Varetektsfengslet

Millionærdatter varetektsfengslet etter at fem personer ble drept i bilulykke

Tilbyr økonomisk hjelp til de pårørende.

To menn skal ha drukket to-tre liter vodka. Den ene havnet på sykehus med punktert lunge og knekt nese. Den andre er siktet for vold.

26-åring varetektsfengslet i fire uker, mistenkt for hele 43 straffbare forhold.
Katalanske separatister fengslet
Lederne for to av Catalonias største separatistorganisasjoner er varetektsfengslet mens de etterforskes for oppvigleri. Anklagene kan føre til en fengselsstraff på 15 år.
Varetektsfengslet i fire uker
Den tidligere drapsdømte eks-torpedoen Trond Einar Frednes fra Larvik er i dag varetektsfengslet i fire nye uker for medvirkning til frihetsberøvelse og grov vold. Han er varetektsfengslet fordi retten mener det er fare for gjentakelsesfare. Han ble pågrepet i Larvik i sommer.
Les mer om Larvik.

Varetektsfengslet for drapsforsøk

Den antatte knivstikkeren på Krapfoss fra fredag er siktet for drapsforsøk. Han ble varetektsfengslet for to uker i går ettermiddag på grunn av faren for bevisforspillelse, bekrefter politiadvokat Anette Steen. Det er så langt ikke kjent om kjennelsen blir anket. Fengslingsmøtet gikk for lukkede dører.
Les mer om Anette Steen.
To uker varetekt etter knivstikking
Mannen i 20-årene som er pågrepet for å ha knivstukket en kvinne på Krapfoss fredag, ble varetektsfengslet i to uker. Det skriver Moss Avis. Offeret, en kvinne i 30-årene er fortsatt til behandling på Oslo universitetssykehus Ullevål for alvorlige skader.
Les mer om Oslo og Ullevål.
Fire nye uker i varetekt
Kvinnen som er siktet for å ha drept mannen sin med kniv i en leilighet på Grefsen i juli er varetektsfengslet i fire nye uker. Det opplyser advokaten hennes, Morten Furuholmen. Kvinnen nekter straffskyld og sier at hun handlet i nødverge.
Les mer om Grefsen og Morten Furuholmen.
Mistenkt for 16 innbrudd
Fire menn er varetektsfengslet, mistenkte for en rekke tyverier og innbrudd i Rygge og Råde. De ble pågrepet for en uke siden. – Vi har grunn til å tro at de står bak en del tyverier og grove tyverier fra boliger i Rygge og Råde den siste måneden, sier krimsjef Jan Onarheim i Vansjø til Moss Avis.
Les mer om Jan Onarheim, Rygge, Råde og Vansjø.
Skuddoffer utenfor livsfare
Den 21 år gamle mannen som ble skutt i hodet og nakken på Holmlia i Oslo natt til lørdag er utenfor livsfare, ifølge politiet. To menn er siktet for drapsforsøk og varetektsfengslet. Begge nekter straffskyld.
Les mer om Holmlia og Oslo.
Drapssiktet fengsles i fire uker
Kvinnen som er siktet for å ha drept mannen sin med kniv på Grefsen i juli, er varetektsfengslet i fire nye uker. Kvinnens to tenåringsbarn var til stede i leiligheten knivstikkingen skjedde, og det var n av dem som meldte fra til politiet.
Les mer om Grefsen.
Brannsiktet varetektsfengslet
Mannen som trolig tente på en låve i Lier, og deretter satte fyr på cella si i Drammen fengsel, er varetektsfengslet i fire uker, melder Drammens Tidende. Mannen har også fått brev- og besøksforbud, i tillegg til medieforbud de fire ukene.
Les mer om Drammen og Lier.
Varetektsfengslet etter skyting
De to personene som er siktet for drapsforsøk på Holmlia i helgen er fengslet i to og fire uker, begge med brev-, besøks- og medieforbud og med full isolasjon. Begge nekter straffskyld og begjærte seg løslatt, forteller politiadvokat Sturla Henriksbø.
Les mer om Holmlia og Sturla Henriksbø.
Brøt seg inn i innskuddsautomat
