Varebil

To fløyet til sykehus

To personer ble hentet av luftambulanse etter at en varebil kjørte ut i en elv i Drangedal tirsdag kveld. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.
Les mer om Drangedal.

Varebil blåst av veien

En varebil har blåst av veien på Skog på RV 17 Nesna. Bilbergeren hadde problemer med å bevege seg og feste vaieren på grunn av den meget sterke austavinden.
Les mer om Nesna og Skog.
Her er et nytt bilmerke på plass i Norge
Posten tester ut elektrisk varebil fra Kina.
Les mer om Kina og Norge.
Posten henter kinesisk el-varebil til juletrafikken
Posten har hentet en kinesisk elektrisk varebil i håp om å kunne elektrifisere mer av bilparken sin.

Pågrepet etter diesel tyveri

To personer har blitt pågrepet i forbindelse med at store mengder med diesel ble stjålet fra et industrianlegg i Kvinesdal i natt. Gjerningspersonene skal ha kjørt fra stedet i en varebil med en tilhenger lastet med dieseltanker da politiet stoppet dem, opplyser politiet.
Les mer om Kvinesdal.
To tatt for dieseltyveri
Operasjonsleder i Agder politidistrikt Geir Andersen, sier at to personer er pågrepet for tyveri fra en dieseltank i Kvinesdal. De to skal ha fått med seg relativt mye diesel i en varebil med tilhenger. De to blir fraktet til arresten.
Les mer om Agder, Geir Andersen og Kvinesdal.
Varebil kjørte av veien
Varebil kjørte av veien
Politiet søker etter hvit varebil etter ran av design-butikk i Oslo
Skal ha knust vindu for å komme seg inn i butikken.
Les mer om Oslo.
Innbrudd i eksklusiv bruktbutikk
En person brøt seg inn i en bruktbutikk med eksklusive varemerker på Frogner i Oslo i natt. Ifølge politiet knuste han vinduet og stjal med seg klær og vesker. Vitner politiet har snakket med sier tyven stakk fra stedet i en hvit varebil.
Les mer om Frogner og Oslo.
Politiet søker etter hvit varebil etter tyveri av design-butikk i Oslo
Skal ha knust vindu for å komme seg inn i butikken.
Les mer om Oslo.
Tror smuglere samarbeidet
Lørdag ettermiddag måtte politiet stanse en norskregistrert varebil, som ikke stanset for tollkontroll. Bilen var lastet med over 660 kartonger sigaretter og nesten 1,4 tonn med alkoholvarer. En svenskregistrert bil med drøyt 570 liter alkohol ble også stanset av tollerne. Sakene ses i sammenheng, opplyser tollregion Øst.
Les mer om Øst.
Gutt forsøkt lokket i fremmed bil
En gutt på Stabekk skole i Bærum ble i dag forsøkt lokket inn i en fremmed bil på vei til skolen. Ifølge gutten var det en varebil med tre personer som stoppet. Torleif Grendahl, rektor ved skolen, sier at gutten løp fra stedet, før politiet ble varslet.
Les mer om Bærum og Stabekk.
Fikk sleng og kjørte av veien
På E6 Storvollen i Dunderlandsdalen kjørte en varebil av veien i kveld. Seks personer satt i bilen, og alle kom seg ut for egen maskin. Ingen ble skadet i hendelsen og trafikken går som normalt.
Les mer om Dunderlandsdalen.
Overlasta med 2700 kg død mink
En varebil var overlastet med 2700 kg med død mink, da den ble stoppet på Husum på Løten i dag. Varebilen var 77 prosent overlastet, og føreren ble anmeldt.
Les mer om Husum og Løten.
Paret bygget om varebil til bobil: - Det er som en hytte på hjul
Nå slipper de å betale for hotellrom på ferie, og de kan overnatte nesten akkurat hvor de vil.
Stjal verktøy
I dag tidlig har det vært innbrudd og tyveri fra en Toyota varebil som sto parkert ved havna på Slemmestad. Det er stjålet noe håndverktøy.
Les mer om Slemmestad og Toyota.
Lange køar, to skadd etter tunnelkollisjon
Det er lange køar etter at ein varebil og ein personbil frontkolliderte i Risnestunnelen på E16 Arna-Trengereid. Begge førarane er sende til Haukeland universitetssjukehus.
Les mer om Haukeland og Risnestunnelen.
To til sjukehus etter kollisjon i E16-tunnel
Ein varebil og ein personbil frontkolliderte i Risnestunnelen på E16 Arna-Trengereid omlag klokka 0645. Begge førarane er sende til Haukeland universitetssjukehus.
Les mer om Haukeland og Risnestunnelen.
To skadd i kollisjon i E16-tunnel
Ein varebil og ein personbil frontkolliderte i Risnestunnelen på E16 Arna-Trengereid omlag klokka 0645.
Les mer om Risnestunnelen.
Mann tatt med nær 5000 liter øl og sprit
En polsk mann fylte en Volkswagen varebil med alkohol, slik at den til slutt veide 7,6 tonn. Han ble stoppet av tollerne på vei inn mot Trondheim.
Les mer om Trondheim og Volkswagen.
Kolliderte i jernbanebru
En varebil kjørte inn i en jernbanebru på Greåker i formiddag og satte seg fast under brua, melder politiet. Det førte til at jernbanetrafikken ble stanset til brua ble undersøkt. Den viste seg å være uskadd og togtrafikken er i gang igjen. Bilføreren fikk førerkortet midlertidig inndratt, melder politiet.
Les mer om Greåker.
Stakk av etter påkjørsel
En fotgjenger er påkjørt i Stokke sentrum og sjåføren har ifølge politiet stukket av etter ulykken. Fotgjengeren er skadd og kjørt til Sykehuset i Vestfold. Politiet etterlyser en sølvfarget varebil med grønne skilter og en papp-plate i det ene vinduet.
Les mer om Stokke, Sykehuset og Vestfold.
Åtte drept da varebil meide ned syklister i New York
Seks personer ble drept da en sjåfør kjørte inn på en travel sykkelsti på Manhattan. Hendelsen er et terrorangrep, sier New Yorks ordfører.
Les mer om Manhattan og New York.
Polske smuglere tatt på Tunga - alt dette gikk i n varebil
To polakker kom meget tungt lasta over Drevsjø fra Polen til Norge. Bilen de kjørte var lasta med sprit. Men tollerne fatta mistanke.
Les mer om Drevsjø, Norge, Polen og Tunga.
Varebil kjørte seg fast i bybanetunnel
Kjørte gjennom gågaten på Nesttun og satt seg fast i bybanesporet. - Det var nok bare et svært dårlig veivalg, sier Hans-Eirik Thue i politiet.
Les mer om Hans-Eirik Thue og Nesttun.