Veitrafikksentralen

Trafikkulykke ved Håneskrysset

Brannvesenet melder om en trafikkulykke ved Håneskrysset i Kristiansand. Ifølge Veitrafikksentralen er Timeneskrysset stengt som følge av ulykken.

– Vær forsiktig over Sotrabrua

– Verste vinden er nå over, sier meteorologen. Men veitrafikksentralen advarer: Ikke kjør over Sotrabrua med tilhenger.
Les mer om Sotrabrua og Vær.
Advarer om vanskelige kjøreforhold
Regn som fryser på bakken skaper enkelte steder på Sørlandet utfordrende kjøreforhold, melder Veitrafikksentralen sør mandag morgen. De ber folk om å kjøre etter forholdene og å vise hensyn.
Underkjølt regn flere steder
Underkjølt regn fører til ekstremt glatte veier flere steder på Sør- og Østlandet. Statens vegvesen råder alle som skal ut på veiene i morgentimene til å kjøre etter forholdene. Alt av tilgjengelig mannskap er ute, melder Veitrafikksentralen.

Underkjølt regn gjør veiene glatte

Underkjølt regn fører til ekstremt glatte veier flere steder på Sør- og Østlandet. Statens vegvesen råder alle som skal ut på veiene i morgentimene til å kjøre etter forholdene. Alt av tilgjengelig mannskap er ute, melder Veitrafikksentralen.
Tre over ny fylkesvei
Et tre har falt over nok en fylkesvei i nordre Buskerud, nå på Jelstadveien (fv 145) i Modum. Personbiler vil kunne passere, melder politiet. De har varslet Veitrafikksentralen og vil sende ut entrepenør for å fjerne det.
Nytt tre i veien
Nok et tre har falt over veibanen i nordre del av Buskerud, nå i Jelstadveien i Modum. Personbiler vil kunne passere, melder politiet. De har varslet Veitrafikksentralen og vil sende ut entrepenør for å fjerne det.
Alvorlig trafikkulykke på E6
Politiet melder at en liten lastebil har kollidert front mot front med en personbil på E6 ved Vienkrysset utenfor Hamar i Hedmark. Ulykken beskrives som alvorlig. E6 er stengt forbi stedet, melder Veitrafikksentralen.
Stein i veibanen
På fylkesvei 17 mellom Ørnes og Reipå er det kommet meldinger om en del større stein i veibanen. Veitrafikksentralen er varslet og de vil sende ut mannskap for fjerning.
Les mer om Reipå.
Mastrafjordtunnelen stengt etter ulykke
I følge veitrafikksentralen er tunnelen stengt etter ei trafikkulykke klokka 16.52
Glatte veier med mye vann
Veitrafikksentralen melder om ekstremt glatte forhold generelt i hele Nordland. Det er mye vann på veiene i tillegg til blankis. E6 ved Storjord i Beiarn kommune er veldig glatt, det kommer biler for strøing så fort som mulig.
Les mer om Beiarn, Nordland og Storjord.
Trailer står fast
En trailer står fast på E6 ved Grønås i Fauske kommune, nordgående trafikk får ikke passere. Veitrafikksentralen er varslet og politiet er på tur til stedet.
Les mer om Fauske.
Ras på fylkesvei i Lofoten
Det har gått et ras på fylkesveien mellom Vareid og Vikten i Flakstad kommune, i Lofoten. Veitrafikksentralen fikk melding om raset i går kveld. Veien er foreløpig åpen for ferdsel, men kan stenges på kort varsel omgående. Statens vegvesen skal ta en ny vurdering av veien nå i morgentimene, sier trafikkoperatør Fredrik Nyland til NRK.
Rein observert på vei inn i tunnel
Rein er observert på vei inn i Mosåstunellen på E6 ved Mosjøen. Veitrafikksentralen Nord og reineier er orientert, kjør forsiktig, opplyser politiet.
Les mer om Mosjøen og Mosåstunellen.
Skjøt opp fyrverkeri fra bil
Også i natt har Oslo-politiet fått flere meldinger om folk som skyter opp fyrverkerier. De ble også varslet av veitrafikksentralen om at noen hadde skutt opp fyrverkeri fra en bil, inne i en tunnel. Ulovlig oppskyting kan gi bøter og anmeldelse.
Les mer om Oslo-politiet.
Elendige føreforhold på julas verste trafikkdag: - Ta med mat, drikke og varme klær
- Kan bli lenge i bilen ved kolonnekjøring, advarer Veitrafikksentralen.
– Ta det med ro på hjemveien
Det er meldt alt fra snø til regn og kuldegrader til varmegrader fra Bergen og langs hele kysten til svenskegrensen. Veitrafikksentralen og Utrykningspolitiet ber folk ta det med ro.
Les mer om Bergen og Utrykningspolitiet.
Stein i tunnel på E18
Politiet ber kjørende være oppmerksom på en større stein i veibanen på E18 i Stenbjørnrødtunnelen i nordgående retning. Veitrafikksentralen er informert og vil følger opp.
Lange køer
Veitrafikksentralen i Mosjøen opplyser at det er lange køer ved E6 Kjerringvatnet i Grane, hvor en trailer sperrer veien. I tillegg står et vogntog og sperrer ett felt 3,5 kilometer nord for Majavatn.
Les mer om Grane, Majavatn og Mosjøen.
Fare for glatte veier
Veitrafikksentralen Sør melder om fare for glatte veistrekninger i Agder, Telemark, Vestfold og Buskerud på grunn av regn som fryser på bakken. Dette gjelder spesielt på sideveier og mindre trafikkerte veier.
Les mer om Agder, Buskerud, Telemark og Vestfold.
Advarer mot istapper
Politiet ber bilister som skal kjøre gjennom tunnelene på E18 i Kristiansand om å se opp for istapper som henger i taket. Veitrafikksentralen er varslet og har sendt ut mannskap for å fjerne istappene.
Les mer om E18 og Kristiansand.
Trailer hektet seg fast i tunnel
Politiet melder om en trailer som har hektet seg fast i belysningen i Sørlandsporten på E18 i Risør. Veitrafikksentralen er varslet om saken, og det østgående feltet er stengt. Klokken 15.36 melder politiet at alt skal være ok i tunnelen.
Les mer om E18, Risør og Sørlandsporten.
E39 stengt på grunn av bilberging
Veitrafikksentralen varsler klokken 10.10 lørdag at E39 Vinjeøra er stengt en time.
Busskur blåste ut i veien
Politiet har fått melding om et busskur som har blåst delvis ut i veien på fylkesvei 43 mellom Farsund og Borhaug i Vest-Agder. Veitrafikksentralen skal være varslet og vil sende ut ryddemannskap.
Les mer om Borhaug, Farsund og Vest-Agder.
Glatte veier i Akershus
Veitrafikksentralen advarer mot glatte veier i deler av Akershus nå, på grunn av regn som har fryst på bakken. – Vi oppfordrer alle til å kjøre forsiktig. Vi har varslet alle entreprenører, som er ute og salter. Må du ikke ut, la bilen stå, skriver de på Twitter.
Les mer om Twitter.