Vestfossen

Kjedekollisjon i Øvre Eiker

Fire-fem biler har kollidert ved Langebru i Hokksund. Nødetatene er på vei til stedet. Politiet har mottatt melding om at kollisjonen har skjedd ved E134 i retning Vestfossen.

Moss rotet bort seieren

Det er nå fem poeng som skiller mellom serieleder Moss og Ørn Horten på andreplass i 3. divisjon, etter at mossingene kun klarte 2-2 hjemme mot Vestfossen lørdag. Gjestene utliknet seks minutter før full tid. Kvik Halden på tredjeplass møter Strømsgodset 2 på mandag. Det gjenstår fire serierunder i divisjonen.
Vestfossen vant mot Oppsal
Det endte med sterke 4–1 til Vestfossen over Oppsal hjemme på Strandajordet, i fotballens 3. divisjon avdeling 1, skriv Drammens Tidende. Vestfossen tok en viktig seier for å unngå nedrykk.
Kjørte for fort forbi skole
Sju bilførere fikk forenklede forelegg da politiet holdt fartskontroll i 40-sonen ved Vestfossen ungdomsskole. 50 kjøretøy ble kontrollert.
Les mer om Vestfossen.

Sammenstøt mellom bil og syklist

Nødetatene er i Bekkeveien i Vestfossen etter melding om et sammenstøt mellom en bil og en syklist. Ifølge politiet skal det ikke være meldt om alvorlige skader.
Les mer om Bekkeveien og Vestfossen.
Stor boligbygging sprenger skolene
I Øvre Eiker blir det nødvendig å øke kapasiteten ved skolene. Årsaken er stor boligbygging, skriver Bygdeposten. Bl.a. bygges det mange boliger i Harakollen. Vestfossen barneskole skal bygges ut, og det vurderes å bygge ut Hokksund barneskole.
Påkjøring bakfra
Det skal være tre biler involvert i en ulykke ved Langebru på E134 i Hokksund fra Vestfossen og retning Hokksund. Årsaken skal være påkjøring bakfra. En kvinne er lettere skadd og tatt med av ambulanse.
Les mer om Hokksund, Langebru og Vestfossen.
Motorsyklist kjørte av veien
Politiet og ambulanse rykker ut til Kongsbergveien i Vestfossen der har en motorsykkel har sklidd ut av veien. Føreren ringte selv til politiet og er lettere skadd, ifølge politiet.
Les mer om Kongsbergveien og Vestfossen.
Motorsyklist sklidde ut av veien
Politiet og ambulanse rykker ut til Kongsbergveien i Vestfossen der har en motorsykkel har sklidd ut av veien. Føreren ringte selv til politiet og er lettere skadd, ifølge politiet.
Les mer om Kongsbergveien og Vestfossen.
Norsk guttelag ble fraktet rundt på Dana Cup i livsfarlig buss
Bussen som fraktet fotballaget fra Vestfossen under Dana Cup hadde defekte bremser.
Les mer om Dana Cup og Vestfossen.
To alvorlig skadd ved Vestfossen
To menn i 20-årene ble alvorlig skadd da en bil kjørte av veien og inn i et tre i Vestfossen i Buskerud søndag. Bilføreren satt fastklemt etter utforkjøringen, og ble fløyet til sykehus i Drammen. Passasjeren ble kjørt i ambulanse til samme sykehus.
Les mer om Buskerud, Drammen og Vestfossen.
Fastklemt i alvorlig trafikkulykke
En person skal sitte fastklemt etter en alvorlig trafikkulykke i Vestfossen. En bil har trolig kjørt inn i et tre og nødetatene er på vei, opplyser politiet.
Les mer om Vestfossen.
Utedo brant ned
En utedo som tok fyr på en eiendom mellom Vestfossen og Sundhaugen er brent ned. Det melder politiet. Årsaken til at det tok fyr i doen er ikke kjent og det opprettes nå sak om forholdet.
Les mer om Sundhaugen og Vestfossen.
Brann i utedo
Det brenner trolig i en utedo i nærheten av Sundhaugen utenfor Vestfossen. Nødetatene er på vei til stedet.
Les mer om Sundhaugen og Vestfossen.
Skal representere Norge i Stockholm
Konditor Tonje Holtungen fra Vestfossen skal representere Norge under det nordiske konditormesterskapet Nordic Bakery & Pastry Cup, skriver eikernytt.no. Hun er kåret til Årets Konditor og laget også festkaken til Dronning Sonjas 80-årsdag (bildet).
Alternativ transport
Togene snur på Mjøndalen og Vestfossen, og NSB organiserer alternativ transport, melder NRK Trafikk.
Les mer om Mjøndalen, NSB og Vestfossen.
Laget bursdagskake til dronningen
Årets konditor, Tonje Holtungen fra Vestfossen, fikk æren av å lage bursdagskake til dronning Sonjas 80-årsdag. Kaken er laget med jordbær fra Lier, hylleblomst fra Telemark, basilikum fra Eiker, mandler fra Marokko, kremost fra Italia, sjokolade fra Frankrike og vanilje fra Tahiti.
Til topps i rallycross-NM
Marius Hansen Bermingrud fra Vestfossen gikk til topps i helgens NM-runde i rallycross på Dokka, skriver Bygdeposten. 18-åringen som kjører for KNA Eiker, sier dette har inspirert ham til å sikte mot topp tre sammenlagt.
Loejordet kan bli boligområde
Det kan bli bygget boliger på Loejordet i Vestfossen. Jordet tilhører Øvre Eiker kommune som ønsker å selge det til utbyggere som kan bygge boliger der, skriver Drammens Tidende. Men en kraftlinje som strekker seg over jordet byr på noen utfordringer.
Kontroll på brannen
Brannvesenet har kontroll på brannen i Vestfossen. Politiet avhører huseier og undersøker nærmere.
Les mer om Vestfossen.
Ikke folk i huset
Nødetatene er fremme på husbrannen i Vestfossen. Det er ingen inne i huset, og melder har klart å slukke litt selv, melder politiet. Huset er ikke nedbrent. Brannen skal være i hovedbygget på en gård, opplyser brannvesenet.
Les mer om Vestfossen.
Husbrann i Vestfossen
Nødetatene har rykket ut til en husbrann i Vestfossen i Øvre Eiker, melder politiet.
Les mer om Vestfossen og Øvre Eiker.
To lokale lag videre
I fotballens første cuprunde tok Strømsgodset seg videre etter 3–1 seier over Åssiden. Det gjorde også Mjøndalen med 3–2 mot Vestfossen etter ekstraomganger. Hønefoss røk ut av cupen etter 2–0 tap borte mot Ørn-Horten.
Ber huseiere sjekke terrassen
Politiet har pågrepet en 30 år gammel kvinne i Øvre Eiker etter melding om tyveri fra terrasser i Vestfossen i løpet av natten. Politiet ber huseiere sjekke sine verandaer.
Les mer om Vestfossen og Øvre Eiker.
Disse møter hverandre i NM
Kampene for 2. runde i NM i fotball er klare. Modum møter Redalen. Vestfossen får besøk av Hallingdal og Kongsberg møter Åssiden. Kampene spilles onsdag 5. april.