Utrolig

- Det gjøres en kjempeinnsats på Ringkollen

Skiløyper - Det er i det siste skrevet noen ord om skiløypene ut fra Ringkollen. Jeg synes løyper og forhold er utrolig flotte - og bortsett fra i enkelte ekstremsituasjoner - alltid.
Les mer om Det og Ringkollen.

Hyllet samfunnsdebattanter på «meningenes festaften»

- Utrolig overraskende, og en stor motivasjon til å fortsette å skrive. Jeg har et vell å ta av, sier Kristin Sundet, som onsdag kveld ble kåret til Årets samfunnsdebattant.
Les mer om Kristin Sundet.
Hoppet av glede for gull
Hege Spieler Nilsen er stolt av prestasjonen til sønnen Simen og skøytelaget i vinter-OL. – Det var helt utrolig! Jeg sto og hoppet som jeg pleier, forteller Spieler Nilsen til NRK. Les mer.
Les mer om NRK, Simen og Spieler Nilsen.
Skøyte-nestor Skarli om Spieler Nilsen: – Helt utrolig
Arendalitten Simen Spieler Nilsen har sikret Sørlandets første gull i vinter-OL med de norske skøyteherrene. Gullguttens trener i ungdomsårene, Jon Skarli, er sprekkeferdig av stolthet.
Les mer om Jon Skarli og Spieler Nilsen.

...jeg synes i grunn OL er et bra tiltak jeg...

Det er fortsatt gøy når folk samler seg og heier fram Norge til stadig nye OL-medaljer. Og det er aldeles utrolig at et lite land som vårt er i stand til å skape så mange topputøvere.
Les mer om Norge og OL-medaljer.
Klæbo gikk Norge inn til historisk OL-gull: - Det er utrolig
Klæbo skrev seg inn på historisk OL-liste etter nytt gull.
Les mer om Norge, OL-gull og OL-liste.
Anmeldelse: - Den hittil beste sesongen av serien
Terningkast: 5 I fjor, da vi anmeldte sesong 2 av NRK-serien Unge lovende, skrev vi at «det er så utrolig befriende å se andre slite med de samme problemene som en selv».
del Toro om Oscar-favoritten «The Shape of Water»: - Et vågestykke
Guillermo del Toro er storfavoritt før årets Oscar-utdeling, med 13 nominasjoner til «The Shape of Water». Selv er han mer enn bare litt overrasket. - Jeg er utrolig overrasket over alle positive reaksjoner.
Mowinckel etter nytt OL-sølv: - Det er så utrolig kult
Rival-jenta er historisk i norsk kvinnealpint. Ragnhild Mowinckel ble historisk med sitt andre sølv i Pyeongchang da hun var kun ni hundredeler bak gullvinner Sofia Goggia i utforbakken.
Fastleger tar ulovlige gebyrer
Fastleger tar gebyr for tjenester de ikke har lov til å ta betalt for, som timebestilling på SMS. - Det er utrolig frekt og vi forventer at det ryddes opp umiddelbart, sier Anne Kristin Vie i Forbrukerrådet.
Fastleger tar ulovlige gebyrer
Fastleger tar gebyr for tjenester de ikke har lov til å ta betalt for, som timebestilling på SMS. – Det er utrolig frekt og vi forventer at det ryddes opp umiddelbart, sier Anne Kristin Vie i Forbrukerrådet.
Reagerer på million-etterlønn for toppledere: – Utrolig urettferdig
Flere reagerer på at direktører kan få med seg lederlønna i ny jobb. Nå ber helse- og omsorgskomiteen om en gjennomgang av praksisen.
Overrasket med sølv
- Oi, oi, oi. Det er så utrolig kult, sier Ragnhild Mowinckel.
Les mer om Ragnhild Mowinckel.
Overrasket med sølv
- Oi, oi, oi. Det er så utrolig kult, sier hun. (Dagbladet): Ragnhild Mowinckel tok sitt andre sølv i Pyeongchang da hun kjørte inn til nest beste tid i utforbakken i Jeongseon.
Les mer om Jeongseon og Pyeongchang.
Kvinner med kjempe-flax
Ei kvinne i Ålesund skrapa i helga fram en million kroner på et flaxlodd. - Mannen i kassa fikk sjokk da han så hva som sto på loddet, sier kvinna til Norsk Tipping. - Det var helt utrolig.
Les mer om Norsk Tipping og Ålesund.
Disse deltok på UKM i Hammerfest
Det var totalt 63 deltagere med 10 sceneinnslag og 20 kunstverk. Festivalen startet med åpning av kunstutstilling på Hammerfest bibliotek – det er første gangen vi har stilt ut utstillingen på biblioteket på mange år og det var en suksess! Det frister til gjentagelse neste år. Under åpningen var det mange som kom for å se verkene og det ble servert Mozell og saltstenger. Juryen var tilstede for å vurdere alle kunstinnslagene. – Vi synes det har vært en utrolig flott UKM-festival! Og vi vil skryte ekstra mye av de ungdommene som deltok som UA (Unge Arrangører). Uten at de sto på og var noen ekte arbeidsjern, så
Les mer om Hammerfest, Mozell og UKM.
Sjekk Hroar Stjernens elleville gullfeiring: - Dette er bare helt utrolig!
Hroar Stjernen (56) fløy opp av godstolen i Levanger og jublet hemningsløst for sønnens OL-gull i laghopp.
Les mer om Levanger og OL-gull.
Lorentzen hylles etter gulløpet: – Dette var helt utrolig!
På ordførerens kontor sto jubelen i taket, og naboen er målløs. Her er noen reaksjoner på Håvard Holmefjord Lorentzen sitt OL-gull.
Lorentzen hylles etter gulløpet: - Dette var helt utrolig!
På ordførerens kontor sto jubelen i taket, og naboen er målløs. Her er noen reaksjoner på Håvard Holmefjord Lorentzen sitt OL-gull. Håvard Holmefjord Lorentzen gikk inn til OL-gull på 500 meter skøyter mandag formiddag.
Leif og Camilla er provosert over aksjonsgruppens framgangsmåte:– Dette er utrolig frekt
Gruppa «Vi som vil ha Finnmark fylke som egen region har nærmere 10.000 medlemmer. Problemet er bare at mange vet ikke engang at de er der.
Les mer om Camilla og Finnmark.
Lokal butikk kåret til årets bedrift: – Stort og utrolig moro å ta imot prisen
XL-Bygg Knatterudfjellet gjorde det best i landet i fjor. Et av utsalgsstedene som bidro til omsetningsrekorden var avdelingen på Knapstad.
Les mer om Knapstad.
– En veldig viktig avtale
– Vi inngår nå en samarbeidsavtale som vi er utrolig glade for. Den er viktig for oss og for triatlonsporten i Norge, forteller Ironman-sjef Ivar Jacobsen.
Spurs tabbet seg ut på nytt i FA-cupen - må ha omkamp mot Rochdale
Utrolig thriller da Tottenham rotet bort seieren. ROCHDALE - TOTTENHAM 2-2: Harry Kane hamret inn et straffespark for Tottenham, etter å ha blitt byttet inn på stillingen 1-1 i søndagens kamp i FA-cupen mot Rochdale.
Les mer om FA-cupen, Rochdale og Tottenham.
Mamma Bråten: - 18. februar er offisiell flaggdag
Mamma Barbro Solli Bråten er utrolig stolt etter sønnens OL-gull. Da sønnen Øystein tok OL-gull i Sør-Korea satt mamma Barbro og pappa Ove på hytta hjemme i Norge. - Vi var ganske nervøse i mange timer.