Underkant

Nesten 50 bilister fikk p-gebyr: – Det er en utfordring

Trond Fjelldal ved Enhet kommunalteknikk synes det er bekymringsfullt at stadig flere parkerer ulovlig i sentrum. Søndag kveld delte trafikkbetjentene ut i underkant av 50 gebyrer.
Les mer om Enhet.

Musikalsk kappestrid i Grieghallen

Denne helgen konkurrerte i underkant av 3000 lokale musikanter i Hordablæsten, en av landets største konkurranser for korps, ensembler og solister.
Les mer om Grieghallen og Hordablæsten.
Musikalsk kappestrid i Grieghallen
Denne helgen konkurrerte i underkant av 3000 lokale musikanter i Hordablæsten, en av landets største konkurranser for korps, ensembler og solister.
Les mer om Grieghallen og Hordablæsten.
Atle og kona rev garasjen og bygde minihus: – Tør ikke tippe hvor mye tid det tok
I underkant av tjue kvadratmeter gulvflate var nok til å bygge gjestehus med sovehems og bad. Nå leier eierne ut til byens økende antall turister.

Vard inngår ny kontrakt verdt 400 millioner kroner

Skal bygge ny hekketråler for Havfisk. Tirsdag kunngjorde Vard at de har inngått et samarbeid med Havfisk om design og bygging av en ny hekketråler. Kontrakten er verdt i underkant av 400 millioner kroner.
Les mer om Havfisk og Vard.
Golfsjef på skareføre
Administrerende direktør Pål-Jan Stokke tar en skaretur rundt golfbanen på Atlungstad. Gode vinterklær trengs nå, for det ingen tegn til vår ennå. Det er i underkant av seks uker fra nå til datoen for sesongåpning i 2017.
Selges for rundt n million
Niklas Sandberg skal være klar for eliteserieklubben Start. Overgangssummen skal være i underkant av en million kroner.
Les mer om Start.
I underkant av 5000 har sett «Now it s dark på kino
I skrivende stund har 4779 personer sett Arild Østin Ommundsens nye stavangerfilm «Now it s dark på kino. Produsent Gary Cranner hadde ønsket seg mer publikum, men er likevel fornøyd med mottakelsen filmen har fått hos publikum og kritikere.
Les mer om Now.
Tester ut på Årø og Vigra
Ved fire flyplasser på Sør- og Vestlandet tester Norwegian nå ut en avgift for reisende som er villig til å betale for å få komme først inn i flyene. Den nye ordningen er innført på flyplassene i Ålesund og Molde, samt i Haugesund og Kristiansand. Ifølge nettavisen Flysmart24 får reisende som ønsker det, muligheten til å betale rundt fem euro, i underkant av en femtilapp, for å få prioritet ved ombordstigning i flyene.
Kjellen skal bygge båt
Thomas Ryste, mannen bak revyfiguren Kjell Kjellen Bigset, skal bygge ein 34,5 meter lang båt med plass til 150 passasjerar. Prislappen er i underkant av 70 millionar kroner og målet er å ha den klar til bruk neste år. Det skriv Nett.no (krev innlogging)
Innsamlingsaksjonen samlet inn 16,7 millioner: – Helt sprøtt og overveldende
Listhaug-aksjonen samlet inn i underkant av 17 millioner kroner.
Innsamlingsaksjonen samlet inn 16,7 millioner: - Helt sprøtt og overveldende
Listhaug-aksjonen samlet inn i underkant av 17 millioner kroner. - Hvordan det har vært, ja... Det har vært en berg-og-dalbane. Jeg har nesten ikke spist eller sovet, sier Camilla Ahamath.
Les mer om Camilla Ahamath.
Innsamlingsaksjonen samlet inn 16,7 millioner: – Helt sprøtt og overveldende
Listhaug-aksjonen samlet inn i underkant av 17 millioner kroner.
«Engler i Amerika»: Himmelsk fra Nationaltheatret
Vår anmelder er fullstendig fjetret. Kom deg til National! Foto: Øyvind Eide «Engler i Amerika»: Himmelsk fra Nationaltheatret I underkant av ni timer på teater kan virke avskrekkende for mange.
Ga et skråblikk på kvinnehistorien
I underkant av 30 damer hadde samlet seg på Bygdetunet på kvinne- dagen.
Les mer om Bygdetunet.
97.000 så omstridt Ari Behn-dokumentar
Første episode av «Ari Behn og halve kongeriket fristet i underkant av 100.000 seere torsdag.
Store prisforskjeller fergesamband
Fergereisende reagerer kraftig på prisforskjellen mellom fergesambandene Bognes-Skarberget og Bognes-Lødingen. For 31 personer og to kjøretøy betalte Rolf Steffensen nærmere 2500 kroner fra Lødingen til Bognes mot i underkant av 400 på det andre sambandet. Det er to ulike anbudsruter, derfor blir det slike ulikheter, forklarer Statens vegvesen.
Stadig færre sigdølinger
Det blir stadig færre sigdølinger. På fire år har folketallet gått tilbake med 50 og det bor i underkant av 3500 mennesker i kommunen.
Stadig færre sigdølinger
Det blir stadig færre sigdølinger. På fire år har folketallet gått tilbake med 50 og det bor i underkant av 3500 mennesker i kommunen. Utviklingen er bekymringsfull. Sigdal er en sentralt beliggende kommune på Østlandet.
Les mer om Østlandet.
Politiet skal bruke 800 millioner kroner i 2018
Innlandet politidistrikt tildeles i underkant av 800 millioner kroner i 2018. Politidistriktet, som Ringsaker lensmannskontor sorterer under, har satt opp prioriterte oppgaver for sin aktivitet inneværende år.
Les mer om Ringsaker.
Førte ikke regnskap, fikk betinget straff
Nordmøre tingrett har dømt en mann til betinget fengsel i 21 dager med en prøvetid på to år for ikke å ha ført regnskap i en periode på to år. Ifølge skatteetaten var omsetningen på disse årene i underkant av 1,4 millioner kroner.
Bouvet-leder selger seg ned
Casher inn i underkant av n million.
Forsker på pollenvaksine
Sørlandet sykehus satte mandag sin siste sprøyte i et forskningsprosjekt på pollenvaksine. – I underkant av n million nordmenn sliter med gressallergi, og en ny vaksinetype kan revolusjonere behandlinga for de som er hardt rammet, sier overlege Sverre Steinsvåg ved Sørlandet sykehus
Skarpengland skole holder stengt
Skarpengland skole i Vennesla kommune måtte holde stengt i dag som følge av strømbrudd. Det opplyser skolen på sin nettside. I underkant av 2000 kunder er ved 13-tiden uten strøm i Agder.
Les mer om Agder og Vennesla.
Småbarnsforeldre har kostet nær 50 milliarder
Nærmere 50 milliarder kroner er utbetalt i kontantstøtte til norske småbarnsforeldre siden ordningen trådte i kraft 1. august 1998. Fram til og med 2016 er det utbetalt like i underkant av 47,5 milliarder kroner, viser regjeringens egne tall.