Vest

Kommenterer Listhaugs avgang

– Dette viser at Sylvi Listhaug setter partiet foran seg selv. Partiet har stått bak henne og vært villig til å gå ut av regjering om hun felles, så dette viser hvor sterk Listhaug egentlig er, sier leder av Vest-Agder FrP, Christian Eikeland.

– Viser hvor sterk hun er

– Dette viser at Sylvi Listhaug setter partiet foran seg selv. Partiet har stått bak henne og vært villig til å gå ut av regjering om hun felles, så dette viser hvor sterk Listhaug egentlig er, sier leder av Vest-Agder FrP, Christian Eikeland.
– Ganske fin dag med litt vind
Det blir i dag nordlig bris, fra i ettermiddag bris mellom sørvest og nordvest og til dels frisk bris på kysten vest for Lindesnes. Ellers stort sett pent vær på Sørlandet, men i kveld skyer det til, ifølge statsmeteorolog Kristen Gislefoss.
Les mer om Ganske og Sørlandet.
Alle typer nedbør i løpet av dagen
Vest og nordvest frisk bris på kysten. Skyet eller delvis skyet, enkelte sluddbyger eller snøbyger. I ettermiddag økning til sørvest stiv kuling på kysten. Snø eller sludd, etter hvert til dels regn på kysten.

Politisk forlik om Elgeseter gate(pluss)

Elgeseterforliket mellom Ap, MDG, Pensjonistpartiet og Sp deler gata inn i tre: En «kultursone for fotgjengere i vest, et eget gateløp for buss i midten og et for biler på østsiden. Politikerne vil ha NTNU inn i kultursonen.
- Perfekte brattkjøringsforhold i Hemsedal
-- - Perfekte brattkjøringsforhold i Hemsedal HELGEBILDET: Pudder og anleggsråning (det nye trend-ordet) i Hemsedal og fine forhold på Vest- og Østlandet. Her er helgens blinkskudd!
Brann i garasje i Gullbergsvei
Det er full fyr i en garasje i Gullbergsvei i Oslo vest, melder brannvesenet.
Les mer om Gullbergsvei og Oslo.
Lokale Vest Supply blir partner i BIG-gruppen
Tidligere i år skrev Tidens Krav at den lokale utstyrsleverandøren Vest Supply var i ferd med å bytte kjedeleverandør. Vest Supply var tidligere en del av Tools.
Les mer om Vest Supply.
Kald og overskyet dag
Det blir en grei dag, men litt mer skyer enn i helga. Nordavinden tar seg opp i ettermiddag og da kan det bli litt mindre skyer, ifølge statsmeteorolog Bente Wahl. Lengst i vest kan det komme noe snø. Det blir minusgrader over det hele også i dag.
Les mer om Bente Wahl.
Fortsatt vind og snøbyger
Det ligger an til en noe forblåst start på uka, og nedbør blir det også ifølge meteorologene. I Vesterålen er det mandag ventet at det kan bli vest eller nordvest stiv til sterk kuling utsatte steder.
Isras på E39 i Søgne
Politiet melder at det har gått et isras på E39 ved Holmen/Try vest for Søgne. Det er redusert framkommelighet på stedet. Vegtrafikksentralen er varslet.
Les mer om E39 og Søgne.
Fikk isblokk på bilen
En bil skal ha fått en isblokk på bilen i forbindelse med israset på E39 på Try, vest for Søgne. Bilen er ikke kjørbar og bilberger er på vei, melder politiet.
Les mer om E39, Søgne og Try.
Tre personer til sykehus
Politiet melder at tre personer er kjørt til sykehus etter trafikkulykken på E39 vest for Mandal. Det er ukjent skadeomfang på de tre involverte. Politiet vil opprette sak på forholdet.
Les mer om E39 og Mandal.
For over to år siden ble politijuristen klapset på rumpen av en leder. Nå føler hun seg misbrukt av fagforening.
I beruset tilstand for to og et halvt år siden klapset en leder i Vest politidistrikt en kollega på rumpen. Nå er det opprettet personalsak mot lederen.
Les mer om Vest.
Ulykke på E16 i Lunner
En person er kjørt til sykehus for sjekk etter det som betegnes som en singelulykke på E16 noen hundre meter vest for Roa.
Les mer om E16, Lunner og Roa.
Agder SV er stiftet
Aust- og Vest-Agder SV er slått sammen til Agder SV. Senere i dag blir Mali Steiro Tronsmoen fra Kristiansand valgt som første leder på stiftelsesmøtet i Kristiansand rådhus.
Mange trur fisk og havbruk kan bli større enn olje om 30 år
Økonomisk optimisme i vest. Næringslivet på Vestlandet er meir optimistiske enn på fleire år. Vestlandsindeksen viser den største framtidstrua på nesten fem år blant lokale bedriftsleiarar, skriv Bergens Tidende.
Les mer om Vestlandet.
Russisk kaldfront
I en iskald tid mellom øst og vest blir Vladimir Putin i dag gjenvalgt som Russlands president. Putin har ansvaret for at forholdet til vestlige land har gått fra vondt til verre.
Les mer om Vladimir Putin.
To til sykehus etter trafikkulykke i Vest-Agder
To biler har kollidert front mot front på Mosby i Kristiansand kommune.
Les mer om Kristiansand, Mosby og Vest-Agder.
– Historisk for et sterkere Agder
Nyhetsmeldinger fra helgens årsmøte, der Arbeiderpartiets fylkeslag i Aust- og Vest-Agder ble slått sammen.
Foreslår nedleggelse av kontorer i øst og vest: – Det er trasige greier
Fire ansatte står i fare for å måtte flytte eller miste arbeidsplassen sin i Konfliktrådet avdeling Finnmark.
Les mer om Finnmark og Konfliktrådet.
Mann fryktet omkommet etter brann
En eldre mann fryktes omkommet i en boligbrann i Søgne i Vest-Agder. Eneboligen er helt utbrent, men brannruinene vil ikke bli gjennomsøkt før mandag.
Les mer om Søgne og Vest-Agder.
Fryktes omkommet etter brann
En mann fryktes omkommet etter en boligbrann i Søgne i Vest-Agder i natt. Det er huseieren, en eldre mann, som ennå ikke er gjort rede for. Huset er utbrent, melder Fædrelandsvennen. Brannårsaken er ikke kjent.
– En historisk dag
Lederne av Aust- og Vest-Agder Ap, Jon Rolf Næss og Bjørn Egeli, sier det er en historisk dag for partiet i landsdelen. I formiddag nedlegges fylkespartiene og i ettermiddag stiftes Agder Ap.