Veitrafikksentralen


En ulykke og tre havarier i Fløyfjellstunnelen nord bare i dag

Trafikken går tregt gjennom Fløyfjellstunnelen mot Åsane fredag ettermiddag. Hos veitrafikksentralen kan Jan Marøy opplyse om at det står en bil med nødblinken på i en havarilomme. - Men vi aner ikke hvorfor han står der.

Brøytemannskapene ute

– Det er snødekke og snøslaps på E18 fra og til Grimstad, og man må kjøre etter forholdene, oppfordrer trafikkoperatør Tove Sunde i Veitrafikksentralen. Hun sier alt av mannskaper er ute og brøyter og strør.

E18 åpnet igjen

E 18 mellom Sekkelsten-krysset i Askim og Brennemoen-krysset i Eidsberg har vært stengt i retning mot Sverige på grunn av ulykken tidligere i dag. Nå er veien åpnet, melder Veitrafikksentralen.

Vogntog sperrer kjørefelt

nyheter Jonny Karlsen Mobil: 476 09 936 Sist oppdatert: På E6 ved Skjellesvikskaret i Tysfjord er et kjørefelt sperret på grunn av vogntog som står fast. Veitrafikksentralen (VTS) er varslet. Det samme gjelder på E6 ved Fossbakken.

Her sperrer traileren veien

Veitrafikksentralen i Nord-Norge meldte mandag ettermiddag at fylkesvei 882 er stengt ved Tappeluft i Alta kommune. Dette som følge av at en utenlandsk trailer står fast, skriver Finnmark Dagblad.

Vei sperret av tre

Fylkesvei 454 Driveneskleiva er helt sperret av ei stor gran, melder politiet. Veitrafikksentralen er varslet.

Les mer om Driveneskleiva.
Glatte veier

På sideveiene i Vestfold er det glatt på grunn av snø og 0 grader. På E18 er det på vei til å bli bart, men det er snøslaps noen steder ifølge Veitrafikksentralen. På E18 sørfra inn mot Oslo går nå trafikken som normalt.

Trailer har kjørt seg fast

Traileren står fast ved Vinje kirke i østgående felt. Det melder politiet i Telemark på sin twitterkonto like før klokken 19. - Veitrafikksentralen er varslet, opplyser politiet. Traileren står etter en sving, og kommer brått på.

Les mer om Telemark og Vinje.
Vogntog av veien på E6 – et felt stengt

Et vogntog kjørte i natt av veien ved Ballangen i Ofoten. – Veien kan bli stengt en periode, opplyser Veitrafikksentralen.

Glatt på veiene

Politipatruljer melder om glatte veier i Østfold denne morgenen. De ber folk om å kjøre pent. Veitrafikksentralen er varslet.

Les mer om Østfold.
Glavarull skaper trøbbel for trafikken på E18

En rull med isloasjon ligger i veibanen inne i selve Telemarksporten på E18. Det går ikke upåaktet hen. Hvor rullen stammer fra er foreløpig ukjent, men veitrafikksentralen har fått beskjed om forholdet.

Les mer om E18 og Telemarksporten.
Svært glatte veier - også på E6

Poilitipatrulene i Østfold melder om svært glatt veibane mange steder i Østfold. Dette gjelder også E6. KJØR FORSIKTIG - oppfordrer politiet alle bilister. Veitrafikksentralen er varslet, og vil sende ut beredskapen.

Les mer om Østfold.
Kjørte rett i bom på E6 og mistet lappen

ÅS: Mandag kveld hadde Veitrafikksentralen stengt ett kjørefelt på E6 ved Vinterbrosletta med bom. - En bilfører klarte ikke se ALLE de røde blinkende lysene på bommen, skriver Follo-politiet på Twitter.

Deler av Hvalerveien sperret

Østfoldpolitiet melder litt etter klokken 18.00 på Twitter at et tre har falt over Hvalerveien på Spjærøy. treet sperrer deler av riksvei 108 ved avkjøringen til Sydengen. Veitrafikksentralen er varslet.

Tre sperrer deler av E6

Flere trær har falt over veien på E6 ved Verdal fengsel Det er kaotiske tilstander på E6 ved Verdal fengsel, da flere trær har falt ut i veibanen, og flere er på vei. - Veitrafikksentralen er på stedet og har begynt ryddingen.

Les mer om Det og Verdal.
Snøen gir problemer på veiene

– Det tette snøfallet gjør det vanskelig å holde snøen unna på hovedveiene, melder Veitrafikksentralen. Størst problemer i Oslo og Akershus har det vært i Skulleruddumpa på E6 ut av byen, men her skal det være brøytet nå. Særlig tungtrafikken sliter på veiene, opplyser politiet. Alle tilgjengelig brøytemannskaper er på veiene, ifølge VTS.

Glatte veier i Midt-Norge

Det er meldt om svært glatte veier i flere deler av landet i kveld. I dag har politidistikter over hele landet meldt om ulykker på grunn av såpeglatte veier, og verst har det vært i Midt-Norge, ifølge Veitrafikksentralen.

Riksvei 9 åpnet for fri ferdsel

Klokken 15.30 opplyser Veitrafikksentralen til NRK.no at riksvei 9 mellom Hovden og Haukeli igjen er åpnet for fri ferdsel. Veien var lørdag formiddag stengt på grunn av mye snø i veibannen etter uvær.

Det blåser opp i fjellet

Det er meldt storm på Vestlandet natt til fredag og fredag morgen. Veitrafikksentralen melder om at Hardangervidda kan bli stengt for personbiler.

Les mer om Hardangervidda og Vestlandet.
Midlertidig stengt

Fylkesvei 613 mellom Elvekroken og Bonnåsjøen er midlertidig stengt på grunn av snøras, melder Veitrafikksentralen.

Jord- og snøras i natt

NAMSOS: Ved 05.40-tida twitret politiet i Nord-Trøndelag at det hadde gått vann/snø over E6 ved Snåsakroa. Det var Veitrafikksentralen som hadde alarmert politiet. Raset var cirka 50 meter bredt, og ikke kjørbart for mindre kjøretøy.

Nå kan det fryse på igjen: – Litt ekkel situasjon for bilister

Mandag har det regnet i Bergen, men når skyene letter kan det fryse på igjen flere steder. – Alt mannskap er i sving, men folk må være forsiktige, sier Ronny Sleire ved veitrafikksentralen.

Les mer om Bergen og Ronny Sleire.
Hardangervidden stengt for personbiler

– Filefjell er sikreste vei, ifølge Veitrafikksentralen.

- Jeg ville holdt meg hjemme

Veitrafikksentralen blir nedringt av rapporter om farlige veier mandag.

- Må tilpasse farten etter forholdene i dag

Veitrafikksentralen (VTS) har bare fått n melding fra Haugalandet om vanskelige kjøreforhold, men er glad for at entreprenørene er ute for å brøyte.

Les mer om Haugalandet.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01