Venner

Aurora (18) var på vei til byen med venner - våknet opp på sykehus uten å huske noe

Nå dropper 18-åringen alle russetreff i frykt for å bli dopet ned på nytt. - Det siste jeg husker er at vi satt på toget til Lillestrøm, og at vi gikk inn på utestedet.
Les mer om Lillestrøm.

Aurora (18) var på vei til byen med venner – våknet opp på sykehus uten å huske noe

Nå dropper 18-åringen alle russetreff i frykt for å bli dopet ned på nytt.
Ekspresidenter, familie og venner tok farvel med Barbara Bush
Fire tidligere amerikanske presidenter var blant de rundt 1.500 som tok farvel med tidligere førstedame Barbara Bush i Houston i Texas lørdag.
Les mer om Barbara Bush og Houston.
Ekspresidenter, familie og venner tok farvel med Barbara Bush
Fire tidligere amerikanske presidenter var blant de rundt 1.500 som tok farvel med tidligere førstedame Barbara Bush i Houston i Texas lørdag.
Les mer om Barbara Bush og Houston.

Ekspresidenter, familie og venner tok farvel med Barbara Bush

Fire tidligere amerikanske presidenter var blant de rundt 1.500 som tok farvel med tidligere førstedame Barbara Bush i Houston i Texas lørdag.
Les mer om Barbara Bush og Houston.
Dette viruset herjer på Instagram - tips til hva du kan gjøre
Har du stusset over at venner har postet en merkelig annonse på Instagram? Flere har de siste dagene fått postet en annonse for solbrillemerket Ray-Ban i feeden sin på Instagram. Årsaken er et virus.
Les mer om Instagram og Ray-Ban.
«Hvorfor vil du deg så vondt?, sa norsklæreren da John Kaare fortalte at han var blitt russepresident.
Gode fester. Enda bedre venner. Stress. Forklaringsproblemer. Og ikke minst lunken pils. Les hva tidligere russepresidenter minnes fra russetiden.
Les mer om John Kaare.
Husker du våren i 1998?
KONGSVINGER: For 20 år siden hadde Glåmdalen disse bildene på trykk av vårglade mennesker med ulike aktiviteter. Du bør ta en titt. Om det ikke er bilde av deg, så kan det være av venner og kjente. Den gangen skrev vi blant annet om dugnad, flom og russeslipp, sykler, motorsykler og veteranbiler. Kos deg med disse 30 bildene fra vårt distriktet.
Les mer om Glåmdalen.
Ok, gutta. Vi må tørre å snakke om kroppsidealer.
Det er på tide vi lar oss inspirere av jentene. Utenfor drev jeg med idrett, politikk, festet med venner og dro på sjekker'n med gutta. Innvendig fordømte jeg meg selv.
Hurra for heftige Hanna!
En foregangskvinne var hun, Hanna Davidsen på Melbu, som hotelleier og buss-sjef. Siri Johnsen og venner ga oss en bursdagsfest på fødselsdagen til den tøffe dama fredag, ispedd god musikk og lyrikk.
Les mer om Hanna Davidsen, Hanna og Melbu.
- Ingen eier tradisjonen
Han stjeler noe fra jødiske venner og annet fra latinamerikanske. Slik har Paul Beatty diktet en fabel om å gjeninnføre slaveriet.
Les mer om Paul Beatty.
Åpen dag i historisk bygning
SORTLAND: Lørdag er det åpen dag på Kunstnerhuset. Kunstnerhusets venner, der også Sortland Historielag er med, vil synliggjøre husets betydning i lokalsamfunnet.
Bokanmeldelse – Lars Lillo-Stenberg: «Nini – Åpenhjertig portrett
Hun hadde alt. Begavelse, sjarm, ressurser, venner og livsmot. Så ble hun avhengig av heroin og døde av hjertesvikt i 2014, 51 år gammel.
Musikervenn har skrevet bok om Nini Stoltenberg
Boken om Nini Stoltenberg ble lansert i Oslo fredag. Det er musiker og venn Lars Lillo-Stenberg som har skrevet boken om ungdomsvenninnen. De to var venner i ungdomstiden og gikk i samme klasse på Steinerskolen.
Ser på «Paradise» med mamma
SER PÅ MED MAMMA: Julie Grindbakken er en av de mest omtalte deltakerne... se mer Våre venner i Great Big Stories leter seg frem til alt det magiske som skjer i vår verden.
Les mer om Paradise og Våre.
Gode venner over russegrensa
HADSEL: - Hyggelig å ses igjen, smiler Aslak Mikalsen (17) fra Stokmarknes og Kirill Belov-Belikov fra Arkhangelsk.
Nye venner på åpenhets-toppen
Finnøy er kåret til den åpneste av kommunene i Rogaland. Time var den eneste som nektet å utlevere rådmannens arbeidsavtale.
Les mer om Rogaland.
"Kul på veggan" da kulturuka ble blåst i gang
Det var "kul på veggan" i Sandstrand Grendehus da Kulturuka 2018 i Midtre Skånland åpnet lørdag. Sandstrand skolekorps, med inviterte venner, serverte en kraftkonsert som publikum virkelig satte pris på.
Den politiske verdenen hyller Barbara Bush: – Hun rørte millioner av hjerter
Tidligere førstedame Barbara Bush døde tirsdag, 92 år gammel. Nå hylles hun av tidligere politiske motstandere og venner.
Les mer om Barbara Bush.
Den politiske verdenen hyller Barbare Bush: – Hun rørte millioner av hjerter
Tidligere førstedame Barbara Bush døde tirsdag, 92 år gammel. Ny hylles hun av tidligere politiske motstandere og venner.
Les mer om Barbara Bush og Barbare Bush.
Trengte penger til festing og reise - sa hun var dødssyk
Familie og venner samlet inn store summer for at Hanna Dickenson skulle få livsviktig kreftbehandling. Så oppdaget de bilder på Facebook.
Les mer om Facebook og Hanna Dickenson.
Hvorfor skal vi vantro bruke Brunstad?
Sjelden har uttrykket målet helliggjør middelet vært mer treffende enn for den vanvittige utbyggingen i Melsomvik. Hvorfor står en stor heiagjeng og klapper for dette? Hvorfor bygger Smiths Venner anlegg til idretten i Sandefjord?
Les mer om Brunstad, Melsomvik og Sandefjord.
– Ikke bevilg penger til små, tullete ideer
Tom Hommefoss ved Frisvømmingas venner i Risør forstår ikke hvorfor politikerne ikke vedtok ny svømmehall.
Les mer om Ikke og Risør.
Nicolas Muoz var vant til å spille konserter for venner og kjente. Så la han ut en video på Youtube.
– Plutselig står du der foran en fullsatt sal et sted i Europa. Jeg har ennå ikke helt skjønt hva som skjedde, sier bergenseren Nicolas Pablo Rivera Muoz.
Les mer om Europa og Youtube.