Utvidelse

Utvidelse av Finnfjord industriområde

Anskaffelsesforskriften Alminnelig kunngjøring av konkurranse EØS-kunngjøring Del I: Oppdragsgiver I.1) Navn og adresser Lenvik kommune 939 807 314 Postboks 602 Finnsnes 9306 NO Kontaktperson: Hege Vigstad E-post:
Les mer om Finnfjord og Lenvik.

Infiltrer en uhyggelig kult og bekjemp nye monstre i Secret World Legends

Funcom slipper snart en flunkende ny utvidelse til gratisspillet.
- Lytt til Lokalsamfunnet
- Gudebergs nærhet til Gamlebyen og fortterrenget gir svært begrenset mulighet for utvidelse av dagens skolebygg, skriver bystyrerepresentanter for Fredrikstad Høyre, Rita Holberg, Jorulf Laabak og Inger Christine Apenes, i dette leserbrevet.

Vampyrene angriper i ny South Park: The Fractured But Whole-utvidelse

From Dusk Till Casa Bonita lanseres senere denne måneden.
Les mer om South Park.
Halden kommune skeptiske til ny gigantutvidelse på Nordby - frykter biltrafikken vil slå alle rekorder
Rådmannen i Halden mener en utvidelse av handelsområdet i Nordby-Svinesund vil gi betydelige miljøkonsekvenser for Halden. Det skriver Roar Vevelstad i et høringsutkast til Strömstad kommune, som har utarbeidet en kommunedelplan for området.
Vil nesten doble handelsområdet - Halden kommune er skeptiske
Rådmannen i Halden mener en utvidelse av handelsområdet i Nordby-Svinesund vil gi betydelige miljøkonsekvenser for Halden. Det skriver Roar Vevelstad i et høringsutkast til Strömstad kommune, som har utarbeidet en kommunedelplan for området.
Vil trekke innsigelse
Eidsberg bør trekke en innsigelse mot kommuneplanen til Askim, mener rådmannen i Eidsberg. Forslaget la opp til en utvidelse av næringsområdet Sekkelsten noe som vil medføre tap av dyrka mark. Eidsberg varslet i fjor innsigelse mot hele planen. Nå har Askim endret den noe og Eidsberg kan trekke innsigelsen, mener rådmannen.
Les mer om Askim, Eidsberg og Sekkelsten.
Sparebank 1 gir pengegave til Glimt
Sparebank 1 går inn med n million kroner ekstra i støtte til Bodø/Glimt. 400.000 har allerede gått til utvidelse av Sparebank 1-tribunen, som øker fra 700 til 1.200 sitteplasser. 600.000 kroner skal brukes for å styrke satsingen på frivillige kampmedarbeidere på Aspmyra.
Les mer om Aspmyra, Glimt og Sparebank.
De gamle faraoene står opp fra de døde i Assassin's Creed Origins' neste utvidelse
Ubisoft har delt flere detaljer og en ny trailer for Curse of the Pharaohs.
Les mer om Curse.
Haugesund Aerobic og Treningssenter fyller år og markerer med utvidelse
I forbindelse med sitt 27-årsjubileum utvider treningssenteret nå styrke- og frivektsavdelingen med ytterligere 465 kvadratmeter.
Les mer om Treningssenter.
I Path of Exiles neste utvidelse skal du samle på beist, ikke drepe dem
Bestiary introduserer et helt nytt konsept til rollespillet.
Steinmasser i Bærum
Ny E16 i tunnel gjennom Bærum ga oss en stor utvidelse av Kadettangen. Kommunen fikk steinmasser så godt som gratis, og Statens vegvesen fikk løst en ellers ganske kostbar oppgave.
Les mer om Bærum og Kadettangen.
Stellaris: Apocalypse bringer omfattende endringer til strategispillet
Kampfokusert utvidelse og stor gratisoppdatering slippes denne uken.
Akvapartner får mer tomt på Gårdsøya - lover å satse for fullt
Kommunestyret har gjort et enstemmig vedtak i Gårdsøya-saken. Onsdag behandlet kommunestyret i Brønnøy saken om Akvapartners søknad om utvidelse av sin tomt på Gårdsøya.
Følg kommunestyret i Brønnøy live
Kommunestyret i Brønnøy behandler i dag følgende saker: PS 2/18 Forvaltningsrevisjon IKT PS 3/18 Justering av hovedoversikter PS 4/18 UTVIDELSE AV NÆRINGSTOMT PÅ GÅRDSØYA - AKVAPARTNER AS.
Les mer om Brønnøy og Justering.
Kaiprosjekt skal vurderes på nytt: – Fare for at 200.000 er kastet ut av vinduet, og at fiskere forlater Vadsø
Fiskerne i Vadsø frykter det blir lenge å vente på hardt tiltrengte egnebuer etter at planene om utvidelse av Samvirkekaia er satt på vent.
Les mer om Samvirkekaia og Vadsø.
Investeringer for mange milliarder - slik skal nye Alta bygges: Over 1100 nye boenheter og voldsom utvidelse av sentrum
Over 1100 boenheter og store industriområder er ferdig planlagt.
Les mer om Alta.
Ny fastlandsforbindelse for Færder-øyene
Ny fastlandsforbindelse for øyene var opprinnelig Veipakke del 2 med utvidelse av Ringveien og ny parallell bru til Kanalbrua som videreføring av Veipakke del 1 med trafikkmaskinen på Kjelle, Frodeåstunnellen og trafikkmaskinen på Kilen.
Skedsmo forbereder skoleutbygging
Skedsmo kommune kjøper to eiendommer i Lillestrøm til blant annet utvidelse av Skedsmo videregående skole, bygging av ny Kjellervolla ungdomskole og en ny flerbrukshall, skriver Romerikes Blad. Kommunen betaler 60 millioner kroner for tomtene.
Melissa Kristiansen (H) i bresjen for Ungt Entreprenørskap
Under årsmøtet til Akershus Høyre, manet Melissa Kristiansen fra Oppegård til økt satsing på Ungt Entreprenørskap, og fikk forsamlingen med seg på en utvidelse av ordningen.
Utvidelse av alkoholsalget
Fremskrittspartiet har fått mange gjennomslag i den nye regjeringsplattformen, blant annet at regjeringen ønsker legge til rette for å utvide alkoholsalget til klokken 21 mandag-lørdag.
Dobler biogassproduksjon
Biogassproduksjonen dobles ved Den Magiske fabrikken i Tønsberg. Enova har gitt 114 millioner kroner i støtte til utvidelse, og fabrikken vil kunne erstatte over 20 millioner liter diesel og store mengder kunstgjødsel hvert år.
Les mer om Den Magiske og Tønsberg.
Kritisk til utvidelse av røykeloven: – Det er blitt legitimt å mobbe røykere
En undersøkelse gjort for Kreftforeningen viser at folk flest ønsker å utvide røykeloven til en rekke offentlige uteplasser. – Det er blitt legitimt å mobbe røykere, sier Per Inge Torkelsen.