Varoddbrua

Reddet grevling på Varoddbrua

Poltiiet rykket i morges ut til en grevling som hang med halve kroppen utenfor rekkverket på Varoddbrua i Kristiansand. To dyreparkansatte, Hans Petter Westerheim og Trond Tjomsland, kom syklende forbi og hjalp politiet med å redde grevlingen.

Trafikkulykke på E18 i Kristiansand

Det har skjedd en trafikkulykke i Narvigbakken i Kristiansand like vest for Varoddbrua. Ulykken skal ha skjedd i østgående kjøreretning. Nødetatene er på vei.
Motorhavari på Varoddbrua
Det oppstod køer da en bil sperret det ene kjørefeltet i østgående retning på E18 på Varoddbrua i Kristiansand i morges. Bilen hadde fått motorhavari, opplyser politiet.
Les mer om E18, Kristiansand og Varoddbrua.
Truet med å hoppe
Politiet måtte sperre et kjørefelt på Varoddbrua når en person truet med å hoppe fra brua sent i går kveld. Nødetatene fikk deretter stoppet vedkommende, opplyser politiet.
Les mer om Varoddbrua.

Porr Norge skal bygge ny Varoddbru

Statens vegvesen Region sør tildeler entreprenørselskapet PORR Norge Infrastructure kontrakt på bygging av den nye Varoddbrua i Kristiansand. Selskapet leverte det laveste tilbudet på ca. 542 millioner kroner.
PORR får bygge ny Varoddbru
Statens vegvesen Region sør ønsker at entreprenørselskapet PORR Norge Infrastructure tildeles kontrakt på bygging av E18 Varoddbrua i Kristiansand. Selskapet leverte det laveste tilbudet på omtrent 542 millioner kroner. Totalt var det seks firma som leverte tilbud.
Les mer om Kristiansand, Region og Varoddbru.
Køane løyser seg opp
Køane er i ferd med å løyse seg opp på E18 på Varoddbrua i Kristiansand. Vestgåande felt var delvis stengt på grunn av ei hending.
Les mer om E18, Kristiansand og Varoddbrua.
Trafikken står på E18
Trafikken står i vestgåande retning på Varoddbrua i Kristiansand. Årsaka er ei pågåande hending. Både politi og ambulanse er på staden.
Les mer om E18, Kristiansand og Varoddbrua.
Varoddbrua åpen igjen
Varoddbrua er åpen for trafikk igjen etter at E18 var stengt i vestgående retning på grunn av en hendelse på brua tidligere i ettermiddag.
Les mer om E18.
Varoddbrua stengt
Det er lange køer på E18 inn mot Kristiansand sentrum fordi Varoddbrua er stengt retning vest inn mot byen.
Les mer om E18, Kristiansand og Varoddbrua.
E18 åpnet igjen
E18 som var stengt på Varoddbrua i Kristiansand i vestgående retning nå er åpnet igjen. Det har blitt lange køer, som nok vil henge igjen en stund.
Les mer om Kristiansand og Varoddbrua.
E18 stengt
E18 er stengt på Varoddbrua i Kristiansand i vestgåande retning. Stenginga skuldast ein pågåande hending.
Les mer om Kristiansand og Varoddbrua.
Vinden skaper trøbbel
Vind førte fredag kveld til flere problemer. Strømkabler ble hengende ned over veibanen ved Fevik i Grimstad og på Varoddbrua i Kristiansand blåste et skilt ned. Juletreet på Liknes i Kvinesdal holdt på å velte på grunn av vind.
Seks anbud på ny bro
Seks entreprenører har kommet med anbud knyttet til bygging av den nye Varoddbrua i Kristiansand, skriver Fædrelandsvennen. Byggingen skal etter planen begynne i mars 2017. Broa skal stå ferdig våren 2020.
– De er fantastisk spektakulære
I 1979 kastet kunstner Marius Heyerdahl flere av kunstverkene sine i sjøen ved Varoddbrua, før han selv begikk selvmord. Søndag ble kunsten hentet opp igjen fra havdypet.
Les mer om Varoddbrua.
Lysarmaturer falt ned på E18 – biler skadet
E18 gjennom Haumyrheitunnelen øst for Varoddbrua i Kristiansand er stengt i et løp etter at lysarmaturer falt ned i kjørebanen.
Store skader på lysanlegg
Tunge lysarmaturer har falt ned i Haumyrheitunnelen øst for Varoddbrua i Kristiansand. Veien er ennå stengt i østlig kjøreretning.
Kødannelse på Varoddbrua
En jekkestropp og en pute som ligger i kjørebanen skaper noe kø på E18 østgående på Varoddbrua. Vegtrafikksentralen er varslet, opplyser politiet.
Les mer om E18 og Varoddbrua.
E18 åpnet - lange køer
Begge felt er nå igjen åpne i retning østover på E18 i Kristiansand. Veien var delvis stengt etter at en henger veltet på Varoddbrua. Det er fortsatt lange køer.
Les mer om E18, Kristiansand og Varoddbrua.
Henger veltet på Varoddbrua
Det er lang kø på E18 i Kristiansand i østgående retning etter at en henger har veltet på Varoddbrua.
Les mer om E18, Kristiansand og Varoddbrua.
Varoddbrua 60 år
I dag er det 60 år siden Varoddbrua i Kristiansand åpnet. Nå er snart bruas dager talte. Ei ny bru skal stå ferdig i 2020, og da skal den gamle rives. I videoen kan du se bilder fra Ukerevyen i 1956, da kronprins Olav åpnet brua.
Stenger Varoddbrua
Varoddbrua i Kristiansand blir stengt i austågande retning frå klokka 22 i kveld. Grunnen er at Statens vegvesen skal drive vedlikehaldsarbeid. Brua skal opnast igjen til klokka 06.00 fredag morgon, skriv Fædrelandsvennen.
Slik blir den nye Varoddbrua
Tilbudskonkurransen på bygging av ny Varoddbru på E18 i Kristiansand er nå i gang.
Slik kan den nye Varoddbrua bli
Tilbudskonkurransen på bygging av ny Varoddbru på E18 i Kristiansand er nå i gang.
Bil med motorstans skapte kork
En bil som fikk motorstans på Varoddbrua skapte lange køer ut av Kristiansand onsdag ettermiddag.
Les mer om Kristiansand og Varoddbrua.