Ulykke kristiansand

Politibil involvert i ulykke i Kristiansand

En personbil skal ha krasjet inn i en politibil som var på utrykning. To personer er fraktet til sykehus etter hendelsen.
Les mer om Kristiansand.

Kristiansander i ulykke på T-banen

En mann fra Kristiansand ble lørdag truffet av T-banen på vei hjem fra Holmenkollen i Oslo, skriver Fædrelandsvennen. To personer er påkjørt av T-banen på to forskjellige steder på vei hjem fra femmila - en av dem er fra Kristiansand.
Kristiansander i ulykke på T-banen
En mann fra Kristiansand ble lørdag truffet av T-banen på vei hjem fra Holmenkollen i Oslo, skriver Fædrelandsvennen. To personer er påkjørt av T-banen på to forskjellige steder på vei hjem fra femmila - en av dem er en mann Kristiansand.
Dyreparken fjerner karusell etter dødsulykke
Har vært stengt siden i sommer. KRISTIANSAND: Karusellen «Dreggen», eller «Storslegga» som den het før, har vært stengt siden i sommer, da en person omkom i en ulykke i en karusell av samme type i USA.
Les mer om Storslegga og USA.

Mener karusellen er ufarlig

Kristiansand Dyrepark mener det aldri har vært farlig å ta karusellen Dreggen i parken. Dyreparken har bestemt seg for å fjerne karusellen etter at en 18-åring mistet livet i en ulykke med en tilsvarende karusell i USA i fjor sommeren.
Les mer om Dreggen og USA.
Syklist til sykehus
En syklist (61) er brakt til sykehus for undersøkelse etter en ulykke i Kristiansand sentrum. Kvinnen på sykkel havnet i asfalten etter å ha truffet en bildør som ble åpnet like foran henne.
Les mer om Kristiansand.
Ulykke i sentrum av Kristiansand
Ulykke i sentrum av Kristiansand
Les mer om Kristiansand.
Ulykke på E18
Ein bil ha køyrt av vegen på E18 ved Vige i Kristiansand. Ifølgje politiet skal føraren vere ute av bilen.
Les mer om E18, Kristiansand og Vige.
To kjøres til sykehus
To personer kjøres sykehus i Kristiansand, mens to stykker kjøres til lege på Evje etter en ulykke på riksvei 9 på Evje. Det er to biler som har kollidert. Skadeomfanget er foreløpig ukjent
Les mer om Evje og Kristiansand.
Livstruende skadet etter ulykke
En mann er sendt til Stavanger Universitetssjukehus med livstruende skader etter en frontkollisjon på E39 i Flekkefjord fredag ettermiddag. Tre personer ble brakt til sykehus etter ulykken. En kvinne ble alvorlig skadet, men er stabil og er overført til Kristiansand. En mann ble moderat skadet.
Les mer om E39, Flekkefjord og Kristiansand.
Tre biler involvert i ulykke
Det har vært en trafikkulykke i krysset mellom Holbergsgate og Kristian IVs gate i Kristiansand. Ifølge politiet skal tre biler være involvert. Nødetatene er på vei til stedet.
Les mer om Holbergsgate og Kristiansand.
Kjørt til akuttmottak
En bilfører er kjørt til akuttmottak etter en ulykke i Oddernestunellen i Kristiansand. Føreren skal være bevisst, men skadeomfanget er ikke kjent. Bilberging er på vei til ulykkesstedet, hvor trafikken nå loses forbi i ett felt.
Ulykke Justnes
Det har vært ei trafikkulykke på fylkesvei 452 på Justnes i Kristiansand. Politiet melder at det er et enslig kjøretøy. Ingen personer skal ha blitt skadet, opplyser politiet.
Les mer om Kristiansand.
Ulykke i Kristiansand
Naudetatane har rykt ut etter melding om ei ulykke på Vågsbygdveien i Kristiansand. Skadeomfang er førebels ikkje kjent.
Ulykke med stormkjøkken
En elev ved Kristiansand katedralskole Gimle pådro seg alvorlige brannskader på en klassetur, da rødspriten til et stormkjøkken tok fyr. Gutten er innlagt på sykehus og det er ikke fare for hans liv, skriver Fædrelandsvennen.
Bilulykke ved E18
Det har vært en ulykke ved Vollevannet i Kristiansand, på siden mot E 18. Bilen har havnet lang inn i skogen. Vi oppdaterer nå vi vet mer.
Les mer om E18, Kristiansand og Vollevannet.
Ulykke på E18
Naudetatane har rykt ut etter melding om ei trafikkulykke på Oddernesbrua på E18 i Kristiansand.
Les mer om E18, Kristiansand og Oddernesbrua.
Mann i 20-åra omkom i MC-ulykke
Ved Gravane i Kristiansand.
Les mer om Kristiansand og MC-ulykke.
Mc-fører omkom
En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en Mc-ulykke i Kristiansand tirsdag kveld.
Les mer om Kristiansand og Mc-ulykke.
Omkom etter MC-ulykke
En mann i 20-årene omkom etter en MC-ulykke ved Gravane i Kristiansand, sent i går kveld. Mannen skal ha kjørt i en gjenstand eller vegg, opplyser politiet.
Flyttes til Ullevål etter ulykke
Tilstanden til jenta som var i en sykkelulykke i Mandal ved titiden i dag, er enda uavklart. Hun ble innlagt ved Sørlandet Sykehus i Kristiansand og blir overflyttet til Ullevål sykehus.
Les mer om Kristiansand, Mandal og Ullevål.
Ulykke på gjestebrygga
Utenlandsk bil skal ha kjørt inn i Seilforeningens hus på gjestebrygga i Kristiansand. Små skader på huset, og et knust sidevindu på bilen. Ingen personskader. Det er ikke mistanke om at fører er ruspåvirket.
Les mer om Kristiansand.
Trafikktrøbbel
Det har vært en ulykke på E18 ved Sørlandsparken i Kristiansand.
Ulykke på riksveg 9
To bilar skal vere involvert i ei trafikkulykke på riksveg 9 ved Høiekleiva, på grensa mellom Kristiansand og Vennesla. Naudetatane er på veg. Skadeomfanget er førebels ikkje kjent.
Gutt (5) døde i kranulykken: Bremsesvikten ble ikke oppdaget
Bremsesvikten på kranen som var involvert i en ulykke i Kristiansand ble ikke oppdaget ved kontroll av kranen – to måneder før ulykken.
Les mer om Kristiansand.