Veitrafikksentralen


Oljesøl på Vågsbygdveien

Det er dieselsøl over en lengre veistrekning fra Møvik til Vågsbygdtunnelen i Kristiansand, melder politiet. Årsaken er foreløpig ukjent. Veitrafikksentralen er varslet.

Vei stengt etter sprengning

Fylkesvei 114 på Rosseland i Søgne er stengt etter et uhell i forbindelse med sprengningsarbeid. En lyktestolpe henger skrått over veien. Veitrafikksentralen er varslet og politiet er på stedet. Veien holdes stengt inntil skaden er utbedret, opplyser politiet.

Les mer om Rosseland og Søgne.
Brannvesenet sjekker ut olje i vann

Fredrikstad Brannvesen sjekker melding fra Veitrafikksentralen om olje på vannet ved Kråkerøybrua.

Manuell dirigering

Det foregår manuell dirigering på Bispeveien etter en elgpåkjørsel. Veitrafikksentralen er varslet om den døde elgen. Føreren av bilen som var involvert i påkjørselen er en mann i 30-årene fra området.

Les mer om Bispeveien.

Presenning i veibanen på E18

I nordgående felt på E18 ved grelland er det meldt om en presenning eller lignende som kan skape trafikkfarlige situasjoner. Veitrafikksentralen er varslet.

Les mer om E18.
– Kjør ikke over fjellet på sommerdekk!

Klar oppfordring fra Veitrafikksentralen

Les mer om Kjør og Veitrafikksentralen.
Fløyfjellstunnelens nordgående løp stengt

Et brannslukningsapparat skal ha blitt fjernet fra Fløyfjellstunnelens nordgående løp. Veitrafikksentralen har stengt tunnelløpet mens saken undersøkes av brannvesenet.

Stenger tunnel på E6

Korgfjelltunnelen mellom Mosjøen og Mo i Rana stenger fra klokka 9.00, mandag. Tunnelen vil være stengt fram til 3. august klokka 14:00, melder veitrafikksentralen. Omkjøring er skiltet

Les mer om Mosjøen og Rana.
Bergens største lyskryss gikk i svart

Dette førte til en del køer og forvirring. Veitrafikksentralen fikk melding om dette i 1030-tiden tirsdag. Dermed ble det sendt elektrikere. Politiet ble også sendt til Danmarks plass

Helltunnelen er stengt

Veitrafikksentralen melder om at flere personer går til fots i Helltunnelen. De er midt inne i tunnelen, og den er nå stengt. Politiet rykker ut, melder politiet i Sør-Trøndelag på Twitter.

Dieselsøl i Spydeberg

Politiet i Follo melder om dieselsøl fra Spydeberg sentrum og nordover på Lyserenveien. Sølet kan skape glatt underlag. Veitrafikksentralen er varslet om forholdet.

Les mer om Follo, Lyserenveien og Spydeberg.
Dieselsøl i Spydeberg

Politiet i Follo melder om dieselsøl fra Spydeberg sentrum og nordover på Lyserenveien. Sølet kan skape glatt underlag. Veitrafikksentralen er varslet om forholdet.

Les mer om Follo, Lyserenveien og Spydeberg.
Bilberging stengte Oslofjordtunnelen

HURUM: Tunnelen ble stengt i østgående retning ved 13.30-tiden, men ble åpnet igjen like etter klokken 14, melder Veitrafikksentralen. Det skal kun ha oppstått mindre trafikale problemer

Oljesøl på 109

Det ligger olje på fylkesvei 109 fra Østfoldhallen og ca. 500 meter nordover, melder Østfoldpolitiet. Vegbanen er glatt, men Veitrafikksentralen er varslet.

Påkjørt lysmast

Politiet fikk i morges melding om en lysmast som var kjørt ned i Seljord. Masta stengte gang og sykkelveien på stedet, og Veitrafikksentralen er varsla om saken.

Oslofjordtunnelen stengt

HURUM: Tunnelen ble stengt klokken 08.20 fredag morgen, opplyser Veitrafikksentralen. Tunnelen er stengt i retning Frogn. Saken blir oppdatert! Oslofjordtunnelen er stengt på grunn av bilberging.

Les mer om Frogn og Veitrafikksentralen.
Vogntog sperret E6

Så forsvant det. Midtre Hålogaland melder klokken 14.20 søndag at et utenlandsk registrert vogntog har fått stans i Fagernestunnelen i Narvik. Vogntoger sperret et kjørefelt. Veitrafikksentralen

Les mer om Fagernestunnelen og Narvik.
Væretunnelen stengt

Stengingen av E6 gjennom Væretunnelen ble meldt av Veitrafikksentralen Midt-Norge like etter klokken 16.00 mandag. Et trafikkuhell skal ha forårsaket stengingen. Det er ikke kjent hva

Uværet har nådd Agder

Politiet i Agder ber bilister kjøre forsiktig. Det meldes store nedbørsmengder glatte veier, trær og steinras over flere veier i landsdelen. Veitrafikksentralen melder om at det flere

Les mer om Agder.
Forsinkelser

Fv 81, på ferjestrekningen Osan - Skutvik, er det forsinkelser på inntil 30 minutter, melder veitrafikksentralen.

Les mer om Osan og Skutvik.
Isopor i veien

Det meldes om at større mengder isopor ligger i veibanen på E6 mellom Skjeberg og Sarpsborg. - Det skal ligge i nodgående felt. Veitrafikksentralen er varslet, skriver politiet på twitter.

Les mer om Sarpsborg og Skjeberg.
Flere kraftige vannplaninger i Bergen søndag

Veitrafikksentralen har måttet sette ned fartsgrensen på deler av riksvei 555 etter at flere biler skal ha fått kraftige vannplaninger i Kipletunnelen. Raset har gått på fylkesvei 570

Les mer om Bergen og Kipletunnelen.
Søppel på Semslinna

Politiet melder at det ligger en god del glass og søppel i vegbanen ved Semslinna i Tønsberg. Veitrafikksentralen er varslet, og vil fjerne dette.

Les mer om Semslinna og Tønsberg.
Flere personer fastklemt

En trailer har kollidert med bil nord for Brekktunnelen i Øysand i Sør-Trøndelag. Flere personer skal være fastklemt. Alle nødetater har rykket ut. Veitrafikksentralen har stengt området,

Midlertidig stengt

E10 Akkarvika - Solbjørnneset vil bli periodevis stengt på grunn av sprengningsarbeid, melder Statens vegvesen. Bilister kan kontakte Veitrafikksentralen for ytterligere informasjon.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21