Utvide

Vil at Handelsbygg og Rognan Hotell skal finne ut av ting selv

Rognan Hotell ønsker å sikre seg mulighet for å utvide. Problemet er at de som eier tomta, vil bygge Europris-butikk der.

Auto 8-8 fortsetter å utvide

I en pressemelding skriver Ford Motor Norge AS at de i samarbeid med lokale Auto 8-8 om at sistnevnte kjøper samtlige aksjer i Autoforum AS, en bilforretning som holder til i Førde og Florø i Sogn og Fjordane.
Les mer om Auto, Fjordane, Florø, Førde og Sogn.
Utvider krigen mot kurderne
Tyrkia vil utvide miltæroffensiven til flere kurdiskkontrollerte områder i Syria og Irak. Det sier president Recep Tayyip Erdogan. Tyrkia har okkupert den kurdiskkontrollerte enklaven Afrin i Nord-Syria.
Sulland må ha flere ledere for å vokse
Sulland Gruppen leverte i 2017 et overskudd på 165 millioner kroner. Konsernsjef Arvid Sulland velger å utvide ledergruppa for å ta veksten videre.

Erdogan truer med å trappe opp krigen mot kurderne i Syria

Tyrkia kommer til å utvide sin militæroffensiv til andre kurdiskkontrollerte områder i Syria, samt i Irak, ifølge president Recep Tayyip Erdogan.
Pistolklubben får skyte mer på Kjerringlorten
Brønnøysund pistolklubb (BPK) har søkt om å utvide bruken av pistolbanen ved Kjerringlorten fra én til to dager i uka, med samme antall godkjente skudd, og dagene vil i hovedsak bli mandag og onsdag.
Les mer om Kjerringlorten.
Fauske får 300.000 kroner til å lage mer parkering her
Fauske kommune får nesten 300.000 kroner til å utvide parkeringsmulighetene ved et mye brukt utfartsområde.
Fauske får 300.000 kroner til å lage mer parkering på dette stedet
Fauske kommune får nesten 300.000 kroner til å utvide parkeringsmulighetene ved et mye brukt utfartsområde.
Håradalen Utvikling AS får klarsignal til å utvide hyttefeltet: – Det er veldig god «timing
Når snøen forsvinner starter arbeidet med å lege til rette for 19 nye «ski in – ski out - hytter i Håradalen.
Les mer om Håradalen.
Kenguruer har ankommet Sørlandet
I dag ankom tre wallaby-kenguruer Den lille dyrehage i Gjerstad. De ble hentet fra Tyskland, og skal være sommerens nye attraksjon. Ifølge daglig leder Terje Jensen i Den lille dyrehage, er planen å utvide kenguruflokken på sikt.
Russland vil utvide «svarteliste»
Russlands fungerande utanriksminister Sergei Ryabkov seier dei vil utvide «svartelista» over amerikanarar, ifølgje nyheitsbyrået RIA. Det skal vere eit motsvar på nye sanksjonar mot Russland etter skuldingane om innblanding i valet i USA i 2016.
Les mer om RIA, Russland, Sergei Ryabkov og USA.
Kritikk mot næringsutvikling
Askim får kritikk for sine planer om å tillate nedbygging av dyrka mark på Sekkelsten, skriver Smaalenenes Avis. Politikerne i både Trøgstad og Eidsberg er kritiske til planene om å utvide dagens industriområde. Flertallet i kommunestyret i Eidsberg opprettholder en innsigelse mot planene om å bygge ned dyrka mark.
Les mer om Eidsberg, Sekkelsten og Trøgstad.
Vil ikke skygge på Vaterlandsparken
Byrådet sier ja til å utvide Oslo Plaza med tre etasjer, men vil redusere det planlagte sidebygget fra 17 til 9 etasjer for at det ikke skal skygge for Vaterlandsparken. Hotelleier Wenaasgruppen har tidligere sagt at da blir det ingen utbygging.
Idrettslaget vil utvide slik at både barnehagen og klubbhuset får større lokaler
Kabelvåg IL vil bygge ut klubbhuset: - Det er i utgangspunktet barnehagen som ønsker mer areal, sier Kjetil Albertsen i styret i KIL. KIL har utarbeidet et konsept for utbyggingen som vil gi Nordlys barnehage 50 kvadratmeter ekstra.
Les mer om KIL og Kjetil Albertsen.
Kenguruer til Sørlandet
Den lille dyrehage i Gjerstad skal utvide dyreflokken med tre kenguruer. Kenguruene skal overtaes fra en dyrepark i Tyskland, og på sikt er målet at dyrehagen skal bygge opp en kenguruflokk, sier Nils Harald Reiersen, dyreansvarlig i dyrehagen.
Les mer om Gjerstad, Sørlandet og Tyskland.
Suksessbedrift vil utvide med flere ansatte: – Det er det som driver oss
Oppdragsmengden til ElTele i Alta og Vadsø er nå så stor at de ikke rekker over alt.
Les mer om Alta, ElTele og Vadsø.
Ønsker mobbeombud for alle fylker
Vest-Agder fikk sitt eget mobbeombud i desember 2017. Også Aust-Agder er en av kun fem fylker i Norge som har et mobbeombud, men fra høsten av ønsker regjeringen å utvide ordningen til alle fylker. Hensikten er å styrke arbeid mot mobbing i barnehager og skoler.
Les mer om Norge.
Ber om mobbeombud
15. mars er fristen for å søke om å få mobbeombud i fylkene. I dag er det kun fem fylker som har egne mobbeombud. Fra høsten 2018 vil regjeringen utvide ordningen til å gjelde alle fylker. – Alle barn har rett til et trygt og godt miljø, og en barnehage og skole fri for mobbing, sier kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner.
Les mer om Jan Tore Sanner.
Nå har de fått et nytt avdelingskontor. I København
Når Iversen Skogen skulle utvide med et nytt kontor var de ikke i tvil om hvor.
Utvider arealer på Storskjæret vest
Steigen kommunestyre har vedtatt å utvide arealene på industriområdet Storskjæret vest i Bogen med inntil fire dekar. Netto kostnadsramme for prosjektet skal ikke utvides. Økte kostnader må derfor finansieres gjennom salg av areal.
Les mer om Bogen og Storskjæret.
Skjærvafest presenterer «Klubbteltet»
Primacy x Emsky og DJ Torben står for de dansbare rytmene under årets festival. Tommy Reite lovet å utvide musikkkonseptet til Skjærvafest 2018.
Vurderer økt krav mot Multiconsult
Stortingspresident Olemic Thommessen sier at Stortinget vurderer å utvide sitt erstatningskrav mot Multiconsult for mangelfull prosjektering av ombyggingen av Stortinget.
Les mer om Multiconsult og Stortinget.
Full fart for bredbånd
Formannskapet i Skånland behandler denne uka sak om å utvide den kommunale utbyggingen av bredbånd.
Les mer om Skånland.
Bergene Holm AS investerer
Bergene Holm AS investerer nærmere 50 millioner kroner i en ny trelasttørker ved avdelingen i Åmli. Investeringen skal gjøre det enklere å utvide kapasiteten og må sees i sammenheng med investeringen på rundt 120 millioner kroner i nytt tømmerinntak.
Les mer om Åmli.
Schjelderup: Byrådet fortsetter som før
Byrådsleder Harald Schjelderup sier at det ikke er aktuelt å utvide byrådet nå. - Det er leit at Marita går ut av KrF, sier han.
Les mer om KrF og Marita.