Vg avsløring

Advokat etter VG-avsløring: – Politiet bør åpne etterforskning

Advokat Ann Helen Aarø mener politiet bør åpne bred etterforskning av Addictologi Akademiet etter VGs avsløring.

Advokat etter VG-avsløring: – Politiet bør iverksette etterforskning

Advokat Ann Helen Aarø mener politiet må åpne bred etterforskning av Addictologi Akademiet etter VGs avsløring.
Ghanas regjering vil stoppe millionutbetalinger etter VG-avsløring
Den etterlyste Oslo-mannen Umar Farooq Zahoor (42) signerte milliardkontrakten mellom Ghana og et mystisk Dubai-selskap. Nå stempler energiministeren i landet avtalen som korrupt - og lover å straffeforfølge alle involverte.
Arbeidstilsynet slo til mot Det Norske Kartselskapet etter VG-avsløring
Arbeidstilsynet mener innholdet i VGs avsløring av arbeidsforholdene på Det Norske Kartselskapet fremstår så alvorlige og graverende at de umiddelbart har tatt affære.

Tappet millioner fra stiftelse - politianmeldt etter VG-avsløring

OSLO/BERGEN (VG) Lotteri- og stiftelsestilsynet har politianmeldt det avsatte styret i Stiftelsen Ordet. Samtidig stopper de en planlagt utbetaling av et pengebeløp til stiftelsen.
New York Times-avsløring: Ett av fem luftangrep i Irak dreper sivile
ISTANBUL (VG) Den USA-ledede koalisjonen hevder at luftangrepene mot IS holder et høyt presisjonsnivå. En ny avsløring viser det motsatte.
Les mer om Irak.
Barnevernsmillionær mister jobben etter VG-avsløring
Barnevernsvakten i Follo sier opp Helge Alne på grunn av hans eierinteresser i det private barnevernselskapet Ditt Tiltak.
Helsetilsyn-konklusjon etter VG-avsløring: «Idrettshøgskolen brøt loven
Norges idrettshøgskole (NIH) brøt helseforskningsloven i forbindelse med to prosjekter med idrettsutøvere i 2011 og 2012.
Les mer om VG-avsløring.
Eks-energiministers hus raidet etter VG-avsløring
Med hjelp fra en bedragerietterlyst mann fra Oslo kjøpte Ghana gassturbiner i en avtale som har skapt politisk bråk i landet. Mandag utførte politiet en razzia i den tidligere energiministerens bolig.
Les mer om Ghana, Oslo og VG-avsløring.
Washington Post-avsløring: Putin ga direkte instruksjoner om å hjelpe Trump til å vinne valget
WASHINGTON, D.C. (VG) Amerikansk etterretning skal ha hatt kilder dypt inne i den russiske regjeringen, som fortalte at Vladimir Putin ønsket å svekke Hillary Clintons sjanser til å vinne fjorårets presidentvalg.
Les mer om D.C, Trump og Vladimir Putin.
Washington Post-avsløring: Putin ga direkte instruksjoner om å hjelpe Trump vinne valget
WASHINGTON, D.C. (VG) Amerikansk etterretning skal ha hatt kilder dypt inne i den russiske regjeringen, som fortalte at Vladimir Putin ønsket å svekke Hillary Clintons sjanser til å vinne fjorårets presidentvalg.
Les mer om D.C, Trump og Vladimir Putin.
Bekymret etter VG-avsløring - ber Riksrevisjonen granske barnevernsmidler
SV og to LO-forbund ber nå Riksrevisjonen undersøke om norske barnevern- og barnehagemilliarder blir misbrukt.
Oppvaskmøte etter VG-avsløring
Høyre og Frp-topper fra Buskerud møter nå justisministeren og krever svar på hva som skjedde i kulissene da prestisjeprosjektet for samlokalisering av nødetater ble nedlagt i Drammen.
Politidirektøren inn på teppet til justisministeren etter VG-avsløring
NYDALEN (VG) Justisminister Per-Willy Amundsen er ikke enig i Odd Reidar Humlegårds beskrivelser om «eksepsjonelt lav måloppnåelse i Nærpolitireformen. I går kalte Amundsen politidirektøren inn på teppet.
Hadia Tajik om VG-avsløring: Politidirektøren kan ha brutt stortingsvedtak da SAMLOK i Drammen ble nedlagt
Leder i Stortingets justiskomit, Hadia Tajik (Ap) mener mye tyder på at Politidirektoratets beslutning om å legge ned Norges eneste samlokaliserte nødmeldingssentral i Drammen, kan være i strid med Stortingets vedtak.
Hadia Tajik om VG-avsløring: Politidirektøren kan ha brutt stortingsvedtak da SAMLOK i Drammen ble nedlagt
Leder i Stortingets justiskomit, Hadia Tajik (Ap) mener mye tyder på at Politidirektoratets beslutning om å legge ned Norges eneste samlokaliserte nødmeldingssentral i Drammen, kan være i strid med Stortingets vedtak.
Bufdir varsler gjennomgang etter VG-avsløring
Allerede før den eksterne granskingen av Stiftelsen Fyrlykta er klar, varsler direktoratet en gjennomgang av hvordan de følger opp ideelle aktører.
Horne kaller inn Bufdir på teppet etter VG-avsløring
Barneminister Solveig Horne (Frp) vil ha alle kortene på bordet etter avsløringen om den ukjente stiftelsen som har tjent store penger på norske barn.
Les mer om Bufdir og VG-avsløring.
Kommisjon vil kreve tilbake gigantbeløp etter VG-avsløring
Oslo-mannen Umar Farooq Zahoor (41) var sentral da en omstridt energiavtale verd 4,4 milliarder ble inngått med Ghana. Nå vil en kommisjon kreve tilbake et gigantbeløp.
Les mer om Ghana og VG-avsløring.
Strammer inn på beltebruk etter VG-avsløring
Etter VGs avsløringer om ulovlig tvangsbruk i psykiatrien - og sviktende kontrollrutiner, strammer Helsedirektoratet nå kraftig inn på dagens praksis.
Hasteinnsetter nye psykiatrisjefer etter VG-avsløring
I går gikk varsler Jorun Joten ut i VG og sa at de ansatte ikke har tillit til ledelsen ved Klinikk for psykisk helse i Møre og Romsdal. I dag bekrefter sykehuset at to nye ledere er på plass.
Politiet om VG-avsløring: Svært interessante opplysninger
Politiet mener VGs avsløring inneholder nye navn og forteller hvilken rolle de skal ha hatt i utpressingen av Amir Mirmotahari.
Varetektsfengslet advokat presset for hundretusener
Den korrupsjonssiktede eksadvokaten Amir Mirmotahari (39) ble presset for flere hundre tusen kroner i 2015, viser en ny VG-avsløring.
Presset for penger
Den korrupsjonssiktede eksadvokaten Amir Mirmotahari ble presset for flere hundre tusen kroner i 2015, viser en ny VG-avsløring. Mirmotahari sitter varetektsfengslet,siktet for grov korrupsjon, motarbeiding av rettsvesenet og narkotikaforbrytelser.
Fem millioner til tvangskontroll etter VG-avsløring
Budsjettkameratene setter av fem millioner for å bedre kontrollkommisjonene i psykiatrien etter VGs saker om ulovlig beltetvang.
Les mer om VG-avsløring.