Veitrafikksentralen

Tre over veien på E6

På E6 mellom Rygge og Råde i sørgående retning har et tre blåst over veien. Bilister som kjører på strekningen må være oppmerksomme på dette. Veitrafikksentralen er varslet, opplyser politiet. En rekke trær har blåst over ende i fylket som følge av den sterke vinden i dag.
Les mer om Rygge og Råde.

Bil i feil kjørefelt på E16

Veitrafikksentralen har sperret Skuitunnelen på E16 etter at en bil ble observert kjørende i motgående kjørefelt. Bilen kjørte i retning Hønefoss i tunnelløpet som går i retning Sandvika. Politiet leter nå etter sjåføren.
Les mer om E16, Sandvika og Skuitunnelen.
Slik blir pinsetrafikken
Pinsehelg og gode vrutsikter vil gi bilistene trbbel, sier UP-sjefen. Ikke bare er det pinsehelg, en positiv værmeldingen ser ut til å gjøre hytteklare nordmenn enda litt gladere. Det kan med andre ord være lurt å forberede seg på mye trafikk om du skal ut på veien. Ettermiddagstrafikken vil nok begynne litt før i dag, og vare litt lenger. Det ventes spesielt mye trafikk i sørgående retning. Mer trafikk enn i påsken Veitrafikksentralen spår faktisk enda større trafikk denne helgen enn det var i påskehelgen - E18 i sørgående retning forventes å bli veldig trafikkert. Det er mange som skal til hyttene sine p&#
Direkte fra Veitrafikksentralen
650 kameraer følger trafikken i snøkaoset på Sør- og Østlandet.

Steiner i veien

Knyttnevestore steiner har rast ned i veibanen på fylkesvei 761, rundt 1,3 kilometer fra Skjomenbrua i retning Skjomen. Veitrafikksentralen er varslet, melder politiet i Midtre Hålogaland.
– Folk må bare smøre seg med tålmodighet
Skal du over Saltfjellet i dag, er det lurt å ha god tid, opplyser Veitrafikksentralen. – Det er skittvær over hele Nord-Norge, sier meteorologen.
Uvær stopper trafikken
Den kraftige vinden har stengt fergesambandet som skulle hjelpe trailerne nordover fra Bergen. - Vi vet ikke når det kan åpne igjen, sier veitrafikksentralen.
Les mer om Bergen.
Tre i veien i Rygge
Det ligger et tre i veibanen på fylkesvei 19, ved Botnertjern i Rygge. Veitrafikksentralen er varslet, opplysr politiet om på Twitter.
Les mer om Botnertjern, Rygge og Twitter.
E6 stengt på grunn av bilberging - Holdt på i hele natt
I Finnmark. Veitrafikksentralen opplyser til iFinnmark fredag morgen at E6 på strekningen Roavvegieddi - Tana bru er stengt på grunn av bilberging. Det skriver iFinnmark.no.
Les mer om Holdt, Roavvegieddi og Tana.
Utenlandsk trailer står fast på E6
En utenlandsk trailer står fast i Bjerkviksvingene på E6. Traileren står i nordgående kjørefelt. Midtre Hålogaland politidistrikt melder at veitrafikksentralen er varslet.
Les mer om Bjerkviksvingene.
Flere veier i Troms stengt etter snøras
- Det renner inn med telefoner. Det har vært en hektisk morgen for Veitrafikksentralen i Nord-Norge i dag. I tillegg til raset i Lavangsdalen, er tre andre veier i Troms stengt etter ras. I Finnmark er en vei steng på grunn av ras.
Advarer mot såpeglatte veier
Gående og syklende vakler seg framover på fortauene. Bilførere er sjanseløse når grepet glipper. Vestfold-politiet opplyser at patruljer over hele fylket melder om svært glatte veier. - Veitrafikksentralen er varslet.
Her er oversikten over samtlige veistenginger i hele Nord-Norge
HARSTAD (Nordlys.no): En rekke veistrekninger og fjelloverganger er stengt i hele Nord-Norge. Nordlys snakket med Veitrafikksentralen i Mosjøen mandags ettermiddag.
Advarer mot farlige køsituasjoner
- Vær veldig forsiktig i tunnelene før E18-omkjøringene, råder veitrafikksentralen. Hvis du er lokalkjent anbefales du å kjøre fylkesvei 35 også nordover.
Trafikken står ved Helsfyr
E6 ved Helsfyr, trafikkuhell i nordgående retning. Trafikken står i begge felt, melder Veitrafikksentralen på Facebook.
Glatt etter slukking av bilbrann
Politiet advarer om glatt veibane på Eggeroa i Rygge, etter en bilbrann. Slukkingen har ført til isdannelse på veien ved åstedet. Veitrafikksentralen er varslet om behov for salting.
Les mer om Eggeroa og Rygge.
Dødsulykke på E6 ved Eiteråga
Politiet melder ved 19.30-tiden søndag kveld at det er en kollisjon mellom to personbiler på Eiteråga på E6, noen kilometer nord for Storforshei. Veitrafikksentralen melder at veien er stengt på grunn av trafikkuhellet.
Les mer om Eiteråga og Storforshei.
Dødsulykke på E6 ved Eiteråga
Politiet melder ved 19.30-tiden søndag kveld at det er en kollisjon mellom to personbiler på Eiteråga på E6, noen kilometer nord for Storforshei. Veitrafikksentralen melder at veien er stengt på grunn av trafikkuhellet.
Les mer om Eiteråga og Storforshei.
Kø inn mot Bergen
- Flaskehalsen er Trengereid, og på E 16 går det seint. Nå er det blitt så pass kø at det står stille av og til, sier vaktoperatør Ronny Sleire ved veitrafikksentralen til BA klokken 1730.
En ulykke og tre havarier i Fløyfjellstunnelen nord bare i dag
Trafikken går tregt gjennom Fløyfjellstunnelen mot Åsane fredag ettermiddag. Hos veitrafikksentralen kan Jan Marøy opplyse om at det står en bil med nødblinken på i en havarilomme. - Men vi aner ikke hvorfor han står der.
Brøytemannskapene ute
– Det er snødekke og snøslaps på E18 fra og til Grimstad, og man må kjøre etter forholdene, oppfordrer trafikkoperatør Tove Sunde i Veitrafikksentralen. Hun sier alt av mannskaper er ute og brøyter og strør.
E18 åpnet igjen
E 18 mellom Sekkelsten-krysset i Askim og Brennemoen-krysset i Eidsberg har vært stengt i retning mot Sverige på grunn av ulykken tidligere i dag. Nå er veien åpnet, melder Veitrafikksentralen.
Vogntog sperrer kjørefelt
nyheter Jonny Karlsen Mobil: 476 09 936 Sist oppdatert: På E6 ved Skjellesvikskaret i Tysfjord er et kjørefelt sperret på grunn av vogntog som står fast. Veitrafikksentralen (VTS) er varslet. Det samme gjelder på E6 ved Fossbakken.
Her sperrer traileren veien
Veitrafikksentralen i Nord-Norge meldte mandag ettermiddag at fylkesvei 882 er stengt ved Tappeluft i Alta kommune. Dette som følge av at en utenlandsk trailer står fast, skriver Finnmark Dagblad.
Vei sperret av tre
Fylkesvei 454 Driveneskleiva er helt sperret av ei stor gran, melder politiet. Veitrafikksentralen er varslet.
Les mer om Driveneskleiva.