Ulykke kristiansand

Beslagla førerkort etter ulykke

Politiet har beslaglagt førerkortet til sjåføren av bussen, som kjørte på en kvinne i Kristiansand. Kvinnen (56) ble kjørt til sykehus for sjekk etter hendelsen, som skjedde i et fotgjengerfelt i Tollbodgata.
Les mer om Kristiansand og Tollbodgata.

To til sykehus etter ulykke

Det var en person i hver av bilene som kolliderte front mot front i Kristiansand lørdag kveld. Den ene var fastklemt en stund, men nå er begge førerne sendt til sykehus. Skadeomfanget er ukjent.
Les mer om Kristiansand.
Må skjerpe rutiner etter ulykke
BRG må skjerpe rutinene sine etter at en bygningsarbeider falt 9,9 meter ned fra Q42 i Kristiansand i september. – Vi har konstatert brudd på kravet til at arbeidet skal være sikret, opplyser Snorre Nordstrand i Arbeidstilsynet til NRK.
Klemt mellom to biler etter ulykke
En person skal være fastklemt mellom to biler etter en trafikkulykke ved Biltema i Sørlandsparken i Kristiansand. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Nødetatene er på stedet.

Ulykke på fiskebåt

Det har vært en arbeidsulykke om bord i en fiskebåt i Kristiansand. En person er skadet, men ved bevissthet, ifølge politiet, som er på stedet sammen med ambulanse.
Les mer om Kristiansand.
Trafikkulykke ved Rona
Det har skjedde en ulykke ved Rona senter øst for Kristiansand sentrum. Ifølge politiet skal det være en ulykke mellom bil og sykkel.
Les mer om Kristiansand og Rona.
Mc-ulykke i Høvåg
En motorsyklist har kjørt av Høvågveien mellom Kristiansand og Lillesand. Skadeomfanget er ukjent.
Ulykke på Varoddbrua
Det har vært en trafikkulykke på E18 Varoddbrua i Kristiansand. Trafikken går i en fil i retning øst. Politiet opplyser at det ikke ble personskader.
Les mer om Kristiansand og Varoddbrua.
E18 åpnet
Veien er ryddet og åpnet for trafikk på E18 etter en ulykke på Varoddbrua i Kristiansand.
Les mer om E18, Kristiansand og Varoddbrua.
MC-ulykke
Det har vært en trafikkulykke med en motorsykkel i Flekkerøy-tunnelen i Kristiansand. Tunnelen er stengt, og nødetater er på stedet.
Mopedist (20) omkom etter kollisjon med lastebil
Ulykke på bru i Kristiansand.
Les mer om Kristiansand.
Moped velta i ulykke
Mopeden som var involvert i ei ulykke på E18 i Kristiansand har velta. Det seier innsatsleiar i politiet, Øyvind Hægeland til NRK. Ein person er kritisk skadd etter ulykka.
Mopeden har truleg velta
Mopeden som var involvert i ei ulykke på E18 i Kristiansand har truleg velta. Det seier innsatsleiar i politiet, Øyvind Hægeland til NRK. Ein person er kritisk skadd etter ulykka.
Opna i eitt felt
E18 på Varoddbrua i Kristiansand er no opna i eitt felt etter ei alvorleg trafikkulykke. Ein person er kritisk skadd etter ei ulykke der ein moped og ein lastebil var involvert. Les meir her.
Les mer om Kristiansand og Varoddbrua.
Omkjøring rundt Ålefjær
Trafikken dirigeres om Ålefjær på riksvei 452, da trafikken står stille på E18 etter en ulykke på Varoddbrua i Kristiansand. En lastebil og en moped er involvert.
E18 stengt etter alvorleg ulykke
Naudetatane har rykt ut etter ei trafikkulykke på Varoddbrua på E18 i Kristiansand.
Les mer om E18, Kristiansand og Varoddbrua.
Ulykke i Kristiansand sentrum
Ein bil står på tvers i Festningsgata i Kristiansand sentrum etter ei ulykke. Skadeomfanget er førebels ikkje kjent.
Mann (22) døde etter ulykke i Dyreparken
22-åringen som lørdag morgen var involvert i en arbeidsulykke i Dyreparken i Kristiansand, er død. Det opplyser politiet.
Les mer om Dyreparken og Kristiansand.
Til sykehus etter ATV-ulykke
En person er fraktet til sykehuset i Kristiansand med moderate skader etter ATV-ulykken i Sveindal på fylkesvei 455 søndag ettermiddag. Ifølge politiet skal det dreie seg om en velt.
Les mer om Kristiansand og Sveindal.
Ulykke i Kristiansand
To biler var involvert i en trafikkulykke på Straiskleiva i Kristiansand i ettermiddag. Den ene bilen ble påkjørt bakfra. En person klagde på nakkesmerter etter ulykken og ble undersøkt av ambulansepersonell.
Les mer om Kristiansand og Straiskleiva.
Ulykke i Kristiansand
Ein bil og ein moped skal vere involvert i ei trafikkulykke i Marviksveien i Kristiansand. Skadeomfanget er førebels ikkje kjent.
Les mer om Kristiansand og Marviksveien.
E18-ulykke skaper lange køer
Trafikkulykken i Narviksbakken ved Varoddbrua øst for Kristiansand sentrum skaper lange køer.
Ulykke på E39
En bil og et vogntog er involvert i en trafikkulykke på E39 Vesterveien i Kristiansand. Ulykken har skjedd i forbindelse med et feltskifte, opplyser politiet.
Les mer om E39 og Kristiansand.
Kø på E18 etter ulykke
Trafikken står stille fra Kristiansand sentrum og østover etter en trafikkulykke. Ifølge politiet har ulykken skjedd i Haumyrheitunnelen på E18 rett øst for Varoddbrua.
Ulykke skapte kø
Køen vestover på E18 i Kristiansand flyter bedre nå. Det har vært store trafikale problemer etter ulykken ved Vesterbroen i retning mot Mandal.