Vestfold

Bedriftshelsetjenester for Vestfold og Telemark Fylkeskommuner

Anskaffelsesforskriften Alminnelig kunngjøring av konkurranse EØS-kunngjøring Del I: Oppdragsgiver I.1) Navn og adresser TELEMARK FYLKESKOMMUNE 940 192 226 Fylkesbakken 6 SKIEN 3715 NO Kontaktperson: Karl Petter

Anmeldt for ulovlig import av fugl

Dyrenes Røst opplyser at de har anmeldt Tjølling Jeger- og Fiskerforening, Vestfold- og Rogaland fuglehundklubb. I tillegg til ulovlig utsetting er klubbene anmeldt for ulovlig import av befruktet fasan- og rapphønsegg i perioden 2014-2016.
Røykutvikling på sykehuset
Røyk på barneavdelingen. Nødetatene rykket ut etter melding om røykutvikling fra første etasje ved barneavdelingen på Sykehuset i Vestfold, melder Vestfold-politiet på Twitter klokka 19.50. - Det var røykutvikling fra ett rom.
Røykutvikling på Sykehuset
Nødetater rykket ut etter melding om røykutvikling fra barneavdelingen på Sykehuset i Vestfold. Politiet opplyser om at en vaskerobot har gått tom for vann. Det er ingen flammer på stedet. Brannvesenet er i gang med å lufte.
Les mer om Sykehuset og Vestfold.

