Varoddbrua

Biltrøbbel på Varoddbrua

En bil har krasjet i Haumyrheitunnelen på E18. Østgående kjørefelt er derfor sperret. Politiet er på vei.

Åtte mistet førerkortet

På to og en halv time mistet åtte personer førerkortet under en fartskontroll i morgentimene på Varoddbrua i Kristiansand. Høyeste hastighet som ble målt 83 km/t i 50-sona. Kontrollen skjedde i vestgående retning.
Les mer om Kristiansand og Varoddbrua.
Kø oppløst på E18
Trafikken flyter igjen på E18 over Varoddbrua østgående retning, etter en kjedekollisjon like før klokken 12 i dag.
Les mer om E18 og Varoddbrua.
Ingen personskade i kjedekollisjon
De seks bilene som var involvert i trafikkulykke på E18 øst før Varoddbrua i Kristiansand er nå fjernet. Det er ikke meldt om personskader. Ulykken skapte lange køer, men veien blir åpnet igjen straks, melder politiet.
Les mer om E18, Kristiansand og Varoddbrua.

Trafikkulykke på Varoddbrua

Det har vært en trafikkulykke på E18 retning øst før Varoddbrua hvor seks biler skal være involvert. Nødetater er på vei.
Les mer om E18 og Varoddbrua.
Clutchproblemer skaper kø
En bil som har problemer med clutchen på Varoddbrua i retning øst har gjort at trafikken nå står til Bjørndalssletta. Bilberging er bestilt.
Søk etter savnet jente ved Hamresanden
Jenta stod på vannski bak en båt som fikk motorstopp og kom bort fra båten. Hun skal ha drevet i retning mot Varoddbrua i Kristiansand.
Leteaksjon etter savnet jente
Hovedredningssentralen har satt i gang søk etter en jente som har stått på vannski bak en båt ved Hamresanden i Kristiansand. Båten fikk motorstopp og føreren mistet kontakt med jenta som drev mot Varoddbrua. Jenta har vest og våtdrakt. Hun er sprek og svømmedyktig.
Kjørte feil vei på E18
En bilist ble lørdag kveld stoppet av politiet på Varoddbrua etter å ha kjørt i vestgående løp på E18 fra Lund. Førerkortet er beslaglagt og politiet oppretter sak.
Les mer om E18, Lund og Varoddbrua.
Beslagla tre førerkort
Politiet gjennomførte i formiddag fartkontroll i 50-sonen på Varoddbrua i Kristiansand etter anmodning fra veiarbeidere som har reagert på høy fart. Fartskontrollen endte med tre førerkortbeslag for hastigheter på 78 og 79 km/t.
Les mer om Kristiansand og Varoddbrua.
Beslagla 3 førerkort
Politiet foretok i formiddag fartkontroll i 50-sonen på Varoddbrua etter anmodning fra veiarbeidere der. 3 førerkort ble beslaglagt etter hastigheter mellom 78 og 79 km/t.
Les mer om Varoddbrua.
Dette skaper forsinkelser i busstrafikken
Byggingen av den nye Varoddbrua i Kristiansand fører til forsinkelser i busstrafikken.
Les mer om Kristiansand og Varoddbrua.
Forsinkelser i busstrafikken
Byggingen av den nye Varoddbrua i Kristiansand fører til forsinkelser i busstrafikken. Agder Kollektivtrafikk følger med på situasjonen for å vurdere tiltak som begrenser forsinkelsene. Les mer.
Les mer om Kristiansand og Varoddbrua.
Bygging av ny bru i gang
Fra og med i dag vil trafikken over Varoddbrua i Kristiansand få innskrenkninger. Byggingen av brua, som skal stå klar i 2020, startet i dag.
Les mer om Kristiansand og Varoddbrua.
Trafikkuhell ved Varoddbrua
Et trafikkuhell på E18 i vestgående retning ved Varoddbrua fører til lange køer inn mot Kristiansand sentrum.
Les mer om E18, Kristiansand og Varoddbrua.
Trafikkuhell på Varoddbrua
Et trafikkuhell på E18 i vestgående retning på Varoddbrua fører til lange køer inn mot Kristiansand sentrum.
Les mer om E18, Kristiansand og Varoddbrua.
Kø på E18
Det er framleis lang kø på E18 ut av Kristiansand i austgåande retning. Årsaka er ein kjedekollisjon på Varoddbrua tidlegare fredag ettermiddag. Det er ope i eitt felt.
Les mer om E18, Kristiansand og Varoddbrua.
Ingen personskade
Ingen personer skal være skadet i kjedekollisjonen på Varoddbrua i Kristiansand. Alle involverte er ute av bilene, opplyser politet. Et felt i østgående retning er stengt, noe som fører til mye kø. Vetrafikksentralen er varslet.
Les mer om Kristiansand og Varoddbrua.
Kjedekollisjon på Varoddbrua
Det har vært en kjedekollisjon på Varoddbrua på E18 i Kristiansand. Kollisjonen skjedde i østgående løp. Et kjørefelt er stengt. Nødetatene er på vei.
Les mer om E18, Kristiansand og Varoddbrua.
Reddet grevling på Varoddbrua
Poltiiet rykket i morges ut til en grevling som hang med halve kroppen utenfor rekkverket på Varoddbrua i Kristiansand. To dyreparkansatte, Hans Petter Westerheim og Trond Tjomsland, kom syklende forbi og hjalp politiet med å redde grevlingen.
Trafikkulykke på E18 i Kristiansand
Det har skjedd en trafikkulykke i Narvigbakken i Kristiansand like vest for Varoddbrua. Ulykken skal ha skjedd i østgående kjøreretning. Nødetatene er på vei.
Motorhavari på Varoddbrua
Det oppstod køer da en bil sperret det ene kjørefeltet i østgående retning på E18 på Varoddbrua i Kristiansand i morges. Bilen hadde fått motorhavari, opplyser politiet.
Les mer om E18, Kristiansand og Varoddbrua.
Truet med å hoppe
Politiet måtte sperre et kjørefelt på Varoddbrua når en person truet med å hoppe fra brua sent i går kveld. Nødetatene fikk deretter stoppet vedkommende, opplyser politiet.
Les mer om Varoddbrua.
Porr Norge skal bygge ny Varoddbru
Statens vegvesen Region sør tildeler entreprenørselskapet PORR Norge Infrastructure kontrakt på bygging av den nye Varoddbrua i Kristiansand. Selskapet leverte det laveste tilbudet på ca. 542 millioner kroner.
PORR får bygge ny Varoddbru
Statens vegvesen Region sør ønsker at entreprenørselskapet PORR Norge Infrastructure tildeles kontrakt på bygging av E18 Varoddbrua i Kristiansand. Selskapet leverte det laveste tilbudet på omtrent 542 millioner kroner. Totalt var det seks firma som leverte tilbud.
Les mer om Kristiansand, Region og Varoddbru.