Våpenbutikk

Sendte Trump 160 sider langt «manifest og robbet våpenbutikk. Nå er han pågrepet

Mannen ble pågrepet på eiendommen til en bonde.

Sendte Trump 160 sider langt «manifest og robbet våpenbutikk. Nå jages han av politiet

Joseph Jakubowski (32) skal ha fortalt venner om et planlagt angrep.
Orlando: Gir våpen i loddpremie
En våpenbutikk like utenfor Chicago skal avholde et lotteri til inntekt for ofrene etter Orlando-massakren. Premien: en semiautomatisk AR-15 rifle. Mange av de etterlatte reagerer.
Les mer om Chicago og Orlando-massakren.
Tyveri fra våpenbutikk i Sandnes
Tyver knuste natt til mandag en rute og tok seg inn i en butikk i Sandnes som selger blant annet startpistoler, luft- og gassvåpen. Flere våpen ble stjålet.

Grovt tyveri i våpenbutikk

En butikk i Sandnes som selger luftgevær og replikavåpen ble utsatt for grovt tyveri natt til søndag. Det er foreløpig uklart hvor mye som er stjålet, men flere våpen er tatt.
En fengslet i våpensak
En mann i slutten av 30-årene er varetektsfengslet i to uker for ulovlig befatning med skytevåpen. Mannen er ifølge Fædrelandsvennen en av de fire som i går ble pågrepet etter ransaking av en våpenbutikk.
Les mer om Fædrelandsvennen.
Fire pågrepet
Politiet har pågrepet og siktet fire personer for brudd på våpenloven etter ransaking av en våpenbutikk i Kristiansand. Det bekrefter politiet, som ellers er tilbakeholdende med opplysninger om hva som skjer videre i saken.
Les mer om Kristiansand.
Ransaker butikk
Politiet i Kristiansand har i ettermiddag ransaket en våpenbutikk. Politiet bekrefter overfor NRK at de har en aksjon på vegne av et annet politidistrikt.Butikken er midlertid stengt. Også kriminaltekniker har vært på stedet.
Les mer om Kristiansand og NRK.
Våpenbutikk må betale erstatning til sårede politifolk
En våpenforretning i Wisconsin er dømt til å betale 47 millioner kroner i erstatning til to politimenn som ble skutt med et våpen solgt i butikken.
Les mer om Wisconsin.
Våpenbutikk må betale erstatning
En våpenforretning i Wisconsin er dømt til å betale 47 millioner kroner i erstatning til to politimenn som ble skutt med et våpen solgt i butikken.
Les mer om Wisconsin.
I Roseburgs største våpenbutikk fnyser eiere og kunder over Obama etter massakren
ROSEBURG (Aftenposten): – Folk som vil drepe, vil finne måter å gjøre det på, uansett hvilke lover som gjelder, sier eier Candi Kinney.
Les mer om Candi Kinney og Obama.
Forsøkte å bryte seg inn i våpenbutikk
Les politiloggen her.
Innbrotsforsøk i våpenbutikk
Politiet jaktar ein person som forsøkte å bryte seg inn i ein våpenbutikk i Kristiansand seint i går kveld. Det skal ha mellom anna ha blitt kasta stein på ei rute.
Les mer om Kristiansand.
Falsk våpenbutikk på Manhattan ble YouTube-hit
Flere millioner har allerede sett videoen om våpenbutikken som utelukkende solgte våpen som tidligere er brukt i skolemassakrer og andre tragedier.
Les mer om Manhattan og YouTube-hit.
Alarmen gikk i våpenbutikk – stor politiaksjon
Politiet gjennomsøker våpenbutikken Magne Landerø i Lillestrøm etter at alarmen i butikken gikk ved midnatt natt til fredag.
Episode 4: Las Vegas på langs
ERKEAMERIKANSK: Aleksander og Petter oppsøker en våpenbutikk i et forsøk på å forstå den amerikanske våpenkulturen. Langt fra alt går smertefritt da de prøver seg på skytebanen.
Les mer om Petter.
Russisk politi pågrep mann mistenkt for drap på seks
En mann som er mistenkt for å ha drept seks personer ved en våpenbutikk i Belgorod i Russland, ble tirsdag pågrepet etter en 30 timer lang politijakt.
Les mer om Belgorod og Russland.
Russisk politi pågrep mann mistenkt for drap på seks
En mann som er mistenkt for å ha drept seks personer ved en våpenbutikk i Belgorod i Russland, ble tirsdag pågrepet etter en 30 timer lang politijakt.
Les mer om Belgorod og Russland.
Stjal 15 fiskesneller fra våpenbutikk
Politiet Nord-Trøndelag gikk til væpnet aksjon i natt. Politiet har så langt ingen mistenkte etter innbruddet ved Steinkjer Motorsenter natt til 2. juledag.
Ingenting stjålet fra våpenbutikk i Sandnes
En våpenbutikk i Sandnes ble utsatt for innbrudd tidlig onsdag morgen, men tyvene fikk ikke med seg noe.
Innbrudd i våpenbutikk
Sandnes Onsdag morgen kl 06.50 ble det meldt om innbrudd i våpenbutikken Sandnes Arms på Sandnes. Tyver hadde kommet seg inn gjennom døren.
Innbrudd i våpenbutikk
Operasjonsleder i Rogaland politidistrikt melder om innbrudd i en våpenbutikk i Sandnes. Politiet opplyser at de skal ha rykket ut klokken 06.50 etter alarm.
Les mer om Rogaland.
Tyveri fra våpenbutikk
En våpenbutikk i Sandnes i Rogaland ble utsatt for innbrudd i dag tidlig. Politiet vet foreløpig ikke hvor mye som er stjålet og har heller ikke noe informasjon om gjerningsmennene.
Les mer om Rogaland.
Etterforsker innbrudd i våpenbutikk i Rogaland
En våpenbutikk i Sandnes skal ha blitt utsatt for et innbrudd natt til onsdag. Politiet vet ikke hvor mye som er stjålet. Det var en vekter som varslet politiet klokken 06.50 onsdag
Les mer om Rogaland.
Frykter grovt våpentyveri
Politiet frykter at våpen er kommet på avveie etter at det i morges ble oppdaget innbrudd i en våpenbutikk i Sandnes.