Utvide

- Jeg ønsker meg alltid et barn til etter at jeg har født

Hilaria Baldwin avslører at hun ønsker å utvide familien.

Smith-Sivertsen blir mini-Stordalen

Tidligere byrådsleder Martin Smith-Sivertsen (H) skal utvide hotellet sitt i Oslo betydelig og etablere enda et hotell i Bergen.
Regjeringen vil utvide verneplikten til 16 måneder
Regjeringen foreslår i landmaktutredningen å øke førstegangstjenesten til 16 måneder for stillinger i Hæren som krever mest utdanning og kompetanse.
Les mer om Hæren.

Regjeringen vil utvide førstegangstjenesten til 16 måneder for enkelte stillinger i Hæren

Regjeringen foreslår i landmaktutredningen å øke førstegangstjenesten til 16 måneder for stillinger i Hæren som krever mest utdanning og kompetanse.
Les mer om Hæren.
Pappakvoten utvidet til 14 uker
Stortinget vedtok som varslet å utvide pappakvoten med fire uker igjen.
Stend landbruksskole til angrep på næringspark
Før støvet har lagt seg i krangelen om matjorden på Liland, brygger det opp til ny konflikt i samme bydel. Flere aktører går sammen for å utvide næringsparken i Rådal på bekostning av landbruksarealet.
Les mer om Liland og Rådal.
Saudi-Arabia åpner for å utvide oljekuttene
Oljeprisen steg torsdag etter det ble kjent at Saudi-Arabia ville være «fleksibel når det gjelder videre oljekutt.
Les mer om Saudi-Arabia.
Vil utvide pukkverkets område
Franzefoss Pukk ønsker å utvide Lierskogen pukkverk, skriver Lierposten. Dette kommer frem i selskapets innspill til kommunedelplanen. Selskapet mener da at markagrensen mot nord må justeres. En av naboene mener det heller bør bygges boliger der.
Les mer om Lierposten og Lierskogen.
Meir fridom i kvardagen
Når LO seier nei til å utvide fleksitida, seier dei nei til meir fridom for medlemmene sine.
Bedre på bad i Oslo
Ungdomsbilletter blir billigere ved offentlige bad. I neste års budsjett setter byrådet også av penger til å utvide åpningstider ved Frognerbadet, Tøyenbadet, Furuset og Holmlia bad. 12,5 millioner kroner er foreslått til utbedringer av Frognerbadet.
Atea får nordisk sentrallager i Sverige
Atea skal digitaliserere og automatisere logistikken ved å utvide virksomheten i Växjö.
Les mer om Sverige og Växjö.
Oslo Spektrum kan få 24 etasjer
Stiftelsen Norges Varemesse har søkt kommunen om å utvide bygget for å kunne konkurrere om internasjonale kongresser, skriver nettstedet Estate nyheter. Til sammenligning har nabobygget Oslo Plaza 37 etasjer.
Les mer om Estate og Oslo Plaza.
Fylkesmannen forkasta Levangers planer om å utvide byen
Levanger kommune trenger flere boliger og næringsareal, men får nei av Fylkesmannen til å bygge ned dyrka mark rundt byen.
Les mer om Fylkesmannen.
Har fylt Oslo Spektrum
Javazone-konferansen har nå fylt Oslo Spektrum, med ekstra mange partnere og ventelister for deltakerne. Kommer arrangørene til å utvide neste år?
Les mer om Oslo Spektrum.
Ber om større fengsel etter klage på arbeidsforhold
STAVANGER: Kommunen slo alarm om arbeidsforholda ved fengselshelsetenesta. No ber fengselet om å få utvide.
Per Arne Flatberg (52), Gatsby (3), Anne Birgitte Larsen (50) og Lyder (10mnd)
– 27. oktober 2007 ble en lykkelig dag i våre liv. Brann tok gull, og vi ble kjærester. Gleden over fotball førte oss sammen, og snart viste det seg at Per Arne og jeg hadde en felles interesse for hunder, også. Da forholdet hadde vart så lenge at vi bestemte oss for å satse, var det tid for å utvide familien. Etter mye diskusjon kom vi frem til at babyene våre skulle være to irske ulvehunder. De største hundene som tenkes kan, men også de snilleste. Vi får mange kommentarer når vi går tur i byen, men hundene er så rolige. Ingen bjeffing eller hopping, så vi skremmer ingen.
Salmar får utvide i Froan landskapsvernområde
Salmar får utvide sine to oppdrettslokaliteter i Froan landskapsvernområde. For å bøte på inngrepet opprettes et nytt verneområde rundt Halten.
Les mer om Froan og Halten.
Vil utvide lasting og lossing
På Tofte er det delte meninger om Statskrafts ønske om å bruke kaianlegget døgnet rundt. Selskapet vil laste flis og losse tømmer på netter, i helger og høytider og har søkt Fylkesmannen om tillatelse til å utvide. I dag gjelder tillatelsen fra 7–22 på hverdager.
Les mer om Fylkesmannen.
Pizza helt på jordet
Planen om «bare å utvide kjøkkenet gikk ikke helt som planlagt for Silvia og Jonas Skretting. Nå utvider de gårdsutsalget på Folkvord med egen pizzarestaurant.
Les mer om Folkvord og Silvia.
Vil utvide skjenketidene
Stian Caius Pedersen (FrP) vil ha friere flyt av alkohol i Sandefjord. Det vil også Høyre, mens KrF protesterer. Utsagnet falt i formannskapet, etter at FrP la fram forslag til endringer i alkoholreglene. Blant annet ønsker de skjenkebevilling frem til klokka 03.00, skriver sb.no
Les mer om FrP, Høyre, KrF og Sandefjord.
Siv Jensen vil utvide overgangsordningen for aksjesparekonto
Fra fredag vil man kunne spare i aksjer uten å bli skattlagt underveis. Regjeringen varsler at de vil utvide overgangsordningen til å gjelde ut 2018.
Regjeringen vil utvide overgangsordningen i aksjesparekonto
Finansminister Siv Jensen vil i forbindelse med statsbudsjettet i høst foreslå at den såkalte overgangsordningen i aksjesparekontoen skal gjelde ut neste år.
Fremtidsskolen er uten lekser
Gradvis vil vi utvide skoledagen slik at leksene gjøres på skolen, så kan barna ha fri når de kommer hjem.
– Denne klinikken berget livet mitt
Pasientene strømmer til privat rusbehandling på Fanafjellet, og Helse Bergen må ta regningen. Nå vil privatklinikken utvide, men bare hvis Høyre vinner valget.