Varoddbrua

Dieselsøl under Varoddbrua

Politiet er på Varoddbrua i Kristiansand for å undersøke meldinger om dieselsøl i vannet under østsiden av broa. Teknisk etat i kommunen reiser også til stedet.
Les mer om Kristiansand og Varoddbrua.

Innbrudd under Varoddbrua

Det har vært innbrudd i en container under Varoddbrua i Kristiansand. Tyvene har stjålet verktøy, melder politiet, som vil foreta undersøkelser på stedet.
Les mer om Kristiansand og Varoddbrua.
Trailer fast på Varoddbrua
En trailer har kjørt inn i rekkverket på Varoddbrua i østgående retning. Politiet melder om lange køer på stedet.
Les mer om Varoddbrua.
Må gjøre tiltak mot støy
Det må gjøres støytiltak på 110 hus på Søm i Kristiansand på grunn av den nye Varoddbrua. Statens Vegvesen sier den nye brua ikke vil føre til mer støy, men at dagens regelverk krever støytiltak. Prislappen blir på over 30 millioner kroner.
Les mer om Kristiansand, Søm og Varoddbrua.

Statens vegvesen vil ikke sikre Varoddbrua mot selvmord

Etter en rekke tilfeller av selvmordsforsøk på Varoddbrua i fjor vurderte Statens vegvesen høyere gjerder. Ett år etter har ingenting blitt gjort.
Les mer om Varoddbrua.
Nakne under Varoddbrua og jaget av politiet, innså Start-spillerne galskapen
Tidligere Start-spiller Christer Kleiven (29) gjester Fotballradioen.
Trafikkuhell på Varoddbrua
Det har skjedd et trafikkuhell mellom en trailer og en personbil på Voroddbrua i Kristiansand. Det skal ikke være personskader og det er kø på stedet.
Gående på E18
En politipatrulje har rykket ut til Varoddbrua på E18 i Kristiansand etter melding om en person som går i veibanen i østlig retning.
Les mer om E18, Kristiansand og Varoddbrua.
Stillestående kø
Det er fortsatt stillestående kø ut av Kristiansand sentrum. Dette har trolig en sammenheng med at en bil punkterte på E18 på Varoddbrua tidligere i dag.
Les mer om E18, Kristiansand og Varoddbrua.
Lange køer ut av sentrum
En bil har punktert på E18 på Varoddbrua i østgående retning. Trafikken går svært sakte forbi og det er lange køer ut av sentrum.
Les mer om E18 og Varoddbrua.
Trafikkuhell på Varoddbrua
Politiet melder at det har skjedd et trafikkuhell i østgående retning på Varoddbrua i Kristiansand. En bil og en motorsykkel er involvert. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent. Det er kø på stedet.
Les mer om Kristiansand og Varoddbrua.
Kan få Norges høyeste bro
Lindesnes kan få n av Norges aller høyeste broer. Da planene for en ny, indre E39- tras gjennom Lindesnes kommune ble presentert tirsdag kveld, kom det fram at den vil innebære en bro over Audna som er mer enn dobbelt så høy som Varoddbrua i Kristiansand.
Les mer om Audna, Kristiansand og Varoddbrua.
Trailertrøbbel på Varoddbrua
Det er lang kø på E18 i østgående retning på Varoddbrua i Kristiansand. Et vogntog har fått stans midt på brua. Bilberger er på vei, opplyser politiet.
Les mer om E18, Kristiansand og Varoddbrua.
Biltrøbbel på Varoddbrua
En bil har krasjet i Haumyrheitunnelen på E18. Østgående kjørefelt er derfor sperret. Politiet er på vei.
Åtte mistet førerkortet
På to og en halv time mistet åtte personer førerkortet under en fartskontroll i morgentimene på Varoddbrua i Kristiansand. Høyeste hastighet som ble målt 83 km/t i 50-sona. Kontrollen skjedde i vestgående retning.
Les mer om Kristiansand og Varoddbrua.
Kø oppløst på E18
Trafikken flyter igjen på E18 over Varoddbrua østgående retning, etter en kjedekollisjon like før klokken 12 i dag.
Les mer om E18 og Varoddbrua.
Ingen personskade i kjedekollisjon
De seks bilene som var involvert i trafikkulykke på E18 øst før Varoddbrua i Kristiansand er nå fjernet. Det er ikke meldt om personskader. Ulykken skapte lange køer, men veien blir åpnet igjen straks, melder politiet.
Les mer om E18, Kristiansand og Varoddbrua.
Trafikkulykke på Varoddbrua
Det har vært en trafikkulykke på E18 retning øst før Varoddbrua hvor seks biler skal være involvert. Nødetater er på vei.
Les mer om E18 og Varoddbrua.
Clutchproblemer skaper kø
En bil som har problemer med clutchen på Varoddbrua i retning øst har gjort at trafikken nå står til Bjørndalssletta. Bilberging er bestilt.
Søk etter savnet jente ved Hamresanden
Jenta stod på vannski bak en båt som fikk motorstopp og kom bort fra båten. Hun skal ha drevet i retning mot Varoddbrua i Kristiansand.
Leteaksjon etter savnet jente
Hovedredningssentralen har satt i gang søk etter en jente som har stått på vannski bak en båt ved Hamresanden i Kristiansand. Båten fikk motorstopp og føreren mistet kontakt med jenta som drev mot Varoddbrua. Jenta har vest og våtdrakt. Hun er sprek og svømmedyktig.
Kjørte feil vei på E18
En bilist ble lørdag kveld stoppet av politiet på Varoddbrua etter å ha kjørt i vestgående løp på E18 fra Lund. Førerkortet er beslaglagt og politiet oppretter sak.
Les mer om E18, Lund og Varoddbrua.
Beslagla tre førerkort
Politiet gjennomførte i formiddag fartkontroll i 50-sonen på Varoddbrua i Kristiansand etter anmodning fra veiarbeidere som har reagert på høy fart. Fartskontrollen endte med tre førerkortbeslag for hastigheter på 78 og 79 km/t.
Les mer om Kristiansand og Varoddbrua.
Beslagla 3 førerkort
Politiet foretok i formiddag fartkontroll i 50-sonen på Varoddbrua etter anmodning fra veiarbeidere der. 3 førerkort ble beslaglagt etter hastigheter mellom 78 og 79 km/t.
Les mer om Varoddbrua.
Dette skaper forsinkelser i busstrafikken
Byggingen av den nye Varoddbrua i Kristiansand fører til forsinkelser i busstrafikken.
Les mer om Kristiansand og Varoddbrua.