Venstre

–Vanskelig for småpartier

Erik Hørlück Berg i Buskerud Venstre er bekymret for demokratiet i Norge. Han mener det er vanskeligere for småpartiene å nå fram til velgerne i forhold til de store partiene som har flere ressurser.
Les mer om Buskerud Venstre og Norge.

Bekymret for demokratiet

Erik Hørlück Berg i Venstre Buskerud er bekymret for demokratiet i Norge. Han mener det er vanskeligere for småpartiene å få frem sine synspunkter i politikken med lite ressurser.
Les mer om Norge og Venstre Buskerud.
LOs dobbeltmoral
LO kritiserer Abid Q. Raja og Akershus Venstre for å søke etter frivillige til valgkampen uten å kompensere med lønn, samtidig som de unnlater å kritisere «sine egne.
Les mer om Abid Q.
Akershus Venstre får kritikk
Akershus Venstre får kritikk for å søke etter en valgkampmedarbeider som skal jobbe fulltid uten lønn. Praktikanten skal bistå stortingsrepresentant Abid Raja, organisere valgkampaktiviteter og sosiale medier, skriver Avisenes Nyhetsbyrå.
Les mer om Abid Raja.
LO om Rajas utlysning: – Hvordan skatter man på en anorakk?
Abid Raja vil kompensere ungdoms valgkamparbeid med en attest, effekter og en Venstre-anorakk. Det får LO til å reagere.
Les mer om Venstre-anorakk.
Grande avlyser ferien for å sanke velgere i sør og vest
Venstre-leder Trine Skei Grande dropper ferien og legger ut på biltur i håp om å berge partiet over sperregrensa.
Grande avlyser ferien for å sanke velgere i sør og vest
Venstre-leder Trine Skei Grande dropper ferien og legger ut på biltur i håp om å berge partiet over sperregrensa.
– Dette går virkelig ikke an
Forsvarspolitisk talsperson i Senterpartiet, Liv Signe Navarsete, og nestleder i Venstre, Ola Elvestuen, krever at Heimevernet-evalueringen til Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) blir offentliggjort.
Grande til Agder
Venstre-leder Trine Skei Grande er i Agder-fylkene på sommer- og valgkampbesøk. Hun besøker blant annet Unge Venstres sommerleir på Hove leirsenter, der partilederen holder tale.
Les mer om Agder-fylkene, Agder og Hove.
Frp vil fjerne veiavgift for båtbensin
Fremskrittspartiet vil bygge marinaer med avgiftsfrie bensinpumper, slik at bensindrevne båter slipper veiavgift. Verken Høyre eller Venstre er enig.
Les mer om Venstre.
Frp vil fjerne veiavgift for båtbensin
Fremskrittspartiet vil bygge marinaer med avgiftsfrie bensinpumper, slik at bensindrevne båter slipper veiavgift. Verken Høyre eller Venstre er enig.
Les mer om Venstre.
Lang kø etter trafikkulykke på E18
Etter en trafikkulykke like nord for Bentsrudkrysset på E18, har det oppstått lang kø i sørgående retning. Venstre felt er stengt i retning mot Larvik og det har også dannet seg mye kø på stedet. Bilberging pågår.
Les mer om Bentsrudkrysset, E18 og Larvik.
Trafikkulykke på E18
Det meldes om trafikkulykke mellom Botnetunnelen og Bentsrudkrysset på E18 i Vestfold. Venstre felt er stengt sørover. Det er foreløpig ikke kjent om det er personskade.
Sprudlende økologisk
Hvilken ville du helst drukket? Vin laget av druer fra vinmarken til høyre, eller fra den til venstre?
Abid Raja drakk råmelk rett fra jur – ikke penis
Venstre-politikeren har måttet tåle mye fleip på egen bekostning etter uttalelsen «Det morsomste var å få råmelk rett fra oksen inn i kjeften, det var jævlig moro.
Les mer om Det.
Ber Sandberg rydde opp: - Det skal ikke være noen skjulte bakveier til norske statsråder
Venstre vil ha slutt på at lobbyister skal kunne påvirke norske politikere i det skjulte.
I 2015 skjøt mannen til venstre mot utestedet Da Vinci i Oslo. Søndag skjøt mannen til høyre fire personer ved Blå. Her poserer de sammen
De to mennene står bak noen av Oslos mest profilerte skyteepisoder de siste åra.
Les mer om Blå, Da Vinci og Oslo.
Abid Raja åpner for å ta over Venstre
CAF SKANSEN (VG) Krisen fortsetter for Venstre og Trine Skei Grande (47). Nå mener velgerne at Abid Raja (41) er like egnet til å lede partiet som Grande.
Meningsmåling: Kan bli vanskelig for KrF
Det kan bli vanskelig for Kristelig Folkeparti å danne regjering med Høyre og Venstre, ifølge en ny meningsmåling der MDG går over sperregrensen.
UFC: Whittaker skadet kneet i første runde – slo tilbake og vant
Robert Whittaker (26) fikk mange harde spark mot det venstre kneet i første runde og haltet rundt i møtet med Yoel Romero. Men han kom mesterlig tilbake og vant på poeng. Nå venter en tittelkamp mot Michael Bisping (38).
Rødts historie
Fra væpna revolusjon til rutete flanellsskjorte. Stemningen på ytterste venstre har endret seg med tiden.Click to add subtitle
Må rydde i Eidettunnelen
Rydding er i gang i Eidettunnelen etter at det ble varslet at flere gjenstander ligger i kjørebanen. Venstre og midtre kjørefelt er stengt under ryddearbeidet, melder Vegtrafikksentralen.