Varslet

Oter stenger Strindheimtunnelen

Politiet har varslet viltnemda for å fange en oter som har forvillet seg inn i tunnelen.
Les mer om Strindheimtunnelen.

Varslet FBI om Florida-skytter: – Han kommer til å eksplodere

I starten av januar fortalte kvinnen at hun fryktet at Nikolas Cruz (19) kom til å åpne ild på en skole. Fem uker senere drepte han 17 uskyldige personer.
Les mer om Florida-skytter.
Rykket ut til fest
Politiet har varslet flere foreldre og avsluttet et arrangement i et festlokale på Re, der flere mindreårige viste seg å være beruset. En person under 18 er mistenkt for bruk av narkotika. Arrangementet skulle i utgangspunktet ha 18-årsgrense.
«Kjellemann gikk opp Ulriken på skøyter - utløste full politiaksjon
Ropte og skrek på direktesendt radio. Vettskremt turgåer varslet politiet.
Les mer om Ulriken.

Væpnet politi pågrep mann med øks i Skien

En mann slo seg inn i en leilighet i Skien fredag, og truet en annen med øks. Politiet varslet selv om hendelsen på Skotfoss i Skien ved 16.15-tiden fredag ettermiddag.
Les mer om Skien.
Bilbrann på Siggerud
Follo-politiet rykket i 17.30-tiden ut til en brann i en bil på Siggerud. Det var bileier selv som varslet om brannen, og ingen personer ble skadet. Bilen ble totalskadd, og politiet mistenker at brannen skyldtes en elektrisk feil.
Les mer om Siggerud.
Innfører pendlerparkering på Ljan
Det blir en annen parkeringsløsning ved Ljan stasjon enn først varslet.
Les mer om Ljan.
Ble varslet om FpU-tillitsvalgt for flere år siden
Politikere i FpU og Frp fikk for flere år siden vite om anklager om uønsket seksuell oppmerksomhet fra mannen som det nå er flere varsler mot. – Frp tar ikke varslerne på alvor, sier en av kvinnene som sa ifra.
Les mer om FpU, FpU-tillitsvalgt og Frp.
Tog kjørte på elg ved Ørtfjellet
NSB meldte litt før klokka halv ni torsdag kveld fra til politiet i Nordland at et tog hadde kjørt på en elg ved Ørtfjellet i Rana. Bane Nord varslet videre til viltnemnd.
Les mer om Nordland, Rana og Ørtfjellet.
Åtteåring savnet i Halden
Politiet i Østfold leter etter en åtte år gammel jente som er savnet fra sitt hjem på Brødløs. Politiet utelukker ikke at hun kan ha tatt tilhold hos noen. Politiet ble ifølge VG varslet av moren, som hadde vært på jobb, ved 21.30-tiden.
Les mer om Halden og Østfold.
Åtteåring savnet i Halden
Politiet i Østfold leter etter en åtte år gammel jente som er savnet fra sitt hjem på Brødløs. Politiet utelukker ikke at hun kan ha tatt tilhold hos noen. Politiet ble ifølge VG varslet av moren, som hadde vært på jobb, ved 21.30-tiden.
Les mer om Halden og Østfold.
Elg påkjørt på Nordlandsbanen
NSB melder at et tog har kjørt på en elg på Ørtfjellet i Rana. Bane NOR har varslet videre til viltnemda om hendelsen, melder politiet i Nordland på Twitter.
Ble vekket av naboen til et inferno i flammer
Tre uker før julaften i 2016 ble Åse og Åge Kokkin i Åsnes vekket av telefonen. Naboen varslet om at garasje og låve brant. Det var en av i alt 11 bygningsbranner i Åsnes i 2016. I 2017 ble antall slike branner redusert til fire.
Les mer om Åge Kokkin og Åse.
Trailer i grøfta
En trailer har havnet i grøfta på E6 ved Kjerringvatnet i Trofors. Det melder Nordland politidistrikt på Twitter. Traileren sperrer nordgående veibane i sving og det er ikke meldt om personskade. Bilberging er varslet. Skal være skader på autovern.
Gikk opp Ulriken på skøyter - utløste full politiaksjon
Ropte og skrek på direktesendt radio. Vettskremt turgåer varslet politiet.
Les mer om Ulriken.
Stjal teleskoper og utstyr for 100.000 kroner på Solobservatoriet
Politiet er varslet etter et innbrudd på Solobservatoriet. Nå oppfordres eventuelle vitner til å komme med opplysninger.
Les mer om Solobservatoriet.
Elg påkjørt på E6
En elg er påkjørt på E6 ved Ankenes. Elgen ligger i veien, og politiet ber folk om å se etter når de kjører i området. Viltnemnda er varslet og politiet er på vei, opplyser de.
Mener død mann i 30-årene ikke ble utsatt for noe kriminelt
Politiet mener mannen havnet i et søppelrom som ikke kunne åpnes fra innsiden. Det var klokken 14.46 tirsdag ettermiddag politiet ble varslet om at en livløs person var funnet i et søppelrom i en blokkleilighet i Trondheim sentrum.
Les mer om Trondheim.
NÅ: Vogntog sperrer E134
Et utenlandsk vogntog sperrer begge kjørefelt på E34. Det er fem kilometer øst for Åmot at vogntoget har havnet i uføre. Politiet har en patrulje på stedet og veitrafikksentralen er varslet.
Les mer om E34 og Åmot.
Ambulansestasjon uten godkjenning - vurderer stenging
Basen er ikke godkjent. Det er sterke reaksjoner i det politiske miljøet i Alta over at Finnmarkssykehuset har flyttet ambulansestasjonen ved Alta helsesenter til et bygg på Thomasbakken uten at kommunale bygningsmyndigheter er varslet.
Nattevandrer førte til stengning av Lofast-tunnel
Politiet fikk ved 5-tida tirsdag morgen melding om en fotgjenger i Sørdalstunnelen, den lengste tunnelen i Lofast-forbindelsen, med over 6,3 kilometers lengde. Vegtrafikksentralen ble varslet og tunnelen stengt.
Turist ville ha haik midt i Sørdalstunellen
Sørdalstunnelen ble stengt i en periode i natt. Årsaken var at det ble meldt om en fotgjenger i den seks kilometer lange tunellen. Politiet varslet Vegtrafikksentralen og fikk tunellen stengt.
Sprengningsuhell i anleggsområde
Arbeidstilsynet er varslet etter et sprengningsuhell i forbindelse med byggingen av ny E18 mellom Arendal og Tvedestrand. To personer fikk mindre skader.
Les mer om Arendal, E18 og Tvedestrand.
Gal svane i Mandal
En aggressiv svane skapte trøbbel i Mandal mandag ettermiddag, da den angrep folk som skulle inn til tannlegen. Politiet varslet viltnemnda, som skal ta hånd om situasjonen.
Les mer om Mandal.
Svane på krigsstien
Politiet har fått melding om at en svane angriper folk i Mandal. Folk med tannlegetime kommer seg ikke inn til klinikken på grunn av svanen. Viltnemnda er varslet.
Les mer om Mandal.