Urtehaven

Vant i retten - er fortsatt konkurs

Mandag tok Norsk Data-gründer Rolf Skår nok et stikk i spillet om Urtehaven. Nå må småaksjonærene ut med over 400.000 kroner i saksomkostninger.

Aksjonærene tapte konkurssak

Aksjonærene nådde ikke fram i retten etter konkursen i selskapet Urtehaven AS, som drev ysteriet på Lillehammer. Det skriver GD. Aksjonærene mente det ikke var grunnlag for konkurs, men Eidsivating lagmannsrett er uenig.
Les mer om Eidsivating og Lillehammer.
''Dette er en fisketur
Kvargeventyret til Rolf Skår (76) fikk en brå slutt da Urtehaven gikk konkurs. For brå, mener eks-aksjonærene, som krever konkursen reversert. - De jakter på opplysninger til et erstatningssøksmål, sier Skår.
Les mer om Rolf Skår, Skår og Urtehaven.
Kjøper konkursrammet bedrift
Synnøvde Finden har kjøpt opp den konkursrammede Urtehaven As i Lillehammer og fortsetter produksjonen av ferskosten kvarg og Yoghurt. De vurderer også andre produkter. Det skriver Alvdal Midt i Væla. Urtehaven hadde 50 ansatte.

50 ansatte sies opp

Rundt 50 ansatte blir sagt opp etter at produsenten av kvarg på Lillehammer har gått konkurs. Selskapet heter Urtehaven AS, og het tidligere Lillehammer Ysteri AS.
Les mer om Lillehammer.
50 mister jobben
50 mister jobben i ferdigmatbedriften Urtehaven i Lillehammer. Det skriver GD. Det var i fjor Lillehammer ysteri kjøpte opp Urtehaven AS, men ifølge avisa ble det åpnet konkurs forrige fredag. Bedriften produserte forskjellige oster og Kvarg for Norgesgruppen.