Veitrafikksentralen

Diesellekkasje på E18

Brannvesenet og veitrafikksentralen forsøkte å begrense utslippet av diesel fra et vogntog som fikk lekkasje ved Brekka i Arendal. Det er ifølge politiet uvisst hvor mye som har rent ut. Også teknisk etat i Arendal kommune har vært på stedet.
Les mer om Arendal, Brekka og E18.

Oslofjordtunellen stengt

Oslofjortunnelen er stengt i retning Drammen. Det melder veitrafikksentralen. Grunnen er en campingvogn som har problemer.
Les mer om Drammen.
Mørkt lyskryss
Lyskrysset på Teiehøyden på Nøtterøy, fylkesvei 308 er mørkt. Veitrafikksentralen er varslet.
Les mer om Nøtterøy og Teiehøyden.
Veien åpnet igjen
Fylkesvei 42 mellom Blakstad og Arendal er åpnet igjen etter å ha vært stengt ved Blakstad bru i Froland på grunn av ei trafikkulykke, melder veitrafikksentralen.
Les mer om Arendal, Blakstad og Froland.

Vei stengt

Fylkesvei 42 mellom Blakstad og Arendal er stengt ved Blakstad bru i Froland på grunn av trafikkulykka, melder veitrafikksentralen. Det er omkjøring via fylkesvei 162. Bilberging er ifølge politiet på vei for å fjerne bilen.
Les mer om Arendal, Blakstad og Froland.
Kø etter vogntogsmell
E6 er åpnet igjen gjennom Follotunnelen, men ifølge Veitrafikksentralen er det fortsatt mye kø.
Oslofjordtunnelen åpnet
På riksvei 23 er nå Oslofjordtunnelen åpnet i retning Drammen etter å ha vært stengt på grunn av et vogntog med stopp, melder veitrafikksentralen.
Les mer om Drammen og Oslofjordtunnelen.
Sprengningsarbeid
E6 Urdlandet - Skamdal, på strekningen Mosjøen - Mo i Rana, stenges midlertidig mellom klokken 12 og 12.30 i dag grunnet sprengning, melder veitrafikksentralen.
Les mer om Mosjøen, Rana og Skamdal.
Fortsatt kø på E6
Bergingsarbeidet ved Follotunnelen er ferdig, men det er fortsatt kø. Det melder Veitrafikksentralen.
Midlertidig stengt
Veitrafikksentralen melder at det er stengt på fylkesvei 17 mellom Vennesund–Horn som følge av trafikkuhell.
Les mer om VennesundHorn.
E6 stengt i en time
En mobilkran som kjørte av veien og veltet på E6 ved Skamdalen i Rana i formiddag, fører til lange køer. Bilberger er nå på stedet og arbeider med å få krana opp. Jonas Johansen ved Veitrafikksentralen i Mosjøen opplyser til NRK at veien er helt stengt mens dette arbeidet pågår, men forteller at veien trolig blir åpnet igjen om en times tid hvis alt går etter planen.
Veien stengt
Veitrafikksentralen i Mosjøen opplyser at veien er stengt ved Svartistunnelen, etter at en cirka n tonn tung steinblokk har falt ned på veien. – Det blir startet kjøring med ledebil om cirka en halv time. Det er ferietid, og dette er jo på kystriksveien, så en del trafikk er det, sier trafikkoperatør Rita Bjerkli til NRK.
Stenger veien
Politiet opplyser at E10 vil bli stengt ved Alstad fra klokken 23 i kveld i forbindelse med bilberging. En tankbil kjørte av veien tidligere i kveld. Bilister og andre med spørsmål kan ta kontakt med Veitrafikksentralen på telefon 175.
Åpnet etter trafikkuhell
E6 Breivika, på strekningen Mosjøen - Mo i Rana, er nå åpnet igjen etter et trafikkuhell, melder veitrafikksentralen.
Les mer om Mosjøen og Rana.
Tett trafikk på E18 forbi Larvik
Trafikken går tregt på E18 i store deler av Vestfold. Det er sommertrafikken og ferietrafikken som har startet for alvor, sier Arne Kleiv, trafikkoperatør ved veitrafikksentralen. Det skriver Østlands-Posten.
Et felt stengt
Veitrafikksentralen i Mosjøen oppfordrer folk til å beregne litt ekstra tid hvis man skal over Sortlandsbrua. Et felt er stengt, og det er for øyeblikket manuell dirigering på stedet. Det har oppstått en del skader på rekkverket. Entreprenør er varslet om dette.
Les mer om Mosjøen og Sortlandsbrua.
Bil står stille på E 18
Politiet har fått melding om en bil som står stille i Kvernåstunnelen, østgående retning i Lillesand. Veitrafikksentralen er varslet, og politiet undersøker saken.
Fortsatt stengt på E10
Veitrafikksentralen i Mosjøen får i morgentimene mange telefoner fra bilister som skal gjennom Sørdalstunnelen på E10. Veien er fortsatt stengt etter en trafikkulykke i natt, og det er uvisst når den blir åpnet. Årsaken er blant annet skader på det elektriske anlegget, som det tar tid å fikse. En lengre omkjøringsmulighet finnes, hvis man tar ferga Melbu – Fiskebøl, opplyser Statens vegvesen.
Grusete i Halden
Politiet i Halden ber tohjulede trafikanter være oppmerksom på at det ligger grus i veibanen ved bybrua og videre inn i Elvegata. Veitrafikksentralen er varslet.
Les mer om Elvegata og Halden.
Lakseveien stengt grunnet bilberging
Veitrafikksentralen opplyser at veien er stengt på strekningen Hellesvik - Gjølme.
Les mer om Gjølme og Hellesvik.
Fortsatt problemer med kumlokk
Politiet i Drammen melder at det fortsatt er problemer med et kumlokk i Rosenkrantzgaten. Natt til fredag ble to kjøretøyer skadet på grunn av et løst kumlokk. Veitrafikksentralen ble derfor varslet som to ganger har sendt en veivakt til stedet.
Les mer om Drammen og Rosenkrantzgaten.
Løst kumlokk førte til punktering
Et løst kumlokk i Rosenkrantzgaten i Drammen førte til skader på to kjøretøyer natt til fredag. Det ene kjøretøyet skal ha punktert opplyser politiet. Veitrafikksentralen ble varslet og kumlokket har blitt sikret.
Les mer om Drammen og Rosenkrantzgaten.
– Avpass farten
Det er mye vann i veibanen i Osloområdet etter at det begynte å regne i morges. Veitrafikksentralen oppfordrer folk til å ta det med ro og avpasse farten. En innringer forteller til NRK at det var mye vann på Drammensveien mellom Lysaker og Høvik, og at han vannplanet til tross for at han kjører en bil på over to tonn.
E10 i Flakstad stengt av nytt steinras
– Store steiner skal ha falt ned på veien, opplyser Veitrafikksentralen.
Steinras sperrer E10
Det har gått et steinras over E10 på Bøfjellet mellom Bø og Flakstad. Veien er sperret, og veitrafikksentralen er varslet. Entreprenør er på tur til stedet, melder politiet.
Les mer om Bøfjellet, E10 og Flakstad.