Ulykke e6

E6 fortsatt stengt etter ulykke

E6 er fortsatt stengt etter frontkollisjon i Korgfjelltunnelen på Helgeland. Det blir nå jobbet med å rydde ulykkesstedet. Ifølge politiet var de fire som var involvert ved bevissthet og våkne, men flere skal ha fått bruddskader. Omkjøring går over Korgfjellet.

Fire skadde etter ulykke på E6

Fire skadde blir sendt til sykehus og legevakt etter en frontkollisjon på E6 inne i Korgfjelltunnelen. Redningsmannskaper jobber fortsatt stedet og det er omkjøring over Korgfjellet.
Trafikkulykke ved Gran
To biler er involvert i en ulykke ved Gran i Sørum søndag ettermiddag. Bilister må regne med kø i området. Ulykken har skjedd på E6 nordover ut av Oslo.
Les mer om Gran, Oslo og Sørum.
Mindre personskader i ulykke
Det var to personer i bilen som kjørte inn i autovernet på E6 i Råde. De har fått mindre personskader, melder politiet. Føreren er anmeldt og førerkortet er beslaglagt. Det er saktegående kø forbi ulykkesstedet.
Les mer om Råde.

Store forsinkelser etter E6-ulykke

Midt i fredagsrushet førte to hendelser rundt Nordbytunnelen ført til at en allerede kaotisk trafikksituasjon ble enda mer kaotisk.
Les mer om E6-ulykke og Nordbytunnelen.
Ulykke på E6
Det har vært en trafikkulykke på avkjøringen fra E6 sørover mot Drøbak riksvei 23. Trafikken kommer seg forbi på E6. Noe kø må påregnes, skriver politiet på Twitter.
Les mer om Drøbak og Twitter.
Vann på E6 førte trolig til ulykke
Vannplaning er trolig årsaken til ulykken på E6 ved Halden. Politiet blir på stedet til bilbergingen er ferdig.
Les mer om Halden.
Ulykke på E6
Nødetatene er på vei til E6 ved Langkas ved svenskegrensa. Det er meldt om en trafikkulykke i nordgående felt av E6.
Ulykke på E6 i Ringsaker
Det har vært en trafikkulykke på E6 mellom Bergshøgda og avkjøringen til Brumunddal. To biler skal være involvert i ulykken som skjedde i nordgående løp. Trafikken står i begge retninger og anbefalt omkjøring er om gamle E6 mellom Brumunddal og Nydal. Det er lange køer i området.
Politiet leter etter vogntog etter ulykke i Stjørdal
En bilfører måtte bråbremse da et vogntog plutselig skiftet felt på E6, og ble derfor påkjørt bakfra. Lastebilen kjørte imidlertid videre, opplyser politiet.
Les mer om Stjørdal.
Ulykke på E6 i Stjørdal
To biler er involvert i hendelsen som har skjedd ved Værnes.
Les mer om Stjørdal.
MC-ulykke på gamle E6 i Ringsaker
To personer er kjørt til sjukehus etter en kollisjon mellom en motorsykkel og en bil på gamle E6 like nord for Nydal i Ringsaker. Begge de skadde satt på motorsykkelen. Bilføreren er ikke fysisk skadd. Ulykka skjedde litt over kl 21 i kveld.
Les mer om Nydal og Ringsaker.
Fører til sjukehus etter ulykke
Føreren av bilen som kjørte inn i autovernet på E6 på Rudshøgda litt før klokka åtte i morges, ble sendt til sjukehus, men skadeomfanget er ukjent. Det melder politiet på Twitter. Ulykken fører til forsinkelser for trafikken på stedet.
Les mer om Rudshøgda og Twitter.
Ulykke på E6 på Rudshøgda.
På E6 på Rudshøgda har en bil kjørt i autovernet i sørgående retning. Dette fører til problemer for trafikken på stedet. Skadeomfanget er ikke kjent.
Les mer om Rudshøgda.
Ulykke på E6
Det har vært en trafikkulykke på E6 påsvenskesiden i retning mot Strømstad. Både politi, ambulanse og brannvesenet er på stede, forteller en innringer.
Les mer om Strømstad.
Kø etter ulykke på E6
Det er mulig å passere mellom Kløftakrysset og Jessheim Syd etter en ulykke. Men det er lange køer i området, og vegen kan bli stengt i begge retninger i perioder ifm opprydningsarbeid. De som skal ta fly fra Oslo lufthavn anbefales å kjøre Fv 120.
Trafikkulykke på E6 i Trondheim
Det er lang kø etter en ulykke på Moholt.
Les mer om Moholt og Trondheim.
Tre biler i ulykke på E6
Politiet melder om en trafikkulykke ved Gartland i Grong.
Les mer om Gartland og Grong.
Lettere skadd i ulykke
En mann i 20-årene ble lettere skadd i en kollisjon mellom to biler på E6 mellom Laksfors og Grane torsdag morgen. Sykehuset i Sandessjøen opplyser til NRK at tilstanden til mannen er stabil. Ifølge vitner skal den ene bilen ha kommet i motsatt kjørefelt og truffet bilen som kom imot.
Les mer om Grane, NRK og Sandessjøen.
E6 er åpen igjen
E6 er åpnet ved Høgmo mellom Trofors og Laksfors der det har vært dirigering på grunn av bilberging etter en ulykke.
Les mer om Høgmo.
Mann til sykehuset etter ulykke
En mann i slutten av 20- årene er fraktet til sykehuset i Sandnessjøen etter at to biler kolliderte på E6 mellom Grane og Laksfors. Skadeomfanget er foreløpig ukjent, sier operasjonsleder Grete Birkeland. Ifølge vitner skal den ene bilen ha kommet i motsatt kjørefelt og truffet bilen som kom imot. Trafikken dirigeres forbi ulykkesstedet.
MC-ulykke på E6 Sandmoen
Redusert framkommelighet i sørgående retning ut av Trondheim.
Les mer om Trondheim.
Ulykke på E6
Ingen ble skadet da en bil kjørte av E6 i nordgående retning, 300 meter syd for Årvollkrysset i dag tidlig. Det var tre personer i bilen.
Les mer om Årvollkrysset.
Kollisjon på E6 ved Halden
Tre biler er involvert i en ulykke i nordgående retning på E6 ved Høk i Halden. Trafikken går forbi ulykkesstedet i ett kjørefelt.
Les mer om Halden og Høk.
En person til legevakt etter trafikkulykke i Namsskogan
To vogntog og to personbiler er involvert i en ulykke på E6 i Nord-Trøndelag.