Verst

Akkurat nå utsetter Oslo-lufta deg for «betydelig helserisiko»

Aller verst er det i Kirkeveien, men også tre andre målestasjoner i byen viser høy luftforurensning.
Les mer om Kirkeveien og Oslo-lufta.

Rødt varsel for luftkvalitet

Det er i disse dager rødt varsel for luftkvaliteten i Elverum og Lillehammer. Det melder Dagsavisen. Det røde varselet innebærer at luften utgjør en betydelig helserisiko. Aller verst er situasjonen i Oslo, med rødt varsel 11 dager på rad.
Ingen bomber i cupen - Molde lekte seg videre
Verst var det for Stabæk, som lenge lå under 0-2 mot 3.-divisjonslaget Ullern. Men også de spilte seg videre til andre runde i fotball-NM med 5-3 etter ekstraomganger.
Les mer om Molde og Stabæk.
Vangen-aktuelle I am K klar med debuten: – Det er vakkert å være et band
Lovordene hagler over I am K, nå på banen med debutplaten. Bandet spiller blant annet på seks festivaler på Haugalandet og i Sunnhordlandet i sommer. Ikke verst for en gjeng som «ikke var de flinkeste og kuleste på musikklinjen.

De får byens dårligste luft

En barnehage og en skole ligger tett oppi det punktet der kommunen i fremtiden skal måle Stavangers verst tenkelige luftkvalitet.
Bjørg (83) ble satt av på feil sted: Jeg fant mor i bekken
Det endte på verst mulig vis da sykehuset sendte Bjørg Elinore hjem med en taxi fra pasientreiser.
Les mer om Bjørg Elinore.
Vårkonsert på sommerdagen
I år passer det ikke så verst å innlede en vårkonsert med Vinter og sne.
Les mer om Vinter.
Verst mulige trekning for Arsenal
Slik spilles semifinalene i Europaligaen.
Les mer om Arsenal og Europaligaen.
Rogaland er først ute med denne maksgrensa
Hvert år forsvinner flere tusen dekar matjord i Norge. Rogaland har vært verst i klassen, men er nå først ute med å sette maksgrense.
Les mer om Norge.
Setter grense for boligbygging på matjord
Hvert år forsvinner flere tusen dekar matjord i Norge. Rogaland har vært verst i klassen, men er nå først ute med å sette maksgrense. - Kvaliteten på jorda er svært god. Kanskje noe av det beste i hele Norge.
Les mer om Norge.
Kutter i tilbudet på en rekke videregående skoler i fylket
På grunn av for få søkere vil fylkesrådet stryke flere programområder ved en rekke skoler. Verst går det utover Midt-Østerdal videregående skole på Koppang, der det bare blir studiespesialiserende igjen.
Les mer om Koppang og Midt-Østerdal.
Kutter i tilbudet på en rekke videregående skoler i fylket
På grunn av for få søkere vil fylkesrådet stryke flere programområder ved en rekke skoler. Verst går det utover Midt-Østerdal videregående skole på Koppang, der det bare blir studiespesialiserende igjen.
Les mer om Koppang og Midt-Østerdal.
Hydro-sjefen: - Ventingen har vært tung
Det har vært en kamp om å fremstille dette på verst mulig måte i media i Brasil, sier konsernsjefen.
Les mer om Brasil.
Grov mishandling
En nordmørsmann i 40-åra er tiltalt for grov mishandling av ektefellen og fire barn i en årrekke. Verst har det gått ut over ei av døtrene, som han skal ha mishandla i nesten 20 år. Ifølge tiltalen har han vært voldelig, nekta dei mat og mishandla familien mens resten så på. Det er satt av seks dager til rettsaken i Nordmøre tingrett seinere i april
Les mer om Nordmøre.
Malmö er gjort til for store favoritter
Mandagens langoddsprogram er slett ikke verst og det er bra med interessante objekter. Her hjemme avslutter Lillestrøm og Start den fjerde serierunden i Eliteserien.
Les mer om Eliteserien, Lillestrøm og Start.
Hurra! Nå har vi knallvær i vente
Denne kommende uka i Vestfold vil være preget av solskinn. - Været kommer slett ikke til å bli så verst i Vestfold utover i uka, forteller statsmeteorolog Hanne Beate Skattør. Det vil si, mandagen vil det fortsatt være relativt grått.
Vil lære flere kvinner om fødsel: - Det er mye skrekk og angst
Fødselsfotograf Eva Rose vil gi noe positivt til jordmødre og kvinner som føder i en tid der debatten om fødselsomsorg herjer som verst. DRAMMEN: Fredag formiddag kjører «Fødebilen» inn til Drammen.
Les mer om Drammen og Fødebilen.
Verst til å bygge ned matjord
Bare fire kommuner i hele landet er verre enn Ringsaker kommune til å bygge ned viktig matjord. Nye tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB) viser at Ringsaker kommune er femte verst i landet.
Les mer om Ringsaker og Statistisk.
Jannes bror: – Det blir mye styr når rettsaken starter
– Hvordan det blir å oppleve rettsaken vet jeg ikke. Vi må nok bare forberede oss mentalt på at det blir litt som dagene hvor det sto på som verst, sier Terje Opheim, broren til drepte Janne Jemtland.
Unaturlige Bergen
Enkelte steder i landet er fremmede arter nå omtrent like vanlige som truede arter. Anbefalte saker Verst er situasjonen i Bergen.
Les mer om Bergen og Verst.
- Det verst tenkelige var om noe skulle skje med barna
Eventyrer Cecilie Skog måtte gå noen runder med seg selv før hun reiste fra sine to døtre.
Cecilie Skog Det verst tenkelige var om noe skulle skje med barna - Se og Hør
Eventyrer Cecilie Skog måtte gå noen runder med seg selv før hun reiste fra sine to døtre.
Les mer om Hør.
På vei mot et splittet Norge?(pluss)
Norge er annerledeslandet, sa man da EU-kampen sto på som verst. Vi klarer oss selv fordi vi er rike. Og like. Men som i Orwells Animal Farm er noen likere enn andre. Avstanden mellom folk øker og vi snakker ikke samme språk.
Les mer om EU-kampen og Norge.
Bygda var verst i Norden da Vi Menn besøkte den på 1980-tallet. Ingvild viser fram artikkelen så folk ser hvor mye som er forandret
Høyest dødelighet, svakest helse, lavest inntekt, dårligst utdannelse og arbeidstilbud skrev Vi Menn da de besøkte den sjøsamiske bygda i 1983.
Les mer om Norden og Vi Menn.