Veitrafikksentralen

Biler skadet på E18 i Sande

Flere biler har fått skader etter det som trolig er skarpe steiner på E18 ved Sande. Dette har skjedd ved gamle bomstasjonen i nordgående retning etter Hanekleivtunnelen. Veitrafikksentralen er varslet.
Les mer om E18, Hanekleivtunnelen og Sande.

E14 stenges natt til søndag

Tankbilen som kjørte av veien på E14 ved Gudå ved Meråker, skal fjernes natt til søndag. Veien blir da stengt, opplyser Veitrafikksentralen.
Glatt veibane på riksvei 23
Ingen ble skadet da en bil kjørte av veien på riksvei 23 ved Follestad. Men ifølge politiet, er veibanen glatt på stedet. Derfor er Veitrafikksentralen varslet.
Til legevakta for sjekk
I Larvik i 22-tida fredag kveld havnet en enslig bil inn i midtrabatten på E18 ved Bommestad. Den 36 år gamle mannlige sjåføren hadde sannsynligvis for høy hastighet inn mot stedet. Han ble kjørt til legevakta for sjekk, og fikk førerkortet beslaglagt. Veitrafikksentralen stengte sydgående felt ved ulykkesstedet gjennom natta for å utbedre skadene på midtdeleren.
Les mer om Bommestad og E18.

