Veitrafikksentralen

Glatt omkjøringsvei

På E16 ved Garntangen i Hole vil veien være stengt i ca. 1 time til, melder politiet. Det er omkjøring via fylkesvei 156 Åsaveien, men det meldes om at det er svært glatt på strekningen. Veitrafikksentralen er varslet og politiet ber bilister kjøre forsiktig.
Les mer om Garntangen, Hole og Åsaveien.

Ikke merket økt trafikk

På veitrafikksentralen som overvåker trafikken blant annet på E 18 fra Drammen, har de ikke sett noen stor forskjell i antall biler i morgenrushet, til tross for forbud mot dieselbiler i Oslo. Også på buss, trikk og bane har det gått mer eller mindre som normalt.
Les mer om Drammen og Oslo.
Har ikke sett stor forskjell på veiene
På veitrafikksentralen som overvåker trafikken, har de ikke sett noen enorm forskjell i antall biler i morgenrushet, til tross for dagens forbud mot dieselbiler i Oslo. Også på buss, trikk og bane har det gått mer eller mindre som normalt.
Les mer om Oslo.
Veistenging fører til lange køer
Veitrafikksentralen sier folk bare må smøre seg med tålmodighet.

Fortsatt ett løp stengt

All trafikk i begge retninger gjennom Operatunnelen på E18 går fortsatt i ett løp. Veitrafikksentralen har jobbet i natt for å reparere skaden som førte til en vannlekkasje i tunnelen i går morges. Senere i dag blir det klart om tunnelen må stenge i lengre tid.
Les mer om E18 og Operatunnelen.
Tre sperrer vei i Larvik
Et tre har blåst ned og ligger delvis over Brunlanesveien i Larvik. Veitrafikksentralen er varslet og sender mannskaper til stedet for å rydde opp.
Les mer om Brunlanesveien og Larvik.
Til sykehus etter kuttskade i hode
En kvinne er kjørt sykehus etter trafikkulykken i Drammen. Politiet opplyser at hun skal ha fått en kuttskade i hodet. Veitrafikksentralen er varslet om at lyskrysset ikke virker som det skal.
Les mer om Drammen.
Veien er ryddet
Alle veier er nå åpne igjen etter at det var to trafikkulykker på E6. Veitrafikksentralen melder at det fortsatt er litt kø gjennom Sarpsborg sentrum, men ellers går trafikken som normalt.
Les mer om Sarpsborg.
Svært glatte veier i Østfold
Det har blitt svært glatt på flere veier i Østfold den siste timen. Veitrafikksentralen bekrefter at de har fått beskjed fra politiet og andre om svært glatte partier utenfor Fredrikstad mot Skjærviken, i Skjeberg og retning Svinesund.
Tre over veien
Et tre har falt over E16 i området Bjonvika på Nes i Ådal, melder politiet. Veitrafikksentralen er varslet.
Les mer om Bjonvika, E16 og Ådal.
Oversvømmelse i Kristiansand
Dvergsnesveien i Randesund i Kristiansand er oversvømt omkring 100 meter før avkjøringen til Havøy, opplyser politiet. Veitrafikksentralen er varslet.
Les mer om Havøy, Kristiansand og Randesund.
Oversvømmelse i Krisitiansand
Dvergsnesveien i Randesund i Kristiansand er oversvømt omkring 100 meter før avkjøringen til Havøy, opplyser politiet. Veitrafikksentralen er varslet.
Advarer om svært glatte veier i dag
Meteorologisk institutt har sendt ut OBS-varsel for åtte fylker og advarer om at underkjølt regn kan gi svært glatte veier i ettermiddag. Veitrafikksentralen ber folk kjøre forsiktig eller vurdere å la bilen stå.
Advarer om at det kan bli svært glatte veier i dag
Meteorologisk institutt har sendt ut OBS-varsel for åtte fylker og advarer om at underkjølt regn kan gi svært glatte veier i ettermiddag. Veitrafikksentralen ber folk kjøre forsiktig eller vurdere å la bilen stå.
Glatte veier
Veitrafikksentralen melder at det kan være svært glatt på de mindre trafikkerte veiene i Oslo og Akershus i øyeblikket, spesielt i høyden. Alle som skal kjøre i slike områder oppfordres til å være svært forsiktig.
Les mer om Oslo.
Midlertidig stengt
Veitrafikksentralen melder at veien er stengt på fylkesvei 17 mellom Nesna og Kilboghavn på grunn av bilberging.
Les mer om Kilboghavn og Nesna.
Kraftig vindvær
Et skilt har blåst ned på motorveibrua i Drammen på E18 i sydgående løp. Politiet er på stedet. Veitrafikksentralen er varslet og sender mannskap for å reparere.
Les mer om Drammen og E18.
Slaps i veibanen
På strekningen Fauske – Rognan på E6 skal det være dårlige kjøreforhold med mye slaps i veibanen. Saltenpolitiet opplyser at Veitrafikksentralen er varslet og oppfordrer bilister til å kjøre forsiktig.
Veien stengt etter ulykke
To personbiler har kollidert på E6 ved Bjørnbærvika i Mo i Rana. Nødetatene er på vei til stedet og veitrafikksentralen varslet. Skadeomfanget for personene i bilene er ukjent.
Les mer om Bjørnbærvika og Rana.
Bilberging på vei
Det har kommet inn flere meldinger om en buss som sperrer ett kjørefelt i Åga i Mo i Rana, melder politiet. Bussen har motorproblemer og det lekker olje fra den. Veitrafikksentralen er varslet.
Les mer om Rana og Åga.
Bilkøer i Fredrikstad
Det er lange køer i Fredrikstad for de som skal kjøre bil over til Kråkerøy på den gamle brua. Ifølge veitrafikksentralen er brua åpnet på grunn av vedlikehold, men etter planen skal den være klar for biltrafikk omkring klokka 13.30.
Les mer om Fredrikstad og Kråkerøy.
Svært glatt etter bilbrann
Personbilen som begynte å brenne på riksvei 80 ved Valnesfjord i Fauske, er totalt utbrent, melder politiet i Salten. Veien har vært stengt. I forbindelse med slukkingsarbeidet er det glatt på stedet i Nordvika. Veitrafikksentralen er varslet om forholdet.
Mistet 15 vedkubber langs veien
Ved Straumbotnet i Mo i Rana melder en fører om at han kar kjørt rett inn i en rekke vedkubber, noe som har medført skader på bilen. Politiet ber dem som har mistet vedkubbene om å ta kontakt. Veitrafikksentralen er varslet og har sendt en entrepenør til stedet for å rydde opp.
Les mer om Rana.
Søringene sliter med snøfall
Søringene sliter med snøfall og kaos på veiene. I nord er det bare fryd og gammen, melder veitrafikksentralen.
Snøkaoset er her - og det blir verre
Det har vært flere trafikkulykker på Sør- og Østlandet i natt på grunn av det glatte føret, og flere utenlandske vogntog sperrer E 134 i Telemark. Veitrafikksentralen fraråder på det sterkeste å kjøre uten vinterdekk.