Unntak

Norge forventer unntak fra Trump-toll

Regjeringen jobber på spreng for å komme på unntakslisten for USAs toll på stål og aluminium. – Norge forventer et permanent, uforbeholdent unntak, sier næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H).

Dette bør du vite ved samlivsbrudd

Tusenvis av ekteskap går i vasken hvert eneste år. Det kan bli dyrt. (Kapital): Siden slutten av 1980-tallet har antall skilsmisser her til lands ligget på rundt 10.000 i året. Fjoråret var intet unntak.
Sa opp kjedeavtalen – Grete klarer seg fint på egen hånd
I dag er det nesten håpløst å drive næring uten en form for kjedetilknytning. Ett hederlig unntak er Grete Søreng på Askimtorget.
Disse vil bli museumsdirektør
Fem kvinner og tre menn står på søkerlisten til direktør ved Stiftelsen Sør-Troms museum. Tre av søkerne kvinner (25), mann (25) og kvinne (25) har bedt om unntak for offentliggjøring av sitt navn i den offentlige søkerlisten.

- Det blir bråk av alt jeg gjør, jeg regner med at boka er intet unntak.

Sylvi Listhaug (Frp) skal gi ut bok og sier den ville inneholde både personlige erfaringer og politikk. Den tidligere ministeren opplyser til Dagbladet at hun har inngått en avtale med Kagge Forlag, som planlegger utgivelse til høsten.
Les mer om Dagbladet og Kagge Forlag.
«Paradise Hotel» 2018: - Her går det helt i svart for «Paradise»-Julie - Se og Hør
- Jeg mistet kontrollen. (Se og Hør): «Paradise Hotel»-avskjeder forløper sjelden uten dramatikk, og kveldens episode var intet unntak - for å si det mildt.
Les mer om Hør og Paradise-Julie.
Varsler nytt rabalder
- Det blir bråk av alt jeg gjør, jeg regner med at boka er intet unntak, sier den avgåtte Frp-statsråden.
Les mer om Frp-statsråden.
- Det er fantastiske tall
1155 ivrige studenter har valgt Høgskolen i Molde som sitt foretrukne studiested. Aldri før har så mange søkt seg til høgskolen. MOLDE: Med kun ett unntak opplever samtlige studier ved høgskolen økning.
Les mer om Høgskolen og Molde.
Rekordtall for Høgskolen i Molde
Resultatet etter samordna opptak er klart: Historisk gode søkertall for Høgskolen i Molde. Med bare ett unntak opplever samtlige studier ved Høgskolen økte søkertall.
Les mer om Høgskolen og Molde.
Eliteserielagene greit videre – med ett unntak
Stabæk spiller i øyeblikket ekstraomganger mot Ullern. De andre eliteserielagene som var i aksjon i cupens første runde onsdag, er videre.
Les mer om Ullern.
Skattemeldingen: Solgte du arvet bolig i fjor?
Et viktig unntak kan spare deg for store summer.
Petter Northug må droppe Red Bull ved en landslagsretur
- Det gjøres ingen unntak, opplyser Skiforbundet. Hvis Petter Northug har tenkt seg inn på langrennslandslaget igjen, er det ikke bare avtalen med Coop som ryker.
Les mer om Coop, Red Bull og Skiforbundet.
Petter Northug må droppe Red Bull ved en landslagsretur
– Det gjøres ingen unntak, opplyser Skiforbundet.
Les mer om Red Bull og Skiforbundet.
Bedre luftkvalitet i hele landet i fjor
Målingene av luftforurensing i Norge i 2017 viser lavere nivåer enn året før over hele landet. Eneste unntak er én målestasjon i Oslo.
Les mer om Norge og Oslo.
Mange kommuner må skjerpe seg
Nivået på åpenhet og offentlighet handler om politisk lederskap. Pressens offentlighetsutvalg har gransket åpenheten i norske kommuner. Med unntak av Harstad er resultatene er nedslående for kommunene i vår region.
Les mer om Harstad.
Når RBK ikke er seg sjøl er det ingen forskjell på dem og røkla
Med unntak av Molde-kampen er Rosenborg mest Rosenborg i navnet. Det er ikke godt nok og må være til ettertanke for Kåre Ingebrigtsen.
Venstre vil tvinge bankene til å gi flere unge boliglån
Vil pålegge bankene å tydelig prioritere unge når de gjør unntak fra omstridt egenkapital-krav. Bankene er skeptiske og vil ha mindre detaljstyring - ikke mer.
Venstre vil tvinge bankene til å gi flere unge boliglån
Vil pålegge bankene å tydelig prioritere unge når de gjør unntak fra omstridt egenkapital-krav. Bankene er skeptiske og vil ha mindre detaljstyring - ikke mer. - Innstrammingene har rammet unge for hardt.
En standhaftig pionr
Fra internetts barndom er det få eksempler på nisjesatsinger innen medier som viste seg å ha livets rett. Nettstedet Dinside.no som nå feirer 20 års jubileum, er nærmest et unntak. Gründeren Bernhard A. Steen traff tidsånden.
Nå er bålbrenning forbudt
Husk bålforbudet fra 15. april. Fra og med i dag er det ikke lenger lov å brenne bål i skogen, men det finnes unntak. Holmestrand: Fra 15. april til 15. september er det generelt bålforbud i Norge.
Les mer om Norge.
Har krasjet for russen i 20 år
I 20 år på rad har russen i Indre Østfold fått demonstrert hva som skjer når biler kolliderer. I år var intet unntak.
Les mer om Indre Østfold.
Forbudt å tenne bål - med enkelte unntak
Fra søndag er det forbudt å tenne opp bål i nærheten av skog eller annen utmark. - Det er viktig å se an lokale forhold, vise aktsomhet og bruke sunn fornuft, sier brannsjef Kjell Inge Mathiseni Kristiansund i en pressemelding.
Krig i vår tid?
Den «dype freden vi har levd med siden 1945 er et historisk unntak. Vil også vår generasjon kunne oppleve stormaktskrig?
Skiforbundet krevde spesialavtale for Johaug - vil ikke gi det samme til Northug
Norges Skiforbund krevde unntak fra reglene for tre utøvere i forhandlingene med Coop. Fredag ble det klart at Norges Skiforbundet har valgt å vrake Coop etter lang tids forhandliger.
Les mer om Coop, Johaug og Northug.
Skiforbundet krevde spesialavtale for Johaug - vil ikke gi det samme til Northug
Norges Skiforbund krevde unntak fra reglene for tre utøvere i forhandlingene med Coop.
Les mer om Coop, Johaug og Northug.