Utleieleiligheter

Utbygger slet med å selge 31 leiligheter. Da søkte de kommunen om å bygge mange flere.

Naboene på Paradis var positive til prosjektet som skulle gi store, familievennlige leiligheter i nabolaget. Nå blir det 49 små utleieleiligheter i stedet for.

Skal selge for 77 mill. på Svalbard

Tre Tromsø-baserte eiendomsinvestorer, med Gunnar Wilhelmsen i spissen, skal kvitte seg med til sammen 84 utleieleiligheter på Svalbard.
Skal selge for 77 mill. på Svalbard
Tre Tromsø-baserte eiendomsinvestorer, med Gunnar Wilhelmsen i spissen, skal kvitte seg med til sammen 84 utleieleiligheter på Svalbard.
– Vi trenger ikke overta verden. Bare vi blir større enn Arne Utvik er det greit.
Kjetil Bjelland (36) og Helge Lilleskog (33) kjente igjen en sult hos hverandre. I dag har de 20 ansatte, 80 utleieleiligheter og planer om å bebygge Haugalandet.

Frykter smell i boligmarkedet

Edgar Haugen (52) i Ragde Eiendom tjente over en halv milliard kroner på utleieleiligheter og kontorbygg i fjor. Nå tør han ikke investere i Oslos boligmarked av frykt for prisfall.
Les mer om Ragde Eiendom.
Tidligere megler tjente 49 millioner på utleie og villasalg
Tidligere eiendomsmegler Steinar Moe eier rundt 500 utleieleiligheter. Slikt blir det penger av.
Les mer om Steinar Moe.
Leieboliger er ettertraktet
Det er dårlig med oppmøte på små og sentrale leiligheter for tiden, men på utleieleiligheter er det full fart, og på kort tid er markedet snudd på hodet. Les mer om saken på tv2.no
Proft nettverk til proffe utleieleiligheter
Frogner Apartments oppgraderer den digitale infrastrukturen med Aruba levert fra Core Services.
Les mer om Aruba.
Utleiekongen legger eiendom for 17 milliarder inn i svensk selskap
Ivar Tollefsen styrer en portefølje på nær 30.000 utleieleiligheter.
Solgte n parkeringsplass for 1,2 mill.
På populære Sørenga i Oslo gikk en liten p-plass på 12 kvadratmeter for 1,2 millioner kroner tirsdag. For samme sum kan du få en tomannsbolig i Sørfold med fire utleieleiligheter.
Les mer om Oslo, Sørenga og Sørfold.
Bygger 14 nye leiligheter
Dahl Bygg Prosjekt bygger 14 utleieleiligheter til en kostnad på 24 millioner kroner. De skal også være utleier.
Hamstrer utleieleiligheter i Oslo
Miguel Sørholt har startet et raid mot utleieleilighet er i Oslo og vil kjøpe 20 til 50 sentrale leiligheter til fire prosent forrentning.
Les mer om Oslo.
Unge fristes av utleiehytter
Markedet for utleieleiligheter til fjells var nærmest dødt etter finanskrisen, men lavere pris gjør at en ny type hyttekjøpere melder sin interesse.
Eksperter venter høyere boligskatt
Skulle regjeringen velge å følge det såkalte Scheel-utvalget onsdag, vil personer med dyre eiendommer og utleieleiligheter få en skikkelig skattesmell.
Les mer om Scheel-utvalget.
Rekordmange ledige utleieboliger
I Stavanger er det 853 ledige utleieleiligheter akkurat nå. I hele Norge er det 9300. Det er flere enn noen gang, i følge sjefsøkonom som tror boligbobla kan sprekke.
Les mer om Norge.
– Rekordmange utleieleiligheter står tomme
På jakt etter å leie leilighet i en av storbyene? Gode nyheter: Markedet har endret seg til din fordel.
Les mer om Rekordmange.
- Jeg har kjøpt så ofte og så mye jeg kan
Investor Ivar Tollefsen (53) eier over 20.000 utleieleiligheter i Skandinavia, men synes det er vanskelig å forholde seg til «timing.
Les mer om Skandinavia.
Hundrevis av nye leiligheter i leiemarkedet
Regjeringen foreslår endringer i reglene for utleieleiligheter. Fremskrittspartiet mener endringene vil føre til mange hundre flere leiligheter på markedet bare i Stavanger.
Les mer om Stavanger.
Frykter færre utleieleiligheter
Huseiernes Landsforbund frykter at det vil bli færre og dyrere leiligheter for utleie dersom forslaget til Scheel-utvalget blir vedtatt.
Les mer om Scheel-utvalget.
Må by på leieprisen
Det er stor rift etter utleieleiligheter i Eidskog og her må leietakerne by på husleien for å få leie.
Les mer om Eidskog.
Flere studenter bor brannfarlig
Brannfarlige utleieleiligheter er blitt et økende problem, mener Oslo brann- og redningsetat. De har så langt i år har fått inn over 200 uromeldinger.
Les mer om Oslo.
Flere studenter bor brannfarlig
Brannfarlige utleieleiligheter er blitt et økende problem, mener Oslo brann- og redningsetat. De har så langt i år har fått inn over 200 uromeldinger. Få hybler og leiligheter på markedet gjør at mange studenter og fremmedarbeidere takker ja til brannfarlige steder å bo. Brannfarlige utleieleiligheter kan i verste fall føre til dødsbranner.
Les mer om Oslo.
Flere kontroller av utleieboliger
Brannvesenet i Ringerike har fått flere tips om utleieleiligheter som kan være brannfarlige. Tirsdag stengte de en utleieleilighet i en bygård i Hønefoss fordi den var brannfarlig.
Les mer om Ringerike.
Flere kontroller av utleieboliger
Brannvesenet i Ringerike har fått flere tips om utleieleiligheter som kan være brannfarlige. Tirsdag stengte de en utleieleilighet i en bygård i Hønefoss fordi den var brannfarlig. Det blir flere kontroller i tiden fremover, ifølge varabrannsjef Tollef Buttingsrud.
Flere senger på Hovden
Overnattingskapasiteten på Hovden kan de neste årene bli økt med 2.000 senger. Det tror ordfører Jon Rolf Næss (Ap) som følge av at kommunen har endret reglene. Der det tidligere kun var tillatt å bygge hotell og utleieleiligheter, kan nå halvparten av området bebygges med private hytter.
Les mer om Hovden.