Vestfold

1.500 kunder uten strøm i Agder, Telemark og Vestfold

I overkant av 1.500 kunder var i 18-tiden søndag uten strøm i Agder, Telemark og Vestfold, opplyser Norges vassdrags- og energidirektorat.
Les mer om Agder, Telemark og Vestfold.

Fare for flere feil

222 kunder er nå uten strøm i Vestfold og Grenland. De fleste av disse er knyttet til en kontrollert utkopling for å fjerne is fra ledningene vest for Farrisvannet i Larvik. Det skriver Skagerak i en pressemelding. Mange steder er det mye snø og is på ledninger og trær. Faren for nye feil gjør at selskapet gjennomfører kontrollerte utkoblinger. Mildværet og nedbøren som er ventet til uka øker faren for nye feilsituasjoner, ifølge Skagerak Nett. Derfor opprettholder derfor selskapet full beredskap. Se avbruddskart her.
Færre uten strøm
Skagerak Energi opplyser til NRK at de jobber på spreng for at husstander i Vestfold og Telemark skal få tilbake strømmen. 41 kunder i Sandefjord er nå uten strøm.
Les mer om NRK, Sandefjord, Telemark og Vestfold.
98 kundar utan straum
Laurdag klokka 17.00 er 98 kundar i Telemark og Vestfold utan straum, melder Skagerak Energi. Det blir arbeidd alle stader der det er feil, og selskapet håpar alle får attende straumen i løpet av kvelden.

