Veivesenet


Vidar seiret i bitter steinstrid

Veivesenet har med urette forsynt seg av steinmassene til Tellefsen, ifølge Lagmannsretten. Det må staten betale 285.000 kroner for.

Les mer om Lagmannsretten og Tellefsen.

Steiner i veien på E16

Veivesenet undersøker.

Les mer om E16.
Gitarsvar tok fire måneder

Initiativtakerne frykter at gitarmonument blir kasteball mellom veivesenet og kommunen. Blir det reist et gitarmonument i rundkjøringen i Marcus Thranes gate innen byjubileet neste år? Det spørsmålet er det ingen som har svaret på per nå.

Seks biler ble avskiltet

og seks bilister fikk innhogg i helgebudsjettet fordi de ikke brukte bilbelte. Veivesenet gjennomførte kontroll på Nordmørsveien i Kristiansund fredag ettermiddag. Foto: Bjørn A.

Forventet opp mot 50 russebiler - rundt ti møtte opp

LIER: I underkant av ti russebiler står utenfor garasjene til veivesenet en halvtime etter kontrollen åpnet. Du behøver ikke å være ekspert for å se at kjøretøyene allerede har noen

Frykter for helsen til tusen bergensere

Her i Loddefjord føler de seg overkjørt av veivesenet og fagetaten i Bergen. – Vi er truet av en massiv trafikkøkning, og det eneste de vil fjerne er bussene, sier Johan Bergheim.

- Vi hadde stengt veien om det var farlig å kjøre her

Steinras.? Steinen kan ha løsnet uansett sikring eller ikke i Kakura, mener veivesenet. Rassikringen i Kakura utvides etter at en stor stein raste ned på E6 tirsdag kveld. - Vi mener

Les mer om Kakura.
- Fjellet er et svært utsatt rassted, og jeg er redd for trafikksikkerheten

Det er satt av 180 millioner kroner til å sikre det rasfarlige fjellet langs E39 ved Trysfjorden. Men veivesenet vil vente tre år før de gjør jobben. Det reagerer Arild Berge (V) kraftig

Les mer om Arild Berge, E39 og Trysfjorden.
- Fjellet er et svært utsatt rassted, og jeg er redd for trafikksikkerheten

Det er satt av 180 millioner kroner til å sikre det rasfarlige fjellet langs E39 ved Trysfjorden i Søgne. Men veivesenet vil vente tre år før de gjør jobben. Det reagerer Arild Berge (V) kraftig på.

Har aldri pekt ut Brakerøya som beste tomt

DRAMMEN/NEDRE EIKER: Veivesenet ønsker ikke en arbeids- og besøksintensiv virksomhet som et sykehus på Ytterkollen.

Les mer om Brakerøya og Ytterkollen.
TV 2-pastor på trafikkfarlig reklame

Fellesmøtekomiteen i Vennesla har hengt opp dette reklamebanneret på Kvarstein. - Klart lovbrudd, som kan lede til trafikkulykker, sier veivesenet.

Les mer om Kvarstein og Vennesla.
Her kjørte flere hundre bilister som svin hver dag

Derfor dundret veivesenet til med alle fartshumpene. Austevolls ordfører Renate Klepsvik føler seg dårlig mottatt i Bergen, men alle fartsdumpene har en årsak. Langs Krokeidevegen har

Les mer om Bergen og Renate Klepsvik.
Ras på Fv 37

Det er manuell dirigering på Fv 37 ved Maristigen etter ras tidligere i dag. Veivesenet er på stedet og venter nå på en kontrollør som skal vurdere mulighetene for at det vil rase mer. Omkjøring kan gå om Øyfjell på Fv 801.

Les mer om Maristigen og Øyfjell.
Ras på Rv 37

Det er manuell dirigering på Rv 37 ved Maristigen etter ras tidligere i dag. Veivesenet er på stedet og venter nå på en kontrollør som skal vurdere mulighetene for at det vil rase mer.

Les mer om Maristigen.
Ras på Rv 37

Det er manuell dirigering på Rv 37 ved Maristigen etter ras tidligere i dag. Veivesenet er på stedet og venter nå på en kontrollør som skal vurdere mulighetene for at det vil rase mer. Omkjøring kan gå om Øyfjell på Fv 801.

Les mer om Maristigen og Øyfjell.
Rv 37 stengt

Rv 37 ved Maristigen er stengt etter ras tidligere i dag. Veivesenet er på stedet og venter nå på en kontrollør som skal vurdere mulighetene for at det vil rase mer. Omkjøring kan gå om Øyfjell på Fv 801.

Les mer om Maristigen og Øyfjell.
Fortsatt uvær i fjellet

Veivesenet har nå startet kolonnekjøring etter at riksvei 9 mellom Hovden og Haukeli ble stengt på grunn av uvær fredag kveld.

Les mer om Haukeli og Hovden.
- Ikke mye jeg kan si om ny rv. 35

Regiondirektør Hans-Jan Håkonsen i veivesenet kom i går med en gladmelding til de som liker dagens riksvei mellom Åmot og Hokksund.

Les mer om Hokksund og Åmot.
Varsler en rekke tiltak mot farlige vogntog

Vinterførerkort. Bøter som gis av Veivesenet. Døgnåpne kontrollstasjoner. Full bruk av hjullås. Dette varsles som nye tiltak mot livsfarlige vogntog på norske vinterveier.

Les mer om Veivesenet.
Varsler en rekke tiltak mot farlige vogntog

«Vinterførerkort. Bøter som gis av Veivesenet. Døgnåpne kontrollstasjoner. Full bruk av hjullås. Dette varsles som nye tiltak mot livsfarlige vogntog på norske vinterveier.

Les mer om Veivesenet.
Trafikkproblemer både på E18 og E134

Slaps på E18 gjør kjøreforholdene vanskelige, og en bil har snurret mellom Porsgrunn og Larvik. På E134 er det kolonnekjøring og fem timers ventetid, melder veivesenet.

Les mer om E18, Larvik og Porsgrunn.
Sjåføren av 39,5 tonn bil - nesten uten bremser - prøvde å stikke av

Når livsfarlige vogntog sklir rundt på norske veier, må også de som bestiller frakt av varer stilles til ansvar. Det mener både politikere, lastebilnæringen og Veivesenet. Skipsfarten

Les mer om Veivesenet.
Sjåføren av 39,5 tonn bil - nesten uten bremser - prøvde å stikke av

Når livsfarlige vogntog sklir rundt på norske veier, må også de som bestiller frakt av varer stilles til ansvar. Det mener både politikere, lastebilnæringen og Veivesenet. Skipsfarten pekes ut som rollemodell.

Les mer om Veivesenet.
Kjøreforbud for over 1400

Over 1400 tunge kjøretøy har fått kjøreforbud i Norge i vinter. 24 forhold er politianmeldt. Det er foreløpig status etter en vinter da Veivesenet har kontrollert rekordmange tunge kjøretøy, skriver Aftenposten.

Les mer om Aftenposten, Norge og Veivesenet.
Over 1400 tunge kjøretøy har fått kjøreforbud

- Det verste vi har sett, sier Veivesenet om dekkene på en norsk lastebil. I vinter har godt over 1400 tunge kjøretøyer fått kjøreforbud. 24 forhold er politianmeldt. I vinter har Veivesenet

Les mer om Veivesenet.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15