Se opp for oljesøl

Ifølge politiet er det oljesøl på Tjøllingveien i Larvik, mellom Valby og Gloppe bru. Politiet oppmoder folk om å kjøre etter forholdene. Veitrafikksentralen er varslet.
Motorstopp i Hanekleivtunnelen
En bil har fått motorstans i sydgående høyre felt på E18 i Hanekleivtunnelen. Ifølge Vestfold-politiet har tre personer blitt sett gående i tunnelen. Veitrafikksentralen har sperret feltet, og ber andre trafikanter om å være oppmerksomme.
Les mer om E18 og Hanekleivtunnelen.
Mye vann i veien på Rokkeveien
Politiet advarer om at det er mye vann i veibanen flere steder på Rokkeveien mellom Sandbakken i Sarpsborg og Rokke i Halden. Veitrafikksentralen er varslet og det blir sendt ut mannskaper,
Hexebergvegen flom-stengt
Hexebergvegen (Fv. 426 / Fv. 254) i Gjerdrum og Sørum må stenges grunnet flom. Veitrafikksentralen er varslet og iverksetter omkjøring.
Les mer om Gjerdrum og Sørum.
Bilbrann i Arendal
Politiet melder om røykutvikling fra en bil på E18 ved Stoa i Arendal. Veitrafikksentralen sier de har fått inn en melding om en bil i veien som det ryker av, men at de ikke kjenner til omfanget.
Les mer om Arendal, E18 og Stoa.
Fortsatt stengt i Follotunnelen
Nordgående løp i Follotunnelen er fortsatt stengt søndag ettermiddag, etter at et kjøretøy har vært borti taket på tunnelen. En lampe har løsnet og henger for langt ned. Veitrafikksentralen er på stedet for å fikse problemet. Det er toveis trafikk i sørgående løp enn så lenge.
Les mer om Follotunnelen.
Bilstans i Operatunnelen
I Operatunnelen, vestgående retning, har en bil fått stans i høyre felt. Veitrafikksentralen har sperret feltet. Politi og berging er på vei.
Les mer om Operatunnelen.
Smedstadstunnelen fortsatt stengt
Arbeidene med å reparere tunnelen etter at en lastebil kjørte ned lysarmatur og vifter er snart avsluttet, og Veitrafikksentralen sier at tunnelen vil åpne igjen om kort tid.
Kjørt ned lysarmatur og vifte
Tåsentunnelens østgående løp er stengt og omkjøring er skiltet. Årsaken er at en lastebil har kjørt ned lysarmatur og vifte i taket. Sjåføren har fått beslaglagt førerkortet, ifølge politiet. Veitrafikksentralen råder folk til å velge E18 istedet for ring 3.
Les mer om E18.
Stålplate har løsnet på E16
Politiet har rykket ut til Sundøya-brua på E16 hvor en stålplate har løsnet i broskjøten. Veitrafikksentralen er varslet om det. Politiet dirigerer trafikken på stedet inntil entreprenøren kommer og reparerer feilen.
Les mer om E16 og Sundøya-brua.
Oljesøl i veien på Hvervenkastet
I rundkjøringen ved Hvervenkastet på Ringerike; i krysset Osloveien og Arnegårdsveien, er det meldt om mulig oljesøl, og at det er svært glatt. Veitrafikksentralen er varslet om det.
Oljesøl på rv35 på Tyristrand
Det er en del oljesøl på riksvei 35 i Aronsensvingen på Tyristrand etter at en bil har kjørt ut. Det var to personer i bilen, men ingen skal være skadet. Veitrafikksentralen er varslet om oljesølet.
Les mer om Aronsensvingen og Tyristrand.
Glatt vei ved Mosseporten
Politiet melder om svært glatt veibane ved Statoil Mosseporten. Årsaken skal være oljesøl i rundkjøringen. Veitrafikksentralen er varslet.
Tre over veien på E6
På E6 mellom Rygge og Råde i sørgående retning har et tre blåst over veien. Bilister som kjører på strekningen må være oppmerksomme på dette. Veitrafikksentralen er varslet, opplyser politiet. En rekke trær har blåst over ende i fylket som følge av den sterke vinden i dag.
Les mer om Rygge og Råde.
Bil i feil kjørefelt på E16
Veitrafikksentralen har sperret Skuitunnelen på E16 etter at en bil ble observert kjørende i motgående kjørefelt. Bilen kjørte i retning Hønefoss i tunnelløpet som går i retning Sandvika. Politiet leter nå etter sjåføren.
Les mer om E16, Sandvika og Skuitunnelen.
Slik blir pinsetrafikken
Pinsehelg og gode vrutsikter vil gi bilistene trbbel, sier UP-sjefen. Ikke bare er det pinsehelg, en positiv værmeldingen ser ut til å gjøre hytteklare nordmenn enda litt gladere. Det kan med andre ord være lurt å forberede seg på mye trafikk om du skal ut på veien. Ettermiddagstrafikken vil nok begynne litt før i dag, og vare litt lenger. Det ventes spesielt mye trafikk i sørgående retning. Mer trafikk enn i påsken Veitrafikksentralen spår faktisk enda større trafikk denne helgen enn det var i påskehelgen - E18 i sørgående retning forventes å bli veldig trafikkert. Det er mange som skal til hyttene sine p&#
Direkte fra Veitrafikksentralen
650 kameraer følger trafikken i snøkaoset på Sør- og Østlandet.
Steiner i veien
Knyttnevestore steiner har rast ned i veibanen på fylkesvei 761, rundt 1,3 kilometer fra Skjomenbrua i retning Skjomen. Veitrafikksentralen er varslet, melder politiet i Midtre Hålogaland.
– Folk må bare smøre seg med tålmodighet
Skal du over Saltfjellet i dag, er det lurt å ha god tid, opplyser Veitrafikksentralen. – Det er skittvær over hele Nord-Norge, sier meteorologen.
Uvær stopper trafikken
Den kraftige vinden har stengt fergesambandet som skulle hjelpe trailerne nordover fra Bergen. - Vi vet ikke når det kan åpne igjen, sier veitrafikksentralen.
Les mer om Bergen.
Tre i veien i Rygge
Det ligger et tre i veibanen på fylkesvei 19, ved Botnertjern i Rygge. Veitrafikksentralen er varslet, opplysr politiet om på Twitter.
Les mer om Botnertjern, Rygge og Twitter.