Venner

Her er alt du trenger å vite før «Frogn på langs»

- Grip sjansen mens løypene klare, det er kanskje ti år til neste gang vi har nok snø til denne turen, skriver Frognmarkas venner (FV) på sine hjemmesider. Initiativet er FV sitt og å delta er gratis! Anbefalt start kl. 10.00.
Les mer om Frogn.

Ofrer egne løp for å hjelpe de andre: – Dette er mine beste venner

GRAN: Nes Ski har allerede flere dyrket fram flere internasjonale utøvere. På Hovedlandsrennet legges nå grunnlaget for neste en generasjon. Den har klubben tro på.
Rakfisklag, fester og dromedar-tur: Flere av dem som håndterte opplysningene om Kristian Tonning Riise, var også hans gode venner
– Vi var unge. Og det var for tette bånd, sier en av varslerne i Unge Høyre som ikke nådde frem.
Kenneth (24) mener han ble utsatt for hatkriminalitet på valentinsdagen
Kenneth Bergheim Heimdal (24) ble slått ned etter en hyggelig feiring av valentinsdagen med venner.

Stipender i Statoil Norgescup - Dette er de ulike summene

Totalt deler Norges Skiforbund i samarbeid med Langrennssportens venner ut 862 000 kroner i stipender til løperne gjennom årets sesong i Statoil Norgescup.
Les mer om Dette og Statoil Norgescup.
Slik rammes du når dine venner tar Facebook-tester
Hvordan ville du sett ut som det motsatte kjønn? Hvem er du i denne tv-serien? Facebook-testene i nyhetsfeeden din kan virke harmløse – men selskapene som står bak testene er interessert i mer enn å hjelpe deg å besvare spørsmålene.
Les mer om Facebook-tester.
Trodde du jakten på virtuelle monstre med en smarttelefon er over?
25 år gamle Marius Andre Mannes møter venner jevnlig for å spille Pokmon Go. Lørdag er han med og arrangerer Pokmon-event i Kopervik.
Smiths Venner risikerer å tape 400 millioner årlig
«Begrepsforvirring kan medføre milliontap for utbyggingen Smiths Venner står bak.
Du skal finne tilbake til jobb, til samfunnet, til deg selv, til venner og familie, tilbake til livet
«Det er ikke alltid så lett når man har vært gjennom en livskrise som man ikke vet helt hvordan man skal takle fysisk og psykisk skriver en gruppe kreftpasienter i dette debattinnlegget.
OL-vinner Robert er hjemme
OL-vinner Robert Johansson kom hjem til Lillehammer i kveld. Han ble møtt av familie og venner på Lillehammer stasjon. Johansson har tatt ett gull og to bronsjemedaljer under lekene i Sør-Korea.
Les mer om Lillehammer og Sør-Korea.
Hoppheltene er hjemme
Daniel-André Tande og de norske hoppgutta landet på Gardermoen onsdag kveld. Der ble gullguttene og trener Stöckl møtt av familie og venner. KIF-hopperen reiste rett hjem til leiligheten i Oslo sammen med kjæresten.
Les mer om Gardermoen, Oslo og Stöckl.
Mamma Mette etterlyste venninner til datteren Hanna (12) på Facebook
Hanna Eknes (12) har aldri invitert flere til barnebursdag, eller hatt med seg venner hjem etter skolen. Det ville mamma Mette gjøre noe med. Mette Elisabeth Eknes bor i Krokstadelva, og er mor til tvillingene Hanna og Nora (12).
Mamma Mette etterlyste venninner til datteren Hanna (12) på Facebook
Hanna Eknes (12) har aldri invitert flere til barnebursdag, eller hatt med seg venner hjem etter skolen. Det ville mamma Mette gjøre noe med.
Les mer om Facebook, Hanna og Mette.
Tar til motmæle mot elitestempel
Trondheim er en by, Bjørheimsbygd er en bygd, fastslår nestlederen i Rogaland Ap. Hun tar Hadia Tajik i forsvar mot elitekritikken fra Giske-venner.
På denne skolen i Trondheim får elevene møte ekte slanger(pluss)
Elevene ved Skjetlein videregående skole får raskt kurert slangefobien når Chevy Mosand kommer på besøk med sine langstrakte venner.
Melodi Grand Prix comeback-kids: Gode venner kjemper om seier
Tre av årets Melodi Grand Prix-artister skiller seg ut: Stella Mwangi (31). Aleksander Walmann (32) og Alexander Rybak (31).
Artister, familie og venner feirer Claudia
Først er hun midtpunktet i «Hver gang vi møtes på TV2. Så går Claudia Scott (60) på scenen i sin hjemby.
Les mer om Claudia Scott, Claudia, Hver og TV2.
Ivan Patrick (24) bygde gigant-iglo i hagen til «svigers
Har kanadieren Ivan Patrick Madureira (24) bygget Norges største iglo? Søndag inviterte han 40 venner og naboer til å se herrestafetten i hulen sin.
Ivan Patrick (24) bygde gigant-iglo i hagen til svigerforeldrene
Har kanadieren Ivan Patrick Madureira (24) bygget Norges største iglo? Søndag inviterte han 40 venner og naboer til å se herrestafetten i hulen sin.
Opplever ensomhet etter traumer: – Hjelper ikke å være bitter
Mange som opplever traumer blir ensomme og mister venner. – Sårt og leit, men det nytter ikke å være bitter, sier psykolog Peder Kjøs.
Stiller spørsmål til politikerne om Ottar Håløygsplass
Byen Harstads Venner (BHV) vil blant annet sikre grønne lunger og adekvat parkeringsordning for brukerne av båthavna. Byen Harstads Venner (BHV) har tidligere gitt innspill til arbeidet med Sentrumsplanen og spesielt Ottar Håløygsplass (OHP).
Les mer om Sentrumsplanen.
Åse (72) tryglet politi og venner om penger, men det var bare ett stort problem...
- Det er helt forferdelig at folk gjør slikt, sier KrF-politiker Åse Wisløff Nilssen (72), etter at mailen hennes ble hacket og misbrukt.
Åse (72) tryglet politi og venner om penger, men det var bare ett stort problem ...
– Det er helt forferdelig at folk gjør slikt, sier KrF-politiker Åse Wisløff Nilssen (72), etter at mailen hennes ble hacket og misbrukt.
Kongens sølv til Arne Mæland
Det var en svært overrasket Arne Mæland som fikk overrakt Kongens fortjenstmedalje i sølv lørdag ettermiddag. Kunstner Arne Mæland gjorde store øyne da han så hvor mange venner og familiemedlemmer som var samlet i Vognhallen på lørdag.
Les mer om Arne Mæland og Vognhallen.
På det meste var 600 ungdommer tilsluttet denne fritidsklubben – mange ble venner for livet
KONGSVINGER: Gjemselund fritidsklubb var en gang Norges største, og ungdommen samlet seg her på kveldene. Likevel var det en kamp for å bevare dette tilbudet.