Veitrafikksentralen

Asfaltrester i veien

En sjåfør har meldt fra om at det ligger mye asfaltrester/klumper i Rosenkrantzgaten i Drammen. Klumpene har trolig falt av en lastebil. Politiet har varslet veitrafikksentralen.
Les mer om Drammen og Rosenkrantzgaten.

Flom stenger vei

Fylkesvei 320 i Lindesnes er stengt ved Spilling på grunn av flom. Det opplyser Veitrafikksentralen.
Nordbytunnelen stengt - igjen
Veitrafikksentralen har midlertidig stengt sørgående løp i Nordbytunnelen. Årsaken er at en midlertidig midtrabatt ligger i veibanen.
Les mer om Nordbytunnelen.
Advarer mot glatt veibane
Follo-politiet advarer mot glatt veibane på riksvei 124 ved Eidsberg kirke, i retning mot avkjøringen mot Slitu. Grunnen skal være oljesøl i veien, skriver de på Twitter. Veitrafikksentralen er varslet.
Les mer om Eidsberg, Slitu og Twitter.

Hund i veien

En hund, trolig en beagle, er sett i nordgående løp på E6 mellom Moss og Vestby, opplyser politiet. Veitrafikksentralen er varslet.
Les mer om Vestby.
Hund på E6
En hund har forvillet seg inn på E6 mellom Moss og Vestby i nordgående løp, skriver politiets operasjonssentral på Twitter. Det skal være snakk om en Beagle. Veitrafikksentralen er varslet.
Les mer om Beagle, Twitter og Vestby.
Arrangør mener de fulgte prosedyren
Hele sykkelrittet Ladies Tour of Norway ble stoppet av bruåpning i Fredrikstad i går. Broen fjernstyres og videoovervåkes fra Veitrafikkontorets sentral i Oslo. – Vi understreker at vi som arrangør har fulgt prosedyrene. Det vil si at vi i god tid har varslet Veitrafikksentralen om at det pågår et World Tour ritt på sykkel og at broen ikke skal åpnes før vår kommandosentral, som følger rittet i kortesjen, gir beskjed, sier daglig leder i Ladies Tour of Norway, Roy Moberg, i en pressemelding.
Vogntog berget fra E6
E6 Sandesundbrua i Sarpsborg er åpen for trafikk etter berging av vogntog, melder veitrafikksentralen.
Les mer om Sarpsborg.
Vogntog fått stans på E6
Veitrafikksentralen opplyser at et vogntog har fått stans i høyre felt på E6 Sandesundbrua i Sarpsborg. Vogntoget står i retning Moss.
Les mer om Sarpsborg.
Oljesøl i veien i Halden
Halden brannvesen sjekker ut noe oljesøl i krysset fylkesvei 118 og Torpumveien. Veitrafikksentralen varslet.
Les mer om Halden og Torpumveien.
Mye trafikk kan bli realiteten resten av uka
Veitrafikksentralen råder bilister til å ta kollektivtransport eller veiene utenfor Trondheim sentrum.
Les mer om Trondheim.
Vekket sovende mann i tunnel
Politiet i Oslo lørdag morgen måtte vekke en mann som hadde lagt seg til å sove på veiskulderen i Festningstunnelen. Politiet fikk meldinger om mannen fra både forbipasserende og veitrafikksentralen som hadde sett mannen på sine kameraer.
Les mer om Festningstunnelen og Oslo.
Stans i tunnel i Vesterålen
En bil blokkerer vestgående kjørefelt i Sløverfjordtunnelen på E10 i Hadsel kommune. Veitrafikksentralen jobber med saken.
Fagernestunnelen stengt
Fagernestunnelen i Narvik er stengt på grunn av svikt i kommunikasjonssystemet, det skriver Fremover. Årsaken er at veitrafikksentralen har mistet kommunikasjonen med det elektriske anlegget. – I verste fall blir tunnelen stengt til mandag, men vi håper vi kan åpne i løpet av natten, sier Statens vegvesen.
Les mer om Fremover og Narvik.
Fargernestunnelen stengt
Fargernestunnelen i Narvik er stengt på grunn av svikt i et kommunikasjonssystem, skriver Fremover. Veitrafikksentralen har mistet kommunikasjonen med det elektirske anlegget i tunnelen. Statens vegvesen melder at tunnelen blir stengt ut dagen, i verste fall til mandag.
Les mer om Fremover og Narvik.
Diesel-søl ved Nordsetervegen
Det er sølt diesel oppover Nordsetervegen i Lillehammer. Kan være glatt. Veitrafikksentralen er varslet og rydder opp.
Oslofjordtunnelen stengt
Tunnelen er stengt i retning Drøbak, og ved 10-tiden melder veitrafikksentralen at de regner med å ha mannskaper på plass ved 10.30-tiden.
Les mer om Drøbak.
Til hinder for utrykningskjøretøy
De feilparkerte bilene mellom Moskenes og Fredvang ved Kvalvika i Lofoten bekymrer politiet. – Mange biler står delvis inn i veibanen og er til hinder for trafikk og utrykningskjøretøy, forteller operasjonsleder Fred Leirvik. Han opplyser til NRK at politiet vil be Veitrafikksentralen sette opp parkering forbudt skilt i området.
Glatt på E134
Politiet har fått meldinger om at det er glatt på E134 i rundkjøringen ved avkjøring til Mjøndalen ved Statoil. Veitrafikksentralen er varslet, opplyser politiet.
Les mer om Mjøndalen og Statoil.
Bil med motorstans på E18
En bil med campingvogn har fått motorstans på E18 i nordgående løp i Fosskolltunnelen, melder politiet. Veitrafikksentralen er varslet, og politiet er på vei til stedet.
Les mer om E18 og Fosskolltunnelen.
Tunnelen åpnet igjen
Nappstraumtunnelen er nå åpnet igjen. Det viser seg at det ikke var en stein som lå i veibanen, men en sofapute, opplyser Veitrafikksentralen.
Stein i veien
På E10 er Nappstraumtunnelen stengt på grunn av en stein i veibanen. Dette er mellom Vestvågøya og Flakstadøya i Lofoten. Veitrafikksentralen sender enteprenør til stedet, melder politiet.
Veiskilt i veien ved Brakerøya
Politiet har fått flere meldinger om et veiskilt som ligger halvveis ut i veibanen ved rundkjøringen på Brakerøya. Veitrafikksentralen er varslet.
Les mer om Brakerøya.
Fikk stans i tunnel
En tankbil har fått stans inne i Sigerfjordtunellen i Sortland. Bilberging er varslet og Veitrafikksentralen har stengt tunnelen, melder politiet.
Tre sperrer Valløveien
Et tre har falt over Valløveien og sperrer veien ved kapellet. Veitrafikksentralen er varslet og skal rydde opp.
Les mer om Valløveien.