Veivesenet

Lastebilen hadde ikke bare n skrue løs: – Kunne forårsaket dødsulykke

Sjåføren priset seg lykkelig over å bli stoppet av veivesenet da han så problemet.
Seks trafikkulykker siden 2011. Veivesenet: – Dette krysset er ikke uoversiktlig, eller komplisert
Hittil i februar har det vært to kollisjoner. De siste seks årene har minst seks ulykker vært omtalt i samme kryss, en alvorlig.
Godtar seilingshøyde
Kystverket godtar 40 meters seilingshøyde på ny bru over Vestfjorden. Det skriver Kystverket i sitt høringssvar til ny fastlandsforbindelse mellom Nøtterøy og Tønsberg. 40 meters seilingshøyde tilsvarer høyden på hengebrua som veivesenet har foreslått som ett av to alternativer for ny fastlandsforbindelse for øyene, skriver Tønsbergs Blad.
Naboer til E18 plages voldsomt av kraftig støy – har null tro på at de får hjelp
Nylig vedtok politikerne at rådmannen skal ta kontakt med veivesenet for å høre om det er mulig med tiltak som kan redusere støyen for 35 beboere i Grååsen. – Det kommer ikke til å skje noe som helst, sier Thore Skollingsberg – en av beboerne som er plaget.
Utvidelsen av bomringen klar om ett år
Veivesenet planlegger at de nye bomstasjonene ute i bydelene og i sentrum skal være klare 1. januar 2019.
Her sprenger de løst massene ved Falkenbergtunnelen: – Veien har fått store skader
HEFTIG SYN: Oppsto en sky av sand da steinmassene raste ned fra fjellet. Videoen er gjengitt etter avtale med veivesenet.
Les mer om Falkenbergtunnelen.
Stenger E18-tunnel
Skal du kjøre sørover på E18 i kveld? Da må du beregne ekstra god tid. DRAMMEN Årsaken er at veivesenet skal gjennomføre vedlikeholdsarbeider i Kleivenetunnelen i Drammen.
Les mer om Drammen, E18 og Kleivenetunnelen.
Her møter du stengt tunnel de neste nettene
Oslofjordtunnelen stenges i tre netter denne uken. Det betyr omkjøring for flere hundre bilister. HURUM: Årsaken til stengingen er vedlikeholdsarbeid, ifølge veivesenet. Arbeidene vil pågå fra klokken 22.00 til 05.30 mandag til torsdag.
Veivesenet med bønn til bilistene
Folk gir blanke i den nye skiltingen på Strømsø. Det medfører trafikkfarlige situasjoner, ifølge veivesenet. DRAMMEN: I Bjørnstjerne Bjørnsons gate pågår det for tiden omfattende veiarbeider.
Les mer om Strømsø.
Rennesøy krever evakueringsrom, veivesenet setter trolig ned farten
Rennesøy kommune vil ha evakueringsrom i Rennfast, mens Statens vegvesen i første omgang tenker å sette ned fartsgrensen, hvitmale tunnelveggene og montere skilt som viser hvor fort trafikantene kjører.
Les mer om Rennfast.
Veikaoset i Hundvågkrossen fortsetter til mars
Veiarbeidene i Hundvågkrossen blir likevel ikke ferdige til nyttår, slik veivesenet lovet. For å kunne bli ferdige til mars, skal det jobbes fra klokka 07.00 til 23.00 fra januar.
Les mer om Hundvågkrossen.
Kritisk til stenging av tunnel
Arendal-ordfører Robert C. Nordli er kritisk til at veivesenet skal stenge Blødekjærtunnelen i Arendal for all trafikk i 10 uker. – Jeg frykter at vi skal få et nytt kjøremønster i byen som ikke er heldig som følge av dette, sier ordføreren til Agderposten.
Ekstremt glatte veier i nord: Biler ligger strødd langs E6 i Troms
Vogntog, lastebiler, en buss og personbiler lå strødd langs E6 tirsdag ettermiddag. Folk beskriver føret som ekstremt glatt. Yrkessjåfører, politi og veivesenet oppfordrer private til å la bilen stå.
Masteroppgave: Miljøfartsgrense koster 4 milliarder, men har ingen miljøeffekt
En ny studie viser at miljøfartsgrense i Oslo koster samfunnet 4 milliarder kroner. Miljøeffekten er lik null. Veivesenet er uenig, og innfører fartsgrensen i år som i fjor.
Les mer om Oslo.
Dette er en av Hordalands verste veier
Mens veivesenet slår alarm, gir Hordaland fylke for lite penger til å stoppe forfallet på fylkesveiene.
Les mer om Hordaland.
Skal utrede en 40 kilometer ny E 39-tras
En 40 kilometer lang tras på nye E 39 mellom Moi og Bue i Rogaland skal nå utredes av veivesenet. Det betyr nye forsinkelser for europavei-planleggingen.
Les mer om Bue, Moi og Rogaland.
Kjørte av veien på glatt føre
En person ble kjørt med ambulanse til sykehuset etter at han kjøte av veien på Riksvei 2 sør for Sigernessjøen. Ulykken skjedde klokken 06:19 søndag. Veivesenet er varslet for å strø, da det er svært glatt på veien.
Les mer om Riksvei og Sigernessjøen.
– Flommen kan bli verre utover dagen
Politiet, brannvesenet og veivesenet i Agder har mye å gjøre i forbindelse med det kraftige regnværet på Sørlandet. Flere elver flommer over, og en rekke veier er stengt på grunn av oversvømmelser.
Les mer om Agder, Flommen og Sørlandet.
Storflom på Sørlandet
Politiet, brannvesenet og veivesenet i Agder har mye å gjøre i forbindelse med det kraftige regnværet på Sørlandet. Flere elver flommer over, og en rekke veier er stengt på grunn av oversvømmelser.
Les mer om Agder og Sørlandet.
Flere jordras og oversvømmelser
Politiet, brannvesenet og veivesenet i Agder har mye å gjøre i forbindelse med det kraftige regnværet på Sørlandet. Flere elver flommer over, og en rekke veier er stengt på grunn av oversvømmelser.
Les mer om Agder og Sørlandet.