Veitrafikksentralen

Venter fergekø på fredag

Veitrafikksentralen i Midt-Norge forventer kø på ferga mellom Halsa og Kanestrøm fredag. Dette i forbindelse med at det arrangeres håndballcup både i Kristiansund og Molde. Tidspunktet 14 til 19 er ansett som mest kritisk.

Nordbytunnelen stengt i retning Oslo

SKI: Nordbytunnelen er midlertidig stengt i retning Oslo grunnet en bilberging. Det er omkjøring via Nessetveien mens bergingen pågår. Det melder veitrafikksentralen.
Les mer om Nessetveien og Oslo.
Oslofjordtunnelen måtte stenge på morgenen
Rv 23: En lastebil fikk motorstopp i Oslofjordtunnelen tirsdag morgen i retning Drøbak. Tunnelen ble stengt og trafikken ble dirigert via Oslo. Det meldte Veitrafikksentralen på Twitter.
Tromsøysundtunnelen stengt
E8 er midlertidig stengt i Tromsøysundtunnelen på grunn av gjenstander i veibanen, opplyser veitrafikksentralen.

Trailer sinker morgentrafikken gjennom Nøstvettunnelen

E6: Høyre felt i Nøstvettunnelen er stengt retning mot Oslo pga vogntog med stans. Trafikken går forbi i et felt. Det melder Veitrafikksentralen.
Glass i veien på fylkesgrensa
Politiet melder at det er mye glass i veien på riksvei 22 i Trøgstad, på grensa mellom Østfold og Akershus. Veitrafikksentralen er varslet.
Les mer om Trøgstad og Østfold.
E6 i Vest-Finnmark stengt på grunn av snøskred
Et snørskred har gått over E6 ved Sarvesjok i Alta kommune. Veien er stengt fram til den bli ryddet, skriver ifinnmark.no. Trafikkoperatør hos Veitrafikksentralen (VTS) opplyser at snømasser har kommet ut i veien like før Leirbotnvann.
Ras ved Byrud i Eidsvoll
Veitrafikksentralen om at det har gått et ras ved Byrud som har ført til at det har havnet en isblokk på Fylkesvei 33. Veidekke er på vei for å sikre området.
Les mer om Byrud, Eidsvoll og Fylkesvei.
Snøras sperrer Fv. 353
Det er politiet i Nordland som melder at et mindre snøras sperrer Fv. 353 i Røvassdalen. Skredekspert er på stedet, og veitrafikksentralen er varslet. Veien er stengt inntil videre.
Les mer om Nordland og Røvassdalen.
E6 stengt i Nord-Troms
E6 ved Manndalsklubben i Kåfjord er stengt akkurat nå på grunn av sprengningsarbeid. Ifølge Veitrafikksentralen vil veien være stengt i rundt 15 minutter.
Les mer om Kåfjord og Manndalsklubben.
Flere veier stengt på grunn av ras
Både riksvei 13 over Vikafjellet og fylkesvei 243 i Troms er stengt nå på grunn av snøras. Veitrafikksentralen opplyser til NTB at veiene vil være stengt til i morgen.
Les mer om NTB og Vikafjellet.
Snøras sperrer vei
Et snø- og isras sperrer fylkesvei 35 ved Østerud i Vestfossen lørdag kveld. Det ene kjørefeltet er sperret og veitrafikksentralen er varslet melder politiet.
Les mer om Vestfossen og Østerud.
Kolonne over Hardangervidda
Det er innført kolonnekjøring på riksvei 7 over Hardangervidda på grunn av uvær, melder Veitrafikksentralen.
Strømsåstunnelen stengt
Strømsåstunnelen er stengt i begge retninger fredag morgen. DRAMMEN/NEDRE EIKER: Årsaken er bilberging, opplyser veitrafikksentralen. Det meldes om mye kø i området. Saken blir oppdatert!
E39 sperret ved Harangstunnelen
Politiet er på stedet. Et vogntog sperrer veien, og er i ferd med å få på kjettinger. Veitrafikksentralen Midt-Norge melder på sin Twitter-konto om redusert framkommelighet på E39 ved Harangstunnelen, på strekningen Kristiansund - Orkanger.
Ski og staver er ryddet av E18
Veitrafikksentralen melder at ski og staver er fjernet fra E18 vev Smålenene bru.
Les mer om E18 og Smålenene.
Ski og staver i veibanen
På E18 ved Smålenene bru i Askim ligger det ski og staver i veibanen, melder Veitrafikksentralen. Entreprenører er på vei for å fjerne disse. Dette er retning Oslo.
Sto ni timer i påskekø - slik unngår du kø-marerittet
Køene startet i 15-tiden, og varte til omtrent 23.30 i går. Veitrafikksentralen spår at mandag blir en ny kø-dag. (Bergensavisen): - Det kan nok bli bra med kø også i dag.
- Det kan lønne seg å vente til i kveld med å dra fra fjellet
Det er ventet mye trafikk i dag også, og Veitrafikksentralen oppfordrer alle trafikanter om å beregne god tid.
Veitrafikksentralen: Bedre flyt i påsketrafikken i år
Veitrafikksentralen peker på et nytt kjøremønster som gjorde at trafikken på 1. påskedag fløt bedre enn ved tidligere år. - Tidligere har vi sett at trafikken toppet seg fra 12-tiden til 22-tiden.
Påskekøene øker inn mot Oslo
Det blir mer og mer saktegående kø på E16 og Rv7 mot Oslo. Veitrafikksentralen regner med trafikktopp fra klokken 15 og utover.
Les mer om E16, Oslo og Rv7.
Trolig er det enda flere som skal hjem fra fjellet enn i fjor - sjekk hvor det er kø her
Det blir mer og mer saktegående kø på E16 og Rv7 mot Oslo. Det konstaterer Veitrafikksentralen, som regner med trafikktopp fra klokken 15 og utover.
Les mer om E16, Oslo, Rv7 og Veitrafikksentralen.
Se video: Her utløses et kontrollert snøskred
For å åpne veiene i Finnmark fremprovoseres det nå snøskred fra helikopter. Veitrafikksentralen opplyser søndag formiddag at forholdene i Finnmark nå er bedre enn de har vært tidligere i uken.
Les mer om Finnmark.
Vegvesenet: – Vi er redde for å åpne strekninger fordi det er så stor rasfare nå
Det går ras etter ras i Finnmark nå. Veitrafikksentralen ber folk holde seg oppdaterte på strekningene
Les mer om Finnmark.
Vegvesenet: – Det er ekkelt å si noe om veiene. Vi er redde for å åpne strekninger, fordi det er så stor rasfare nå
Det går ras etter ras i Finnmark nå. Veitrafikksentralen ber folk holde seg oppdaterte på strekningene
Les mer om Finnmark.