Viggo johansen

Han overtar for Viggo Johansen i Dagsrevyen

Jarle Roheim Håkonsen blir fast i Dagsrevyen når veteranen Viggo Johansen går av ved nyttår.
Les mer om Dagsrevyen og Viggo Johansen.

- Jeg er motivert til å gjøre noe annet

Viggo Johansen slutter i NRK etter 37 år.
Les mer om NRK.
Viggo Johansen slutter i NRK
NRK-profilen Viggo Johansen (66) gir seg i statskanalen etter å ha fått innvilget sluttpakke.
Les mer om NRK.
Tar sluttpakke i NRK
NRK-profilen Viggo Johansen (66) gir seg i statskanalen etter å ha fått innvilget sluttpakke.
Les mer om NRK.

Viggo Johansen slutter i NRK

Viggo Johansen (66) takker for seg i Dagsrevyen og NRK ved nyttår.
Les mer om Dagsrevyen og NRK.
Viggo Johansen slutter i NRK
- Motivert til å gjøre noe annet, sier tv-profilen.
Les mer om NRK.
- Det er fullstendig galskap
- Jeg synes det er fullstendig galskap, sier drosjesjåfør Viggo Johansen i Asker og Bærum Taxi. - Det hadde vært bedre om kanten hadde vært lavere og rund, slik at man kunne kjørt over den.
- Vi skiller oss ut fra andre butikker ved at varene er unike
KUNST Siri Hofsø Hjellnes og Dan Viggo Johansen jobber iherdig med å gjøre butikken klar. Her beundrer de kjeramikk av kunstneren Torstein Nilsen. Foto: Ivar L.
Hedret to kjernekarer
Fotballkretsen gjorde stas på to trofaste entusiaster. Viggo Berg Johansen og John Magnus Gjelle.
Vokser på foto
Ved Fotolabben Inko har en tredoblet omsetningen det siste året. NYTT UTSTYR: Daglig leder ved Fotolabben Inko, Dan Viggo Johansen, kan glede seg over at de har fått nye printer som
- Jeg tror det var verre enn et mareritt
VIDEO: Viggo Johansen intervjuer Helge Lund. Helge Lund har opplevd sin tøffeste uke noen gang som toppsjef i Statoil. Han delte sin innerste tanker med NRK Dagsrevyens Viggo Johansen
Les mer om Helge Lund og Statoil.
Unik i nord
En ny maskin gjør bildene miljøvennlige. Dan-Viggo Johansen (t.v.) og Kjell Fallem Storvik studerer en av de første utskriftene. Den er et bilde av skånlandsfotografen Arild Heitmann.
Delfinene dultet borti båten
En fisketur av de sjeldne. Se delfinleken på web-tv. - Fantastisk og litt skummelt, sier Viggo Nordahl og Kirsti Johansen. Natt til søndag var de ute og dorget ved Storvik i Nordreisa
- Hagens måte å tenke på er gammeldags
Siv Jensen mener Carl I. Hagen tar feil når han sier partiet ligner for mye på Høyre. Hos Viggo Johansen i Viggo på Lørdag sa Hagen at Frp er på feil kurs under Siv Jensen.
Kan bli kastet neste uke
Viggo Elstad og Knut Johansen har nå skaffet nok signaturer til å holde ekstraordinær generalforsamling i Ringbo. På møtet vil de kaste styreleder Tore Kjemperud.
Styreleder blir bedt om å gå
Talsmenn for borettslag fremmer mistillitsforslag mot styreleder Tore Kjemperud i Ringbo. Knut Johansen og Viggo Elstad fremmer kravet om mistillit på vegne av borettslagene i Ringbo.
- Hvor skal jeg dra? Dette er mitt hjem
Maria Amelie var gjest i Dagsrevyen og ble intervjuet av Viggo Johansen. Maria Amelie garanterer at hun ikke kommer til å rømme etter løslatelsen fra varetektsfengsling. Jeg kjenner
Les mer om Dagsrevyen og Viggo Johansen.
Sterk historie hos Viggo
Liselotte Haugsnes fra Våler fortalte en sterk og personlig beretning hos Viggo Johansen på lørdag. Se det sterke møtet her.
Les mer om Viggo Johansen, Viggo og Våler.
Klepp er vinnaren
Får betalt for folkeveksten i årets statsbudsjett. Av Anne Berit Hatlem - Betre enn frykta, seier ein forsiktig optimistisk økonomisjef Viggo Johansen i Klepp.
Les mer om Betre, Klepp og Viggo Johansen.
Slik er evnene til Snåsamannen
Snåsamannen kom med nye og oppsiktsvekkende avsløringer om sine mye omtalte krefter under intervjuet med Viggo Johansen i «Viggo på lørdag.
Reagerer på utspill
Henrik Johansen avviser påstandene fra Tom Viggo Risholm som mener at det ikke er grunnlag for en ny stor flyplass på Helgeland. Han mener dette er et unyttig innspill i debatten.
Brukte livet på å finne foreldrene
Video: - Jeg var 2. sortering og bortvalgt, sier Michael Nyqvist til Viggo Johansen i programmet som sendes på lørdag. Svenske Michael Nyqvist har gjort stor suksess i Stieg Larsson-filmene
- Åpner en dør som har vært stengt
Berit Riise og Viggo Johansen NRK Fotballagent og mamma til to, Berit Riise, ble i mange år utsatt for grov vold. Mishandleren var hennes eksmann, far til John Arne og Bjørn Helge. - Dette er noe man ikke snakker om.
- I deres virkelighet er jeg en jævel
Drapsdømte Helge Fossmo sier han bearbeider skammen og skylden hver dag. Viggo Johansen har møtt pinsepastoren fra Knutby.
Les mer om Knutby.
Knutby-pastoren møter Viggo
Fem år etter at Helge Fossmo ble dømt for overlagt drap i Knutby, har Viggo Johansen møtt pinsepastoren i fengselet.