Det ble gjort innbrudd i innskuddsautomat og vekslingsautomat hos Sparebank 1 på Gol natt til torsdag. Det opplyser banken selv i en pressemelding i dag. Av hensyn til etterforskningen ønsker politiet foreløpig ikke å opplyse hvor mye penger som ble stjålet. To menn i 30-årsalderen ble i dag varetektsfengslet i fire uker, siktet for grovt tyveri.
Les mer om Gol og Sparebank.
Fengslet i fire uker
To menn i 30-årsalderen er varetektsfengslet i fire uker, siktet for innbruddet i Sparebank 1 på Gol i går. Mennene er kjent for politiet fra før for grove tyverier. De to er tidligere utvist fra Norge, og er også siktet for brudd på innreiseforbudet.
Les mer om Gol, Norge og Sparebank.
Siktet ektemann varetektsfengslet
En mann i 30-årene ble natt til tirsdag siktet for drap eller medvirkning til drap på sin kone i en leilighet på Gausel i Stavanger. I dag ble siktede varetektsfengslet i n uke med brev- og besøksforbud.
Les mer om Gausel og Stavanger.
Drapssiktet mann varetektsfengslet
En mann i 30-årene ble natt til tirsdag siktet for drap eller medvirkning til drap på sin kone i en leilighet på Gausel i Stavanger. – Han ikke har gjort noe straffbart, sier mannens forsvarer.
Les mer om Gausel og Stavanger.
Trebarnsmor funnet død, ektemann varetektsfengslet
En mann i 30-årene ble natt til tirsdag siktet for drap eller medvirkning til drap på sin kone i en leilighet på Gausel i Stavanger.
Les mer om Gausel og Stavanger.
Siktet mann varetektsfengslet
En mann i 30-årene ble natt til tirsdag siktet for drap eller medvirkning til drap på sin kone i en leilighet på Gausel i Stavanger. I dag ble siktede varetektsfengslet i n uke med brev- og besøksforbud.
Les mer om Gausel og Stavanger.
Varetektsfengslet for antasting
En eldre mann er varetektsfengslet etter at han skal ha antastet en ti år gammel jente på Ullern i Oslo. Mannen er siktet for forsøk på seksuell omgang med barn under 14 år, opplyser politiet til Akersposten.
Les mer om Akersposten, Oslo og Ullern.
Fant drapsvideoer på Ubåt-Madsens harddisk - aktor mener de viser reelle drap på kvinner
Den drapssiktede ubåteieren og oppfinneren Peter Madsen varetektsfengslet i fire nye uker.
Les mer om Peter Madsen.
Drapssiktet vil ikke forklare seg
Den 42 år gamle kvinnen som er varetektsfengslet og siktet for to drap i Kristiansand, har så langt nektet å la seg avhøre av politiet. – Det er etter råd fra oss, sier 42-åringens forsvarer, advokat Ole Andreas Thrana, til NTB tirsdag.
Les mer om Kristiansand og NTB.
19-åring i varetekt i fire nye uker
19-åringen som er siktet for drapsforsøk etter knivstikking på St. Hallvard videregående skole, er i dag varetektsfengslet for fire nye uker. Han skal sitte fengslet med brev- og besøksforbud, sier politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen.
Dobbeltdrapssiktet kvinne vil fortsatt ikke forklare seg
Den 42 år gamle kvinnen som er varetektsfengslet og siktet for to drap i Kristiansand, er blitt rådet av sine forsvarere til ikke å forklare seg.
Les mer om Kristiansand.
Siktet for å ha utøvd vold mot baby
En far i 20-årene fra Sør-Trøndelag er varetektsfengslet og siktet for å ha utøvd vold mot sin fire måneder gamle baby.
Les mer om Sør-Trøndelag.
Mann pågrepet og siktet for å ha utøvd vold mot baby
St. Olavs hospital slo alarm etter at et fire måneder gammelt barn kom inn med brudd i låret sist helg. Faren i 20-årene er nå varetektsfengslet i to uker av Sør-Trøndelag tingrett.
Les mer om Sør-Trøndelag.