Utbetaling av skattepenger


Skattepengene kan bli forsinket

Skatteetaten lammes ved streik og utbetaling av skattepenger i juni kan bli utsatt.

Unngå toppskatt på feriepengene

Nettopp byttet jobb? Sommeren nærmer seg og mange venter på både skattepenger og feriepenger i disse dager. For de fleste utbetales feriepengene i juni. Hvor mye du får utbetalt avhenger av hvor mye du tjente i fjor, og hvor mange uker ferie du har krav på. Les også: Slik beregnes feriepengene Feriepenger er ikke skattefrie Når feriepengene kommer til utbetaling blir det ikke trukket skatt. Den årlige skatten fordeles nemlig på årets øvrige måneder (halv skatt i desember). Men har du nettopp byttet jobb må du følge med godt med. Får du feriepengene utbetalt i år blir det nemlig trukket skatt på lik linje med

Les mer om Feriepenger og Når.
Feriepenger sletter gammel gjeld

Utbetaling av feriepenger og skattepenger gjør juni til den måneden da de fleste av oss har mer penger mellom hendene enn vanlig. Men dette innslaget viser at rikdommen ikke går til hodet på nordmenn flest.

Onsdag kommer skattepengene

I år settes ny rekord i utbetaling av skattepenger til nordmenn. Hele 2,2 millioner får penger inn på konto. Er du en av dem?
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17