Vant

Vil satse på fartsdisiplinene

Den doble OL-vinneren Marcel Hirscher vant sitt syvende strake verdenscuptreof sammenlagt denne sesongen. Nå ser han at utfordringen til å ta sitt åttende ligger i å ta flere verdenscuppoeng i utfor og super-G.

Vi stoler på Shrewsbury!

Shrewsbury Town snudde 0-1 til 2-1-seier mot Scounthorpe lørdag. Tirsdag tar de en ny borteseier. Vi gikk skikkelig på ræv i går. Doncaster vant 2-0, og Bradford-nedturen fortsatte.
Yuki Kawauchi sjangla inn til maratonseier på Taiwan
Japanske Yuki Kawauchi tok sin fjerde strake seier da han vant Taipei Marathon på Taiwan 18. mars. Men han måtte grave djupt og ble trilla vekk i rullestol rett etter målgang.
Les mer om Taipei Marathon og Taiwan.
Laila (37) gikk til topps igjen
Saltdalingen Laila Høgseth Pettersen vant NM i makeup for tredje gang. Det til tross for at hun meldte seg på i siste liten.

Julie Hovland & co knuste feltet i collegeturnering i Alabama

Bergensjenta fra Oslo GK kom på andreplass individuelt med -3, fire slag bak lagvenninne Siti Shari da South Alabama vant Bama Beach Bash-turneringen med hele 35 slag.
Hotelleieren vant frem etter å ha langet ut mot staten
Kjetil Smørås har fått støtte både fra regjering, storting, NHO og Sykehusinnkjøp, etter at hotellkjeden hans ikke fikk delta i konkurransen om en hotellavtale med Helse Bergen.
- Brakseier for Putin
STOR STØTTE: Vladimir Putin vant som ventet presidentvalget søndag og økte oppslutningen kraftig fra forrige valg i 2012. Russland Vladimir Putin har nok en gang vunnet et valg i Russland og vil nå sitte som president fram til 2024.
Les mer om Putin og Russland.
Ny pris til Sigrid
Sigrid Raabe vant prisen for Årets gjennombrudd i populærmusikk under Musikkforleggerprisen 2018. Det melder NRK Møre og Romsdal. Prisen ble delt ut på Sentralen i Oslo, mandag kveld.
Pris til Sigrid
Sigrid Raabe vant prisen for Årets gjennombrudd i populærmusikk under Musikkforleggerprisen 2018, på Sentralen i Oslo. – Å vinne årets gjennombrudd er veldig stort for meg, sier Sigrid, som takket teamet sitt, sanglærere, pianolærere og spesielt Martin Sjølie. Jeg føler meg veldig heldig som har et så fint team rundt meg, og jeg er veldig glad i dere alle sammen, sa Sigrid i takketalen fra London. Musikkforleggerprisen retter fokus mot opphavere, forlagt på norske og internasjonale musikkforlag, som er skapere av låter og verk som har bemerket seg i 2017.
Vant på overtid: - Nå er vi tilbake
Frisk Askers Anders Bastiansen ble den store helten på overtid mot Storhamar. Storhamar-Frisk Asker 3-4 NM-semifinalen mellom Storhamar og Frisk Asker endte med borteseier etter spilleforlengelse.
Frisk Asker vant på overtid
På overtid sikret Anders Bastiansens 4-3-seier til Frisk Asker mot Storhamar. Det betyr at det nå står 2-1 til Storhamar etter tre semifinalekamper.
Les mer om Frisk Asker og Storhamar.
Thoresen-assist da SKA slo tilbake
Patrick Thoresen var nest sist på 2-0-målet da SKA St. Petersburg vant 2–0 borte mot Lokomotiv Jaroslavl i KHL-sluttspillet mandag. SKA leder nå 2–1 i kvartfinaleserien som spilles best av syv kamper.
Les mer om Lokomotiv Jaroslavl og SKA.
- Vi vant med ti mål. Det skal ikke være mulig i en semifinale. Helt rått!
Treneren ødsler ros over BUL-guttene etter overbevisende sluttspill: - Det har vært en eneste stor opptur. - Det har vært en eneste stor opptur for hele gruppa, sier en fornøyd trener Rune Skaufel.
Les mer om Rune Skaufel.
NM-gull i bueskyting
Sander Thorbjørnsen Hasthi (19) fra Sarpsborg Bueskyttere vant den største klassen i NM innendørs uten å tape et eneste settpoeng.
Norge har ikke gratulert Putin
Norge har foreløbig ikke gratulert Vladimir Putin med at han i går ble gjenvalgt som president i Russland. Han vant med en oppslutning på nesten 77 prosent.
Les mer om Putin, Russland og Vladimir Putin.
Putin styrer videre etter brakseier
Vladimir Putin vant en brakseier i det russiske presidentvalget, som internasjonale valgobservatører mener gikk riktig for seg.
Norge har ikke gratulert Putin
Russlands gjenvalgte president Vladimir Putin har foreløpig ikke fått noen gratulasjon fra Norge, etter at han søndag vant valget med en oppslutning på nesten 77 prosent.
Les mer om Norge, Putin og Vladimir Putin.
KFUM Stavanger vant volleyball-NM
KFUM Stavanger Volleyball tapte bare ett sett og vant NM i U17 .
Les mer om U17.
Mathilde vant KM-duellen med Tuva
Duellen mellom VM-løperne Mathilde Myhrvold og Tuva Bakkemo i søndagens KM-renn i Trabelia ble tett og jevn - med Mathilde som vinner til slutt. Gjøvik-jentene har vært jevne i hele vinter, og begge deltok i junior-VM i Sveits.
Mathilde vant KM-duellen med Tuva
Duellen mellom VM-løperne Mathilde Myhrvold og Tuva Bakkemo i søndagens KM-renn i Trabelia ble tett og jevn – med Mathilde som vinner til slutt.
Leiv Kåre (47) vant over 80.000 kroner i poker-NM
Leiv Kåre Johannessen fra Skjold gikk nesten til topps i Texas Hold'Em Fixed Limit i poker-NM. Monika Eilertsen Vaka fra Vindafjord kom på 5. plass.
Les mer om Skjold og Vindafjord.
Klassequizen: Byskogen slo Holtan
I den første av to fylkessemifinaler, trakk Byskogen skole fra Tønsberg det lengste strået og vant 11–10 over Holtan fra Horten. Det betyr at Hans Kristian Edvardsen, Jenny Thorn og Synne Johre Christiansen skal representere Byskogen i den nasjonale, tv-sendte, finalen.
Vant 3,5 milliarder - men vet det ikke selv
Noen gevinster er rett og slett større enn andre, og sist lørdag var det en helt utrolig pott i Powerball i USA. Gevinsten, som en person fikk alene, var på hele 3,5 milliarder kroner.
Les mer om Powerball og USA.
Dette er det beste med denne Brann-seieren
KOMMENTAR: De har så utrolig mye mer inne. Likevel vant de komfortabelt.
Les mer om Brann-seieren.