Veitrafikksentralen

Vogntog sperrer veien

Politiet melder om et tysk vogntog som blokkerer veien i Junkerdal, ikke langt fra turistsenteret. Veitrafikksentralen er varslet.
Les mer om Junkerdal.

Tre i veibanen ved Hanekleiva

Et tre har falt ned og delvis ut i det ene kjørefeltet på fylkesvei 319 ved Hanekleiva i retning i Sande. Veitrafikksentralen er varslet, opplyser politiet.
Les mer om Hanekleiva og Sande.
Tre delvis i veibanen på E18
Et tre har falt ned og delvis ut i det ene kjørefeltet på E18 ved Hanekleivtunnelen i Sande. Treet ligger i nordgående felt i retning Drammen. Veitrafikksentralen er varslet, opplyser politiet.
– IKKE kjør med sommerdekk nå
Det snør og er glatt nord i Østfold, indre Østfold og Follo, og det er meldt om flere uhell og ulykker på veiene. – Har du fortsatt sommerdekk på bilen bør du ikke ut på veien nå, sier Veitrafikksentralen.

Det er veldig glatt i Østfold

Politiet melder om speilglatt E6 gjennom Østfold. Den meldinga kom etter flere meldinger om biler som har snurret og/eller havnet i autovernet eller grøfta. Veitrafikksentralen sier til NRK at de er i gang med å salte.
Les mer om NRK og Østfold.
Søppel i veien
Det er meldt om store mengder søppel i veibanen på E134 før Langebru. Veitrafikksentralen er varslet, ifølge politiet.
Les mer om Langebru.
Seaking er på vei til ulykke på Frøya
Veitrafikksentralen og politi melder om en trafikkulykke med flere skadde personer på fylkesvei 716 i Gurvikdalen på Frøya.
Les mer om Frøya og Gurvikdalen.
Bilister snur inne i tunnelen
Politiet rykker ut til Kleivenetunnelen i Drammen etter meldinger om at bilister snur inne i tunnelen. Årsaken skal være at veitrafikksentralen har stengt tunnelen i forbindelse med at det må ryddes vekk gjenstander inne i tunnelen for at alle skal ferdes trygt.
Les mer om Drammen og Kleivenetunnelen.
Politiet melder om glatte veier
Etter at to biler kolliderte på Konnerud i Drammen onsdag morgen melder politiet om svært glatte veier i området. De har nå varslet veitrafikksentralen og mener at det ikke anbefales å kjøre i området hvis man ikke er skodd for dette.
Les mer om Drammen og Konnerud.
Mange veier åpnet
Stadig flere veier på Sørlandet åpnes for trafikk etter å ha vært stengt på grunn av flom. I Aust-Agder er nå fem veier stengt inntil videre, mens fire veier er stengt i Vest-Agder, ifølge Veitrafikksentralen.
Nye veier åpnes og stenges
Vegvesenet aner ikke når flom- og skredrammede veier åpner igjen. Stadig får Veitrafikksentralen meldinger om veier som kan åpnes igjen eller om nye veier som må stenges. Nå er rundt 40 veier stengt i Agder. Les mer.
Les mer om Agder og Veitrafikksentralen.
Over 50 veier fortsatt stengt
Fortsatt er mellom 50 og 60 veier stengt i Agder, de fleste i Vest-Agder, ifølge Veitrafikksentralen. Det er fortsatt vann over mange veier, i tillegg til at mange veier er ødelagt av flommen.
Se flommens herjinger fra lufta
Mange personer har måttet forlate sine hjem på grunn av jordskred og enorme vannmasser. Veitrafikksentralen har mistet tellinga over antall stengte veier, og høyballer er i fri flyt. Verst rammet er Agder-fylkene.
Les mer om Agder-fylkene.
Se flommens herjinger fra lufta
Mange personer har måttet forlate sine hjem på grunn av jordskred og enorme vannmasser. Veitrafikksentralen har mistet tellinga over antall stengte veier, og høyballer er i fri flyt. Verst rammet er Agder-fylkene.
Les mer om Agder-fylkene.
Asfaltrester i veien
En sjåfør har meldt fra om at det ligger mye asfaltrester/klumper i Rosenkrantzgaten i Drammen. Klumpene har trolig falt av en lastebil. Politiet har varslet veitrafikksentralen.
Les mer om Drammen og Rosenkrantzgaten.
Flom stenger vei
Fylkesvei 320 i Lindesnes er stengt ved Spilling på grunn av flom. Det opplyser Veitrafikksentralen.
Nordbytunnelen stengt - igjen
Veitrafikksentralen har midlertidig stengt sørgående løp i Nordbytunnelen. Årsaken er at en midlertidig midtrabatt ligger i veibanen.
Les mer om Nordbytunnelen.
Advarer mot glatt veibane
Follo-politiet advarer mot glatt veibane på riksvei 124 ved Eidsberg kirke, i retning mot avkjøringen mot Slitu. Grunnen skal være oljesøl i veien, skriver de på Twitter. Veitrafikksentralen er varslet.
Les mer om Eidsberg, Slitu og Twitter.
Hund i veien
En hund, trolig en beagle, er sett i nordgående løp på E6 mellom Moss og Vestby, opplyser politiet. Veitrafikksentralen er varslet.
Les mer om Vestby.
Hund på E6
En hund har forvillet seg inn på E6 mellom Moss og Vestby i nordgående løp, skriver politiets operasjonssentral på Twitter. Det skal være snakk om en Beagle. Veitrafikksentralen er varslet.
Les mer om Beagle, Twitter og Vestby.
Arrangør mener de fulgte prosedyren
Hele sykkelrittet Ladies Tour of Norway ble stoppet av bruåpning i Fredrikstad i går. Broen fjernstyres og videoovervåkes fra Veitrafikkontorets sentral i Oslo. – Vi understreker at vi som arrangør har fulgt prosedyrene. Det vil si at vi i god tid har varslet Veitrafikksentralen om at det pågår et World Tour ritt på sykkel og at broen ikke skal åpnes før vår kommandosentral, som følger rittet i kortesjen, gir beskjed, sier daglig leder i Ladies Tour of Norway, Roy Moberg, i en pressemelding.
Vogntog berget fra E6
E6 Sandesundbrua i Sarpsborg er åpen for trafikk etter berging av vogntog, melder veitrafikksentralen.
Les mer om Sarpsborg.
Vogntog fått stans på E6
Veitrafikksentralen opplyser at et vogntog har fått stans i høyre felt på E6 Sandesundbrua i Sarpsborg. Vogntoget står i retning Moss.
Les mer om Sarpsborg.
Oljesøl i veien i Halden
Halden brannvesen sjekker ut noe oljesøl i krysset fylkesvei 118 og Torpumveien. Veitrafikksentralen varslet.
Les mer om Halden og Torpumveien.
Mye trafikk kan bli realiteten resten av uka
Veitrafikksentralen råder bilister til å ta kollektivtransport eller veiene utenfor Trondheim sentrum.
Les mer om Trondheim.