– Tar kritikken alvorlig

Norsk Kennel Klub tar kritikken rundt hold og utsetting av fasaner og rapphøns alvorlig. Det forteller administrerende direktør Trine Christensen Hage. NRK fortalte sist helg at fuglehundklubber ulovlig har satt ut fasaner og rapphøns over hele Sør-Norge, blant annet i Vestfold. Fuglene er både satt ut uten tillatelse og for sent i forhold til forskriftene.
Over 5000 husstander strømløse på grunn av snøvær
Lørdag ventes det opptil 50 centimeter snø i Telemark og Agder, og opptil 30 centimeter i Buskerud og Vestfold. I Agder-fylkene er 1700 husstander strømløse på grunn av det store snøfallet i kveld.
Les mer om Agder, Buskerud, Telemark og Vestfold.
1700 husstander strømløse på grunn av snøvær
Lørdag ventes det opptil 50 centimeter snø i Telemark og Agder, og opptil 30 centimeter i Buskerud og Vestfold. I Agder-fylkene er 1700 husstander strømløse på grunn av det store snøfallet i kveld.
Les mer om Agder, Buskerud, Telemark og Vestfold.
Flere fylker kan få over 30 centimeter snø
Lørdag ventes det opptil 50 centimeter snø i Telemark og Agder, og opptil 30 centimeter i Buskerud og Vestfold. Det store snøfallet kan gi vanskelige kjøreforhold.
Les mer om Agder, Buskerud, Telemark og Vestfold.
Enda mer snø vil gi mer kaos på Østlandet
I morgen ventes 30 centimeter snø og kaos i Buskerud, Vestfold, Telemark og Agder.
Venter 30 centimeter snø i flere fylker
Lørdag ventes det opptil 30 centimeter snø i Buskerud, Vestfold, Telemark og Agder, noe som kan gi vanskelige kjøreforhold.
Les mer om Agder, Buskerud, Telemark og Vestfold.
Øvelse i Tønsberg
Vestfold interkommunale brannvesen gjennomfører en øvelse ved sykehuset i Tønsberg i dag. Øvelsen starter klokken 08.30 i dag.
Les mer om Tønsberg.
Venter strømløse hytter
Skagerak Energi venter at de får inn flere feilmeldinger når folk kommer på hyttene sine i helga. Etter det kraftige snøværet har alle i Vestfold fått tilbake strømmen, bortsett fra en husstand, viser Skagerak Netts avbruddskart. Selskapet skal fortsette med å rette feil i dag.
Les mer om Vestfold.
– Kommune brøt loven
Larvik kommune handlet ikke forsvarlig overfor en 87 år gammel kvinne som i fjor høst ble funnet blødende på gulvet av familien. Det har Fylkesmannen i Vestfold konkludert med etter et tilsyn i saken. Kommunen vil bruke rapporten som bidrag til videre kvalitetsarbeid, skriver Nettavisen.
Young Guns leder narkosiktet
En tidligere leder i gjengen Young Guns er siktet i en grov narkotikasak i Vestfold. Politiet mener mannen kan knyttes til befatning med fem kilo hasj i fjor høst. Mannen i 30-årene nekter straffskyld, skriver VG.
Les mer om Vestfold.
Tidligere gjengleder siktet i narkotikasak
En tidligere lederskikkelse i gjengen Young Guns er siktet i en grov narkotikasak i Vestfold, melder VG.
Les mer om Vestfold.
Måtte evakuere en hel sykehusavdeling etter brannfelle i mikro
En avdeling på sykehuset i Vestfold måtte evakueres torsdag morgen på grunn av denne kaffekoppen.
Les mer om Vestfold.
Eks-gjengleder pågrepet i narkotikasak
En tidligere lederskikkelse i Young Guns i Oslo er pågrepet og siktet i en grov narkotikasak i Vestfold – sammen med syv andre personer.
Les mer om Oslo og Vestfold.
Drapssiktet 21-åring varetektsfengsles likevel
21-åringen som er siktet for forsettlig drap etter en kollisjon på E18 i Vestfold blir varetektsfengslet i fire uker, slik politiet ba om.
Les mer om E18 og Vestfold.
DSB: Dette bør du ha i hus ved strømbrudd
TØNSBERG (NRK): – Du bør være i stand til å klare deg selv i opptil sju dager, sier fylkesberedskapssjefen i Vestfold.
Les mer om Vestfold.
Klassequiz: Mesterfjellet skole
Femte skole ut i Klassequizen her i Vestfold var Mesterfjellet ungdomsskole i Larvik. Didrik Næss, Jenny Wiik og Julie Melgaard Christiansen representerte skolen sin og fikk 7 av 12 mulige poeng. Mesterfjellet legger seg foreløpig på en delt tredjeplass sammen med Brunla ungdomsskole i Vestfold.
Sykehuset Vestfold advarer mot fedmeoperasjoner i Telemark
Vestfoldingene mener tilbudet ved Sykehuset Telemark gir større fare for alvorlige komplikasjoner.
Fortsatt mange uten strøm
Akkurat nå er det over 2000 kunder uten strøm i Vestfold. Det dårlige været med tung snø og vind har ført til mange feil i strømnettet. I Lardal er det 1000 abonnenter uten strøm ifølge Skageraks oppdaterte bruddkart.
Les mer om Vestfold.
Flere nye medlemmer
Vestfold Venstre har til nå fått totalt sju nye medlemmer, fire kvinner og tre menn, etter at det ble klart at partiet har kommet fram til en enighet med Fremskrittspartiet og Høyre om å sitte i regjering. Partiet i Vestfold har også registrert at fire personer, tre menn og en kvinne, har meldt seg ut.
NVE: 1900 husstander uten strøm
Tirsdag formiddag viser oppdaterte tall fra nettselskapene at rundt 1900 husstander er uten strøm i Buskerud. Det melder Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE). Til sammen er rundt 19200 husstander uten strøm i Agder, Telemark, Vestfold og Buskerud.
Les mer om Agder, Buskerud, Telemark og Vestfold.
Flere har fått tilbake strømmen
1340 husstander i Vestfold er nå uten strøm. På det meste var rundt 3500 husstander strømløse i dag tidlig. Fortsatt mangler folk i Lardal, Larvik og Sandefjord strøm, mens folk i Hof er den tilbake.
Les mer om Hof, Lardal, Larvik, Sandefjord og Vestfold.