreren har fått. Politiet ber bilister regne med kø i området.
E18 er stengt etter ulykke
Begge felt i vestgående retning på E18 er stengt ved Skotbu etter en trafikkulykke på stedet. Veien blir stengt mens kjøretøyene berges. Ifølge politiet skal ingen personer ha blitt skadd i ulykken.
Les mer om E18 og Skotbu.
Kjørt til legevakt etter ulykke
En person har blitt kjørt til legevakten i Drammen etter trafikkulykken på E18 i Holmestrand. Hvor skadet personen har blitt er ukjent, melder politiet. En mann i 50-årene har fått førerkortet beslaglagt etter ulykken.
Les mer om Drammen, E18 og Holmestrand.
Ulykke skapte lange køer på E18
Fem biler var involvert i en trafikkulykke ved Løkentunnelen i Holmestrand torsdag ettermiddag.
Lange køer på E18 etter ulykke
Fem biler har vært involvert i en trafikkulykke ved Løkentunnelen i Holmestrand.
Har etablert omkjøringsveier
Politiet dirigerer trafikken blant annet via Hof, etter en ulykke i Løkentunnelen på E18.
Les mer om E18, Hof og Løkentunnelen.
Fem biler involvert i ulykke på E18
Det er store køer på E18 ved Løkentunnelen i Holmestrand etter en ulykke.
Seks biler involvert i ulykke på E18
Det er store køer på E18 ved Løkentunnelen i Holmestrand etter en ulykke.
Lange køer etter ulykke
På E18 i Vestfold er det lange køer ved Løkentunnelen i Holmestrand etter en ulykke. Ifølge Statens vegvesen er det omkjøring via Holmestrand.
Store køer etter ulykke på E18
Det har vært en ulykke på E18 ved Løkentunnelen i Holmestrand, melder politiet. Seks biler er involvert og det er store køer på stedet.
To til legevakt etter E18-ulykke
To personer er kjørt til legevakta for sjekk etter ulykken ved Gulli på E18, der en henger fikk sleng. Det er blitt tatt midlertidig beslag av førerkortet til en Oslo-mann i 50-åra på grunn av uaktsom kjøring, opplyser politiet.
Les mer om E18, Gulli og Oslo-mann.
Ulykke på E18
Nødetatene rykker ut til trafikkulykke ved Brekketunnelen på E18 i Re kommune. Ulykken har skjedd i det sørgående løpet, melder politiet.
Les mer om Brekketunnelen og E18.
Bussene forsinket etter ulykke
Ruter melder om forsinkelser på enkelte avganger, etter trafikkuhellet på E18 mellom Holmenkrysset og Slependkrysset. Sjekke ruter.no for mer informasjon.
Alvorlig ulykke på Mosseveien
En syklist og en bil skal ha kollidert på E18 Mosseveien ved Ulvøya i Oslo. Ifølge politiet er det snakk om en alvorlig ulykke. Mosseveien blir stengt begge retninger og trafikken blir omdirigert.
Les mer om Mosseveien, Oslo og Ulvøya.
To biler involvert i E18-ulykke
To biler er involvert i en ulykke på E18 ved Gulli. Den ene kjørte på den andre bakfra. – Føreren (25) av bakerste bil mistenkes for kjøring i påvirket tilstand, opplyser politiet. Vedkommende er kjørt sykehus for behandling.
Les mer om E18 og Gulli.
Ulykke E18
Ei trafikkulykke på E18 ved Frolandsveien, Stoa gjør at trafikken går sakte i østgående retning. En bil med henger involvert. Ingen personskade.
Les mer om E18, Frolandsveien og Stoa.
Fengsles etter ulykke
En mann i 40-åra fra Litauen fremstilles i dag for varetektsfengsling etter en trafikkulykke på E18 i Undrumsdal i går. En bil kjørte på en annen bakfra, og mannen er siktet for ruskjøring, kjøring uten førerkort og for å ha forlatt ulykkesstedet. Ingen personer kom til skade i ulykken.
Les mer om E18, Litauen og Undrumsdal.
Ny ulykke på E18
Det er meldt om en ny ulykke på E18, denne gangen i sørgående felt ved Tassebekk i Sandefjord kommune. To bilister skal være involvert i uhellet. Fire personer er kjørt til legevakt for sjekk, men det er ikke snakk om alvorlig personskader. Det er redusert fremkommelighet og nedsatt hastighet ved E18 Tassebekk-krysset, ifølge Vegtrafikksentralen.