Røykutvikling fra Sykehuset

Nødetater rykket ut etter melding om røykutvikling fra barneavdelingen på Sykehuset i Vestfold. Politiet opplyser om at en vaskerobot har gått tom for vann. Det er ingen flammer på stedet. Brannvesenet er i gang med å lufte.
Les mer om Sykehuset og Vestfold.
Mange vil bli sykepleiere
I Vestfold er sykepleien i år det studiet med flest søkere ved Høgskolen i Sørøst-Norge. 409 søkere konkurrerer om 150 plasser på sykepleien. Deretter følger økonomi og ledelse og barnehagelærer som populære studier.
Les mer om Høgskolen og Sørøst-Norge.
Flere kjørte for fort
UP har hatt kontroll i Hognesbakken. I tidsrommet .00 hadde politiet kontroll i 40-sonen i Hogsnesbakken. Tolv bilførere fikk forenklet forelegg for å ha kjørt for fort. UP har hatt flere fartskontroller i Vestfold torsdag.
Mange støymeldinger i natt
Politiet påtraff flere russebusser. Natt til torsdag fikk politiet i Vestfold flere meldinger om støy i fylket. - Støymeldinger går ut på at det har vært høy musikk, opplyser Vestfoldpolitiet.
Les mer om Vestfold og Vestfoldpolitiet.
Russestøy i Vestfold
Politiet mottok flere støymeldinger om høy musikk fra russebusser i natt. Politiet ga dem beskjed om å dempe musikken, meldes det på Twitter.
Les mer om Twitter og Vestfold.
Slektsforskning: Har samlet fødsel, dødsfall, vielser, konfirmasjoner og jubileer fra TB
Nye filer med nyere slektsinformasjon er tilgjengelig på Nauen. Vestfold Slektshistorielag avholdt medlemsmøte på Nauen på torsdag den 12.4 med godt frammøte.
Les mer om Nauen.
Resultater fra cupen:
Her er resultatene fra Vestfold-lag i cupen. Ørn-Horten 3–1 Lyn, Flint 2–4 Mjøndalen, Halsen 0–4 Fram, Grorud 2–0 FK Tønsberg
Plastforurensingen er så mye mer enn stygg forurensing av Vestfolds kystlinje, den gir store negative økonomiske konsekvenser
Vår vakre Vestfold-kyst er ingen avfallsdynge. Plast, gummi og andre materialer kan bli værende i naturen i hundrevis av år. Det skader både dyr og mennesker, og det skader mulighetene for verdiskaping.
Les mer om Vestfold-kyst.
Mann fra Vestfold ruskjørte
En mann i 20-åra fra Vestfold ble stanset av UP i Kobbervikdalen i Drammen i dag. Han ble mistenkt for å kjøre i ruspåvirket tilstand, og kjøring uten gyldig førerkort.
Hvis Holmestrand er best, da står det dårlig til
Skal du kikke kommunen i kortene bør du ha tålmodighet - og være god på å gjette. Holmestrand er beste Vestfold-kommune på innsyn, viser Åpenhetsindeksen 2018, en årlig rapport fra Pressens offentlighetsutvalg.
Klare for UKM til helg: - Vi er sultne på kultur!
«Ung Kultur Møtes» (UKM) er ungdommenes egen festival, og nå er nye koster på plass for å ta en større del i utformingen av UKM i framtiden. Det mye som skjer på UKM-fronten i Vestfold.
Les mer om UKM og Vestfold.
Faren for å bli en hjernevasket miljøvernpuddel ved bedriftens føtter er sterkt overdrevet
Terje Gustafson i Naturvernforbundet i Vestfold vil ha en slutt på Noahs Langøya-virksomhet etter 2022, men maner til konstruktiv kritikk.
Besøkte bergindustrien i Vestfold
Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon besøkte i dag Freste Pukkverk i Tønsberg og Lundhs steinbrudd i Tveidalen i Larvik. Der utvinner de nasjonalbergarten larvikitt.
Syklist påkjørt i Vestfold
En 55 år gammel syklist ble påkjørt ved Tønsberg i Vestfold i ettermiddag. Mannen er kjørt til sykehus i ambulanse med ukjent skadeomfang. Politiet er fortsatt på stedet og avhører vitner.
Les mer om Tønsberg og Vestfold.
Kronprinsen i Tønsberg: - En industri som er viktig for Norge
Kronprins Haakon ba selv om å få besøke steinindustrien i Vestfold. I Tønsberg besøkte han et pukkverk som står foran store investeringer. Steinstøvet svever i vårsola.
Les mer om Norge, Tønsberg og Vestfold.
Disse småsteinene koster oss milliarder, og våren er den verste tiden
Bare i Vestfold må forsikringsbransjen årlig betale 65 millioner kroner for reparasjon av steinsprutskader. Et enkelt grep kan redusere regningen. Samtidig kjører du mye tryggere.
Les mer om Vestfold.
Advarerer: Fare for jordras og flomskred
Det er fare for skred og lokale oversvømmelser i Vestfold på grunn av snøsmelting, opplyser yr.no. Det ventes mye snøsmelting spesielt i lavlandet og i dalstrøk. 15-25 mm/døgn. Vannmetningen i jorden er høy i lavlandet.
Les mer om Vestfold.
Baderomsvifte trekkes fra markedet: - Grøsser ved tanken om hva som kunne ha skjedd
TB]: Fredag advarte Vestfold interkommunale brannvesen mot en type baderomsvifte som Lørdag ettermiddag holdt en slik baderomsvifte på å ta fyr i en bolig på Tjøme.
Les mer om Lørdag, Tjøme og Vestfold.
Vil du prøve å tegne det nye fylkesvåpenet?
Har du lyst til å prøve deg som heraldiker, husk på disse reglene. Det er 28 år siden nestor innen norsk heraldikk, Hallvard Trætteberg fikk godkjent sine forslag til fylkesvåpen for både Vestfold og Telemark.
I NATT: Tenåring fikk førerkort beslaglagt
En mann i slutten av tenårene fikk førerkortet sitt beslaglagt i natt. Det opplyste Politiet i Vestfold om i 3-tiden natt til tirsdag. Mannen blir anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand.
Les mer om Politiet og Vestfold.
To DAB-eksperter dro til Vestfold for å sjekke problembyen, og de fant løsningen
- Tønsberg er en vanskelig by for DAB-signaler. Det medgir sjef for radiodistribusjonen i NRK, Petter Hox. Sammen med sin tekniske rådgiver Michel Gascoin har han kjørt byen rundt på jakt etter sonene uten DAB-signaler.