Veitrafikksentralen

Stenger veien

Politiet opplyser at E10 vil bli stengt ved Alstad fra klokken 23 i kveld i forbindelse med bilberging. En tankbil kjørte av veien tidligere i kveld. Bilister og andre med spørsmål kan ta kontakt med Veitrafikksentralen på telefon 175.

Åpnet etter trafikkuhell

E6 Breivika, på strekningen Mosjøen - Mo i Rana, er nå åpnet igjen etter et trafikkuhell, melder veitrafikksentralen.
Les mer om Mosjøen og Rana.
Tett trafikk på E18 forbi Larvik
Trafikken går tregt på E18 i store deler av Vestfold. Det er sommertrafikken og ferietrafikken som har startet for alvor, sier Arne Kleiv, trafikkoperatør ved veitrafikksentralen. Det skriver Østlands-Posten.
Et felt stengt
Veitrafikksentralen i Mosjøen oppfordrer folk til å beregne litt ekstra tid hvis man skal over Sortlandsbrua. Et felt er stengt, og det er for øyeblikket manuell dirigering på stedet. Det har oppstått en del skader på rekkverket. Entreprenør er varslet om dette.
Les mer om Mosjøen og Sortlandsbrua.

Bil står stille på E 18

Politiet har fått melding om en bil som står stille i Kvernåstunnelen, østgående retning i Lillesand. Veitrafikksentralen er varslet, og politiet undersøker saken.
Fortsatt stengt på E10
Veitrafikksentralen i Mosjøen får i morgentimene mange telefoner fra bilister som skal gjennom Sørdalstunnelen på E10. Veien er fortsatt stengt etter en trafikkulykke i natt, og det er uvisst når den blir åpnet. Årsaken er blant annet skader på det elektriske anlegget, som det tar tid å fikse. En lengre omkjøringsmulighet finnes, hvis man tar ferga Melbu – Fiskebøl, opplyser Statens vegvesen.
Grusete i Halden
Politiet i Halden ber tohjulede trafikanter være oppmerksom på at det ligger grus i veibanen ved bybrua og videre inn i Elvegata. Veitrafikksentralen er varslet.
Les mer om Elvegata og Halden.
Lakseveien stengt grunnet bilberging
Veitrafikksentralen opplyser at veien er stengt på strekningen Hellesvik - Gjølme.
Les mer om Gjølme og Hellesvik.
Fortsatt problemer med kumlokk
Politiet i Drammen melder at det fortsatt er problemer med et kumlokk i Rosenkrantzgaten. Natt til fredag ble to kjøretøyer skadet på grunn av et løst kumlokk. Veitrafikksentralen ble derfor varslet som to ganger har sendt en veivakt til stedet.
Les mer om Drammen og Rosenkrantzgaten.
Løst kumlokk førte til punktering
Et løst kumlokk i Rosenkrantzgaten i Drammen førte til skader på to kjøretøyer natt til fredag. Det ene kjøretøyet skal ha punktert opplyser politiet. Veitrafikksentralen ble varslet og kumlokket har blitt sikret.
Les mer om Drammen og Rosenkrantzgaten.
– Avpass farten
Det er mye vann i veibanen i Osloområdet etter at det begynte å regne i morges. Veitrafikksentralen oppfordrer folk til å ta det med ro og avpasse farten. En innringer forteller til NRK at det var mye vann på Drammensveien mellom Lysaker og Høvik, og at han vannplanet til tross for at han kjører en bil på over to tonn.
E10 i Flakstad stengt av nytt steinras
– Store steiner skal ha falt ned på veien, opplyser Veitrafikksentralen.
Steinras sperrer E10
Det har gått et steinras over E10 på Bøfjellet mellom Bø og Flakstad. Veien er sperret, og veitrafikksentralen er varslet. Entreprenør er på tur til stedet, melder politiet.
Les mer om Bøfjellet, E10 og Flakstad.
Dieselsøl på E16
Politiet har fått melding om dieselsøl på E16 ved avkjøringen mot Kilemoen. Veitrafikksentralen er varslet. Politiet ber bilister være obs.
Les mer om E16 og Kilemoen.
Sperret felt åpnet igjen
Nøstvettunnelen er nå helt åpnet for trafikk igjen, melder Veitrafikksentralen.
Oslofjordtunnelen åpnet
Veitrafikksentralen melder at Oslofjordtunnelen er åpnet, etter å ha vært stengt i forbindelse med en bilberging.
Les mer om Oslofjordtunnelen.
Oslofjordtunnelen stengt
Veitrafikksentralen melder at Oslofjordtunnelen blir stengt i retning Hurum i en kort periode. Ifølge politiet skjer stengningen på grunn av en bilberging.
Les mer om Hurum og Oslofjordtunnelen.
Stengt tunnel skaper kø
Det er allerede en del køer på veiene, siden Brynstunnelen på ring 3 mellom Ryen og Teisen i dag er helt stengt i begge retninger. Ifølge Veitrafikksentralen er det på E6 kø fra Abildsø, og fra Teisen gjennom hele Vålerengtunnelen. Tunnelen åpner igjen senst mandag morgen klokken 05.00.
God flyt på veiene
Påskehjemfarten har ført til lange køer sør i landet, men i Nord-Norge har trafikken flytt godt. – Det har stort sett vært godt vær og lite problemer, opplyser veitrafikksentralen i Mosjøen.
Les mer om Mosjøen og Nord-Norge.
Steinras i Ådal
På E16 ved Sperillen fiskemottak i Nes i Ådal har det rast ut en stein og et tre, melder politiet. Veitrafikksentralen er varslet.
Les mer om Sperillen og Ådal.
Store mengder snø skaper problemer: – Vi har alt av brøytemannskap ute
Snøfallet i Ofoten og Narvik har skapt problemer for flere vogntog. Veitrafikksentralen oppfordrer folk til å være forberedt på ventetid.
Les mer om Narvik og Ofoten.
Svært glatte veier
Politiet i Midtre Hålogaland opplyser om svært glatte veier i distriktet. Operasjonsleder Anne Karlsen forteller at det har vært flere små trafikkuhell i ettermiddag. De har varslet Veitrafikksentralen for å få entreprenør ut, slik at veiene blir strødd bedre. Hun oppfordrer folk til å kjøre forsiktig.
Oslofjordtunnelen åpnet
Veitrafikksentralen melder at riksvei 23 Oslofjordtunnelen er åpnet igjen, etter å ha vært stengt i forbindelse med en bilberging.
Les mer om Oslofjordtunnelen.
Nedsatt hastighet E18
Botne: Rett syd for Bringåkertunnelen i nordgående felt på E18, er det meldt om en lastebil som har problemer. Kjørehastigheten er satt ned til 50 km/t. Veitrafikksentralen er varslet.
Les mer om Bringåkertunnelen og E18.
Våt snø og glatte veier
Mye og tung snø fører til vanskelige kjøreforhold og saktegående trafikk på mange av veiene i Vestfold. Trafikkoperatør i veitrafikksentralen, Andreas Larsen, oppfordrer bilister til å ta det med ro og kjøre etter forholdene.
Les mer om Vestfold.