Veitrafikksentralen

Bil med motorstans på E18

En bil med campingvogn har fått motorstans på E18 i nordgående løp i Fosskolltunnelen, melder politiet. Veitrafikksentralen er varslet, og politiet er på vei til stedet.
Les mer om E18 og Fosskolltunnelen.

Tunnelen åpnet igjen

Nappstraumtunnelen er nå åpnet igjen. Det viser seg at det ikke var en stein som lå i veibanen, men en sofapute, opplyser Veitrafikksentralen.
Stein i veien
På E10 er Nappstraumtunnelen stengt på grunn av en stein i veibanen. Dette er mellom Vestvågøya og Flakstadøya i Lofoten. Veitrafikksentralen sender enteprenør til stedet, melder politiet.
Veiskilt i veien ved Brakerøya
Politiet har fått flere meldinger om et veiskilt som ligger halvveis ut i veibanen ved rundkjøringen på Brakerøya. Veitrafikksentralen er varslet.
Les mer om Brakerøya.

Fikk stans i tunnel

En tankbil har fått stans inne i Sigerfjordtunellen i Sortland. Bilberging er varslet og Veitrafikksentralen har stengt tunnelen, melder politiet.
Tre sperrer Valløveien
Et tre har falt over Valløveien og sperrer veien ved kapellet. Veitrafikksentralen er varslet og skal rydde opp.
Les mer om Valløveien.
Uvanlig oppdrag for politiet
I Drammen måtte politiet feste et partytelt/paviljong som blåste ut i Rosenkrantzgata på Åssiden. Nå er det tjoret det fast i veikanten og veitrafikksentralen er varslet for å fjerne det, melder politiet på Twitter.
Fortsatt manuell dirigering på E18
Det er fortsatt manuell dirigering på E18 etter at en trailer lekket diesel. – I 20-tiden fikk vi beskjed om at ryddejobben kunne ta minst en time til, forteller vaktoperatør Roger Evensen ved Veitrafikksentralen til Tønsbers Blad.
Berging starter tidligst til kvelde
Veitrafikksentralen (VTS) melder at man nå holder på med å ta hånd om lasten til semitraileren som veltet i Vesterålen. – Dette vil ta sin tid og veien blir nok ikke stengt for berging av denne, for tidligst utpå kvelden, opplyser VTS.
Les mer om Vesterålen.
E 18 åpnet igjen ved Botnetunnelen
Bilberging har hentet to biler og veien har åpnet igjen. Veitrafikksentralen er varslet og bommene åpnet. Det forventes likevel køer på stedet en stund fremover. Det melder politiet i Vestfold
Les mer om Botnetunnelen og Vestfold.
Steinblokk i veien
Politiet på Helgeland har fått melding om en stor steinblokk ligger i ett kjørefelt i Reinfjellia på E12 i Rana. Veitrafikksentralen er varslet.
Les mer om E12, Helgeland, Rana og Reinfjellia.
Metallgjenstand i veibanen
Veitrafikksentralen måtte rykke ut etter meldinger om en metallgjenstand som lå i veibanen på Furuset utgående mot Gardermoen. Gjenstanden er nå blitt fjernet og trafikken flyter som normalt.
Les mer om Furuset og Gardermoen.
Tre i veien
Et tre har falt over Gamle Mossevei på Svartskog og sperrer deler av veien. Veitrafikksentralen er varslet.
Les mer om Gamle Mossevei og Svartskog.
E6 åpnet igjen
E6 er åpnet igjen etter en trafikkulykke ved Patterødkrysset ved Mosseporten. Det melder Veitrafikksentralen Øst.
Trafikkulykke i Songdalen
Fylkesvei 461 er stengt ved Brennåsen i Songdalen etter en trafikkulykke, opplyser Veitrafikksentralen til NRK. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.
Oslofjordtunnelen åpnet igjen
Oslofjordtunnelen ble mandag ettermiddag stengt i begge retninger melder Veitrafikksentralen. Den er nå åpnet igjen.
Oslofjordtunnelen er stengt
Oslofjordtunnelen midlertidig er stengt i begge retninger melder Veitrafikksentralen.
Pall ødelagt på E18
Pallen som ligger i veien på E18 ved Ringdalkrysset skal være ødelagt og delt opp i flere deler. Patruljen ryddet det meste opp. Veitrafikksentralen overtar ansvaret etter politiet.
Les mer om E18 og Ringdalkrysset.
Sofa i tunnel
Noen har mistet ting fra en henger i Ørgenvikatunnelen på RV 7 i Krødsherad. Blant annet ble en sofa liggende midt i veien. Veitrafikksentralen ble varslet og stengte tunnelen, men veien er nå åpen igen.
Steinblokk raste ut på E39 – frykter flere ras
Lørdag ettermiddag raste det en steinblokk ut på E39. Politi og Veitrafikksentralen frykter flere ras.
Les mer om E39 og Veitrafikksentralen.
Steinblokk raste ut på E39 - frykter flere ras
Lørdag ettermiddag raste det en steinblokk ut på E39. Politi og Veitrafikksentralen frykter flere ras.
Les mer om E39 og Veitrafikksentralen.
Oljesøl på sentrumsvei i Mandal
Det er oljesøl i Mandal på Søren Jaabæks vei som går mellom bybroa og E39. Politiet fikk nettopp melding og har sendt varselet videre til Veitrafikksentralen.
Glass i veibanen
Politiet har fått melding om at det er mye glass i veibanen på fylkesvei 420 i Arendal. Veitrafikksentralen er varslet om glassbitene i Molandsveien.
Les mer om Arendal og Molandsveien.
Tre blåst over ende
Et tre har blåst over ende ved fylkesvei 306 ved Hengsrudveien i Våle. Treet er dratt til side og veitrafikksentralen er varslet.
Les mer om Hengsrudveien og Våle.
Plank i veien
Det ligger en del plank i veien på E6 i sydgående retning. Veitrafikksentralen har sendt ut folk for å rydde, det melder politiet på twitter.