Vardal

Semifinalene er i gang i vinterserien

Redalen og Vardal møttes mandag til en framskutt og svært underholdende semifinale i a-sluttspillet i Vinterserien. I 2017 spilte lagene i henholdsvis 3.
Les mer om Vardal og Vinterserien.

Nå takker klubblegendene av

I kveld takker Liv Synnøve Børresen av som leder i Vardal Turnforening. I neste uke gjør Anders Motrøen det samme i Varde IL. Kanskje.
Vardal-ungdommen setter opp «Grease – og håper på din støtte
Når dramaelevene på 8.-, 9.-, og 10. trinn ved Vardal ungdomsskole først skal sette opp en forestilling, går de for gull. Men å stable opp en klassiker som «Grease på beina koster – ikke minst penger.
Les mer om Grease og Vardal.
Målrik åpning av vinterserien i fotball
I helga ble de første avsparkene tatt i vinterserien i fotball, med i alt fire kamper på kunstgresset på Vardal Idrettspark.
Les mer om Vardal Idrettspark.

Flotte skiforhold på Glæstadhøgda

Masse folk var ute og gikk på ski på Glæstadhøgda i Gjøvik 1. og 2. juledag. Selv om det fortsatt er litt for lite snø til å gå på ski de fleste steder i Gjøvik, er det flotte skiforhold på åsryggen mellom Snertingdal og Vardal.
Underkjølt regn lager kaos på vegene
OA fikk klokka 19.45 søndag melding om at to biler har kjørt av vegen på Gravåsen mellom Snertingdal og Vardal. Utforkjøringene skal ha skjedd like ved grusstaket i retning Gjøvik.
Trafostasjon kortsluttet
Vestoppland politidistrikt meldte like etter klokka 19 om brann i en trafostasjon i Skumsjøvegen i Vardal. Brann, politi og Eidsiva rykket ut. Det viste seg kort tid etterpå at det ikke var brann, men en kortslutning.
Les mer om Eidsiva, Skumsjøvegen og Vardal.
Brann i trafostasjon
Tordenværet har ført til brann i en trafostasjon i Skumsjøvegen i Vardal. Både politi, brannvesen og Eidsiva er på veg til stedet, opplyser politiet.
Les mer om Eidsiva, Skumsjøvegen og Vardal.
Det var kortslutning
Det var likebel ingen brann, men kortslutning i en mindre trafo, som har ført til strømbrudd i Skumsjøvegen i Vardal, opplyser politiet. Dette tar Eidsiva seg av.
Les mer om Eidsiva, Skumsjøvegen og Vardal.
Det er stor kampvilje i Gjøvik
Vardal ungdomsskole: Håkon Lier og Tina Lilleby Westlie sier streikeviljen er stor blant skolens lærere. Foto: Asbjørn Risbakken STREIKELEDER:? Vi vinner, men vi vet ikke når, fastslår
Slik berører streiken elevene
Elevene ved Vardal ungdomsskole trenger ikke møte på skolen mandag. Ved Bjørnsveen er det kun åttende klassingene som får undervisning. 72 lærere, organisert i Utdanningsforbundet, er tatt ut i streik i Gjøvik kommune fra i dag.
Stor interesse for 1000 åpne hager
mye besøk: Eva Magnussen i Vardal fikk besøk av over 50 personer da hun åpnet hagen sin søndag. Foto: Gry H. B.
Les mer om Vardal.
Vardal IF ruller ut kunstgresset
Foto: Eskil Sande Gullord Foto: Eskil Sande Gullord Vardal IF jobber på spreng i sommervarmen for å få kunstgressbana klar om ei uke. Det er full dugnadsiver på Vardal stadion om dagen.
Les mer om Vardal.
Kjørte med hjemmelaget førerkort
Politiet i Vestoppland stanset søndag ettermiddag en rumener på Vardal som var på biltur med fire blanke dekk og et hjemmesnekret førerkort. Rumeneren skal være en kjenning av politiet.
Les mer om Vardal og Vestoppland.
Korpsinvasjon
Se bildeserie og video her FESTIVAL: Vardal Veterankorps arrangerer festival i helga, med base på Gjøvik Gård.
Les mer om Gjøvik Gård.
På vei til Bosnia i luksustrailer
Kvigen Blondy fra Grythe gård i Vardal.
Les mer om Bosnia, Grythe og Vardal.
Helt hunndøl i Cellulosen
Se video! Elevene ved Vardal ungdomsskole har brukt de siste ukene på å sette seg inn i Hunndalens historie. Det blir det fort en forestilling av.
Les mer om Cellulosen og Vardal.
Grå elghund tatt hånd om i Vardal
En stor og grå elghund ble funnet i Skistuvegen i Vardal lørdag kveld, opplyser politiet. Hunden hadde et brunt lærhalsbånd. Hvis det er noen som savner en hund av denne typen, kan politiet kontaktes på telefon 02800.
Les mer om Skistuvegen og Vardal.
Tankbil med diesel havnet i grøfta
Foto: Innsendt En tankbil fra Statoil kjørte av veien i Grytbakka (mellom Tobru og Vardal kirke) tirsdag. Ifølge en beboer i nærheten skyldtes det at tankbilen la seg ut da den møtte
Les mer om Grytbakka, Statoil, Tobru og Vardal.
Jentene har organisert egne «dusjgjenger
Jenter på Vardal ungdomsskole organiserer dusjing slik at de kun dusjer med sine nærmeste venner.
Les mer om Vardal.
Jentene har organisert egne dusjgjenger
Elevrådsleder Silje Johansen ved Vardal ungdomsskole mener mange vegrer seg for å dusje sammen.
Les mer om Vardal.
Kjørte i beruset tilstand med hasj i bilen
Rundt klokka ett i natt ble en 26 år gammel mann fra Vardal stoppet av politiet på Reinsvoll. Mannen anmeldes ifølge politiet for ruspåvirket kjøring, og blodprøve er tatt. Ifølge politiet
Les mer om Reinsvoll og Vardal.