Veitrafikksentralen


Vogntog stenger ett felt på E6 i Nord-Troms

Et vogntog har trøbbel på Baddereidet i Kvænangen i Nord-Troms i retning Langfjordbotn, melder Veitrafikksentralen. Foreløpig skal et felt være stengt, melder VTS. nordlys følger saken

Mistet gipsplater

Ved Svenningdal, 14 kilometer sør for Trofors, har en trailer mistet rundt et tonn med gipsplater. Politiet har foreløpig ikke oversikt på stedet, men har varslet Veitrafikksentralen.

Advarer mot fortsatt glatte veier

Veitrafikksentralen advarer mot fortsatt glatte veier i morgentimene.

Tre blåst over fylkesveien

Etter kraftig vind har et tre blåst over Fylkesvei 206 i kveld. Treet ligger over veien omlag én kilometer fra Bamble kirke. Det melder politiet i Telemark på twitter nå like før klokken 21.30 Veitrafikksentralen er varslet om hendelsen.

Les mer om Bamble, Fylkesvei og Telemark.

- Veldig glatt på veiene

Veitrafikksentralen advarer mot sleipt føre.

Vurderer å stenge Varoddbrua nå

Den voldsomme vinden gjør at Veitrafikksentralen tirsdag kveld vurderer å stenge Varoddbrua. - Foreløpig er brua oppe, sier operatør Anniken Island ved Veitrafikksentralen.

Vurderer å stenge Varoddbrua

Veitrafikksentralen vurderer å stenge E 18 over Varoddbrua i Kristiansand for all trafikk. På grunn av sterk vind kan det være sikkerhetsmessig uforsvarlig å holde broen åpen, opplyser politiet. Mer informasjon kommer fortløpende.

Les mer om Kristiansand og Varoddbrua.
E6 åpnet for personbiler

Etter at to vogntog har sperret E6 fire kilometer sør for Bjerkvik, kan nå personbiler passere i ett kjørefelt, opplyser veitrafikksentralen. Det skal imidlertid fortsatt være lange køer som følge av at E6 har vært stengt.

Les mer om Bjerkvik.
Pass opp! Glatte veier over store deler av landet

Skal du ut og kjøre lørdag? Rådene fra Meteorologisk institutt, politiet og Veitrafikksentralen er samstemte: Vær forsiktig!

Veitrafikksentralen advarer: Tett trafikk og mye vann i veibanen

Det er tett trafikk mot Bergen sentrum fredag kveld. – Det er julehandel deluxe, sier Morten Hansen ved veitrafikksentralen.

Les mer om Bergen og Morten Hansen.
Veitrafikksentralen om OBS-varsel: Regner ikke med snø-problemer på veiene

Varsler opptil 10 cm snø på Østlandet fredag.

Les mer om Østlandet.
Havarert trailer på Isdalstø skaper kaos

– Det er masse kø nå, ifølge Veitrafikksentralen.

Politiet ber folk slutte å ringe

Politiet i Agder har fått så mange telefoner om oversvømmelser, at de må ber folk ringe 175 Veitrafikksentralen hvis henvendelsene gjelder vann.

Les mer om Agder og Veitrafikksentralen.
Oljesøl på Vågsbygdveien

Det er dieselsøl over en lengre veistrekning fra Møvik til Vågsbygdtunnelen i Kristiansand, melder politiet. Årsaken er foreløpig ukjent. Veitrafikksentralen er varslet.

Vei stengt etter sprengning

Fylkesvei 114 på Rosseland i Søgne er stengt etter et uhell i forbindelse med sprengningsarbeid. En lyktestolpe henger skrått over veien. Veitrafikksentralen er varslet og politiet er på stedet. Veien holdes stengt inntil skaden er utbedret, opplyser politiet.

Les mer om Rosseland og Søgne.
Brannvesenet sjekker ut olje i vann

Fredrikstad Brannvesen sjekker melding fra Veitrafikksentralen om olje på vannet ved Kråkerøybrua.

Manuell dirigering

Det foregår manuell dirigering på Bispeveien etter en elgpåkjørsel. Veitrafikksentralen er varslet om den døde elgen. Føreren av bilen som var involvert i påkjørselen er en mann i 30-årene fra området.

Les mer om Bispeveien.
Presenning i veibanen på E18

I nordgående felt på E18 ved grelland er det meldt om en presenning eller lignende som kan skape trafikkfarlige situasjoner. Veitrafikksentralen er varslet.

Les mer om E18.
– Kjør ikke over fjellet på sommerdekk!

Klar oppfordring fra Veitrafikksentralen

Les mer om Kjør og Veitrafikksentralen.
Fløyfjellstunnelens nordgående løp stengt

Et brannslukningsapparat skal ha blitt fjernet fra Fløyfjellstunnelens nordgående løp. Veitrafikksentralen har stengt tunnelløpet mens saken undersøkes av brannvesenet.

Stenger tunnel på E6

Korgfjelltunnelen mellom Mosjøen og Mo i Rana stenger fra klokka 9.00, mandag. Tunnelen vil være stengt fram til 3. august klokka 14:00, melder veitrafikksentralen. Omkjøring er skiltet

Les mer om Mosjøen og Rana.
Bergens største lyskryss gikk i svart

Dette førte til en del køer og forvirring. Veitrafikksentralen fikk melding om dette i 1030-tiden tirsdag. Dermed ble det sendt elektrikere. Politiet ble også sendt til Danmarks plass

Helltunnelen er stengt

Veitrafikksentralen melder om at flere personer går til fots i Helltunnelen. De er midt inne i tunnelen, og den er nå stengt. Politiet rykker ut, melder politiet i Sør-Trøndelag på Twitter.

Dieselsøl i Spydeberg

Politiet i Follo melder om dieselsøl fra Spydeberg sentrum og nordover på Lyserenveien. Sølet kan skape glatt underlag. Veitrafikksentralen er varslet om forholdet.

Les mer om Follo, Lyserenveien og Spydeberg.
Dieselsøl i Spydeberg

Politiet i Follo melder om dieselsøl fra Spydeberg sentrum og nordover på Lyserenveien. Sølet kan skape glatt underlag. Veitrafikksentralen er varslet om forholdet.

Les mer om Follo, Lyserenveien og Spydeberg.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13