Varebil

Ønsker tips etter Sognsvann-sak

Politiet ber om tips etter at to menn forsøkte å dra en kvinne i 20-årene inn i en hvit varebil ved Sognsvann i Oslo lørdag formiddag. Kvinnen klarte å kjempe seg løs. Politiet prioriterer saken svært høyt, sier seksjonsleder for organisert kriminalitet, John Magnus Løkenflaen.
Les mer om Oslo, Sognsvann og Sognsvann-sak.

Ingen vitner til at kvinne ble forsøkt trukket inn i bil ved Sognsvann i Oslo

Ett døgn etter at en kvinne i midten av 20-årene ble forsøkt dratt inn i en hvit varebil av to menn, står politiet fortsatt uten vitner til selve hendelsen.
Les mer om Oslo og Sognsvann.
Kvinne forsøkt dratt inn i bil ved Sognsvann i Oslo
Under en løpetur skal en kvinne i midten av 20-årene ha blitt forsøkt dratt inn i en hvit varebil av to menn, melder politiet.
Les mer om Oslo og Sognsvann.
Kvinne forsøkt dratt inn i varebil ved Sognsvann
En kvinne ble lørdag forsøkt dratt inn i en varebil av to menn etter løpetur på Sognsvann. En ung kvinne som løp ved vannet ble lørdag, cirka klokken 10.20, forsøkt dratt inn i en vare-/kassebil, av to menn, skriver Oslo-politiet på Twitter.

Kvinne forsøkt bortført under løpetur i Oslo

Under en løpetur skal en kvinne i midten av 20-årene ha blitt forsøkt dratt inn i en hvit varebil av to menn, melder politiet.
Les mer om Oslo.
Kvinne forsøkt bortført ved Sognsvann i Oslo
Under en løpetur skal en kvinne ha blitt forsøkt dratt inn i en hvit varebil av to menn, melder politiet.
Les mer om Oslo og Sognsvann.
Kvinne forsøkt bortført ved Sognsvann
To menn forsøkte å dra en kvinne i 20-årene inn i en varebil ved Sognsvann i Oslo lørdag formiddag. Kvinnen klarte å kjempe seg løs, og politiet leter nå etter gjerningsmennene.
Les mer om Oslo og Sognsvann.
Kvinne forsøkt dratt inn i varebil ved Sognsvann i Oslo
En kvinne ble lørdag formiddag forsøkt dratt inn i en varebil av to menn, da hun jogget ved Sognsvann i Oslo lørdag. Politiet søker etter mennene.
Les mer om Oslo og Sognsvann.
Kvinne skal ha blitt forsøkt dratt inn i varebil ved Sognsvann
Politiet etterlyser vitneobservasjoner av en hvit varebil.
Les mer om Sognsvann.
Kvinne overfalt ved Sognsvann etter løpetur
To menn forsøkte å dra en kvinne i 20-årene inn i en varebil ved Sognsvann i Oslo lørdag formiddag. Kvinnen klarte å kjempe seg løs, og politiet leter nå etter gjerningsmennene.
Les mer om Oslo og Sognsvann.
Kvinne forsøkt dratt inn i bil
En kvinne ble lørdag forsøkt dratt inn i en varebil av to ukjente menn da hun jogget ved Sognsvann i Oslo. Kvinnen klarte å rive seg løs, og er fysisk uskadd etter hendelsen.
Les mer om Oslo og Sognsvann.
Eikesundtunnelen stengt i perioder
Eikesundtunnelen vil bli stengt i perioder på 13 minutt, tre ganger fra nå, på grunn av åstedsundersøkelse, melder politiet. En mann i 80-åra fra Søre Sunnmøre mistet livet da bilen hans kolliderte med en varebil ved Eiksundbrua i går. Biler vil bli sluppet igjennom mellom stengningene.
Her står bilen bom fast i tunneltaket
En varebil som var litt for høy har kjørt seg fast ved tunnelutgangen like bak NAV-bygget i Vestregata i Tromsø sentrum. Dette fører til lange køer i tunnelen. Dette melder en Nordlys-tipser. Nordlys oppdaterer.
Elektrisk varebil i ny utgave: Vi har testet Renault Kangoo Z.E.
Renault Kangoo Z.E. har vært Europas bestselgende elektriske varebil de seks siste årene. Nå er den nye versjonen klar med 50 prosent økt rekkevidde.
Les mer om Renault Kangoo Z.E.
Varebil fikk sleng og kolliderte med lastebil
På E134. Mandag i 12-tiden opplyser Telemark-politiet at det har vært en trafikkulykke på E134 ved Nutheim. Det er en lastebil og en varebil involvert.
Les mer om Nutheim og Telemark-politiet.
Anmeldes etter å ha blitt stanset på Sandmoen i natt
Kontroll avslørte flere mangler på polsk varebil med henger.
Les mer om Sandmoen.
Trafikkuhell på riksvei 3
Politiet melder om et trafikkuhell på riksvei 3 ved Steinvik, der en personbil, en varebil og et vogntog skal være involvert. Ingen personer skal ha kommet til skade, men det er store materielle skader og framkommeligheten på veien er redusert.
Les mer om Steinvik.
Båtmotorene i Valdres stjålet på Vestlandet
Torsdag ettermiddag oppdaget Statens Vegvesens inspektører flere båtmotorer i en rumensk-registrert varebil som ble stanset i kontroll. Båtmotorene hadde avkuttede ledninger, og politiet ble tilkalt.
Les mer om Vestlandet.
Varebil står farleg til
Politiet melder at ein varebil står trafikkfarleg til i Ovrasvingen i Hjørungavåg. Det er glatt på staden og det er heller ikkje sett opp ein varseltrekant. Politiet er på veg til staden.
Les mer om Hjørungavåg og Ovrasvingen.
Varebil i trafikkulykke på Vikhammer
- Nedsatt framkommelighet på veien.
Les mer om Vikhammer.
Varebil havnet i elv ved E39
Kjørte av veien ved Orkanger
Les mer om E39 og Orkanger.
Mann dømt til 43 års fengsel for moské-angrep i London
Mannen som kjørte en varebil inn i en gruppe muslimer utenfor en moské i London i fjor, er dømt til minimum 43 års fengsel.
Les mer om London.
18 skadde då varebil køyrde inn i folkemengde
18 personar vart skadde, tre av dei alvorleg, då ein brennande varebil køyrde inn i ei folkemengde i Shanghai. Politiet omtaler hendinga som ei ulykke.
Les mer om Shanghai.
18 skadd da varebil kjørte inn i folkemengde
18 personer ble skadd, tre av dem alvorlig, da en brennende varebil kjørte inn i en folkemengde i Shanghai. Politiet omtaler hendelsen som en ulykke.
Les mer om Shanghai.