Venter

Ingen avklaring om rutene i Tau-sambandet

Rogaland fylkeskommune har varslet om at rutetilbudet i Norleds nye anbud for Tau-sambandet skal kuttes med 15 prosent, men rederiet venter på avklaring.
Les mer om Tau-sambandet.

Håper på matglede også etter Gladmat

Gladmat er vel blåst nok en gang, men avtroppende sjef Mona Vervik håper folk ikke venter et år til neste gang de prøver østers og andre delikatesser.
Les mer om Gladmat og Mona Vervik.
Nå venter bjørnejegerne på ferske spor
Flere sauekadaver førte til fellingstillatelse. Søndag kveld dukket det opp nok et kadaver.
Sjekker GHB-forgiftning
Politiet i Halden undersøker en mulig GHB-forgiftning av to jenter i Halden. Det var på en fest natt til søndag at jentene fikk det de omtaler som en unormal reaksjon på alkohol. De ble nesten bevisstløse og meldte om dette til politiet. Nå venter de på blodprøvene før det eventuelt opprettes en kriminalsak.
Les mer om Halden.

Okparaebo tar friidrett-pause

Lørdag bommet Ezinne Okparaebo (29) på VM-kravet. Søndag opplyser hun om at en pause venter.
Har startet undersøkelser i Valle
Geolog har nå startet undersøkelser på rasstedet i Valle. Det melder politiet. Hjelpemannskaper venter på at geologen skal gi klarsignal for at de kan ta seg in og starte søk med hunder.
Les mer om Valle.
- Glad ingen er meldt skadet
Valle -ordfører Steinar Kyrvestad sier han først og fremst glad for at ingen foreløpig er meldt skadet i steinraset i Valle. Nå venter hjelpemannskapene på en geolog før se kan ta seg inn i skredområdet. Les mer.
Les mer om Valle.
Jørgen er ferdig utdannet psykolog – Helsedirektoratet nekter å godkjenne graden hans
Da Jørgen Bråthen kom tilbake fra masterstudier i Budapest, var ikke utdanningen hans lenger god nok. Nå sitter han arbeidsledig og venter på en avklaring rundt framtiden.
Analytikerne venter økt produksjon for Statoil
Torsdag neste uke legger Statoil frem resultatene for andre kvartal. Nå venter analytikerne at Statoil vil vise økt produksjon.
Les mer om Statoil.
E39 fortsatt stengt
E39 ved Lenesbakken er fortsatt helt sperret etter at to lastebiler kolliderte. Begge førerne er kjørt til legesenter for sjekk. Politiet venter nå på bilberging, og den vil ankomme om cirka ti minutter. Det er ikke iverksatt omkjøring.
Les mer om Lenesbakken.
Galskap venter Rosenborg: – Det kommer 50 000 tilskuere på kampen i Glasgow, kanskje mer
Tidligere Celtic-spiller Vidar Riseth (45) mener ingen stadioner i verden har større trykk enn Celtic Park.
Les mer om Celtic Park, Glasgow og Rosenborg.
Ingen styrkeprøve for Odd – tok seg enkelt videre i Europa
(Odd - Vaduz 1-0, 2-0 sammenlagt) Odd tok seg enkelt videre over to kamper mot Vaduz, men må heve seg til neste runde. Da venter langt tøffere motstand.
Les mer om Europa, Odd og Vaduz.
Torsdag kommer rentebeslutning fra ESB: Dette venter ekspertene fra Draghi
Analytikere venter ingen endringer i pengepolitikken fra ESB når Mario Draghi skal presentere rentebeslutningen for juli torsdag ettermiddag. Spørsmålet er om det kommer nye haukete signaler fra sentralbanksjefen.
Les mer om Draghi, ESB og Mario Draghi.
Analytikerne venter at Statoil tredobler resultatet
Dette er analytikernes forventninger til Statoils resultat i andre kvartal.
Les mer om Statoil.
Rodgers venter forsiktig RBK-utgave, dropper trolig Deila-samtale
Celtic-manager Brendan Rodgers startet kartleggingen av Rosenborg allerede for et par uker siden. RBK får en knalltøff vei videre i mesterligaen.
Les mer om Deila-samtale og Rosenborg.
Venter på studentbolig
Flere hundre står på venteliste for å få studentbolig i Buskerud før studiestart. I Drammen er kapasiteten for studentboliger fordoblet siden i fjor, mens bare en av 20 studenter i Kongsberg kan få seg en studentbolig.
Les mer om Buskerud og Kongsberg.
Rosenborg gikk videre
Matthas Vilhjlmsson kom inn fra benken og scoret Rosenborgs 2-1-scoring i returkampen mot Dundalk i Mesterliga-kvalifiseringen. Nå venter Celtic i neste runde. Mer på TV2.no.
Klatrere fast i fjellet i 10 timer: Venter fortsatt på at tåka skal lette
To svenske klatrere har sittet fast på et fjell i Lofoten siden tidlig i morges. Tett tåke gjør helikopterredning umulig, og klatremannskaper når heller ikke fram til stedet.
Les mer om Lofoten.
Skydekket for tett
Det første forsøket på å berge ned to klatrere fra fjellet Vågakallen i Lofoten ble forpurret av skydekket. Sea King setter seg i området og venter på gode nok forhold, melder Hovedredningssentralen.
Viking kan bli nødt til å selge flere profiler, men denne lokale spilleren gir de nødig slipp på: – Det sitter langt inne
Viking venter på det store budet på Samuel Adegbenro, og esteren Karol Mets kan dra til en fornuftig pris, men heite Kristoffer Haugen, en ekte mørkeblå, blir nødig solgt.
To klatrere sitter fast på fjellhylle i Lofoten - venter fremdeles på lettere tåke
To klatrere sitter fast i Vågakallen i Lofoten. Bergingsaksjonen er utfordrende på grunn av dårlig vær. Redningsgruppen venter på at tåka skal lette i det vanskelige terrenget.
Les mer om Lofoten og Vågakallen.
614 studenter venter på bolig
Det er ingen ledige studentboliger i forkant av studiestart, ifølge Studentsamskipnaden i Agder. Nå har de 614 søkere på venteliste. Leder i SIA bolig, Heming Bentsen, sier det pleier å løse seg for alle som ønsker bolig.
Jessica Alba (36) er gravid igjen
Mandag annonserte skuespilleren på Instagram at hun venter sitt tredje barn.
Les mer om Instagram.
– Det er ganske ekstreme forhold her nå
Morten Krogfoss jobber som tilkallingsbrannmann i British Columbia i Canada og venter nå på å bli kalt ut for å bekjempe de mange skogbrannene som herjer i landet.
Les mer om British Columbia, Canada og Det.