Utsatt

VM i Mexico utsatt på grunn av jordskjelvet: - Selvfølgelig veldig dumt

Men den norske gullgrossisten Sarah Louise Rung mener det er en riktig avgjørelse.
Les mer om Mexico og Sarah Louise Rung.

Svømme-VM utsatt i Mexico

Etter tirsdagens jordskjelv i Mexico har det internasjonale paralymiske komite, IPC, valgt å utsette VM i svømming. – Det er veldig kjipt, men liv og helse kommer foran alt. Mine tanker går til alle rammede, skriver Andreas Bjørnstad på sin Facebook-profil.
Les mer om Facebook-profil, IPC og Mexico.
- Dumt å utsette rypejakta
- Utsatt jaktstart på rype vil gjøre vondt verre både for rypebestand og jegere, mener Statskog.
Les mer om Statskog.
Mobbedokumentar sendes etter 8 år
13 år gamle Arnar ble utsatt for mobbing ved Karasjok skole. Dokumentaren om han ble stoppet i frykt for at den kunne forverre situasjonen. Arnar flyttet til Arendal og er nå 21 år. I dag sendes dokumentaren.
Les mer om Arendal, Arnar og Karasjok.

- Det er en nedtur at Jakobsli skole er utsatt

- Utsettelsen av skolen er ingen god beskjed å få, men det kommer heller ikke som noen overraskelse, sier Torunn Hergum, rektor ved Jakobsli skole.
Les mer om Jakobsli og Torunn Hergum.
Rettssaken mot Metkel Betew utsatt
Oslo tingrett har utsatt oppstarten av den omfattende rettssaken mot den tidligere NOKAS-raneren og tolv andre til onsdag. Etter planen skulle saken ha startet tirsdag morgen.
Les mer om Metkel Betew.
Det finnes ingen ære i drap
Jeg sto opp til en nyhetsartikkel i VG om en 18 år gammel kvinne som var blitt utsatt for forsøk på æresdrap av sine familiemedlemmer. Jeg reagerte med forakt. Og som kvinne tok jeg det personlig.
Har to teorier om Oppegård-vold
Politiet har to hovedteorier om hendelsen på Greverud i Oppegård der en kvinne (18) ble utsatt for vold 12.9. Den ene er at det har vært en krise internt i familien. Den andre er at volden har vært spontan. Seks familiemedlemmer er siktet i saken.
Innbruddsforsøk i Askim
Politiet i Follo mener Vikingbygget i Askim er utsatt for et innbruddsforsøk. Klokka 0742 ble politiet varslet om at uvedkommende var i bygget. Politiet søkte gjennom bygget, men fant ingen personer. Men noen har satt en hengelås på en dør til et lagerrom i bygget. En teori nå er derfor at noen har forberedt et lagerlokale for henting av gods, soer operasjonsleder Magnar Tinjar.
Kaos før Arsenalkamp - bortesupportere prøver å bryte seg inn
Kampen utsatt en time.
Les mer om Arsenalkamp.
Kaos før Arsenalkamp - for mange bortesupportere vil inn
Kampen utsatt en time.
Les mer om Arsenalkamp.
Arsenal-kamp utsatt en time
Arsenals hjemmekamp mot Köln i europaligaen torsdag blir av sikkerhetsgrunner minst en time forsinket. Mange tusen billettløse Köln-tilhengere møtte opp ved stadion og prøvde å komme seg inn. Trengselen som oppsto gjorde at folk med billett ikke greide å komme seg inn til plassene i tide, og dermed ble beslutningen tatt om å utsette avspark.
Les mer om Köln og Köln-tilhengere.
Köln-fansen sørget for at oppgjøret mot Arsenal ble utsatt
Avspark i oppgjøret mellom Arsenal og Köln er utsatt i n time. 20.000 Köln-fans uten billett forsøkte å ta seg inn på stadion.
Les mer om Arsenal og Köln.
Her forsøker banden å rane dame (89) på åpen gate – blir tatt på fersken av politiet
En 89-åring med rullator ble stoppet og spurt om veien til sykehuset da tyvene prøvde å ta fra henne smykkene. Hun er n av flere eldre damer som har blitt utsatt for det samme.
Ishockeykamp må kanskje utsettes
Ishockeykampen mellom Vålerenga og Frisk Asker søndag kan bli utsatt på grunn av at Furuset Forum ikke er godkjent for GET-ligaspill, skriver TV 2. I verste fall kan Vålerenga miste opptil fem kamper dersom ikke man finner en løsning.
Kommunerot stopper Vålerenga: – Kan ødelegge sesongen
Søndagens oppgjør mellom Vålerenga og Frisk kan bli utsatt. Årsaken er at Furuset Forum ikke er godkjent for GET-ligaspill.
Lurer eldre på Romerike
I løpet av de siste ni dagene har flere eldre personer blitt utsatt for svindel eller svindelforsøk på Romerike, skriver Romerikes Blad. Tirsdag fikk en kvinne besøk av en mann som sa han varhjemmehjelper, men som stakk av med lommeboken hennes.
Les mer om Romerike.
Drapsforsøket i Oppegård: Kvinne (18) ble knivstukket
Politiets teori er at kvinnen (18) ble utsatt for et forsøk på æresdrap etter å ha blitt angrepet med kniv. Begge foreldrene og flere brødre er siktet.
Les mer om Oppegård.
Drapsforsøket i Oppegård: Kvinnen ble knivstukket
Politiets teori er at kvinnen (18) ble utsatt for et forsøk på æresdrap etter å ha blitt angrepet med kniv. Begge foreldrene og flere brødre er siktet.
Les mer om Oppegård.
Skjebnedager for norsk teknoeventyr
Norske Remarkables notatbok-nettbrett har forhåndssolgt for 137 millioner kroner. Nå er lanseringen utsatt på grunn av tekniske problemer.
PCI-saken utsatt på nytt
Helse Nord har utsatt PCI-saken på nytt. Administdrende direktør Lars Vorland sier han trenger mer tid og vil derfor fremme saken for styret i møte 25 oktober. I februar innstilte Vorland på at Bodø skal få bygge opp et PCI-tilbud, men saken ble utsatt på grunn av kraftige protester fra Tromsø.
Les mer om Bodø, Tromsø og Vorland.
Seks siktet for drapsforsøk på familiemedlem
Seks familiemedlemmer er siktet etter at en 18 år gammel kvinne ble utsatt for et drapsforsøk i Oppegård tirsdag kveld.
Les mer om Oppegård.
PCI-saka utsatt på nytt
Helse Nord RHF har utsatt PCI-saka på nytt. Administdrende direktør Lars Vorland sier han trenger mer tid og vil derfor fremme saka for styret i møte 25 oktober. I februar innstilte Vorland på at Bodø skal få bygge opp et PCI-tilbud, men saka ble utsatt på grunn av kraftige protester fra Tromsø.
Les mer om Bodø, Tromsø og Vorland.
Barneskoleelev utsatt for blotter
Politiet har patruljert ved skolebussen.