Vei

KrF - tilgi dem, de vet ikke hva de gjør

Partiet er på vei til å forsvinne fra rikspolitikk, de er ikke landsdekkende lenger og har kun representanter fra bibelbeltet. Etter valget har de også sunket på meningsmålingene og ligger godt under sperregrensen.

Ingen flere hanner igjen av utrydningstruet neshorn

Nordlige hvite neshorn er på rask vei mot utryddelse. Det siste hann-neshornet av denne typen har dødd. 45 år gamle Sudan måtte avlives mandag, opplyser ledelsen for verneområdet Ol Pejeta Conservancy i Kenya.
Bil i brann
Rakkestad brannvesen melder at de er på vei til en brann i en bil på Haldenveien i Degernes.
Les mer om Haldenveien.
Slik skal turen mellom Bryne og Sandnes ta 18,2 minutter med bil
Nå foreligger trafikkberegningene som kan torpedere en fire felts vei forbi Bryne - og åpne for tre nesten likeverdige veier i tid mellom Bryne og Sandnes.
Les mer om Bryne.

Heter det «veg eller «vei i Krødsherad?

Arbeidet med veiadresser i Krødsherad skrider fram, men nå må kommunestyret bestemme seg for om det skal hete vei eller veg.
Les mer om Krødsherad.
Polariseringen seirer
Debatten er i ferd med å bli mye mer polarisert, og ting som før var tabu er nå langt på vei godtatt. Vi risikerer amerikanske tilstander: At den politiske debatten blir kamp mellom to stammer.
Teslaer fraktes inn i landet på vogntog nesten uten bremser
Teslaene var på vei til Oslo, da Statens vegvesen fattet mistanke om at noe var galt. Statens Vegvesen stanset mandag et litauisk vogntog lastet med Teslaer på vei til norske kunder.
Les mer om Oslo og Teslaer.
Teslaer fraktes inn i landet på vogntog nesten uten bremser
Teslaene var på vei til Oslo, da Statens vegvesen fattet mistanke om at noe var galt.
Les mer om Oslo.
Bil og lastebil har kollidert
Rauma brannvesen har rykket ut til et trafikkuhell på E136, i nærheten av Marstein. En bil og en lastebil er involvert. Personene er tilsynelatende uskadd, men det er store materielle skader, skriver 110-sentralen på Twitter. Alle nødetater er på vei. Det skal være veldig glatt på stedet.
Les mer om Marstein og Twitter.
Åpner ny vaskehall og utvider til døgnåpent: – Vi må bare gi gass!
– Vi kan ikke ta fri når alle andre tar fri, sier Lars Martin Måna og Hilde Wevang-Holen ved Shell Alvdal. For dem er jobben langt på vei en livsstil. Og den trives de godt med!
Tak kollapset – mange dyr innesperret
En driftsbygning full av dyr har kollapset i Åsmarka i Ringsaker. Nødetater er på vei til gården. Det skal være storfe som holder til i bygningen.
Les mer om Ringsaker og Åsmarka.
Knut Arild Hareides tilgivelse ikke nok til å redde Sylvi Listhaug
På vei inn til nok et krisemøte ba Siv Jensen KrF innstendig om forlatelse av hensyn til landet. I etasjen under ble Regjeringens skjebne beseglet.
Veien tilbake: Viking på treningsleir i Spania
Se andre episode av serien om Vikings vei tilbake.
Les mer om Spania.
Vil bruke åtte millioner ved Askim kirke – skal få bort vei som ligger kloss inntil kapellet
Sluttsummen for å legge om veien foran Askim kapell kan komme på over 8 millioner kroner. Men da er ny heis, flytting av gangstier og flere parkeringsplasser tatt med i regnestykket.
Les mer om Askim.
NATO har holdt til i en midlertidig brakkeby siden 1967. Nå er selskapet på vei inn i nytt hovedkvarter
NATO er på vei inn i sitt nye hovedkvarter. I løpet av 12 uker skal rundt 4.000 mennesker skifte kontor.
Plastpose stenger Freifjordtunnelen
Freifjordtunnelen på riksvei 70, sør for Kristiansund, stenges i en kort periode. Grunnen skal være at det flyver rundt en stor plastpose i vegbanen. Mannskap er på vei ut, melder Vegtrafikksentralen Midt på Twitter.
SNIKTITT: God of War
Likevel er det øyeblikkelig klart at Kratos har latt seg inspirere av både Tomb Raider og Dark Souls på vei til Midgard.
Les mer om Midgard, Tomb Raider og War.
Hvilken Sverre Pedersen bør kommunen hedre?(pluss)
- Kynisk og kaldt, er Svein Otto Nilsens (PP) karakteristikk av rådmannens innstilling om ikke å kalle opp en gate, vei eller plass etter Redningsselskapets Sverre Malvin Pedersen.
Hareide: - Konklusjonen er ikke gitt
- Jeg tror vi alle kjenner på alvoret i denne saken, sa KrF-leder Knut Arild Hareide på vei inn til mandagens landsstyremøte på Stortinget.
Påskeferie i Spania - ski og strand på samme dag
Europas sørligste alpinanlegg ligger i Sierra Nevada. Her er det påskevær og gnistrende skiforhold hele vinteren - og kort vei til stranden dersom du vil ta en dukkert i Middelhavet.
Kom seg ut av skred
Svolvær: Melding om snøskred i Jomfrudalen. Nødetatene er på vei, melder Nordland politidistrikt klokken 12.20 mandag. En person er observert blitt tatt av raset, denne har kommet seg ned og skal være uskadet.
Les mer om Jomfrudalen og Nordland.
En person kom seg unna snøskred - uvisst om flere er tatt
Politiet i Nordland melder om et snødskred i Jomfrudalen nær Svolvær i Lofoten. - Nødetatene er på vei. Klokken 12.35 opplyser operasjonsleder hos politiet i Nordland, Jon Inge Moen, at politet er på stedet.
Starter søk etter skred i Lofoten
n person ble observert i snøskredet som gikk rundt klokken 12 i Jomfrudalen i Svolvær, men skal ha kommet seg ned og er uskadd. Det er foreløpig ikke kjent om flere er tatt av skredet som måler 200-300 meter i bredde. Frivillige ressurser og Sea King er på vei.
Hareide: – Konklusjonen er ikke gitt
– Jeg tror vi alle kjenner på alvoret i denne saken, sa KrF-leder Knut Arild Hareide på vei inn til mandagens landsstyremøte på Stortinget.
Hareide: – Konklusjonen er ikke gitt
– Jeg tror vi alle kjenner på alvoret i denne saken, sa KrF-leder Knut Arild Hareide på vei inn til mandagens landsstyremøte på Stortinget.